Şimdi Ara

70.000-83.000 Arası Otomatik-Benzinli Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Babamla birlikte kullanacağım sıfır, otomatik ve benzinli (çok yakmayan ortalama yakıt seviyesinde) araç bakıyoruz. Genelde İstanbul'da kullanacağımız bir araç olacak. Ben 29 babam ise 56 yaşında. Ne tam yaşlı arabası nede böyle tam genç arabası olmak zorunda değil. Max. 84 bin tl verebiliriz. Gözüme çarpan araçlara baktığımda bir liste yaptım. Bu listede sedan araç ve suv araçlarda var. Kendimce belirlediğim bir liste ve değerlendirme yaptım.

    1- Nissan Qash. Tekna 1.2 115 Hp Otomatik : 83.000 tl. Donanım orta seviye güzel bir araç. Yakıt tüketimi de makul görülüyor. Güç olarak biraz düşük sanki. Kasayı taşıyabilir mi acaba?

    2- Hyundai İx35 ix35 1.6 GDI STYLE DESIGN PACK OTM. 135 HP : 75.000 tl. Donanım orta seviye ama yakıt tüketimi biraz fazla gibi.

    3- Kia Sportage CONCEPT PLUS Otomatik 1.6 135 HP: 75.000 tl. Hemen hemen ix35 ile aynı özellikte.

    4- Opel Mokka 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP FWD, 6 İleri Otomatik: 73.000 tl. Bir üst donanımı ise 81.600 tl. Yeni çıkan bir araç. Beğendiğim bir araç. Fakat bir miktar fazla yakıyor anladığım kadarıyla.

    5- Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline: 74.700 TL. Golf beğendiğim türden bir araç gene ama DSG problemleri sorun yaratabilir. Bu yüzden çekincelerimiz var.

    6- Yeni Jetta 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline: 74.800 TL. Babam özellikle Jetta'ları baya beğeniyor. Fakat gene dediğim gibi DSG sorunu gözümüzü korkutuyor.

    7- Toyota Corolla Advance 1.6 Oto: 72.050,00 TL. Japon araçlarını babam ve ben beğeniyoruz. Genel anlamda sorunsuzluk ve görünüş olarak fena gibi durmuyor.

    8- Honda Civic 1.6 Elegance Eco (Otomatik): 73,620 tl. Önceki aracımız 2006 model Civic idi. Gayet sorunsuz ve iyi araçtı. Bu yüzden Honda da ağır basıyor. Otomatik vitesinin sorunsuz olması büyük bir artı ama tüketimi biraz fazla gibi. Ayrıca yalıtımı çok iyi değil.

    9- Skoda Octavia 1.4 TSI DSG Green Tec / 150 HP Style: 80.000 tl. Güzel bir araca benziyor. İnceleme fırsatımız oldu ama DSG başımızı ağrıtabilir.

    10- Skoda Superb 1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP Style: 84.000 tl. Çok güzel bir araç. Konforlu ve sağlam gibi duruyor. Bana biraz ağır kaçabilir ama otomatik vitesi yok sanırım. Olanda baya pahalı.

    Şimdi arkadaşlar az çok incelediğim ve edindiğim bilgilere göre araç fiyatlarını, isteklerimizi ve araçların artılarını-eksilerini yazdım. Sizler neleri tavsiye edersiniz? Özellikle bu listedeki araçları kullanan arkadaşlar hangi faktörlerden dolayı tavsiye ederler veya etmezler. Başka önerileriniz olursa da dikkate alabilirim.

    Şimdiden çok teşekkür ederim tavsiye ve önerileriniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pitx1 -- 29 Temmuz 2015; 2:18:44 >







  • Ben Sportage derim kullandığım için. İx35 e bile bakmış insan özellikle iç malzeme olarak farklı. Sert plastik daha çok.

    Opel Mokka tavsiye etmem B sınıfı bir araç

    Nissan QQ ise Sportage ve İx35 yanında Cam tavan gibi güzel özellik yok. Önermem

    Golf: Güzeldir ama Mokka hariç diğer araçlara göre hacim olarak küçüktür. DSG de cabası çünkü birebir yaşamasam bu sorunu demem.

