Şimdi Ara

Account Hacklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta wow accountum addon yüzünden hacklenmişti. Blizzarda mail attım ertesi gün benden bazı bilgiler istedi. (Cdkey, adres, gizli soru vs vs. ) Ben de yazdım ve geri gönderdim maili. aradan 3 gün geçti ama hala dönen olmadı. Accountu hackleyen vatandaş ise hala oyunda gezeleyip duruyor. En son dün gece arkadaşım söyledi, eleman maraudon zindanında fink atıyormuş.
    Sizden sorum şu. Bu tür işlemler ne kadar zaman alıyor ve ne kadar zamanda bana geri döneceklerdir?
    Ayrıca Accountumu çalan kişi hakkında yasal işlem yaptırabilirmiyim?

    İşin parası pulunda değilim. 1.5 yıllık emeğimi çalan bu kişi hakkında gerçekten imkan varsa yasal işlem yaptırmak istiyorum. En azından imkan olamayacaksa bile info bilgilerimi oyundan sildirtebilirmiyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • şifreni değiştiremiyor musun?
    değiştirmelerine rağmen tekrar girebiliyor mu accountla?

    biraz daha içerik yazarsan belki yardımcı olabilir donanimhaber alemi.
    bu arada addon yüzünden nasıl hacklendin ilk defa duyuyorum açıkçası ??
  • Walla arkadaşım şifremi değiştirmeyi geç, gizli soru, adress, şifre, herşeyi değiştirmiş. Hiçbir şekilde account bilgilerime ulaşamıyorum. Addonun içine keylogger gömmüşler. Burdan herkese sesleniyorum.www.curse-gaming.com sitesinden addon kesinlikle yüklemeyin. Zaten ne pislik geliyorsa o siteden geliyo. Daha önce de bi arkadaşın accountu gitmişti. Anlatmıştı da ben inanmadım. Accountunu başkasına vermiştir diye düşünmüştüm.
  • mail adresinidemi hacklediler?
    bu arada senden bilgi istediklerine göre accountun suspended olması gerekiyor yani dün gece oynaması mümkün değil yada prosedürü başlatmamışlardır...
    benim de aynı şey başıma geldi (hack olayı) mail adresimi değiştirmek için başvurmuştu;mail adresine gelen blizz mailine onay vermeden mailini değiştiremez.
    cevap vermeleri uzun sürüyor yani ben yaklaşık 5-6 gün bekledim accountu geri vermelerini
  • bende hacklendim bu cumartesi gecesi.

    işin şanslı tarafı belki ilk kez cumartesi sabaha karşı 2 de oyun oynuyordum biranda oyundan düştüm şifrenizi yanlış yazıyorsunuz uyarısı alınca char belki henüz logout olmamıştır server yüzünden kaynaklanıyordur diye düşündüm. sonra hack olayına çok az bir ihtimal versemde gidip şifremi değiştirdim oyuna girdim 7-8 dakika geçmişti bir baktım 300 gold uçmuş hesaptan. 7-8 dakika yerine o gece oyunda olmasaydım charı çırılçıplak teslim alırdım heralde. sadece şifreme ulaşmış mail adresim ve diğer bilgiler temizdi.

    gerisi gm le görüştüm account suspended şuanda bende bekliyorum.

    şimdi ben burdaki arkadaşlara bilgisayarlarının temiz olduğunu düşünüyorlarsa bile gidip şifrelerini değiştirmelerini öneriyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kator

    mail adresinidemi hacklediler?
    bu arada senden bilgi istediklerine göre accountun suspended olması gerekiyor yani dün gece oynaması mümkün değil yada prosedürü başlatmamışlardır...
    benim de aynı şey başıma geldi (hack olayı) mail adresimi değiştirmek için başvurmuştu;mail adresine gelen blizz mailine onay vermeden mailini değiştiremez.
    cevap vermeleri uzun sürüyor yani ben yaklaşık 5-6 gün bekledim accountu geri vermelerini




    Gerçekten 1 hafta 10 gün içinde yeniden hesap bilgilerimi bana vereceklerini bilsem gönül rahatlığıyla bekleyeceğim ama ne iş anlamadım. Elin adamı hala benim accountu kullanıyordu. Ya blizz bu işlemleri geç yapıyor ya da benim böyle bir durumda olup olmadığıma inanmıyor. Mail adresimi hacklemediler. Sadece oyun accountum hacklendi. Benden istedikleri bilgileri gönderdim beklemedeyim. Ama accountum neden suspend olmadı ve neden hala o hırsız herif hesabımı kullanıyor bunu merak ediyorum.




  • hack konusunda blizzard ağırdan alıyor galiba çünkü 2 gündür forumlarında okuyorum haftalarca cevapsız bekleyen insanlar var belkide yetişemiyorlardır yoğun diye ama mazeret kabul edilir mi bilmem.

    bildiğim tek şey var bu suspend olayını; bu kadar bekleyen kişi olduğunu bilseydim 300 g için GM e page atmazdım aynen devam ederdim.
  • dostum bende 850g vardı. İnan umurumda bile değil. Kasarız her zaman. Hatta elimde açılmamış 2. bir paket daha var. Onu açar direk oyuna girerim. Ama sonuçta içinde benim özelim dediğim bilgiler var o hesapta. Ayrıca bu konuda bilinçli olacağım, sonuna kadar da hakkımı arayacağım. Amacım accountun geri gelmesinden ziyade, hesabımı çalan hırsız ile uğraşmak. Bu konuda duyarsız kalmayacağım, hakkımı sonuna kadar arayıp gerekirse yasal işlem bile yaptıracağım.
  • Arkadaşım merak etme.. Bütün bilgilerini değiştirsede (mail biraz sıkıntı verebilir) senin elindeki World of Warcraft Cd-Key belirleyici etkendir.
    (TBC değil) Arkadaşın da dediği gibi Blizzard bu işleri biraz ağırdan alıyor ya da cidden çok sorun var anca yetişiyorlar. 4-5 gün beklemen gerekebilir.
    Paran varsa artık unut o parayı. İtemlerini geri alırsın. Ama sadece kıyafet bazında itemleri.. Yeni uygulamaya göre çiçekler , mote'lar gibi itemlerde geri verilmiyor.. Benim 3 Acc var bende Nisan'ın 5'inde senin gibi hacklendim. 70 Level Shaman'ı soymuşlar :)
    GM yeni uygulama nedeniyle 35 parça item hakkı verdi. Tabi bu sınırlandırmaya GM yeni dedi belki daha öncedende vardır. GM'den GM'e tutarsız açıklamalar oluyor.Arkadaşlarımda bilir bunu :)

    İtemlerini alacağın zaman tenha bi yere git GM sana görünüp itemlerini verecektir.
    Yasal yaptırım olayına değinmek gerekirse o biraz zor. Keşke olsa.




  • geçmiş olsun

    2 hafta sürüyor bazen sanırım girilen ip lere bakıyorlar ama emin olabilirsin hacklendiğin gün neyin varsa aynen geri alabiliyorsun ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.