Şimdi Ara

90 Boost ile Oyuna Yeni Başladım. (Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twisting Nether serverında 90 Boost ile oyuna başladım. Bu süreç zarfında Karekterimi 94 lvl'e kadar yükselttim quest yaparak. Fakat birkaç sorunla karşılaştım arkadaşlar. İlki spellBook daki büyülerimin çoğu açık değil. Girdiğim ayı formu veya kaplan forumlarında hiçbir büyü yok. Ve de SW şehrine gittiğimde kimseyi göremiyorum. Hatta partideki bir arkadaşımı dahi göremiyorum. Haritade sadece nokta olarak yerini takip edebiliyorum. Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Oyundaki Karakterim : Druid - Healer
    Nickim : Cissel
    OZMalik#2327



  • Her skill her druid formunda açık değil hangi spec ile oynuyorsun ? Twisting nether Horde realmıdır o sunucudaki oyuncularin neredeyse tamamı horde. Oyunu aldığın gibi 90 boost ile başlarsan daha böyle onlarca sorunla karşılaşırsın o ilk 89 level boşuna yok oyunda.

    Edit: resto druidmişsin healer specler party içinde iyileştirme görevini üstlenirler saldırıya yönelik skilleri az olur, bu senin görev yapma hızını da yavaşlatır dungeon gir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilfred Fizzlebang -- 17 Şubat 2016; 17:21:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başlayıp neden hemen 90 boostunu kullandın ?

    O karakterin dursun, yeni bir karakter açıp yavaş yavaş anlayarak oynamaya çalış. Çünkü bu şekilde sorularına cevap gelse bile kafanda tam olarak yerine oturmayacak. Yeni açtığın karakterini 100 yapınca druidine dönersin ve soruların cevaplarınıda kendin öğrenmiş olursun.
  • sen ilköğretim okumadan direk lise sondan başlamışsın okula normal :D
  • Soru 1 blasted lands te 90 boostu kullandığında spellerin açılması için bir dizi quest veriyor bu questleri yaptın mı?

    Soru 2 94 lvl kadar white dmg ile nasıl quest yaptın ve en önemlisi dreanora nasıl geçtin?
  • Ağağağağağağa hunharca gülen adam.gif

    Ha bu arada kardeş wow prosu felan değilim ama 90a kadar kastıgim karakter var ve oyunu oynayarak öğrendim şimdi oyuna başlasam boost yaparım çünkü biliyorum hic bir oyunu öğrenmeden boost yapmak saçmalıktır 90 level den 100e kasmak biseyi degistermez 100 olduktan sonra pvp yapmayı raid yapmayı bilmedikten skillerde ne olacağını nasıl kombo yapacağını 90 a kasarak çok rahat öğrenirdin kardeşim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stormwindde kimseyi göremezsin çünkü Twisting-Nether'ın %90'ından fazlası Horde oynuyor. Alliance oynayacaksan ya server değiştir ya da yeni horde karakter aç. Boostu boşa harcamışsın ama çok önemli değil WoD'da 3 tane karakteri 100'e kastım hala boostu kullanmadım. Level sürecinde düzgünce oynamayı öğreniyorsun karakterini o yüzden boost kullanmanı tavsiye etmiyorum.

    Skilleri açmak için Blasted Lands'deki questleri yapman gerekiyor, sadece boosted karakterler için geçerli bu. Yol yakınken dediğim gibi ya Horde aç ya da başka bir serverda Alliance aç yoksa muhtemelen pişman olursun.
  • skilleri açmak istiyosanız görev fln yapmaya gerek yok gidin spec resetleyin hepsi gelir.
  • Mr.OZ kullanıcısına yanıt
    oyunu komple indirmismiydin? inmeye hala devam ediyor ama playable oldugu icin oynuyorsan yapiyor bazen oyle seyleri.
  • Yeni başladıysan sıfırdan bir karakter kasman senin yararına olur,hem class mekaniğini öğrenirsin hem oyun hakkında bilgi elde edersin yavaş yavaş.Yavaş yavaş max seviyeye bir miktar bilgi ile ulaşmak hiç bir fikrin olmadan max seviyede oynamaktan iyidir.
  • O boostladığın karakter çöp olmuş. Twisting Netherde hiç alliance yok. Horde açıp bakarsan heryerin insan kaynadığını göreceksin. Yani yeni bi karakter aç boostladığından umudu kes. Yoksa yanlızlıktan bıkar oyunu bırakırsın. Boostun boşa gittiğide iyi olmuş yeni karakteri kendin kasıp oyunu daha iyi öğrenebilirsin.
  • OMGGGGGG