    Jetta: Mexia Tacosu Dizeli hatiç para verilmez. ve DSG

    Corolla: Sorunsuzdur iyidir ama her japon gibi segmenetine göre yol sesi fazla alır

    Honda Civic: Arka diz mesafesi yok. 179 boyundayım kendime göre ayarladım arkada koltuğa yapışık oturdum. Bunu geçersek sorunsuz şanzıman motor. Ama küçük hacim ve alçak olmasından önermem

    Skoda Octavia: Kötü izalasyon. Supeb düşünülürken gereksiz.

    Skoda Superb: D segmentte hastayım tek alacağım araç. Olabilir ama En full donanım olmadımmı bana göre olmuyor

    Ben 8000 kmdir 2013 düz vites Sportage Kullanıyorum. 7500 kmdedir LPGli kullanıyorum. Ortalama 30 kr yakıyor. Otomatik ise 11.6 ş.içi katalog verisi x4.76:55 kr yakar bu İX35 içinde geçerli haberiniz olsun bu yüzden LPG şart. Daha doğrusu QQ hariç hepsine LPG şart çünkü 8-9 LT den aşşağı yakmaz yakamazlar normal bir kullanımda...

    LPG karşı biri iseniz Otomatik Sportage size göre değil sadece Sportage değil çok km yapıyorsanız hepsi size göre değil çünkü bizdeki Benzin fiyatı ile benzinli araca binilmez. Biz bile 1 hafta 500 km dayanabildik 13 mayıs 2015 araba alındı 20 mayıs 2015 LPG takıldı.




  • manuel istiyorsanız yeni avensis alin kardeş.75 74 bin gibi bir fiyata iyi donanimla alirsiniz.
    otomatik şartsa sportage ı alın.lpg garantisi de veriyor kia bildiğim kadariyla.bu listedeki en mantikli araç sportage.dsg ye bulaşmayın.
  •  70.000-83.000 Arası Otomatik-Benzinli Araç Tavsiyesi


    Tiguan bence
  • Aşağıdaki aracın allure otomatik 0km sinin liste fiyatı 73990. Comfort pack ile 76lı bi rakama geliyor. Bu aracı 68bin tl gibi alanlar var. Daha da uyguna alanlar olabilir ama şu anki şartları bayiilerin durumlarını bilemiyorum. Bu araç bence bütçeyi fazla yükseltmeden ve 0km olarak mantıklı bir araç. Tam otomatik şanzıman ama yarı otomatikler veya çift kavramalar kadar yakıt tüketimi var. Japon şanzıman üreticisi aisin tarafından üretiliyor. Eğer 80nin üstüne çıkılacaksa ve benzinli de olur dediğinize göre az km yapmış premium bakılmalı. Toyota honda vs. ye 72li vs. rakamlar verilmez. Yakıt tüketimleri şehiriçi 10lt den aşağı olmaz. Lpg uyumlu ama aracın tadı kaçıyor lpg ile. Zaten atmosferik motor olduğu için bi de tam otomatik veya cvt şanzıman üstüne bir de lpg ile araç 70bin üstünde para verilmiş bi araç keyfini veremiyor. Ben daha önce pug ve citroene karşı bir kişi olarak bütçemi denkleştirince bu yeni 308i almak istiyorum. Lpg ile filan da uğraşmazsınız, 130hp lik motor 1.2 turbo motor 1.6 milyon km yol şartlarında test edilmiş. Şehiriçi 6lt civarlarında tüketimler var. Uzun yolda arkadaşlar ss eklemiş ve 4.5 lt/100km tüketim elde edenler var.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kayseri-nissan-hyundai-bayisi-inoto-guvencesi-ile-peugeot-308-223448122/detay

    Comfort pack te de allure en üst donanımın üstüne aşağıdaki donanımlar var. Diğer markalarda sadece cam tavan için 3500tl gibi rakamlar isteniyor. Ayrıca bayiiler vw vs. gibi değil üst versiyon istediğinizde iyi indirimler yapıyor. Test etmenizde fayda var. Bir de premium pack opsiyonu var ama verdiklerine göre 7binli bi rakam isteniyor ve benim şahsi düşüncem gereksiz.

    Comfort Pack:
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, Krom kapı kolları, 220V çıkış
    Cam Tavan
    Geri Görüş Kamerası ALLURE 3.280 TL




  • 1- Nissan Qash. Tekna 1.2 115 Hp otomatik : Gücü yetersiz gelebilir.

    2- Hyundai İx35 ix35 1.6 GDI STYLE DESIGN PACK OTM. 135 HP : Güzel ama sınıfına göre güvenlik düzeyi düşük kalıyor.

