Şimdi Ara

8 gündür internet yok adsl ışığı yanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • batuhan16007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 3 iş günü içerisinde arızanızı gidererek bilgi verecektir.
  • atgr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı bugün iş emri numarasıyla saha ekiplerine ilettik. Ayrıca teknik destek uzmanımız saha ekipleri ile mail yoluyla iletişime geçmiştir. Sorunu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler yapılan numara başvurusu üzerine bugün bağlantıyı yaparak numara geçişine onay verecektir. Ardından internet başvurunuzu yapacağız. Gelişmeleriwww.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yok efendim teşekkür ederim 18 gündür aklına gelmiyorum türknetin başka sağlayıcıga başvurunca ve iptal dilekçesi verince beni aradıgını gördüm ve ilk defa çözüm odaklı çalıştığınızı gördüm. Ama çok sagolun geçeli çok oldu artık türkneti kimseye tavsiye etmem. 2 yıllık aboneyim tek kalemde sildiniz. 4 kişi getirdim bu saglayıcıya ve hepsiyle konuşucam başka saglayıcıya geçmeleri için. Çünkü görecekleri muamele bu. Kusura bakmayın ama arıza konularında sınıfta kaldınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.