Şimdi Ara

50000 - 90000 tl arası Arazi ve Suv Önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Sıfır ya da Sıfıra yakın 2011-2012 model arazi, suv aramaktayım. Aradığım başlıca özellikler otomatik vites, (tercihen triptonik , AISIN şanzıman (duyduğuma göre toyota ve honda kullanıyor)) , Dizel olmalı ama yakıt tasarrufu iyi olan bir benzinli araçta düşünülebilir. Şehirlerarası ve çok uzun mesafeler için kullanılmayacak, aile arabası olacak. Yani aslında bir 4x2 araçta işimi görür.
    Şu an için Ssangyong Kyron , Honda CR-V , Chevrolet Captiva ilgimi çekiyor. Fakat Captiva hakkında müşteri yorumları pek iyi değil o yüzden diğerleri daha cazip görünüyor. Siz ne önerirsiniz?



  • Yeni Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION
  • VW Tiguan gerçekten güzel araba fakat bütçeyi aşıyor :)
  • captivacılar gelir birazdan
    75 bin lira civarında fiyatlar kampanya var falan diye
  • Honda kullananlar bu sınıfta çok memnun araçlarından bildiğim kadarıyla. Ancak siz fiyat aralığını biraz uzun tutuyormuşsunuz gibi geldi bana
  • Hyundai Santa fe Nissan x-trail ya da Mazda cx-9 benzinli fakat bunlari ikinci el olarak soyluyorum
  • Evet fiyat aralığını biraz fazla tutarak değişik önerileri de görmek istiyorum. En son bir tanıdığım 2000 model CR-V kullandığını söyledi ve honda dan memnun olduğunu hiç teknik arıza çıkartmadığını söyledi ne kadar doğrudur bilmem.
  • gercek bu suv olsun cr-v olsun
  • cr-v olmazsa kyron
  • 50000 ile 90000 arasında uçurum var.
  • O bütçeyle iyi bir arazi suvu alınmaz 0 a yakın.
    Paranız cebinizde kalsın gidin lada niva alın, 90000 lira saydığınız araçları cebinden çıkarır arazide.

    Ha bütçem artabilir diyorsan range rover öneririm

    Kısaca Range Rover yada Game Over
    Wait not necessarily game over

    Toyota Land Cruiser da iyi gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 30 Ocak 2012; 23:56:50 >
  • 90 bin liraya sıfır renault kaleos alırsın 150hp 2.0 dci triptronik şanzıman. Sunroof deri koltuk var.
  • Honda CRV + prins veya teleflex lpg kit. Araç çok güzel ve konforlu tek sorunu yakıt, onuda lpg ile halledersiniz tabi performans kaygınız yoksa.
  • Teşekkürler önerileriniz için araç istanbul içinde kullanılacak ve çok nadir olarak şehirler arası yollarda kullanılacak ve kısa mesafeler katedilecek. Dün bir sitede Kyron ile Cr-V yi karşılaştırdım Kyron 2.0 dizel ile Cr-V 2.0 benzinli olanını. Enteresandır Cr-V dizel olmamasına rağmen Kyrondan az yakıt sarfediyor görünüyor. Cr-V hakkında pek şikayet de görmedim. Honda, toyota gibi uzakdoğu arabalarının daha az sorun çıkardığı konuşuluyor. Şu an 91 model bir araba kullanıyorum ve neredeyse 3 günde bir 50 lira gidiyor. Yani demek istediğim Honda Cr-V bu harcamayı yükseltirmi? düşürürmü? Düşürürse ne kadar düşürür?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headcrab

    Teşekkürler önerileriniz için araç istanbul içinde kullanılacak ve çok nadir olarak şehirler arası yollarda kullanılacak ve kısa mesafeler katedilecek. Dün bir sitede Kyron ile Cr-V yi karşılaştırdım Kyron 2.0 dizel ile Cr-V 2.0 benzinli olanını. Enteresandır Cr-V dizel olmamasına rağmen Kyrondan az yakıt sarfediyor görünüyor. Cr-V hakkında pek şikayet de görmedim. Honda, toyota gibi uzakdoğu arabalarının daha az sorun çıkardığı konuşuluyor. Şu an 91 model bir araba kullanıyorum ve neredeyse 3 günde bir 50 lira gidiyor. Yani demek istediğim Honda Cr-V bu harcamayı yükseltirmi? düşürürmü? Düşürürse ne kadar düşürür?Şimdiden teşekkürler.