    3- Kia Sportage CONcepT PLUS Otomatik 1.6 135 HP: 75.000 tl. Hemen hemen ix35 ile aynı özellikte.

    4- Opel Mokka 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP FWD, 6 İleri Otomatik: Sınıfının en kötü seçimi.

    5- Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline: DSG varken kesinlikle uzak durun.

    6- yeni Jetta 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline: Hem DSG sorunu aynen geçerli hem de kalitesiz üretim nedenilye en kötü seçeneklerden birisi.

    7- Toyota Corolla Advance 1.6 Oto: İçi geniş CVT şanzıman ile konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Yakıt tüketimi makul seviyelerde ve sınıfına göre iç genişliği çok iyi.

    8- Honda Civic 1.6 Elegance Eco (Otomatik): Eco modelinde tüp takılı olduğu için belki listedeki en düşük tüketimi gerçekleştirir. Şanzıman ve motor sorunu yaşamayacağınız konforlu bir araç fakat iç genişliği Corolla'dan biraz daha dar. İki aracı da bayide test ederek arada karar verebilirsiniz.

    9- Skoda Octavia 1.4 TSI DSG Green Tec / 150 HP Style: Bu paraya DSG şanzımanlı Skoda marka bir araç almak mantıklı değil.

    10- Skoda Superb 1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP Style: Geniş D sınıfı bir araç.

    Yazdığınız araçlara göre yorum yapıyoruz ama hepsi birbirinden farklı sınıfta bir çok aracı sormuşsunuz. Kullanım amacınızı ve almak istediğiniz araçtan beklentilerinizin ne olduğunu yazarsanız o yönde öneriler de gelebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _SkiP_

    manuel istiyorsanız yeni avensis alin kardeş.75 74 bin gibi bir fiyata iyi donanimla alirsiniz.
    otomatik şartsa sportage ı alın.lpg garantisi de veriyor kia bildiğim kadariyla.bu listedeki en mantikli araç sportage.dsg ye bulaşmayın.

    Arkadaşlar tüm tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

    n a v y_35

    Babam fransız araçlara pek olumlu bakmıyor. O yüzden fransız araçları listemize almadık. Gene tavsiyeleriniz için teşekkürler.

    KayhanKaan

    Tiguan güzel araç ama hem DSG sorunu hemde sıfırının yüksek maliyeti nedeniyle listemize almadık. Tavsiye için teşekkürler.

    _SkiP_

    Hocam tavsiyeniz için teşekkürler ama otomatik araç bakıyoruz. Babam manuel çok kullanamıyor. Bu yüzden manuel seçenekleri eledik. Yoksa bana kalsa İnsigna 2. el tercihim olurdu.

    Acil Stop

    Hocam aslında suv türü araçları beğeniyoruz. Malum biraz yüksek olması, sürüş açısından hoşumuza giden tipte. Çok araç sokmamızın nedeni fazla araç beğenmemiz ve incelememiz. Yani babam mesela japon araçlarını ve vw'yi baya beğenmekte. Japonların artı yönlerini sorunsuzluk, eksi yönlerini de konforun düşük olması ve Almanların ise artı yönlerini konforların iyi olması, negatif yönlerin ise DSG gibi aksamlarda sorun olması yüzünden ele aldık. Bu yüzden Corolla-Golf-Jetta-Civic gibi C sınıfı araçları listemize aldık. Octavia'yı ise alt yapısı VW olmasından dolayı göz önüne aldık. Aynı şekilde Super B sınıf olarak bir üst sınıf ve konforlu araç. Bu anlamda babama hitap eden tipte. Fakat otomatik vites seçeneğinin pahalı olması ve DSG faktörü aklımıza takılmakta. Zaten sizlerden tavsiye isterken DSG'deki sorunlar hakkında fikir edinmek istedim.

    Aslında ilk mesajda yazdığım unsurlar dışında, konfor ve sürüş zevkini de ön planda tutuyoruz. Evet birbirinden çok farklı türden araçlar. Civic 2006 araç kullandık. Araç sorunsuzdu ama yol sesini çok alıyordu. Ayrıca çok alçak olması Türkiye gibi bir yerde sorundu. Bunlardan yola çıkarak araç düşünüyoruz.

