Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
27.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Değişiklik var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt
    Girmedim oyuna, GoW Ragnarok başladım ne zaman dönerim oyuna bilmiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Akşam denerim ben de patchi. Fps iyileşmişse bitiririm oyunu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun leş ötesi karakter yüz animasyonları odun gibi gelen güncellemede oyunu droptan kurtaramıyor.stutter drop kontoller desen illa şuraya git şuna bas in felan 2022 deyiz rdr2 ve last of us 2 den sonra bu oyunlar leş geliyor artık. optimizasyon diye birşey yok oyunda buna rağmen fps killer. sildim attım.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    vasat çağdışı oyun dinamikleri. Az biraz pandadan izledim absurd mantık dışı olaylar. Tarlanın benzin dökülmüş gibi yanması fln akıllara dumur bir oyun. Hikaye anlatmak içinen iyi yol değildir. Oyunu ,filmden, tiyatrodan ,romandan ayıran şey Oyuncuya hareketö zgürlüğü vermesi, sanal dünyada tutarlı fizik yaratması ,hatta yapabiliyorsa hikayeyi farklı yön verebilme olması gerekir,karakter oynanış özelleştirbilme vs. olacakki film yada dizi yerien oyun oynamayı tercihe deyim. Arada tuşlara bastığın sanal görüntü izlemek ,hikayesi çok über olsa bile o oyunu iyi oyun yapmaz. Hiakye göreceldir. Adamın akrdeş ile ilgili duygusal kırlganlığı vardır, oyunun hikayesi çok etkileyebilir (oyunu yarım saat izledim, farazi şeylerden bahsediyorum). BASTON GEZDİRİR GİBİ ÇOCUK GEZDİRMEK BİRAZ KOMİK. ÇOCUĞUN MIKNATIS GİBİ YAPIŞIP AYRILMASI. Hahaha

  • Oyunlarda gerçek hayata yakın oynanış arayanlar, Uncharted gibi oyunları oynamalı, onda da tırmanma olarak aşırıya kaçma var. Mükemmel konsol oyunu denen God of War'a gelelim, karşındaki düşmanı yerden yere vuruyorsun, aynı şekilde karşındaki rakip de, yaptığı atak darbeleriyle Kratos'u, etrafta kaya ağaç ne varsa parçalanana kadar, paçavra gibi vurup atıyor. Sonrasında hiçbirşey olmamış gibi, dövüşmeye devam ediyorlar. Aksiyon oyunu olarak, Marvel's süper kahramanlarını bile geçmişler. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 


    Neticede God of War bu türü sevenler için mükemmel bir oyundur, bunun aksini tartışamayız. Splinter Cell serisi vardı bir zamanlar, gizlilik üzerine kurulu, sabır isteyen değişik tarzda oynanışı olan bir oyundu yine. Bu oyun açık dünya veya RPG türünde bir oyun değil, onlar da kendi tarzlarını yaratmışlar. Oyunlarda çok mantık veya oynanış hatası ararsak, her oyunun elbet eleştirilecek bir tarafı bulunur. Filmler ve dizilerde bile mantık hataları oluyor, dijital ortamda yaratılan oyunlarda olmasın mı. Bazen Hugo'nun aşırı hızlı hareket ederek, Amisia'nın elini tutması bug'dan kaynaklanıyor, belli birşey bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Kasım 2022; 0:44:43 >




  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Mantığı oyunun kendi evreni kurgusu ve karakterleri içinde ararım. Bu arada God of War sıradan bir aksiyon oyunudur. Kimseye bu GoW oyanamdan ölme demem :D, kötü oyun değildir, çok da bir numarası yoktur. Teknik hamlıklar, çocukla ilerleme mantığını ham kalmış. BYine bayılmadım God of War daçocukların konsepti farklı olsada çok daha iyi. Firma çapıan göre iş yapmış. Oyunu beğenmeme hakkımız da var. İlla beğendiğiniz oyunu herkes beğenecek bişey yok. Ben bu oyunu oyananabilriliği çeşitliliği dar, kardeş konusu üzerinden kurgulnamış ,fizik ,aniamsyon oyun özrlüğü oalrak dar ,grafik oalrak abanılmış ,vasat scriptll ara cinemeticlerle aksiyon dozua rtırılamaya çalışılmış ortalama , ortalam altı bir oyun tanımlanır. Benim açımdan piayasda RDR2 2015 inin Witcher 3 ü vs varken ilkel bir oyundur. Kişiyi oyunun teması vurabilir, o oyun onun için dünyanın en iyi oyunu olaiblir. Oyuncu puanlarından ziyade oyun yapımcılarının oyunlara verdiği puana önem veririm. Oyun yapan ibr oyunda neleri yapmanız zor iş olduğunu, hangi oyunun daha kaltieli bir yapım olduğunu daha iyi karar verir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 11 Kasım 2022; 1:10:58 >




  • Pandayi izleyip de oyuna çamur atmak nasıl bir kafa anlamıyorum yahu binlerce kez diyoruz deneyim etmeden yorum yapmak yanlış yanlış yanlış

    - oyunu bitirdim abey
    - nasıldı ?
    - izlediğim kadarıyla harikaydı abey!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 11 Kasım 2022; 7:54:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu otunu herkes beğenecek diye bir kaide yok
    Senin beğendiğin oyunu da ben beğenemeyebilirim
    Daha yeni kurulmuş asobo stüdyodan böyle bir oyun çıkması benim gözümde büyük başarıdır
    Yılların ea gamesi ubisoftu sürekli insanların önüne kopyala yapıştır oyunlar koyuyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 13 saatte bitirdim öyle güzel duygular yaşattı ki bana baştan sona her bölümü ayrı güzel ayrı etkileyiciydi böyle küçük bir firma dan böyle harika oyun çıkmasına çok şaşırdım kesinlikle deneyim etmeniz gerek bambaşka olmuş devam oyunu bazı bölümler gözlerimi doldurudu bazı bölümler gülümsetti benim için şahaser niteliğin de idi.

  • yıllardır sadece rekabetçi oyun oynardım hikayeli oyunlara başladığım sırada ilk oyunu oynamıştım mükemmel gelmişti ama onun üstüne ben kaç tane oyun bitirdim şimdi ikincisi çok yavan geldi bana. en son uncharted 4 oynadım pcde ondan buna geçince hiç ama hiç sarmadı. optimizasyon da ayrı problem 6700xt ile mid-high karışık sabit 60 fps alamıyoruz durmadan drop giriyor.

  • A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

    500le çarpın bunu

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.