Şimdi Ara

3G İnternet Kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR ÜSTÜNDEN 3G İNTERNET KULLANAN ARKADAŞLARDAN HIZ KOTA VE ÜCRET HAKKINDA DENEYİMLERİNİ ALMAK İSTEMİŞTİM. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.



  • Şu an bilgisayar üzerinden Turkcell 3G ile Bağlanıyorum.
    Hız;
    Sayfa Açılma Hızı için: Normal 1mbit Adsl den farkedilmeyecek kadar yavaş.
    Downloadda: 1mbit Adsl den az hızlı.1-2 Mbit e tekabül ediyor sanırım ancak bulunduğun yere göre değişkenlik gösteriyor bu veriler.

    Ücret ise ben ödemiyorum o dedipinden.Telefonumu bağlayıp kullanıyorum. 6-7 tane de Hediye internet paketi bulmuştum.Onu yükleyip Yükleyip Kullanıyorum.Zaten tatildeyim şimdi eve gidene kadar idare etsin yeter benim için.
  • Şikayet Var'daki mesajlar çok iç karartıcı ,3g'de sürekli bağlantı kesilmeleri, mütemadiyen Edge'e overhead olmalar.Kotanın çok hızlı şişmesi(upload+download)gibi sorunlarla dolu ..Alanların çoğu zaten adsl'ini kapatıp mobil modeme geçenler ve performansını gördükten sonra iade etmek istediklerini söylemekteler..Fakat operatörlere verdikleri 18 ila 24 aylık taahhütler yüzünden sıkıntılı bir şekilde kullandıklarını belirtiyorlar.Merak ettiğim mevcut şikayetler/yakınmalar abonelerin genelini mi yoksa marjinal bir biçimde küçük böülümünümü yansıtıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semh12 -- 19 Eylül 2009; 12:13:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.