Şimdi Ara

3D ve stok dunyasi egitimi.3d ile ugrasan herkez icin ek gelir imkani. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
48
Favori
34.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kasezo merhaba, konu başlığındaki emeklerin gerçekten takdire şayan. seni en içten dileklerimle tebrik ediyorum.
    ilk sayfaları okudum fakat genel olarak aklıma takılan bir şey var. son zamanlarda shutterstock için içerik oluşturma fikrini edindim. yerli içerikler olsun istiyorum ama milletimiz buraları kullanıyor mu, Türkçe içerik ne kadar önemseniyor, bunu bilemiyorum. Yani bir İlber Ortaylı ilüstrasyonu yaptık mesela, bunun indirilmesi ne olabilir? Ya da Blender ile Türkçe bir 3D stickman modellemesi yaptık diyelim, gider mi veya sen işin içindesin, Türkçe içerik ne kadar işliyor burada? Veya başka bir site önerin var mı bu tür görseller için?
  • Lastrigon kullanıcısına yanıt
    buyur gel. stoksanat.com orada komnusuyoruz bunları hep.yada burada yazdıgın dıger onlarca uzun yazımı oku. benzer seylerı anlattım.ayrıca kanalda ve sıtede gene onlarca vıdeo var onlarada bakabılırsın.
  • Kardeşim çok uzun yazmışsın çok okuyamadım ama bu 3d modelleme işi öyle çok basit bi iş değil. Ek gelir vs demişsin. Kendini sade bu işe vermen lazım öyle 3 günde bir bakarım olmaz veya işten çıktıktan sonra her gün yarım saat bakarım diye olmuyor.

    Bende bir tavsiye vereyim. Bu işi yapmak istiyosanız masanıza oturucaksınız telefonu başka bir odaya koyucaksınız. Açıcaksın tutorial i gördüğünü uyguluyacaksın öğrenen kadar. Ondan sonra kendin bir şeyler yapmaya çalısıcan vs vs gider.

    +Para kazanmak için en az 1.5 sene sabrediceksin

    +Tek programla bir yere gelemessin mutlaka en az 3 program biliceksin

    Ben mesela orta-üst seviye max, orta seviye ps ve ai biliyorum şuan okulu bırakıp bi işe başlayabilirim ama şuan okula devam edip daha fazla programı kapmak istiyorum. Mesela geçen gün maya ya başladım gayet güzel gidiyorum. Daha sonra after effect ve kurgu olayına giricem. Yani bu işi yapmak istiyosanız sadece bu olaya yönelmelisiniz. İşten çıkınca yaparım ben her akşam 2 saat otururumla olmuyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bakalım konu takip
  • mnihatd M kullanıcısına yanıt
    Hocam modellerinihttp://3dearth.org/ buraya yükleyebilirsin. Türk yabancı ortaklı sanırım. Hem yükleme kolay hem para kazanma.
  • hocam merhaba 4 sene sonradan geri döndüm...

    baya buyutmussun isi hayiri olsun yeni siten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Konuyu baştan sona okuyup toplam 17 sayfalık kendime göre notlar belirleyip çıkarttım. Türkiye' de bu sektörle ilgilenen CG Artist ler genelde sadece 3d modellerini turbosquit gibi sitelerde satıyorlar. Bir ara stockerlığa bayağı bir hevesle girmeyi planladım fakat, karşılaştığım ilk görsellerin çalışmalarını görünce vazgeçtim. Hocam yazdıklarınız, arada verdiğiniz tips and trickler gerçekten çok değerli. Tamamını okuduktan sonra kafamdaki en büyük sorunu da halletmiş oldunuz. Bunun için teşekkür ederim. Eve döndüğümde planlamayı tamamlayıp harekete geçmek kalıyor geriye :)

    Saygılarımla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar takı, toka vs gibi aksesuar tasarlamak için en iyi yöntem nedir. 3dmax bilgim biraz var ancak daha kolay bir program öğrenebilirsem benim için daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar 2. bir 8gb ram ile desteklemek istiyorum ama uyumlu çalışması gerekir timingler vs tabi sizce hangisini alayım ?

    https://www.hepsiburada.com/bellek-ramler-c-47?filtreler=uyumlusistemler:Notebook;kullanimtipi:DDR4;ramhizi:2400%E2%82%AC20MHz&siralama=artanfiyat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    takı toka yuzuk vs şeyler için ozel programlar var. onları ıstemezsen blender isimli program var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3d ve stoklardan para kazanmak ile ilgilenenler varsa, soruları için discord grubumuzda yardımcı olabiliriz.https://discord.gg/nZYcNQB
  • model satmak ve render satmak konularını karşılaştırdığım 2 video aşagıda. model satışını öven ve anlatan yeterince video oldugunda ve amaç burada karşılaştırma oldugundan render satışına nazaran kotu tarafşlarını anlattım ilk videoda. bu demek degildirki model satılmaz yada hepten kötüdür. tavisiye hem model hem render satmanızdır fakan bunun cogu zaman gerek zaman gerek farklı alanlar olmasından dolayı pek mümkün olmayacagıda aşikar. haliyle seçip yapmak gerekirse tercih daha kolay ve daha çok getirisi olan render seçilmelidir diye düşünüyorum ve tecrubelerde bu yonde olunca karşılaştırmayıda ona göre yaptım. unutmayın en iyisi iki tarafta da satmak, mumkun degilse render modelden daha iyidir. açıklamalar kısmında iletişim için link mevcut. kolay gelsin.


    3D için model ve görsel satışları karşılaştırması: bölüm 1
    https://youtu.be/qwujVli5LuM

    3D için model ve görsel satışları karşılaştırması: bölüm 2
    https://youtu.be/tuxDRxmBDPw




  • merhaba arkadaşlar , bende tasarımlarımı satmaya çalışırken sürekli abuk sabuk yabancı sitelerin ödeme sıkıntılarından dertliydim ta ki şimdiye kadar. ben bilgisayar programcısıyım ve şirketim bünyesinde yeni bir e-ticaret sitesi açtım.bu e ticaret sitesinde isteyen herkesin asarladıkları modellerini satabileceği bi platform oluşturuyorum. eylül ayında tam kapasite devreye girecek olan sitemizin satıcısı olmak isteyenler kayıt olup modellerini satmaya hemen başlayabilirler.
    site linki :www.3ddunyam.com
  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar , bende tasarımlarımı satmaya çalışırken sürekli abuk sabuk yabancı sitelerin ödeme sıkıntılarından dertliydim ta ki şimdiye kadar. ben bilgisayar programcısıyım ve şirketim bünyesinde yeni bir e-ticaret sitesi açtım.bu e ticaret sitesinde isteyen herkesin asarladıkları modellerini satabileceği bi platform oluşturuyorum. eylül ayında tam kapasite devreye girecek olan sitemizin satıcısı olmak isteyenler kayıt olup modellerini satmaya hemen başlayabilirler.
    site linki :www.3ddunyam.com
  • Merhabalar. Autocad bilen birisi hangi sitelerde iş yapabilir?

  • virus kriz derken toplum tam istedikleri gibi cahillesti

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.