Şimdi Ara

307 merkezi kilit ışığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar orta konsoldaki içten merkezi kilit düğmesi görev yapıyor fakat üzerindeki düğme ışığı hiç sönmüyor. Arabayı stop edip dışarıdan kumandayla merkezi kilitle kilitleyince bile yanmaya devam ediyor. Basit bir yolu var mı çözmek için ya da servise mi götürmek gerekiyor? Çok önemli bir şey değil ama gereksiz yere yanması beni kıl ediyor:( Özellikle de geceleri... Böyle bir sorunu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa minnettar kalırım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: wouldrather

    Arkadaşlar orta konsoldaki içten merkezi kilit düğmesi görev yapıyor fakat üzerindeki düğme ışığı hiç sönmüyor. Arabayı stop edip dışarıdan kumandayla merkezi kilitle kilitleyince bile yanmaya devam ediyor. Basit bir yolu var mı çözmek için ya da servise mi götürmek gerekiyor? Çok önemli bir şey değil ama gereksiz yere yanması beni kıl ediyor:( Özellikle de geceleri... Böyle bir sorunu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa minnettar kalırım.

    anladıgım kadarı ıle, aracın ıcınde ıken kapıları kıtlemesen bıle kılıt uzerındekı kırmızı ısık dırek yanıyor.. sankı bana aracın bır kapısında kılit sıstemınde kısa devre gıbı bısı varmıs gıbı geldı veya ordakı led bıyerden sase alıyo
  • Aynen söylediiğniz şekilde... Oto elektirikçi çözer mi yoksa servise mi götürmek lazım? Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wouldrather

    Aynen söylediiğniz şekilde... Oto elektirikçi çözer mi yoksa servise mi götürmek lazım? Teşekkürler...


    elektrıkcıye bır gostermek gerekır.. eger cozemesse servıse goturun derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.