Şimdi Ara

65 yaş için seyahat izin belge süresi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba babam 65 yaşında ve tek başına otobüsle memlekete gidecek şuan gideceği yere otobüs seferi açılmış e devlet üzerinden izin belgesi alacagız bu belgenin bir süresi var mı bazı yerlerde 36 saat yazıyor bunu anlayamadım böyle bir süre var mı bilet alacağız kararsız kaldık bu konuda bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • E-devlet üzerinden izin belgesi almak için sanırım e devlet şifresi gerekiyor gidecek olan kişinin. Benim de ananem biz de benim e devlet üzerinden almayı denedik 65 yaş üstü değilsiniz hatası veriyor. Kadın da sokağa çıkamıyor sokağa çıkma yasağı olduğu için e devlet şifresi nasıl alınacak nasıl gidebilecek sıkıntı 199 arıyoruz saatlerdir çalıyor çalıyor açan yok. Çok saçma işler yapıyorlar çok.
  • belki merak edenler vardır diye yazayım

    e-devlet üzerinden başvuru sayfasına geldim bilgileri doldurduktan sonra tarih yazan kısmı seçtim yani otobüs bileti aldığım 3 haziran tarihini 3 haziran seçtim sistemde 3-6 haziran arasında izin oluşturdu daha sonra yazıcı çıktısını aldım. kısacası sistem size sizin belirttiğiniz günde başlamak üzere 3 gün veriyor sizde o 3 gün içerisinde otobüsle seyehat ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.