Şimdi Ara

5+1 EV SİNEMA SİSTEMİ-BÜTÇE:3.500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    5+1 Ev sinema sistemi düşünmekteyim. Kule tipi ne yazık ki isteyemiyorum. Küçük uydulu sistemleri araştırıyorum. Bütçe olarak 3.500 TL civarında ayırdım. Belki de bu bütçeye küçük uydular daha başarılı olabilirler. Hem forumdan hem de yurt dışı forumlardan araştırmalarım sonucu birçok modelle karşılaştım:

    - KEF E 305 (Bu yılın EISA ödüllü sistemi) : Şekil olarak çok benimsemesem de özellikle yurt dışı forumlarında okuduğum çok olumlu yorumlardan dolayı ilk tercihim gibi duruyor.
    - BOSTON ACOUSTICS SOUNDWARE XS 5.1 : Formlarda çok methedilmiş bir ürün olarak belirtiliyor.
    - MONITOR AUDIO MASS : Fiyatını bulamadım ancak bütçem çerçevesinde olacağını tahmin ediyorum.
    - FOCAL SIB CUB 5.1 : Her ne kadar şeklini çok sevmesem de bu ürün de çok beğenilen bir ürün.
    - JAMO A200 : İlk araştırdığım üründü ama Türkiye' de olacağını sanmıyorum. Forumlarda da çok az bahsedilmekte.
    - KLIPSCH HD THEATER 500
    - POLK AUDIO BLACKSTONE
    - ENERGY TAKE CLASSIC 5.1

    - BOSE ACOUSTIMASS 10' u da koymak isterdim ama bütçemi oldukça aşıyor.

    A/V Reciever olarak da çok pahalı bir model tercih etmek istemiyorum. Buna vereceğim parayı hoparlör setine vermeyi tercih ediyorum :

    - SONY STR-DN840
    - MARANTZ 1504
    - YAMAHA RX-V473
    - PIONEER VSX 921

    Tahminen A/V Reciever' ı 1000-1500 TL arasına, Ses sistemini de maksimum 2.000 - 2.500 civarına kadar elde edebilirim umarım. Sizin u adaylar arasından düşüncenizi almak istiyorum. Küçük uydulu 5.1 + A/V Receiver sistemi olarak hangi ikiliyi önerebilirsiniz?
    Bu konunun küçük uydulu 5.1 sistemler ile ilgili ana bir konu olmasını ümit ederim. Bu ürünleri kullananız varsa düşünceniz benim için çok yararlı olacaktır.

    Selamlar,







  • Paradigm Cinema 100 CT Speaker System butcenize göre iyi bir seçim olabilir, gidip dinleme şansınız varsa bence deneyin, cok iyi yorumlar mevcut yurt dışında SRC Elektronik web sitesinden bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paradigm Cinema 100 CT fiyatı bütçemi çok zorluyor. 3.000TL mertebelerine kadar çıkamayabilirim, ya da doların düşmesini beklemem gerekecek çünkü böyle bir sistem 4.500TL mertebelerine ulaşacak gibi. Forumlardan baktığım kadarıyla oldukça beğeniliyor ama fiyat olarak değer mi ya da biraz daha uygun bir sistem mi bakmalıyım bilemedim. Daha düşük bütçe için öneriniz var mı? Özellikle KEF ile ilgili...
  • Src Elektronik sahibi Sertaç Bey, bugüne dek gördüğüm en nazik ve yardimsever firma sahiplerinden biridir.Ben de kendisinden aldim hoparlorlerimi.Yaklasimi gerçekten insani mahçup edercesine samimi ve ictendir.Bana kalirsa kendisine, web sitesi üzerindeki telefonundan mutlaka ulaşın, orta yol bulunabilir kanaatindeyim En azindan denemiş olursunuz, bişey kaybetmezsiniz Her ne alirsaniz alin, gonlunuze göre olmasini dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

    seçim yapabildiniz mi? yorumlarınızı paylaşırsanız çok seviniriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para hocam değmez yahu..
  • Ne yazık ki henüz yapamadım. Dali Fazon' a da baktım. Gönlüm Kef E305' den yana ama fiyatı hala ortada yok. Beklemedeyim bu ara.

    Evle ilgili durumdan dolayı belki 2+0/2+1' e de yönelme durumum var. Bununla ilgili de biraz pahalı ama KEF LS50' ye bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anild

    Ne yazık ki henüz yapamadım. Dali Fazon' a da baktım. Gönlüm Kef E305' den yana ama fiyatı hala ortada yok. Beklemedeyim bu ara.

    Evle ilgili durumdan dolayı belki 2+0/2+1' e de yönelme durumum var. Bununla ilgili de biraz pahalı ama KEF LS50' ye bakıyorum.

    gsaelektronik arayın fiyat verirler hocam

    http://gsaelektronik.com/urun/kef-e305-hoparlor-sistemi_638.aspx?CatId=172




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.