Şimdi Ara

6 yasindaki erkek kedim hic kizginliga girmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayvan hic ciftlesmedi ve hic kizginliga girmedi. Kisirlastirmak hic gundemimize girmedi fakat hayvan gecenlerde kan isedi. Veterinere goturdugumuzde bir sey cikmadi. Internetten okuduguma gore kisirlastirmak kan iseme gibi problemleri ortadan kaldiriyormus ve hayvanin omrunu uzatiyormus. Bu dogru mudur?



  • kedi sahibisiniz ama "kızgınlığa girme" kavramının dişilere has olduğunu bilmiyorsunuz? ilginç.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın çok bilgili değilim fakat internette arayınca birsuru sonuç çıkıyor? Örneğin bu eksisozluk sayfası gibi

    https://eksisozluk.com/kizginlik-donemindeki-erkek-kedi--3158712

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Şakalı komikli bir cevap mı bu?

    Şimdi daha iyi anladım ki, "Kedi Sahiplenmeye Tavsiyeler" başlığına tecrübelerimi yansıttığım uzun cevabıma anlamsız şekilde sorduğun soruya karşılık konuyu uzatmama kararım yerinde imiş.
    Bu engin saçmalıklarını konu dışına yaz, orada belki ilgi toplarsın bazı ergenler arasında.

    BLOK.
  • Cinsiyetini ve yaşını belirtmemişsin kedinin. Eğer dişi kedi ise derhal kısırlaştır.

    Dişi ise: Bir sabah 07:00'de tuvalete kalktığımda kedimin 33 x 33 karoyu tamamen kaplayacak şekilde kan işediğini görünce Vet'i uyandırıp muayenehanesine götürdüm.
    Telefondaki paniğimden dolayı, Kedimi görünce "Ben de pert oldu zannettim" dedi. Neyse antibiyotik iğne filan derken, yıllardır benimle kedoşum.
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Hocam konu basliginda cinsiyeti ve yasi yaziyor. Muhtemelen ilk mesaja odaklandiniz. Disi degil, bu durumda ne yapmaliyim? Tesekkur ederim.
  • jusufk kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, konu başlığından ziyade size verilen saçma ve yanıltıcı cevaba ve aynı kişinin bana da verdiği anlamsız cevabı hatırlayıp onu Bloklamaya odaklandığım için başlığı kaçırmışım bu durumda

    Ancak, sizin sorunuza verilecek bir cevabı bulamadım. Kedinizin büyük ihtimalle fizyolojik bir sorunu vardır, bu nedenle erkek kedinizin kısırlaştırılması bir çözüm olabilir gibi görünüyor.

    Bence, eğer çok çiş yapıyorsa doğuştan tip2 diyabet hastası olma ihtimaline karşı kedinize bir kan testi yaptırmanızı öneririm.
    Çünkü bu hastalık, erkek kedi için cinsel fonksiyonlarını bastırıyor olabilir ama bu sadece bir tahmin tabi.
  • adam şaka gibi ya, başlığını "bi tarafıyla" okuyup yaşını ve cinsiyetini yazmamışsın diyor. başka bir başlıkta da "kısırlaştırılan kedinin canı sıkılmaz" gibi saçmasapan bir söylemde bulunmuştu

    sorunun cevabını vereyim: erkek kedilerde kızgınlığa girme diye bi olay olmaz. çünkü hep kızgındırlar (çiftleşmeye hazırdırlar) erkek kediler. demek istediğim buydu. yani erkek kedilerde dişilerdeki gibi büyük aralıklarla (5-6 ay) gözlenmez bu olay. azgın bir erkek kedi 3-4 günde bir etrafa işeyerek koku bırakır. ayrıca insanların ellerini kollarını ısırıp çiftleşme hareketi sergiler.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    hocam sizin bu sacma sapan mantiginiza gore hayvan dogar dogmaz da ciftlesmeye hazir. ha eger diyorsaniz ki hayir belli bir zaman gectikten sonra kizgin oluyor, ben de o zaman size diyorum ki benim kedim yavrulugundan itibaren ayni, etrafa isemiyor, kimsenin elini kolunu isirmiyor. yani hayvan kizginliga girmedi. oldu mu hocam?
  • söylemediğim bişeye "saçmasapan" diyip, sonra "ha eğer diyosanız" ile devam ederek ikinci ihtimalden bahsetmek de iyiymiş... diğer şahsın gazına geldin heralde, ona yaranmaya çalışıyorsun.

    tabi ki 2. ihtimalden bahsediyorum. erkeklerde üremeye hazır olmaya "erişkin olmak" denir. öyle dişilerdeki gibi aralıklarla "kızgınlığa girmek" diye bir şey yok erkeklerde.

    ayrıca, ben "erişkin kediler mutlaka etrafa işer, insanların elini kolunu ısırır" demedim. "azgın erkek kedi" dedim. her sağlıklı erişkin kedi "azgın" olacak diye bir kaide yok. bunlar da insanlar gibi, bazısı abaza oluyor, bazısının arada bir aklına geliyor.

    seninkinin cinsel fonksiyonlarında sorun olup olmadığını ancak eve aldığın bir dişi kediye hallenip hallenmemesinden anlarsın.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    tanimadigim adama niye yaranayim yahu? demek istedigim suydu. ''çünkü hep kızgındırlar (çiftleşmeye hazırdırlar) erkek kediler.'' dediniz. erkek kediler hep kizgin ise, yavruyken de kizgin olmalari gerekiyor. eriskin kedi demediniz, erkek kedi dediniz. demek ki bir noktada eriskin oluyor ve kizgin oluyorlar. ben bunun gerceklesmediginden bahsediyordum.

    simdi de azgin erkek kedi dedim diyorsunuz. halbuki oyle soylemediniz. erkek kedi dediniz.
  • jusufk kullanıcısına yanıt
    o dediğimin erişkinlikten itibaren olduğunu akıl edemiyorsan diyecek bir şey yok. bir kişinin bir erkek kedinin anne karnından doğar doğmaz çiftleşmeye hazır olduğunu düşünmesine ihtimal vermek he... iyiymiş. bu zekayla bu yaşa iyi gelmişsin.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    :D

    laf anlamiyon aga sen daha yazmicam

    hadi selametle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.