    2011 CR-V kullanıyorum. Şehir içi 11-12 L, şehirler arası ise 8-8.5 L civarı yakıyor. 16.000 km'de ortalama tüketimim 10.4 L. Alırken hesabınızı buna göre yapın. Yakıt ve MTV (2150 TL ) haricinde her yönüyle memnunum. Çok km yapmadığım için LPG düşünmüyorum.




  • chevrolet captiva veya ford kuga

    kuga arazide gördüm çok güzel bir peformans sundu süspansiyonlar yumuşak geldi bana

    captiva da kısa sürede bulundum yol tutuşu güzeldi oturma bölümü falan yüksek frenler güzel 7 koltuklu alabilirsiniz
  • Captiva da test sürüşü yaptım benimde hoşuma gitti aynı gün içerisinde Ssangyong Korando ve Kyron sürdüm. Korando nun yol tutuşu, sesi içeri vermemesi çok iyiydi. Kyron, korando dan biraz daha sertti ama dış görünüşü kyron un çok hoşuma gitti. Captiva hakkında da beğenmediğim pek bir şey yoktu. Fakat internette Captiva ve chevrolet hakkında çok kullanıcı şikayetleri var bu durum beni biraz soğuttu captiva dan.
    Ford Kuga ya gelince önceden de söylediğim gibi alınacak araç arazi'de çok az kullanılacak, belki kullanılmayacak.
    Suv, jip ile ilgilenmemin nedeni aracın görüş mesafesinin fazla olması. Çok fazla hızda yapılmayacak dediğim gibi aile arabası olacak.
    Aralık ayı başında Toyota Corolla 1.6 elegance otomatik almaya karar vermiştik. Fakat ikinci test sürüşünde ufak bir yokuşta kaydırması, arabanın sert oluşu ve lastik sesinin içeriden çok fazla duyulması daha doğrusu olduğu gibi sesi içeri vermesi hoşumuza gitmedi. Daha sonra almaktan vazgeçtik. Sonrasında şu düşünce sardı bizi bir arabaya 50 bin - 51 bin vermektense üstüne biraz koyup jip alınabilir.
    Şu an için en cazip görüneni CR-V sıfır fiyatı 84 bin, 2011 model sıfır ayarında 70 bine bulunabilir. Her türlü önerilere açığım şimdiden teşekkürler.




  • Nissan Qashqai nasıldır hiç bilgi sahibi olan var mı? 1.6 otomatik vitesli olanları mevcut. Hemde uygun fiyata. Fakat otomatik vites de (CVT) yazıyor. Diğer otomatiklerden farkı nedir?
  • Arkadaşlar son günlerde yeni Honda civic ve Nissan Qashqai da düşünmeye başladım. En başta ailem jip istemiyordu ben jip istiyordum. Şimdi ailem jip istiyor ben istemiyorum. Çünkü neden araştırdım ki 75000 tl ye süper bir jip alınamaz. Fakat 50000 tl ye çok iyi bir sedan araba alınabilir ve paramız cebimizde kalır. Siz ne düşünüyorsunuz? Her türlü Araba, Jip tekliflerine açığım. Tek şartım Otomatik vites
  • Öncelikle ne istediğinize karar vermeniz lazım, bu son fiyatlarla 50bin'e çok iyi sedan yani D segmenti de alamazsınız, C segmenti alırsınız, yada 5-6 yaşında D segmenti, misal eski kasa C serisi. Ama suv işi ayrı dünya, ailecek kullanılacak masraf çıkarmayacak derseniz honda cr-v sizin için daha ideal.Ama en az 70bin çıkar cepten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.