Şimdi Ara

4K monitör ve AMD Radeon R9 295X2 ile Ultra HD deneyimini test ettik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4000 liralık dünyanın en hızlı ekran kartı bile 4k çözünürlükte 20-30 fps veriyor. 4k teknolojisini taşıyabilmek için daha bir kaç yıl bekleyeceğiz.
    1080p akar,alem bakar :))))

  • YA ABİ YETER ARTIK BU FRAPSIN GÖSTERDİĞİ DOĞRU FPS DEĞİL EN AZ 5-10 FPS DÜŞÜRÜYOR.DENEMEK İÇİN İLK ÖNCE CS AÇIN ÖRNEĞİN 100 FPS'DESİNİZ.FRAPS AÇARSANIZ 70-80 FPS'E KADAR DÜŞÜRÜR.BİN TANE PROGRAM VAR BAŞKA Bİ PROGRAM KULLANIN

  • 4k teknolojisi iyi, hoşta; o çözünürlükte görüntü veren monitörler muazzam pahalı.
    Tam hatırlayamıyorum; ama bizim parayla aşağı, yukarı 2000tl gibi bir fiyata arkadaşım aldı kendisine. Gerisini siz düşünün artık.
    2 Zannederim, daha erken bu çözünürlüğün standartlaşması için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çektiğiniz resimler çok kötü çıkmış

  • Daha 1080p ulkemizde yeni oturdu, 4k icin cok erken acikcasi suan gerek de yok, 1trilyon param olsa yine de 4kya gecmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 4k olayı videolar, oyunlar hariç masaüstü için çok saçma gereksiz. ben simgeleri büyütecek isem 4k ya ne gerek var? büyütmesem simgeler küçük kalıyor gözlerim bozulur. yok efenim 4k geniş çalışma alanı sunuyormuş e kardeşim sunuyor sunmasına da her şey küçülüyor bu seferde görüp seçemiyoruz yine simgeler, pencereler büyük olunca o genişlikte otomatikman gitmiyor mu? bu saçma sapan paradox bu 4k dan bir cacık olmaz.

  • Ne olursa olsun ekran kartına 4500 TL verip , 20-25 fps görmek insanda çöküntü yaşatır. 4K falan bilmem ben
  • Keşke msı af ile gpu kullanımlarına da göz atılsaymış....
    Belkide oyunun 4k optimizasyonu ve ya dar boğaz ( ki mantle olayından ötürü olmaması lazım) ötürü gpu %100 çalışmıyorda olabilir....

  • Gözünüzü seveyim artık şu ifadelerinizi belirli kalıplardan çıkarın.

    Şu anda oyuncuların en sık oynadığı oyunlardan birisini (BF) tek oyunculu modda monitörü hariç 10.000 tl'lik sistem ile 30 kare-saniye oranının altında oynadınız. Çoklu oyunculu modda 20 kare saniyeler şükür etme sebebi olur...

    Kullanılan ifadeye bak : "Yer yer yetersiz kaldığı oluyor" ... Ben o incelemeyi yapsam elimi paralel bir düzlemde sallayarak bütün sistemi masadan aşağı atardım.

    En az, minimum 5-6 yılı var...

    480p'den 540p'den 720p'lere , 720'den 1080p gibi çözünürlüklere geçmek gayet doğalda , daha 2k tam oturmamışken 4k nedir arkadaş ?

    Şu monitör-tv üreticileri piyasayı bir türlü tutturamadılar. Konsol - gpu/cpu üreticileri ile şu TV- monitör üreticileri ayrı gezegenlerden gelen varlıklar mı diye sorgulamıyor değilim bazen. Piyasa, kullanıcı gereksinimleri, kaynak sağlayıcıları paralel ve uyumlu bir şekilde gelişmeli. Bu tarz saçma sapan ataklar nedeni ile piyasa alt üst oluyor.

