Şimdi Ara

97 ve Üstü 316 i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar iyi forumlar öncelikle

    Yasim 20 ve cogu genc arkadas gibi hayalim bir BMW fakat gönül isterki yüksek model bir bmw ye binmek ama bütce belli 25-30 bin arasi 150.000 bini gecmemis BMW 316 i lere bakiyorum fakat etrafimdan cok tepki aliyorumm Manyakmisinn o araba alinirmi gibisinden Elinde ptlar son sahibi olursunn ve morelim kalmiyo. Sizce 150.000 gecmemis bmw ne gibi sorun yasatabilirki 97 model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bayramaslaan B kullanıcısına yanıt
    97 model 150 bini geçmemiş bmw bulabilirsen kaçırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusuyo arada acele etmessem bulabilirim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramaslaan B kullanıcısına yanıt
    genelde kmsi 400-500 binden geri gelenlerdir. şimdi e46 işine bulaşma o bütçeyle inanılmaz zarar edersin. sana tavsiyem 95-97 arası e36 bak kmsine bakma aracın kondisyonuna bak motoruna şanzımanına bak. değişenine bak. boyasına takılma. yürüyeni sağlam olsun lastikler jantlar amortisörler alt takım baskı balata yenilenmiş olsun. sanada geri aküsü frenleri yağı filitresinin bakımını yapmak kalır. böyle bir aracıda 25 ten aşağı alamazsın 28-30 arası ancak bulunur oda epey araştırman lazım.

    ama gel ben sana daha güzel bi araç önereyim. 2008 üstü lancer al 1.5 109 hp. yakıtı gidişi herşeyiyle seni tatmin eder. güvenlik testindede pick+ almış bir araç. o paralara bakacağın bütün araçlardan daha mantıklı ve iyi durumdadır.

    mesela bak şu araç güzel 30 a alınabilir. pazarlık yapmak gerekli birde bayram üstü diye bayram sonasına daha hesaplı alınır. adamın 34 yazdığına bakmayın 30 a eminim havada karada verir.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-pazarliksiz-aciliyetten.hata-boya-yok.askerden-satilik-acillll-289822471/detay




  • Mitsubishide baktim bi arada kardes yarin ne olacagimiz belli degil bu araclari elden cikarmak biraz zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.