Şimdi Ara

8 gündür internet yok adsl ışığı yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır aboneyim türknete. Geçen hafta cuma günü internet koptu bir anda ve dahada gelmedi. Durum offline, port açık gözüküyor. Baglantım adsl olmasına ragmen bilgiler kısmında vdsl modem buluşmuyor yazıyordu. Vdsl modem ile denedim hala interner yok. 8 gün oldu herhangi bir bilgi veren yok. Sorun ne nasıl çözülecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    İnternetim ara ara kopuyor hergün. Ve hızım şuan 2.42 mbsden yukarı çıkmıyor. Destek kaydında ttnet kaynaklı arıza yok yazısını kopyalayıp yapıştırıyor arkadaşlar. Hızım 2020 yılında 2mbps ve ben bunun için 75 lira para veriyorum. İnternetim koptu 10 gün kullanmadım 5 gündürde böyle kullanıyorum 75 lirada utanmadan fatura çıkacak bana ne diyebilirimki. Arkadaşlar eger bu yazıyı görüyorsanız size fikir versin. Baglantınızda sıkıntı yoksa iyi eger bir sıkıntı olursa görceginiz muamele bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum benim 6 gündür internetim yok aynı şekil bağlantım sorunsuz dsl ışıgım yanmıyor durum offline olarak gözüküyor port açık nasıl çözüldü senin durumun ?
  • Vallaha hala tam çözülmedi 2mbps kullanıyorum. Teknik bilgiler kısmında baktığımda adsl den vdsl e almışlardı. Vdsl modem aldım. Ttnet ile iletişime geçtim burdan 2 saat sonra aradılar hallolmuştu. Baglantın olmadıgını, telefonunu kullanamadıgını belirt. İletişim numaranıda bırak ararlar.
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr mail bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bugün beşinci gün, deli olacağım... Turknet, TT a, TT da Turknet e top gibi sallayıp duruyorlar...
    Ben adsl kullanıcısı idim.
    Koptuktsn sonra modemde vdsl yazıyor. Ayrıca Yapa gözüküyorum ve santrale uzaklığım 1700 metre. Sizin santral uzaklığınız nedir?
    Adsl den vdsl e geçiş mi oldu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atgr kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu yazdığınız e-posta adresine Turk.Net abonesi olarak mesaj attığınızda ilgileniyorlar mı? Benim de Pazartesi'den beri internetim kesik ve şu anda Turk.Net topu Türk Telekom'a atmış durumda. Bari oraya yazıp hızlandırmaya çalışayım.
  • Evet ilgileniyorlar hemde türknetten daha çok düzgünce belirt sorunu sıkıntıyı. Adresini iletişim numaranı falan bırak ararlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Benide adsl den vdsl e aldılar birşey sormadan. 10 gün kullanamadım vdsl modem aldım. Sonra ttnet e mesaj attım ilgilendiler geldi internet. Geldiginde de 2mbps di. Santrale uzaklık 1300 metre. Size tek tavsiyem pazartesi direk başka sağlayıcıya geçin uğraşmayın. Bende aynı şekilde pazartesi geçicem başkasına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Türk Telekom'un cevabını ilettiler, sorunun benden kaynaklandığını iddia etmişler.

    Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA

    Türk Telekom iki gün önce "arıza giderilmiştir" mesajı atarken bugün de bunu attı, nasıl iş anlamadım. Pazartesi bir telefoncu çağırıp apartman girişindeki kutudan hattı kontrol ettirmeyi planlıyorum bakalım. O arada bir de mail atıp Türk Telekom'a yazayım.
  • gokankaya G kullanıcısına yanıt
    bana yeni devre talep ettik 1 haftadır bunu söylüyorlar hiçbir şey oldugu yok çıldırıcam ya
  • gokankaya G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen maili at türktelekoma sorun sizden gibisinden yaz. İlgilenirler sorun kendilerindense. Degilse zaten birşey yapamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atgr -- 25 Nisan 2020; 2:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun bugün çözüldü, ama tamamen kendi çabalarımla. Türk Telekom'da çalışan eski bir arkadaşımı buldum ondan rica ettim, benim niyetim apartman içerisindeki tesisatı kontrol ettirmekti esasında telefoncu getirtip. Sabah gelip sokağın başındaki santralı kontrol etmiş ve oradaki port arızalandığı için değiştirmiş. Beni arayıp bak bakalım geldi mi internet dedi, modeme baktım ışıklar yanmaya başlamıştı. Sonra dedi ki yanına geliyorum, hız ölçümü yapalım. Sokağın başındaki kutuda galiba 120-130 gibi bir değer görüyormuş, eve geldi baktı değeri düşük buldu. Sabit telefon da çalışmıyordu (zaten sinyal zayıfladığında ilk telefon gidermiş, internet zayıf da olsa idare edermiş), bir de apartman girişindeki kutuya bakalım dedi. Kutu baya eski ve karmaşık haldeymiş, oradaki bağlantıyı da yeniden yaptı. Arada da ek varmış, ileride kutuyu yenileyip aradaki hattı sıfırdan çektirmekte fayda var dedi.
    Sonuç olarak esas sıkıntı Türk Telekom'daymış, oturdukları yerden "müşteri sorumluluğunda arıza" yazıp geçiyorlar. Araya birilerini sokmadıkça da günlerce uğraştırıyorlar sizi. Maalesef TürkNet'in eli armut topluyor, mesai saatleri dışında ilgilendikleri bile yok, oturdukları yerden iş halletmeye çalışıyorlar. İş onlara kalsaydı daha 1 ay Türk Telekom'un sorunu tespit edip çözmesini beklerdik.

    Bu arada ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine de mail yollamıştım arkadaşımı aramadan önce, onlar da bir dakika içinde (yani büyük ihtimalle okumaya bile tenezzül etmeden) cevap yazıp "hizmet aldığınz firma ile iletişime geçin" yazdılar.




  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin hat değerleri ile ilgili kontrol sağlayabilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
  • atgr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Pm bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada tekrardan koptu 3 gündür yok internetim müşteri hizmetleri o kadar kötü ki hiç çözüm odaklı degil sadece sorun sayısını arttırıp insanı ayar ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuralı 22 gün oldu hala bağlamadılar ne gelen var giden aldatıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atgr kullanıcısına yanıt
    Kopmalar başlamadan önce, kopmalar arasında kısa süreliğine geldiğinde, kopmalar çözüldükten sonraki hat değerlerini kendilerine iletip, tam olarak hangi saatte ne yaparken koptuğunu, ilk kopmalar başladığında hat zamanla mı kötüleşti yoksa hemen mi kötüleştiğini belirttin mi? Bunu soruyorum çünkü söyleyeceğim şeyi ona göre söyleyeceğim.
  • Onlarda tüm bu bilgiler mevcut ben nr zaman kopup kopmayacak diye başında bilgi alamam. Adsl hattı vdsl yaptılar ve ne olduysa oldu. 10 nisandan beri kullanamıyorum. Ve birşey yaparken degil gece olan internet uyandıgımda olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.