    YozgatLee0666

    Hocam Kia Sportage beğendiğimiz bir araç. Donanımları baya iyi gibi görünüyor. Tek sorun 11,6 lt gibi şehir içi tüketime sahip olması. Bu değer gerçekte 13 lt'yi bulur. Buda benzin açısından dediğiniz gibi baya maliyet demek. Aslında Lpg olayına çok sıcak bakmıyoruz. Ortalama yılda 10 bin km yapmaktayız. Önceki aracımız lpgliydi ve ekonomikti. Ama kazalarda meydana gelen lpg patlamaları oldukça sıkıntılı. Mesela önceki aracımıza arkadan gelip çarptıklarında (3-4 kere arkadan gelip çarptılar) yüreklerimiz ağzımıza gelmişti. Bunları da göz önüne aldığımızda özellikle babam lpg ye pek olumlu bakmıyor. Gerçi en düşük ihtimal Sportage seçersek lpg taktırabiliriz.




  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım baya iyi özellikle Premium donanımı çok beğeniyorum alırsanız 2. el 2015 3 4 bin kmde deri koltuklu alın çünkü elektirikli koltuk özelliğide var... Ama sıfır alırsanız 79 a bırakabilirler.

    LPG konusuna gelirsek tank kalitesine bağlı ben Facebook LPG grubunda arkadan yemiş tank içeri göçmüş vaziyette gördüm sızdırma yoktu. Birde bunların LPG fiyatları 2000-7000 lira arasında haberiniz olsun. Dün İtalyan malı Romano marka LPG yi 2000 lira taktıracak ve benden fikir alan biriyle konuştum. Onada dedim 30-35 kr yakarsanız diye. Sıvı olursa 20-25 kr arası yakarsanız haberiniz olsun BRC sıvı 6500 lira..

    Sizinkisi Otomatik olucak ve ş.içi 11.5-12 LT yakarsınız. Tüpte ise 10-11 LT LPG 1.5-2.5 LT benzin tüketimi olur karma sistemde. Sıvı ise 10-12 LT

    Bana göre donanım kalite olarak Sportage şeçin İlla sıfır olmuyacaksa. 74 75 alınır 4-5 bin lira Kâr olur bu kârıda LPG taktırma parası olarak ayırırsınız.

    Araç ile soracağınız soru olursa cevaplarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

    Hocam donanım baya iyi özellikle Premium donanımı çok beğeniyorum alırsanız 2. el 2015 3 4 bin kmde deri koltuklu alın çünkü elektirikli koltuk özelliğide var... Ama sıfır alırsanız 79 a bırakabilirler.

    LPG konusuna gelirsek tank kalitesine bağlı ben Facebook LPG grubunda arkadan yemiş tank içeri göçmüş vaziyette gördüm sızdırma yoktu. Birde bunların LPG fiyatları 2000-7000 lira arasında haberiniz olsun. Dün İtalyan malı Romano marka LPG yi 2000 lira taktıracak ve benden fikir alan biriyle konuştum. Onada dedim 30-35 kr yakarsanız diye. Sıvı olursa 20-25 kr arası yakarsanız haberiniz olsun BRC sıvı 6500 lira..

    Sizinkisi Otomatik olucak ve ş.içi 11.5-12 LT yakarsınız. Tüpte ise 10-11 LT LPG 1.5-2.5 LT benzin tüketimi olur karma sistemde. Sıvı ise 10-12 LT

    Bana göre donanım kalite olarak Sportage şeçin İlla sıfır olmuyacaksa. 74 75 alınır 4-5 bin lira Kâr olur bu kârıda LPG taktırma parası olarak ayırırsınız.

    Araç ile soracağınız soru olursa cevaplarım.

    Hocam aslına sıfırı şu yüzden bakıyoruz. Elimizde o kadar para yok. Kampanyalı falan olursa (24-36 ay ödemeli vs.) sıfır almayı düşünüyoruz. Hem fiyatı da oldukça iyi. Çevremizde mesela Qash. kullananlar var. Aracın yüksek olması sürüş açısından baya hoşumuza gitti.

    LPG konusunda işte dediğim gibi. Ama dediklerinizde doğru. Teknoloji ve bilim ilerliyor. Buna göre daha iyi sistemler piyasaya çıkabiliyor. Ama dediğiniz lpg kitleri oldukça pahalı. Şöyle yapabiliriz. Aracı aldıktan sonra ilerleyen dönemlerde lpgye geçiş yapabiliriz.

    Bu arada hangi donanımda ne tür özellikli Sportage tavsiye edersiniz. Mesela benim baktığım araç donanımı CONCEPT PLUS'tı. Donanımı fena gelmedi.




