Şimdi Ara

7 İleri DSG Şanzımanlarda Ses Sorunu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
74.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçen hafta 2009 jetta 1.4 tsi dsg 7 aldım.İlk VW aracım ve genel olarak izlenimlerim pozitif yönde.Almadan önce bu forumu okudum.Bir kaç yerden daha araştırdım.Ses konusunda bir şeyler bekliyordum.Ama bugün parke değil mahalle arası bozuk yolda yavaş giderken,ve özellikle rampa yukarı duyduğum ses beni ürküttü.İnşallah burada bahsedilen sestir.Bana daha çok, manuellerde ,düşük devirle yüksek viteste kalırsan dişlilerden gelecek lakırtı gibi ses yada rampada 2 ile giderken yavaşlayıp 1 almadan devam edersen gelen ses gibi geldi.
  • Bu sesi yetkili servise kontrol ettirmek istesem, ücret alırlar mı
  • DSG gerçekten mükemmele yakın sürüş konforu sunuyor ve sessiz.
    Dile getirilen sorunların 2011'de kalmadığını düşünüyorum. En azından kullandığım Passat 1.4.TSİ BMT DSG'de durum böyle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yonga

    DSG gerçekten mükemmele yakın sürüş konforu sunuyor ve sessiz.
    Dile getirilen sorunların 2011'de kalmadığını düşünüyorum. En azından kullandığım Passat 1.4.TSİ BMT DSG'de durum böyle...


    Umarım aracınızı aynı sağlamlık ve sessizlikle uzun yıllar kullanırsınız...Ses sorununun her araçta olmadığı bi gerçek..Fakat 2011 lerde kalmadı demek veya daha sonra bu sees sorunu olmayacak demek yanlış olur... Aslında sorun ses değil garanti sorunu..Eğer garanti 10 yıl olsaydı dsg de bende hiç düşünmeden DSG alırdım..Fakat ne yazık ki böyle bi garanti yok...
  • hiç bir otomatik şanzımna mükemmel deyildir. dsg mükemmele yakındır
    hiç bir köklü firma sürekli arıza yapacak yolda birakacak otomatik yarı otomatik
    şanzıman (robotize) üretmez. en çok şikayet edilen mmt şanzımandır inanın
    oda mükemmele yakındır...
    kötü berbat otomobil kalmadı artık. kötü yollar sürücüler ustalar kolgeziyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yonga
    DSG gerçekten mükemmele yakın sürüş konforu sunuyor ve sessiz.
    Dile getirilen sorunların 2011'de kalmadığını düşünüyorum. En azından kullandığım Passat 1.4.TSİ BMT DSG'de durum böyle...

    Benim aracım 2011 passat 1.4 tsi dsg bmt c.line ve benim aracımda dsg sesi var. Ancak camlar acik arnavut kaldırımı yollarda dikkatli dinlerseniz duyulabiliyo. Bundan önce jetta 16 tdi vardı onda ses yoktu yani tamamen şans
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newerdais

    kötü berbat otomobil kalmadı artık. kötü yollar sürücüler ustalar kolgeziyor


    bu konuda size canı gönülden katılıyorum araçlar geliştirdi kendini bu üçeleme hala yerinde sayıyor
  • Bizim DSG şanzımanda 1 ve 2. viteslerde iken bir dişli vınlama sesi oluyor , aracımız henüz 500 kmde , ilk kez DSG kullandığımızdan emin olamıyorum. bu ses normal midir? Yoksa daha yolun başında servis mi gözüküyor bize?
  • Sürekli park halindeyken yanından geçtiğim DSG şanzımanlı jetta ben yine ona yaklaşırken kalkış yaptı ve yanımdan geçti..Ama çok şaşırdığım bir ses duydum...fırrrrrrr sesine eşlik eden ince bir ıslık...Açıkçası rahatsız edici bir sesti..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasear_tr

    Sürekli park halindeyken yanından geçtiğim DSG şanzımanlı jetta ben yine ona yaklaşırken kalkış yaptı ve yanımdan geçti..Ama çok şaşırdığım bir ses duydum...fırrrrrrr sesine eşlik eden ince bir ıslık...Açıkçası rahatsız edici bir sesti..


    O bahsettiğiniz Turbo sesi olmasın? Burada bahsedilen daha çok metalik bir ses, tık tık tık şeklinde..
  • bugun itibariyle ve sukurler olsun ki sonunda bir arac alabildim ve arac 2009 model 10.000 km'de golf6 1.4 tsi 122hp dsg7.
    hasbelkader arnavut kaldirimindan gecerken, bu konular aklima geldi :) bilincaltima islediniz resmen :) actim cami ve dinledim. hakkaten de ses geliyor. taka tika tak tik diye :) ama takmadim o takatikataktikleri dogrusu. hic de rahatsiz etmedi. lastik de ugultu yapiyor zaten. ucacak halimiz yok. mukemmel insan yok. mukemmel araba da :)
  • sn akburak kaça aldınız acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahniz

    sn akburak kaça aldınız acaba


    comfortline donanim, 2 parca degisen (sag kapilar, agir kaza degil) , 39 bin lira. nasil?
  • ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR VİDEO BULDUM..SESİN KAYNAGI BU OLABİLİRMİ...

    http://www.youtube.com/watch?v=J5oluT916ho&feature=related
  • BİRDE BU VİDEO VAR.VOLAN MEKANİZMASI OLARAK GEÇİYO BU PARÇA.ZATEN FORUMDA BAŞKA BİR ARKADAŞTA BAŞKA BAŞLIK ALTINDA AÇIKLAMASINI YAPMIŞ ÜSTTEKİ VİDEONUN.


    http://www.youtube.com/watch?v=dinJCFB7mMM&feature=related
  • ARNAVUT KALDIRIMDA YADA BOZUK ZEMİNLERDE ÇIKAN SESİ KASDEDİYORUM.YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.
  • arnavutlu kaldırımlı yolda cam açık sesi dinlemeye çalıştım. ancak hiç bir ses duyamadım. acaba son serileride iyileştirmemi yapıldı. yada dizellerdeki kuru tip 7dsg ile, benzinlilerdeki farklımıdır?
  • umarım oyledir.bende arabama kavuşacagım günü sabırsızlıklka bekliyorum.şu dsg ze
  • 12 yıldır düz vites araba kullanıyorum illahhah dedim artık.genç yaşta eklemlerim eridi dsg zevkini bende yaşamak istiyorum artık.
  • Aracım 2009 çıkışlı 1.4 tsi dsg exclusive passat. aracimdaki sanzuman kompile dogus oto tarafindan gecen sene garantiden degistirildi. Bu gun de, garantisi olmamisina ragmen 2.kez degisti. once dogus oto benden parca ve servis ucretinin %30u nu taleb etti ama biraz bastirip dava acicagimi soyleyince hepsini karsiladi degisimin (18000tl). Biktim artik bu sanzumandan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.