Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
117.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu bilgisayara SSD takabiliyormuyuz acaba SSD destekliyor mu ?
  • Hocam pc kafayı yedi bende kendim format atmaya çalışırken 2 tane windows kurdum iyice işin içinden çıkamadım recovery diskide oluşturmamıştım acaba varsa yollayabilirmşsiniz irtibata geçebilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chupi_c

    Bu bilgisayara SSD takabiliyormuyuz acaba SSD destekliyor mu ?


    evet ssd destekliyor.Ben dvd sürücüsünden feragat edip ssd taktım.Fakat şöyle bir durum var randıman almak istiyorsanız w8.1 kurun derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: markus91

    Hocam pc kafayı yedi bende kendim format atmaya çalışırken 2 tane windows kurdum iyice işin içinden çıkamadım recovery diskide oluşturmamıştım acaba varsa yollayabilirmşsiniz irtibata geçebilirmiyiz

    recovery diski lazımsa belki ben size yardımcı olabilirim
  • Laptop'un ekranı kırılmıştı ve garantisi bitmiş olduğu için başka yerde yaptırdım. Geçen hafta tamirden geldi yaklaşık 7-8 aydır açılmamıştı pc. Eskiden kasmıyordu şimdi çok kasıyo. Ne yapmam lazım.

    Denetim masasından 10-15 tane program kaldırdım biraz az kasmaya başladı ama genede devam ediyor kasmaya. Yanlışlıkla lazım olucak şeyide kaldırmaya korktuğum için kaldırmayada çekiniyorum bazı programları .s Yardım ederseniz sevinirim.

    NOT; Ekran orjinal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaunees -- 17 Nisan 2015; 11:58:07 >
  • Jaunees kullanıcısına yanıt
    Nvidianın son sürümünü yüklemeyi denediniz mi ekran kartı yazılımızınız yüklü olmayabilir.
  • Never4You kullanıcısına yanıt
    Nerden indirebilirim ?
  • Jaunees kullanıcısına yanıt
    Buradan İndirebilirsin
  • beyler bi yardım aynı laptoptam bende de var ama gta 4 çalıştırmıyo nedeni nedir? sistem gereksinimleri yetiyo
    şimdiden sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19vVv05 -- 26 Nisan 2015; 16:37:29 >
  • Bana full kasa ve klavye lazım arkadaşlar, ek olarak SDD takmak istiyorum, mümkün mü ? Mümkünse sata sürümü nedir?

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayalican

    quote:

    Orijinalden alıntı: chupi_c

    Bu bilgisayara SSD takabiliyormuyuz acaba SSD destekliyor mu ?


    evet ssd destekliyor.Ben dvd sürücüsünden feragat edip ssd taktım.Fakat şöyle bir durum var randıman almak istiyorsanız w8.1 kurun derim

    hocam merhaba,
    bende az önce SSD taktım ama tam anlamıyla desteklemedi, sata3 desteği yok sanırım bizim pclerde. samsung 850 evo ssd 550mb/s hıza sahip birçok test videoları var ama ben yaptıgım testlerde ne fazla 190mb/s üstünü görmedi.

    sizin yaptığınız ekstra bir ayar mıdır acaba ?

    O kadar SSD al anlamı olmasın 4

    Edit:

    PC SATA3 DESTEKLEMİYOR

    Bu pc için SSD almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 18 Aralık 2015; 22:08:27 >




