Şimdi Ara

3049 TL Havit Pj202 GERÇEK FULLHD Taşınabilir Projeksiyon Cihazı - Wifi, 220 Ansi, Bluetotoh, Screen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
8.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soniquakee kullanıcısına yanıt

    Adamın her videosunda referanslı link var. Doğal değil tabiki.



    Ama ürünün kötü olacağı anlamına da gelmez tabi.


    Bu cihazı alanlar mibox gibi cihazlar haricinde nasıl film izliyor? PC'den HDMI geçirip ordan mı açıcaz, usbmi takacaz?

  • başlık yanlış yani başlıktaki video androidli versiyonun , linkteki ürün ise androidsiz versiyon.


    ben androidli diye aldım açmadan iade edeceğim.içinde youtube vs olmadan bir işime yaramaz.


    aşağıdakini alayım diyorum,xiaomi üretiyormuş;var mı kullanan?


    Wanbo T2 Max 1080p Full HD Compact Android Projeksiyon Cihazı, USB, HDMI, 16:9, 300 lm, 60 Hz : Amazon.com.tr: Elektronik





  • ben uzun süredir pj202 kullanıyorum hocam. telefondan youtube aktarabiliyorsunuz, kendi içinde youtube olanlar bir süre sonra illaki kasacak, ama telefonu birebir yansıtabildiğiniz bu cihaz kasmaz. 1 seneye yakın zamandır da film izliyorum fhd olarak. hatta kabloyla değil wifi ile bilgisayara monitör olarak tanıtıp öyle kullanıyorum bazen. gayet memnunum, merakı olan varsa sorabilir dilim döndüğünce cevaplayabilirim

  • Satın aldığım Havit PJ209 Prime projeksiyonu ertesi gün iade etmiştim. İadeyi kabul etmemiş firma cihazda sorun yokmuş. Sorun var demedim ki zaten görüntü özeliklerini beğenmedim demiştim.

  • Dostlar sadece Mi Box sticker android tv ile kullanacağım varsayımı altında, en temel görüntü parlaklığı ve kalitesini sağlayacak, ama diğer konuları önemsiz (kablo ile bağlantı, ekran yansıtma, uygulama çeşitliliği vs mi box kullanınca önemsiz kalıyor) bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Yine fiyatı 3-4 bin liraya kadar mümkünse :)


    mesela @bilgin_yener Vankyo Leisure 495w bu kapsama girer mi sizce?


    @profecco

    @cali4nication

    @hayabusaaa

    @Bucephalas

    @cohannan

    @abdoganay

    @powerose

    @bilgehankalkan

    @iskender86

    @Shrikeen

    @Weisanstein

    @Kustumize

    @nekeba

  • fatihto kullanıcısına yanıt

    Hocam bence projeksiyon almaktan vazgeçin direkt. Çünkü görüntü kalitesi yetersiz bana göre. Ben görüntü versin yeter diye almıştım ama o kadar kötü ki görüntüsü iade ile uğraşıyorum halen. Satıcı firma Cyn Bilişim iade kabul etmek istemiyor. 3-4 bin TL bandında idareten bile olsa bir projeksiyon almayın. İyileri zaten 10 binden başlıyor. Epson marka en iyisi zaten ama çok pahalı almam imkansız.

  • profecco kullanıcısına yanıt

    ViewSonic PA503W almak istiyorum ama biraz pahalı kafamdaki rakama göre.. o zaman bütçemi ayarlayabilirsem ya ViewSonic PA503W alayım ya hiç almayayım sanırım doğru nokta bu.





  • 2022 Nisan ayında indirimden 2500 civarına aldım.

    hem yazın kullanırım hemde yatırım olsun fiyat katlar diye almıştım.


    aldıktan sonra ilk izlenim yorumlardaki köşelerdeki bulanıklığın bende de olması ve bunun gerçekten rahatsız edici olması.


    bundan dolayı pek kullanmadım. satmak isteyince 2. el oldu artık fiyatta mantıklı olmuyor.

    bukadar geçen zamanda ne karlı bir iş olmuş oldu nede görüntü bulanıklığından dolayı çok kullanma imkanım oldu. evde kenarda duruyor.


    bu konudan sonra popüler olursa belki alıcı çıkar.


    bende reklam videolarını gerçek sanıp alanlardanım

  • profecco kullanıcısına yanıt

    Merak ettim son durum nedir. İade aldılar mı? Bende bu aralar 2 3 bin arası projeksiyon arıyorum, beğenmediğimiz malı iade edemezsek işimiz var

  • ben bi kaç hafta önce android var diye almıştım ama bu androidsiz versiyon çıkınca kutuyu açmadan iade ettim.


    o sıralar araştırma yapmıştım,aşağıdaki model çok daha iyi,ben baktıgımda 4000tl idi şimdi 3850 olmuş,bence bunu alın daha iyi ;


    Wanbo T2 Max 1080p Full HD Compact Android Projeksiyon Cihazı, USB, HDMI, 16:9, 300 lm, 60 Hz : Amazon.com.tr: Elektronik





  • cali4nication C kullanıcısına yanıt

    wifi ile nasıl monitör olarak gösterdiniz hocam ?

