Şimdi Ara

5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Aşağıda fotoğrafları bulunan boncuk diye çağırdığımız genç arkadaşa bizden daha iyi bakacağını düşünen yeni bir ev sahibi arıyoruz. Çanakkale'de ikamet ediyoruz ama İstanbul'a sık sık geliyoruz. Arkadaşın 4 kardeşinden 2'si ilk haftayı çıkaramamış. Komşularımız 3 yavuruyu bulup bakmaya çalışmışlar. Bu arkadaşı dördüncü olarak biz 1 hafta sonra bulduk. Biz gitti öldü kurtaramaz derken oldukça azimli çıktı. Aptamil türevi yeni doğan maması ile biberonla besledik. Bir süre sonra konserve mamaya (babycat) geçtik. Şu anda 1 aydır bizde. Pirelerimiz vardı, veterenire gidildi. İç ve dış parazit aşılarını oldu. Haftaya da ilk aşısı olacak. Çok heycanlı, oyun oynamayı (doğal olarak seven) insana yakın bir kedi. Çişini ve kakasını kuma yapabiliyor. Hatta çişin mi geldi koş kumuna talimatını alıp koşa koşa gidip eşelendiğine bile denk geldik :)

    Biz, sık sık uzun süreki şehirler arası seyahatlerde olduğumuzdan dolayı düzenli olarak ilgilenmeye imkanımız yok. Kedi bakımının bilincinde olan ve uzun vadeli olarak sahiplenmek niyetinde olan kişilere duyrulur. Sormak istediğiiz detay olursa yanıtlayabilirim.
    Son hali, en son resimdekidir. Diğer resimleri 1 - 2 hafta öncesine aittir.


     5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi) 5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi) 5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi) 5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin Yiğit -- 9 Ocak 2016; 21:06:28 >







  • Boncuk kedimiz 5. ayını doldurdu yanlış hesap yapmadıysam. Geçen Eylül'de sahiplenmek isteyen birisi çıkmayınca mecbur bizimle iş seyahatleri yaptı.
    Ancak seyahat modumuz bir türlü bitmiyor ve boncuk dostumuzu ne yollarda perişan etmek istiyoruz, ne onu eve tek başına kapatıp gitmeyi...
    O yüzden tekrar sahiplendirmeyi deneyeceğiz. Sevgi arsızı bir arkadaş...
    Aşıları vs. tamdır, sağlık karnesi mevcuttur.
    Sürekli olmamakla birlikte bahçeye çıkıp gezip tekrar eve gelmeye alışmıştır.

    İlgilinen arkadaşlar bu ay içerisinde Çanakkale, İstanbul ve Ankara'da olacağız. Dilediğiniz yere ücretsiz teslimat yaparız :)
    Tek şartımız; teslim ederken onu iyi bakacağınıza emin olmamız, gözümüzün arkada kalmamasıdır...

     5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi)  5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi) 5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi)  5 Aylık Yavru Kedi Aşıları Yapılmış Tekir Cinsi Erkek Ücretsiz (Güncellendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin Yiğit -- 9 Ocak 2016; 20:31:48 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.