    Piyasanın bu TV/panel/monitör üreticilerini ciddi manada cezalandırması gerekirdi diye düşünüyorum. Adam çıkartacaktı ekran kartını, "yok lan bende 4k falan" diyecekti ki bunlar bir dursun... Ki ihtiyaç olan çözünürlükte daha iyi işler sunabilsinler. Önce gidip o rezil TN panellerinin izlenme açısını düzeltsinler , ne 4k'sı ? Ortada bırak oyunu , monitörü kullanabileceğin işletim sistemi yok 4k imiş... Peh.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 7 Mayıs 2014; 16:37:00 >




  • Konsollar daha yeni 1080p ye gecti 720 den 4k abartı.
    Witcher 3 u 4k da akıcı sekilde hic bir kart oynatamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K Resmileri yüklediğiniz için teşekkürler .

  • 4K yaygınlaşsın hatta standart olsun.FULL HD geçer oyunumu orta seviye kartla 60fps oynarım.
  • Biz hala 1280 x 1024
  • Bugüne kadar 4 sefer incelemesi yapılan başka bir ekran kartı var mıydı, bilmiyorum.

    Resimlerden birini indirip, ekranda birebir boyutta baktığımda, 4K monitörler için değil sistemlerin, oyunların bile hazır olmadığını gördüm. Haliyle de oyun için almak son derece mantıksız.

    Alttaki resme % 100 boyutta bakacak olursanız, ne demek istediğim anlaşılacaktır. Bire bir bakıldığında, Counter Strike'tan alınmış ekran görüntüsü gibi duruyor.

    4K monitör ve AMD Radeon R9 295X2 ile Ultra HD deneyimini test ettik




    Yukarıda ne demek istediğim, Teknoseyir'de yayınlanan şu videoda çok güzel ve detaylı şekilde izah edilmiş: 4K teknolojisi neler getiriyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Mayıs 2014; 16:44:14 >




  • 4k monitörlerde oyun oynamak için gpu mimarilerinin 1 belki de 2 tb/s olması lazım tabi gpu geliştiricileri amd ve nvidia nın panel teknolojisine yetişmesi şimdilik zor görünüyor onca parayı verip sonra da fps ye saç baş yolmaktansa 1080p devam...

  • Full hd yi yeni geçtik. 2K ya gelmeden 4K nedir?

  • 4K OYUN ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYO AMA KARTLAR HAZIR DEHİLMİŞ BUNU ANLADIK 4K 60 -70 FPS VEREN KART CIKINCA ONU ALCAM :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 8 Mayıs 2014; 14:15:38 >
  • 4k monitörlerde oyun oynamak için gpu mimarilerinin 1 belki de 2 tb/s olması lazım tabi gpu geliştiricileri amd ve nvidia nın panel teknolojisine yetişmesi şimdilik zor görünüyor onca parayı verip sonra da fps ye saç baş yolmaktansa 1080p devam...

  • AMD ve nVidia cephesindeki; R9295X2 den Titan Z`ye. 4K diye yapılan janjanlı uçan kaçan reklam kokan pazarlama hareketlerinin tırt olduğunu ispat eden inceleme olmuş. Teşekkürler kankiler

    4K için daha çok erken. GPU üreticilerinin gıdım gıdım değilde esaslı bir revizyon yapması gerekliliği açık. 28" te 4K piksel yoğunluğu görsellik (texture net seçilmesi) açısından bir şölen olduğu açık. Yok masaüstü hazır falan değil falan feşmekanlar bunlar boş laflar.

    Çözünürlük cansa 120Hz deki akıcılık canandır. O sebepten G-sync li 120Hz 4K panellerin vede bunları sürecek grafik kartların olgunlaşmasını beklemek akıllıca olacaktır. Tabi o zamana kadar masaüstü boş durmaz Asus ROG SWIFT PG278Q güzel bir seçim olacak kısmetse.

    Asus ROG SWIFT PG278Q

    4K monitör ve AMD Radeon R9 295X2 ile Ultra HD deneyimini test ettik




  • Resmi açtım video kasmaya başladı :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.