  • Tasarımı hoşunuza gidiyorsa skoda yeti de bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Bende 2013 en full donanım var. Yani Concept Plus. 2015 Concept Plustan farkı anahtarsız çalıştırma eller serbest var ön park sensörü var ve akıllı park sistemi var. Akıllı park sistemi hariç 2si baya önemli donanımlar özellie ön park sensörü trafikte giderken işe yarıyor.

    Premium donanım artısı ise benim araca göre: Elektirikli deri koltuk Xenon far.

    Bütçe varsa otomatikte isteniyorsa Premium öneririm ha Concept plusta boş mu tabikide değil :)

    LPGyi ilerleyen dönemde takılabilir ama şöle 1000-2000 Km gittikten sonra istemeseniz dahi ayaklarınız LPG bayisine gidicek.

    Önceki aracınız ne kadar yakıyordu ama bu araca geçtiğinizde bi şoka uğrayacaksınız çünkü en az 50 kr yakacak. Bizde aldığımızda şoka uğramıştık öndeki yorumlarda dedim 1 hafta dayanabildik aslında 5 gün çünkü 1.5 günde LPG takıldı fln




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aylak_herif

    Tasarımı hoşunuza gidiyorsa skoda yeti de bakabilirsiniz.

    Yeti hoşumuza giden bir araç değil hocam. Tavsiye için teşekkürler.

    YozgatLee0666

    Peki bu araçların 2. el piyasası nasıl? Hemen elden çıkartabilir miyiz? Ayrıca aracın motor olarak sorunsuzluk durumu nasıl? Malzeme kalitesi olsun, sürüş güvenliği olsun.

    Şimdiden çok teşekkür ettim bilgileriniz için. Fırsat buldukça aklıma gelen soruları sorarım.
  • Latitude Execuvie EDC temiz ikinci el alın bende

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

    Bende 2013 en full donanım var. Yani Concept Plus. 2015 Concept Plustan farkı anahtarsız çalıştırma eller serbest var ön park sensörü var ve akıllı park sistemi var. Akıllı park sistemi hariç 2si baya önemli donanımlar özellie ön park sensörü trafikte giderken işe yarıyor.

    Premium donanım artısı ise benim araca göre: Elektirikli deri koltuk Xenon far.

    Bütçe varsa otomatikte isteniyorsa Premium öneririm ha Concept plusta boş mu tabikide değil :)

    LPGyi ilerleyen dönemde takılabilir ama şöle 1000-2000 Km gittikten sonra istemeseniz dahi ayaklarınız LPG bayisine gidicek.

    Önceki aracınız ne kadar yakıyordu ama bu araca geçtiğinizde bi şoka uğrayacaksınız çünkü en az 50 kr yakacak. Bizde aldığımızda şoka uğramıştık öndeki yorumlarda dedim 1 hafta dayanabildik aslında 5 gün çünkü 1.5 günde LPG takıldı fln



    Bu arada eski aracımız 20-22 kuruş falan yakıyordu. 8,5 lt lpg, 0,5 benzin. Karma 9 lt falandı.


    atomcu

    Hocam Latitude Execuvie EDC çok beğendiğim bir araç ama sıfır düşünüyoruz. Bu aracın sıfırı oldukça pahalı bütçemizi aşıyor.




  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi olarak Sert plastik yok. Gögüs komple yumuşak onun ortası bir yer var sert gibi geliyor ama değil değişik bir plastik. Motoru 1.6 GDI sorunsuzluk olarak tam yorum yapamam çünkü 3-4 yıldır piyasada.

    2. el olarak 2013lere 63-65 arası yazmışlar ama 60-61 liraya gidiyor. sıfırı 70 bin liraya alınabiliyor 2 yılda 10 bin lira düşmüş kardeşi İX35 ise 78 yazıyor 60 a alınabiliyor... bunun gibi. 2. eli ölü değil iyi ama bir Jetta Golf Passatta değil kabul etmek lazım.

    Sürüş güvenliği olarak doğru lastik basıncı olursa baya iyi yol tutuyor 150-160 dan sonra yol yağışıyor gibi his veriyor ve arkadakiler hızı anlamıyor.

    20-22 kr dan sonra şok geçirirsiniz aldığınızda ya Landirenzo Romano Zavolli bayisine yada BRC sıvı takan bir yere gidin bir Spo kullanıcısı olarak tavsiyem.

    https://www.facebook.com/groups/ix35lpghakkinda/?fref=ts Bu gruba göz atınız...




