Şimdi Ara

50000 - 90000 tl arası Arazi ve Suv Önerebilir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Driver95

    50000 ile 90000 arasında uçurum var.

    haklısınız hocam fakat arkadaş anlaşılan 50-60 bin olursa iyi olur fakat iyi bir şey olur ve hak ederse 90 bin de veririm demeye çalışmış sanırım.

    eğer 4 çeker düşünürseniz manuel olsun derseniz tiguan gerçekten çok iyi fakat 1.4 lerde otomatik seçeneği yok. 4 çekerler arasında captiva f/p aracı olarak öne çıkıyor.

    fakat benim aklımı çelen ve de fiyatı beklediğim seviyede gelseydi almayı düşündüğüm xv yi incelemenizi öneririm. 1.6, otomatik ve 4 çeker.

    eğer 2 çekerde olur diyorsanız asx kullanıcıları araçlarından çok memnun bununla birlikte sınıf lideri qq ya bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: headcrab

    Captiva da test sürüşü yaptım benimde hoşuma gitti aynı gün içerisinde Ssangyong Korando ve Kyron sürdüm. Korando nun yol tutuşu, sesi içeri vermemesi çok iyiydi. Kyron, korando dan biraz daha sertti ama dış görünüşü kyron un çok hoşuma gitti. Captiva hakkında da beğenmediğim pek bir şey yoktu. Fakat internette Captiva ve chevrolet hakkında çok kullanıcı şikayetleri var bu durum beni biraz soğuttu captiva dan.
    Ford Kuga ya gelince önceden de söylediğim gibi alınacak araç arazi'de çok az kullanılacak, belki kullanılmayacak.
    Suv, jip ile ilgilenmemin nedeni aracın görüş mesafesinin fazla olması. Çok fazla hızda yapılmayacak dediğim gibi aile arabası olacak.
    Aralık ayı başında Toyota Corolla 1.6 elegance otomatik almaya karar vermiştik. Fakat ikinci test sürüşünde ufak bir yokuşta kaydırması, arabanın sert oluşu ve lastik sesinin içeriden çok fazla duyulması daha doğrusu olduğu gibi sesi içeri vermesi hoşumuza gitmedi. Daha sonra almaktan vazgeçtik. Sonrasında şu düşünce sardı bizi bir arabaya 50 bin - 51 bin vermektense üstüne biraz koyup jip alınabilir.
    Şu an için en cazip görüneni CR-V sıfır fiyatı 84 bin, 2011 model sıfır ayarında 70 bine bulunabilir. Her türlü önerilere açığım şimdiden teşekkürler.



    Insanlarda cekememezlik ve önyargı oldugu icin Chevrolet e karsı düşman tavırlar sergiliyorlar.

    Captiva gayet iyi bir 4x4 dur. Test sürüsü yapmissiniz memnun kaldıysaniz tereddüt etmeyin millete takmayın gönül rahatlığıyla alın derim.




  • subaru xv öneririm.
  • 90 bine kadar çıkabiliyorsanız Nissan x-trail bakın pişman olmazsınız
  • Yurtdışında Honda CR-V nin yeni kasası çıkmış. Burda ne zaman çıkar ve fiyatı tahminen ne kadar olur bilen var mı?
  • Yurtdışında çıktıysa buraya da gelmesi uzun sürmeyecektir.Süper suv arıyorsanız x-trail güzel bir seçenek.Ama ben yerinizde olsam kalite performans 2.el konfor gibi özellikleri de düşünerek tiguan alırım.kuzenimde var yeni aldı ve gerçekten çok güzel bir araç.Hele üst model ve dsgli olursa.Ford kuga düşünürseniz herkeste olmayan bir araca sahip olacaksınız onunda o avantajı var.
  • 2. el düşünürseniz bu aracı alın tam bir canavar amcamda makyajsız kasası mevcut , bu Ötv vurgunundan sonra sıfır fiyatları uçtu ama 2. elde temizler muhakkak ki vardır . Bunu bir Crossover araç kullanıcısı (QQ) olarak söylüyorum , yerden yüksek diye kimse Crossoverlarına güvenmesin 4x4 olsa bile; arazi , kar çok çok farklı bir noktaymış ...
    Ayrıca arabam.com inceleme yapmış bu araçla ilgili ...
    http://www.arabam.com/Test/Nissan-X-Trail-20-dCi-Platinum/Detay-293521

     50000 - 90000 tl arası Arazi ve Suv Önerebilir misiniz?




  • Arkadaşlar iyi günler. İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkürler. Nissan qashqai 1.6 tekna alıyorum. Kullanıcı yorumlarını alabilir miyim?
  • hayırlı olsun başka alternatif yok zaten 1.6 otomatik olarak. birde subaru xv var.mecburen ikisinden biri alacaksınız.

    bu sınıftaki en iyi araçlar tiguan ve ix35 şanzımandan kaybediyorlar.


    captivanın tüketimi tl olarak bu iki araçtanda fazla 200km kadar uzun yolda kullandım çok iyi bir suvdan beklemeyecek yol tutuşu vardı.malum vergi ve yakıt tüketimi dejavantajı onunda . yılda fazladan 1500 tl hava parası hiç hoş değil.




    cvt li qq hakkında yorum yapacak yoktur sanırım, şuan yeni geldi çünkü otomatiği ve epey düşük performanslı olacağını düşünüyorum.1.6 130hp lik dizel motorla cvt qq nun ilk sahiplerinden biride ben olurdum lakin benzinliye otomatik vites koydular.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.