Şimdi Ara

Acer Aspire 5 A515-57-59VS 1235U 9599 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
10
Favori
21.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beyler core i 5 görünmesine rağmen 1.3 gh görüküyor bunu arttırmanın yolu yokmu mesela 2.00 gh gibi yük binince çıkıyo elbet ama açılışta standat çalışması için bi ayar var mı

  • Bu bilgisayardan ben de satın aldım, yalnız aklıma takılan bir konu var. Bana gelen bilgisayarda görseldeki işaretli yerin içi boş. Sizde de böyle mi? Ayrıca bu bölüm ne işe yarıyor?



    Acer Aspire 5 A515-57-59VS 1235U 9599 TL
  • PoTemKiN_02 kullanıcısına yanıt
    Kensington kilidi, içi boş olur. Fuar standında vb. bir alanda kullanırken çalınmasını önlemek için oraya kilit bağlanıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üstadım, peki bunun parmak izi okuyucusu nerede? Ben bulamadım. O bölümü parmak izi okuyucusu olabilir diye sormuştum ama değilmiş. Parmak okuyucusu nerde bunun?

  • PoTemKiN_02 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam bu cihazda parmak izi okuyucusu yoktu. Şu an cihaza sahip değilim.

    Parmak izi okuyucusu ya üstteki açma kapama düğmesine ya da dokunmatik yüzey civarlarında olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazı bende aldım. Fiyatına göre güzel makine, müzik üretim programları ve performans isteyen projelerde kullanıyorum, öyle fazla bi fan sesi yok hatta baya iyi bu konuda, çıkışları evet ekrana doğru ama yoğun bir üfleme yok. Bu cihazın işlemci mimarisi performans ve verimlilik çekirdeklerini birlikte kullanıyor, benim gibi spesifik bir program üzerinde performans ihtiyacı olanlar (yada oyun) için biraz sorunlu olabilir. Çünkü normalde hangi işlemlerin önceleneceğine windows karar veriyor fakat bunlara ek program vasıtası ile müdahale ederek istediğiniz program veya servislere öncelik ataması ve çeşitli ayarlar yapmak mümkün. Bende öyle yaptım zaten, şuan sorun yok. Boş ssd slotu, çift ram slotu, 3 x usb, 1 x type C, hdmi, wifi 6, qhd 1440p ekran güzel, klavye aydınlatma yok ama kötü değil bence, genel olarak kasa hissiyatıda güzel, bu paraya daha ne olsun, fiyat/performans cihazı.





  • bu cihazın hdmi çıkışı ve type-c çıkışına monitör bağlayarak kendi monitörü ile birlikte toplam 3 monitor olarak kullanmak mümkün mü. bilen deneyen varsa bilgisini paylaşabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac2003 -- 7 Şubat 2024; 13:53:10 >
  • kendi soruma kendim cevap vereyim. buradaki cihazı satın aldım ve cihaz üzerindeki vga ve hdmi çıkışlarına aynı anda monitör bağladım. böylece 3 monitor olarak kullandım sorun yok. hatta bilgisayarın kendi hdmi çıkışı şu anda boşta. ona da monitör bağlandığında çalışacağını düşünüyorum(başka ek monitör olmadığından deneyemedim). böylece bir dizüstü pc de, kendi monitörü ile birlikte toplam 4 monitör "uzat" denilerek çoklu olarak kullanılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac2003 -- 13 Şubat 2024; 13:45:49 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.