Şimdi Ara

52 inç ve üzeri Led tv önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi haftasonları,

    Akşama kadar bunun yanıtını bulmam gerekiyor. Tv ye ayıracak 7000 liram varsa LED dururken LCD almak yanlış mıdır. Digitürk kullanıyorum, salon geniş ve pencereli. Bu sebepten yansıma izlememek için plazmayı sildim. Led teknolojisini de çok iyi bilmiyorum ve yeni olduğu için tereddütlerim var..

    Samsung LED tv lerin en büyüğünü alabiliyor gibiyim. Ama bu bir hata mıdır?

    Lütfen yorum bekliyorum.. Teşekkürler..


    (7000 liraya tv alan ben değilim, kayınpederim için soruyorum..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronishark -- 12 Eylül 2009; 23:48:06 >



  • LED aydınlatma biçimi ...led tv lerde lcd zaten..o bütçeyle rgb led tekniğini kullanan ve şu an icin en iyi LED aydınlatmalı LCD olan Sony 46x4500 alabilirsiniz...saygılar..
  • Plazmayı elemeyin hemen.Pioneer PDP-LX5090 plazma birçok kez Ödül almış olup Testlerde hep ilk sıralarda yer aldı.Fiyatı 5000-6000ytl arasıdır.
  • Bence 7 bin tl ye her türlü tv almak yanlış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unpop

    Bence 7 bin tl ye her türlü tv almak yanlış
  • Başlık yanış olmuş ve değişik yorumlara vede herkesin yanlış-doğru yorumu ile gider ve sende neyi alacağını şaşırsın,çünkü bu başlığı
    gören sana panel tavsiyesi yapmaz!!! olay sosyal boyuta taşınır ve sonuda Karakolda biter

    Sen başlığını düzelt ve uyumlu bir soru sorarsan panele yönelik daha spesifik bilgiler gelir!!

    ++
  • Sony 46X4500 , Pıoneer 5090
  • Pekala, başlığımı değiştiriyorum.. Espri yapan arkadaşlar da sağolsunlar.
  • Fazla fazla seçenege gerek yok zaten pio5090 ve sony led sölenmiş.Bunlar gerçektende kullanıcısını genel anlamda üzmeyecek cihazlar.Forum genelindede bilir kişiler tarafından genel anlamda iyi yorumlar almıştır.Gerçi şuanda 5090 lar bitmek üzere veya bitmiş olabilir diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltilebilir bu konuda.
    DT konusunda özel bir kullanım nedeni yok ise lcd kullanımında çokda güzel sonuçlar vermeyen görüntü kalitesi var bana göre.Yeni Tv ile birlikte alternatif yayın tercih edilebilir.
    Ayrıca 7000 lira,buradan okuyarak karar verilip alınacak bir cihaz için oldukça yüksek bi rakam.Bence kişisel olarak bir tercih yapıp burada onun üzerine araştrma yaparsanız daha memnun kalacagınız sonuçlar alablrsinz.
  • Arkadaşlar burada her zaman aldığım derin bilgi ve yardımı alamadım ama araştırdığım kadarı ile Babama 7200tl değerindeki 55'' Samsung Led tv aldırdım. 7 Serisi.. Akşama kurulacakmış, İnşallah her açıdan memnun kalır da yüzüm kara çıkmaz.

    Benim yardım talebime 7000 liraya TV alınmaz falan gibi gereksiz mesaj atanlar ; Allah aşkına eğlencenizi buraya yardım aramaya gelen insanların topiğinde bulmayın. Eğlence için gelenler kendi arasında eğlensin değil mi.. Herkesin bütçesi kendine, ben de alamam ama Kayınpederim koca adam. 55-60 yaşına gelmiş, mesleğinin ileri gelenlerinden.. Onun neye ne kadar bütçe ayıracağına siz mi karar vericeksiniz? Bilginiz varsa yardımcı olun, yoksa komiklik yapmayın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.