Şimdi Ara

8500 bölüm tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8560 sıralamam geldi bu sene.mühendislik yazıcam yüksek ihtimalle(tıp istemiyorum).Bölüm önerisine ihtiyacım var.Üniversiteler ve bölümleri hakkında çok bi bilgim yok.benim araştırdıgım kadarıyla İTÜ endüstri(ingilizcesi 5k da oldugu için pek emin değilim türkçe okumaktan),İTÜ makine,YTÜ pc,bir de yeditepe pc tam burslu bundan pek emin değilim özellikle vakıf üniversitesi seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var.Türk alman da fena değil gibi ama almanca olması beni biraz korkutuyor sonuçta ingilizce en önemlisi.buralarda okuyanlar veya gerçekten bilgisi olanlardan öneri bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden.




  • TOBB bak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7.7k ile 2 sene önce itü makinaya yerleştim. bence sen ilk önce bölümleri tek tek araştır ve kararını ona göre ver. sonuçta o mesleği yapacaksın. kesinlikle seveceğini düşündüğün bir bölüme git. makina müh için ise mekanik, otomotiv, havacılık ve tasarıma ilgin varsa senin için uygun olabilir. soruların varsa yazabilirsin.

  • benim de 8716 geldi odtü mühendislikleri üste yığıcam ya tutarsa diye sonra arkasına itü endüstri %30 ing bide yıldız teknik pc düşünüyorum itünün yurtlarına da biraz pahalı diyolar ama bakalım ne olacak itü endüstri güzel 

    https://www.youtube.com/watch?v=92GqQbAkV_k buna bakabilirsin itü endüstri düşünüyorsan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.