  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    merhaba bende şimdi denedim benim ssd im 450 mb okuma yazma yazıyor yazması 220 lerde okuması 260 lardayda çıktı.Size yetersiz gelebilir ama bana mevcut harddisk im den daha fazla performans sağladı.Önceleri pc nin açılışını format attığım halde 1 dk kadar beklerken şimdi 14-20 sn arasında pc açılıyor.uygulamalar gayet seri çalışıyor.Kısacası ben memnunum...
  • kayalican kullanıcısına yanıt
    Ben gözle görünür bir fark gözlemlemedim hocam, win 10 ile açılış zaten 20-30sn surerken suanda15-20 sn suruyor.
    Benim hayal kırıklığım; Ferrari alıp 180 km/h hız sınırı konulmuş gibi hissediyor olmam.
  • Arkadaşlar bende acer aspire945g nin i5 işlemcili olanı var bunu formatlamak istedim ama recovery kısmı silinmiş bende win 7 yi yeniden yükleyeyim dedim,kurulumu sonuna kadar yapıyor,kullanıcıyı flan oluşturuyor,son reseti attıktan sonra windows logosunda "windows başlatılıyor" da bekleyip kalıyor.Bunu geçemedim.Bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varmı.yada komple format atabilen varmı.Elimde Resource DVD si var ama ondada sadece driverler var.
  • sorunu win 10 yükleyerek çözdüm.Win 7 ne yaparsam yüklenmedi,sanırım ekran kartı yada raid driverlerinden yapıyor.Bi şekilde driverleri windowsun içine gömüp denemek lazım.
  • Ben bu bilgisayarı 5 sene önce almıştım hala kullanıyorum, güzel bilgisayar ama bu serinin tüm modellerinde fan problemi var galiba.

    Fanını 3 kere değiştirdim, en son değiştirdiğimde burdan bir abi yardımcı olmuştu onun söylediği klavyeye hafif baskı yapılınca fanın sürttüğü yönündeydi.

    Bu arada ısınmalar ve fan sesleri şu sıralar yine başladı 4. kez değiştiricem sanırım

    Bir de ram eklettirip kendi harddiskinin yerine ssd takıp harddiskini harici olarak kullanmak istiyorum mantıklı olur mu ki ?
  • 3 gün önce aldğım 250GB samsung 850 evo ile arkadaşın dedeği gibi 260 mb/s okuma ve 220 mb/s yazma değerleri alıyorum ki sata2 ye sahip bu pcler max limitlere ulaşamayız. Ulaşamayız diye ağıt yakmaya gerek yok halihazırda bilgisayarın açılması 18 sn'den daha uzun sürmüyor.( daha önce sistem kendi 500 gb hdd'si üzerinde kuruluyken kronometre tuttuğum 3 ayrı başlatmada avr= 88 sn). Onun haricinde bir tane hdd/ssd caddy aldım ve dvd-rw 'den vazgeçip oraya da kendi hhd'sini taktım. Sonuç olarak bilgisayar oldu canavar. yani Bu bilgisayara daha önce 2x2 daha ram de ekleyip 8 gb yapmıştım ama bu hdd bilgisayarı resmen tutuyormuş. ha bunları niye yazdım kafasında benim gibi ssd taksam mı takmasam mı diye atıp tutan kullanıcılara bir faydam dokunur diye. ayrıca bu 5745g serisinin recovery dosyalarına yanbancı bir forumlarda mevcut. kısa bir araştırma yaparak hertürlü dıdısını bulabilirsiniz bu cihazların. neyse bu kadar yeter




  • Merhaba arkadaşlar,

    Acer Aspire 5745G notebookum var. Üzerinde 2x2 GB DDR3 1333Mhz Ram bulunuyor. Önceden bana bu ram yetiyordu ama artık yetmez oldu. Autocad ve Statik Programlarda çalışıyorum. O yüzden bilgisayar kasıyor.

    1. sorum: Ben üzerine ekstradan 2x4GB DDR3 1333Mhz ram daha eklemek istiyorum. Bilgisayarın üzerinde 4 adet slot yeri var. Anakart bunu desteliyor mu? Maksimum 4x4GB ramı destekliyor diye yazıyor bu forumda, uygulayan var mı, destekliyor mu?

    2. sorum: Harddiski 240GB SSD ile değiştirmek istiyorum. Bilgisayarın hızında çok ciddi farklılık olacağını düşünüyorum. Ne dersiniz?

    Bilen, uygulayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    İyi akşamlar.
  • orjinal fan veya sessiz bir fan taktırmak ve ekran değişimi yaptırmak istiyorum 5 senelik laptop dökülüyo artık.. ram taktırma düşüncem var birde kaça patlar işçilikle bilen varmıdır?
  • arkadaşlar pny cs 1311 240 gb ssd aldım ama bir türlü sistemi yükleyemiyorum. ne yeni windows nede clonlama yardım edecek biri varmı .şimdiden teşekkkürler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.