  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt

    Araştırdım bunu 1 gb ram ve android 6 varmış. Çöp gibi geldi bana. Bunu alacağıma 3kya düz projeksiyon alıp 1k ya da mi stick alırım daha mantıklı gibi

  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bir ekrana bağlan diye bir modu var windpwsun. Öyle kullanıyorum zaten. Bazen lol bile atıyorum dev ekranda :d
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

    Hocam ben n11 üzerinden almıştım. Bana perşembe günü ulaştı ve ulaştığının ertesi günü iade başlattım ve gönderdim pazartesi günü(cumartesi bizim burada Aras Kargo kapalıydı). İlk önce Cyn Bilişim iademi paket açıldığı için reddettiler ! Hijyen koşulları gereği iademi reddettiler. Ürün Çin'den geliyor bu arada komediye bakın. İadesi kabul olmayan diş macunu, iç çamaşırı gibi ürün kategorisinde de değil bunu belirteyim. Sonra bunu görünce tekrar iade başlattım n11 sisteminden. Bu sefer de ürün bize ulaşmadı diyerek tekrar iademi reddettiler. Kargo takip numaraları vs hepsi elimde var. Ürün elimize ulaşmadı diyerek yalan söylediler ya hani ellerine ulaşmadığı ürünü Aras Kargo ile bana geri gönderdiler. Onun da takip numarası var. Ve işin en kötüsü bu durumu n11'e belirttim 3 gün içinde geri döneceklerini söylediler. Sonra n11den birisi beni aradı şirket iadeyi kabul etmiyor dedi. Dedim siz dalga mı geçiyorsunuz benimle. Ticaret Kanunu'na göre 14 gün içinde iade hakkım var. Neyse durum böyle ama Ticaret Bakanlığı'nda çalışan arkadaşım var. Avukat bir arkadaşım da var konuda uzman. Sen gerekli mercilere başvur iadeni al sonra bunların işine bakarız dediler. 3732 lira ile kurtulamayacaklar. N11 de güzel bir ceza yiyecek kaçış yok! Kanuna aykırı iş yaparsan olacağı bu.


    Projeksiyon almaktan vazgeçin dediğim gibi. Hadi benim tanıdık var iademi vs alırım ceza da yiyecekler. Ama siz ne yapacaksınız! Valla kendinizi kurtarın projeksiyon sevdanızdan vazgeçin.





  • S.McManaman kullanıcısına yanıt

    Hocam ilk önce projeksiyondan kablosuz görüntü aktarımını açın. Sonra bilgisayarda windows+k tuşlarına basın sağ üstte nereye bağlanacağınız ile ilgili menü çıkıyor. Bağlandıktan sonra görüntü ayarlarından ikincil monitörü birincil yapmanız gerekiyor yoksa sadece masaüstü arka planı görürsünüz projeksiyonda.


    Ama tek tavsiyem var ucuz projeksiyon almayın.

  • profecco kullanıcısına yanıt
    Letgodan blitzwolf vp11 buldum 1200 e onu alıcam deneyerek.


    Edit: aldım, görüntüsünü çok beğendim. Benim gibi sese takıntılıysanız fan sesi yüksek, eşim duymuyorum diyor ben rahatsız oluyorum fan sesinden. Ben 2.el aldım ama çizik yok full kutulu, aşırı memnunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 14 Şubat 2023; 15:4:0 >
  • profecco kullanıcısına yanıt

    Cihazi yaklasik 4-5 aydir kullaniyoruz hocam. Parlakligi yuksek olmasa da tatmin ediyor. Eşim derslerde de kullaniyor o da memnun. Gectigimiz haftalarda sinemaya gittik, inanilmaz dusuk parlaklik vardi. Sinemanin bu duruma dustugu donemlerde bu fiyatlara alinabilir diye dusunuyorum.

    Projeksiyon ayakligim var onunla birlikte kullaniyorum, direkt karsiya yasttigi icin koselerde bulaniklik vs yasamiyorum.

    Eski calistigim yerlerde cok kaliteli projeksiyonlar kullandim. Bu urun ilk geldiginde onlarla kiyaslayinca tatmin etmemisti. Onlar bunun 3-4 kati fiyatlarda. Oncesinde Cheerlux C9 kullanmistim, Havit PJ202 cok daha basarili.

  • S.McManaman kullanıcısına yanıt

    Ben Havit PJ209 Prime almıştım görüntü kalitesi çok kötüydü. Fan sesi çok yüksekti. Bir daha bulaşmam projeksiyon olayına.

  • Evet arkadaşlar Havit projeksiyonu iade için göndermiştim ve teslim almadık vs yalanlarına rağmen (kanıtlayabilirim çünkü elimde takip no var) n11 bana teknik servis raporunu gönderdi. Bu sefer de cihazda kılcal çizikler olduğunu ve kutusunun yırtık olduğunu söylemişler. Oğlum beni yalancı mı çıkarıyorsunuz bir de utanmadan ! Havit marka herhangi bir ürün alacak olan varsa uyarıyorum bakın neler yapıyorlar. İade almamak için dansöz gibi kıvırtıyorlar. İnanılmaz titiz birisiyim bu üründe kılcal çizik falan yok artı kutusu da yırtık değildi yalan söylüyorsunuz.

    3049 TL Havit Pj202 GERÇEK FULLHD Taşınabilir Projeksiyon Cihazı - Wifi, 220 Ansi, Bluetotoh, Screen




  • 2 Mart'ta Cyn Bilişim'den beni tekrar aradılar ve N11 ile görüşüp iade butonunu tekrar aktifleştirmemi ve iadeyi kabul edeceklerini söylediler. Ben de durumu N11'e ilettim. Bugün (3 Mart) N11'den beni arayıp şirketle görüştüklerini, şirketin böyle bir şeyden haberi olmadığını, zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduğum için sonucun beklenmesi gerektiğini söylediler. Utanmadan yine yalan söylediler tekrar beni yalancı durumuna düşürdüler.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.