Şimdi Ara

86 - EIGHTY SIX (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 86 - EIGHTY SIX (2021)

    Stüdyo: A-1 Pictures

    Yönetmen: Ishii, Toshimasa

    Senaryo: Asato Asato (Light Novel)


    Tür: Aksiyon, Ordu, Sci-Fi, Drama, Mecha

    Bölüm Sayısı: ??? (2 Part'a bölünmüş)


    Konu: San Magnolia Cumhuriyeti, komşu Gidian İmparatorluğu’nun Lejyon olarak bilinen insansız hava araçları (Dron) tarafından kuşatılmıştır. Yıllarca süren özenli çalışmalardan sonra, Cumhuriyet sonunda tek taraflı mücadeleyi zayiatsız bir savaşa çevirmek için, ya da en azından hükümetin iddia ettiği buydu, kendi otonom hava araçlarını geliştirdi. Gerçekte ise kansız savaş diye bir şey yoktur. Güçlendirilmiş duvarların ötesinde Seksen Altı cumhuriyet bölgesini koruyan ve ‘varolmayan’ Seksen Altı bölgesi uzanır. Terk edilmiş bu bölgenin genç erkek ve kadınları Seksen Altı olarak damgalanır ve insanlıklarından sıyrılıp savaşta 'insansız!' hava araçlarına pilotluk yaparlar. Shinn, savaş alanında genç Seksen Altılıların bir müfrezesinin eylemlerini yönetiyor. Lena ise özel haberleşme denetimcisi. Bu ikisinin şiddetli ve hüzünlü veda hikayesi başlıyor!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 12 Nisan 2021; 0:34:36 >







  • ilk bölümü izlediniz mi gideri var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    ilk bölümü izlediniz mi gideri var mı ?

    Yeni izledim.


    Ordu ve Mecha konsepti sevmiyorsanız bu animeyi sevmeniz mümkün değil gibi görünüyor, aynı şekilde bu seri Light Novel uyarlaması yani manga uyarlaması serilere kıyasla çok fazla diyalog var.


    Bana sorarsan ilk bölümde hiçbir şey olmadı ve devamı ilgimi çekmedi ama nedense sıkılmadım yani devamını izleyeceğim. O kadar sonra ki bölümlerde açıklanacak şeyler var ki sanki bir Animeye 2. sezondan giriş yapmışsınız gibi havası var.


    Potansiyel görüyorum ama ilk bölümden bir şey demem çok mümkün değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 12 Nisan 2021; 22:21:53 >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Mecha çok sevmiyorum. Animenin bitmesini beklemek en iyisi gibi.

  • Animenin ilk sezonunu izledim. Üstündeki her tag i kararında kullanan güzel bir mix anime olmuş. Benim gibi mecha görüp acaba mecha ağırlıklı bir anime mi diye düşünerek izlemeyen varsa gönül rahatlığıyla izleyebilir. Alanında en iyi anime mi derseniz değil ama bence izlemesi zevkliydi ve soluksuz bitirmemi sağladı.


    19 martta da 2. sezonu bitmiş olacak. O zamana kadar bekleyip toplu bir şekilde 2 sezon izlemek çok daha fazla zevk verecektir bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Mart 2022; 0:56:22 >
  • 2.sezon bitti. Mecha ya başlamak isteyenler için genre ye güzel bir başlangıç animesi olabilir. Beklentinizi çok yükseltmeden izlerseniz akıcı ve kendini izlettiren güzel bir anime. Özellikle cgi ı gerçekten iyi. O yüzden kaliteli bir kaynaktan izlemenizi öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Mart 2022; 1:42:28 >
  • ilginç 86 konusu açılmış, bende açmıştım ama açmadan önce arattırdığım da 86 ile ilgili hiçbir sonuç göstermemişti , tıpkı daha önce bir başka anime serisinde de göstermediği gibi arama kısmında sorun mu var?


    Bu arada seriyi paylaşan arkadaşın eline sağlık fakat açıklama kısmında eksiklikler var; en önemlisi seride havada uçan dronlar yok, bildiğin örümcek benzeri yerde koşturan dronlar var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 29 Mart 2022; 9:50:11 >
  • Anime iyi güzel de bence gereksiz uzatılmış. 2. part olay akışı 1. parta çok benziyor keşke böyle yapacaklarına 2. partı final için kullansalardı.

  • Animeden en sevdiğim sahnelerden yüksek kaliteli 2 tane video upload ettim. Part 2 yi bitirince spoiler ı açıp izleyebilirsiniz. 86 - EIGHTY SIX (2021) 


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=J1edg7a43yg&ab_channel=defaulticushttps://www.youtube.com/watch?v=k3lhotnx9wg&ab_channel=defaulticus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Nisan 2022; 17:53:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.