  • Oyunu WotLK zamanı bırakıp tekrar başlamama rağmen gelen yenilikler olduğu için benim bile suan çözemediğim şeyler var ve sen hiç oynamadan 90'a kasmışsın. Her karakterde farklı kombinasyonlar var. Mesela bir skill basıyorsun ve casting skillerinden bir tanesi instant oluyor ve onu attığında 2-3 saniyelik (buff diyeceğim aklıma gelmedi ismi) buff veriyor vs... Oyun için farklı şeyler var zaten. Ayrıca oyunun en güzel kısmıda lore'dur yani hikayesidir. Yeni başladıysan ingilizceni bilemem ama düşükse bile onları okuyup anlamaya çalışarak hem hikayenin ne kadar derin ve güzel olduğunu anlarsın hemde ingilizceni geliştirirsin. neyse ben oyuna gidiyorum çok konuştum
  • Vermiş olduğunuz tüm cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın sorduğu soru hariç her şeye cevap yazılmış. Party'deki arkadaşımı yanımda göremiyorum demiş arkadaş.

    Bu phase sorununa benziyor, boost'tan sonra verilen questleri bitirip tekrar deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: we[AGRA]

    Adamın sorduğu soru hariç her şeye cevap yazılmış. Party'deki arkadaşımı yanımda göremiyorum demiş arkadaş.

    Bu phase sorununa benziyor, boost'tan sonra verilen questleri bitirip tekrar deneyin.

    Teşekkür ederim yatınınız için. Şimdiki hedefim 100 lvl yapacağım. Belki quest içerisinde olduğum için her neden ötürü bir şekild o dünyada sıkışmış da olabilir. Ve ayrıca Horde yede 25€ verip geçilebiliyormuş. O şekilde de horde tarafına geçeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbIfChigyJorproOAQcVdVTtuCvASdhu0Gv-A6zTU1_E6wTw_9nxvGoNqu

    İlk 90 lvl karekterim burdaki portalın ordan başladı. Sonrasında ben direk karşımdaki portalın içinden geçerek draenor bölgeye geçtim. Orda bana bi kaç gör v verildi onları yaptığım sırada bana bi kaç skill açıldı ve devam ettim. Orda ne gör v varsa karşıma çıkanı yaptım. Sonrasında foruma bu sorunlarımı yazdığımda sizden gelen cevaplar üzerine tekrar ilk doğduğum o portalın olduğu bölgeye gittim ama görev yoktu. Birkaç görev vardı fakat onlarıda yaptığımda beni SW ye yolladı ordakilerinide yaptım fakat hala bir sonuç yok. Bende şimdilik 100 lvl olana kadar kasacağım.


    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0ZneKpPd1t9xucvVuEMJmcGJalxQxYXUep7LWS0Ou1gIkdXj4uAtVUwW-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.OZ -- 19 Şubat 2016; 21:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: we[AGRA]

    Adamın sorduğu soru hariç her şeye cevap yazılmış. Party'deki arkadaşımı yanımda göremiyorum demiş arkadaş.

    Bu phase sorununa benziyor, boost'tan sonra verilen questleri bitirip tekrar deneyin.

    Zaten stormwindden bahsediyor stormwind ve orgrimmar cross realm olmadığı için başka realmlardaki party üyelerini gorememesi normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herşey için teşekkür ederim. İşlem çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.