  • İX35 ve Sportage'ı eleyin yeni kasalar geliyor. (İX35'in geldi,Sportage'ın ki yolda.)
    Opel Mokka alınmaz çok yakıyor.
    Toyota Corolla ve Honda Civic çok yakıyorlar.LPGsiz binilmez.
    Jetta,Golf ve Octavia üçlüsünde sizin dediğiniz DSG sıkıntısı var.
    Ben bu araçlar içinde ya Nissan QQ ya da Skoda Superb tercih ederim.

    Bu arada bunlar dışında mutlaka Peugeot 308 1.2 Turbo'ya bir bakın derim.
  • Mokka ya da Süper b ye bakarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Eğer crossover düşünüyorsanız sportage'ı ön planda değerlendirmeniz iyi olur. Ama c sınıfı da olur derseniz corolla ve civic ile de bir test sürüşü yapın.

    Şu göğüslükte sert plastik kalitesiz yumuşak plastik kaliteli standardını kim belirledi bileniniz var mı? Civic de o bölüm sert plastik, focus da yumuşak plastik ama civic'in göğüslükte kullandığı plastik daha kaliteli.

    Kalite kavun gibi öyle elle bastırılarak anlaşılmaz. Zaten bir plastik parçası aracın kalitesini de belli etmez. Kaliteyi anlamak için çarpışma testlerine ve arıza oranlarına bakın. Kaliteli plastik olduğu iddia edilen passat çarpışma testinde civic den kötü puan aldı. Kaza anında ya da dsg bozulunca yumuşak plastik kurtarıyor mu? Bir aracı almadan önce mutlaka bu ikisini iyice araştırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 29 Temmuz 2015; 19:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Eğer crossover düşünüyorsanız sportage'ı ön planda değerlendirmeniz iyi olur. Ama c sınıfı da olur derseniz corolla ve civic ile de bir test sürüşü yapın.

    Şu göğüslükte sert plastik kalitesiz yumuşak plastik kaliteli standardını kim belirledi bileniniz var mı? Civic de o bölüm sert plastik, focus da yumuşak plastik ama civic'in göğüslükte kullandığı plastik daha kaliteli.

    Kalite kavun gibi öyle elle bastırılarak anlaşılmaz. Zaten bir plastik parçası aracın kalitesini de belli etmez. Kaliteyi anlamak için çarpışma testlerine ve arıza oranlarına bakın. Kaliteli plastik olduğu iddia edilen passat çarpışma testinde civic den kötü puan aldı. Kaza anında ya da dsg bozulunca yumuşak plastik kurtarıyor mu? Bir aracı almadan önce mutlaka bu ikisini iyice araştırın.

    Cevaplar için herkese çok teşekkürler.

    Acil Stop

    Hocam zaten Corolla-Civic düşündüğümüz araçların başında geliyor. Yani Suv tercihimiz olmazsa eğer Corolla-Civic ikilisinden birini tercih edeceğiz.

    BekirTemel

    Mokka olabilir ama çok iyi olmadığını söylüyor arkadaşlar. Aracı incelemek lazım. SuperB güzel premium bir araç o fiyata otomatik vitesin olmaması ve olan vitesin DSG olması bizim için pekte olumlu değil.

    Automobilista

    Hocam fransız araçlara babam olumlu bakmıyor o yüzden listemizde yok. Sadece Reno LAtuide var düşüneceğimiz. Onunda fiyatı bizi aşıyor. QQ aslında incelediğimiz ve hoşumuza giden bir araç Fakat donanım olarak biraz düşük kalıyor. Özellikle ix35-Sportage ile kıyasladığımızda donanımın düşük, fiyatının pahalı olduğu görülüyor. Ayrıca 1.2 motor o aracı kaldırır mı?

    YozgatLee0666

    Sportage baya yakıyor anlaşılan. 20-22 kuruşluk masrafın bize en az 60 kuruşa geleceği aşikar. Sportage için bir deneme sürüşü yapmayı planlıyoruz. Bakalım kafamıza yatarsa bu araç bir adım öne çıkacaktır. Beraberinde Civic-Corolla içinde deneme sürüşü yapacağız.




  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    1.2 motordan çok bir şey beklememeniz lazım.Bence babanız düşünmese bile bir Peugeot 308'i incelemeye gidip.Bir test sürüşü yapın bir şey kaybetmezsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.