Şimdi Ara

ACI AMA GERCEK TURKIYENIN EN IYI ARACI VW'dir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vw kullanicisi olarak dogusa iyi diyen adam apacidir,fanboydur yazip cikiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Renk muhabbeti ÖTV kaynaklı maalesef. Aynı renk için 1.6 motorda %45 üzerinden %18 vergi verirken; 2.0 motorda %90 üzerinden %18 vergi ödeniyor.

    Renk aynı, araba aynı ama fiyat farklı. Home sweet home

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf 7 araç sahibiyim araç fena bir araç değil ,ama bu vw fanları olayı abartıyorlar artık. yok tok kapı sesi vb... bu arada ön camlar açık olunca tok kapı sesi falan yok benim araçta,çaaat diye ses çıkarıyor:) şu fabrika verisi 5.9 lt olan 1.2 tsi motor şehir içinde 7.5 -8 litreden aşağı düştüğünü hiç görmedim ,bassam çok rahat 10 litrelere çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahlep

    golf 7 araç sahibiyim araç fena bir araç değil ,ama bu vw fanları olayı abartıyorlar artık. yok tok kapı sesi vb... bu arada ön camlar açık olunca tok kapı sesi falan yok benim araçta,çaaat diye ses çıkarıyor:) şu fabrika verisi 5.9 lt olan 1.2 tsi motor şehir içinde 7.5 -8 litreden aşağı düştüğünü hiç görmedim ,bassam çok rahat 10 litrelere çıkıyor.



    Valla bravo hocam doğruları konuşmak bu marka için kolay değil, şimdi 1.2 tsi 3.0 lt yakan süper motor araç kullancıları gelip sizi bombardımana tutabilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DolceVita.

    Renk muhabbeti ÖTV kaynaklı maalesef. Aynı renk için 1.6 motorda %45 üzerinden %18 vergi verirken; 2.0 motorda %90 üzerinden %18 vergi ödeniyor.

    Renk aynı, araba aynı ama fiyat farklı. Home sweet home

    Renault'da bu olay yok, diğer firmaların sitelerine bakamadım zannetmedim onlardada olacağını.
  • her sözüne imzamı atıyorum kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinemi Bamyaaaaaa
  • Golf 8 i bekliyoruz inş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ve bir önceki kasa passat harici wv ler rakiplerine baskın değiller. Golf polo jetta sıradan araçlar. Ama passatın o paralara halihazırda rakibi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segmentleri hariç Opel, Ford, Toyota tutulan markalarin arabaları değer falan kaybetmiyor. Astra, focus, fiesta, corsa, corolla gibi arabalarin piyasalari gayet iyi.

    Hatta son kasa Mondeo 1.6tdci'nin sifirina yakin fiyatla sahibinden'e 5-6 tane ilanlari kondu ve kisa surede satildi hepsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw ler iyi olabilir fakat ederinden fazlaya satıldığı da gerçek .

    Başlık çok saçma yalnız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEĞİL

    Örneğin 2 aracı karşılaştırıyorum.

    1 Passat 1.6 TDI BlueMotion Highline

    Sıfır Fiyatı 116.700 TL DSG olunca fiyatı 130.500 TL Kaynak:https://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-passat-euro6.aspx

    2 Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg EDC

    Sıfır Fiyatı 108.200 TL Kaynak:https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/price-list/RenaultBinek_fiyat_listesi_072015.pdf


    Passat Opsiyonları

    Metalik Renk 1.500 TL Elektrikli Açılır Cam Tavan 3.500 TL

    Latitude Opsiyonları

    Elektrikli Açılır Tavan 3.000 TL Prestij Paketi : Masaj Fonksiyonlu Sürücü Koltugu, Geri görüş Kamerası 2.700 TL Metalik Renk 1.100 TL

    En Full Otomatik Passat: 135.500TL Düz Vites: 121.700TL

    En Full Otomatik Latitude: 115.000TL

    Düz Vites Passat ile Otomatik Latitude Farkı: 6.700TL Otomatik Passat Otomatik Latitude Farkı: 20.500TL

    Bir de ikinci el piyasasına bakalım

    2012 Latitude Executive Prestij+Tavanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-masajli-koltuk-cam-tavan-sinifinin-en-full-paketi-beyaz-218336149/detay 67.500 TL

    2012 Passat 1.6 TDI BlueMotion Highline +Cam tavanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ks-motorss-hatasiz-tertemiz-passat-1.6-tdi-manuel-s-s-sunroof-220025257/detay 92.500TL

    İki araç ta benzer km, aynı yıl, düz vites, benzer özellikler. İlanları karşılaştırma diye koydum. Herhangi bir firma ile alakam yok. Ben bu aracı bilirim o yüzden bunla karşılaşırdım. Eğer uzun yıllar bineceksen al Latitude gitsin. Eğer hemen satacaksan Passat al. Tamamen sana kalmış.




  • bence başarısız bir çalışma olmuş. sağlam trollük için biraz daha sert olmalıymış bence
  • Premium davasına hiç girmiyorum.Kaçımız Bmw 5,Mercedes E serisine binebiliyor ki?Bizim Türk insanının klasik bindiği arabalar Opel,Volkswagen,Toyota,Ford vs.gibi araçlardır.Çünkü ülkenin ulaşılabilirlik düzeyi bu.Volkswagen de bu grubun içerisinde yer alıyor.Sadece yaptığı işlerle özellikle d segmentinde alt sınıf ve premium arasında kaldı.Fiyatına göre ne çok iyi ne çok rezalet arabalar üretiyor.Passat için konuşursak hal böyle olunca hem üst düzeye yakın hem alınma olasılığı yüksek araç Vw oluyor.Bu vergi sistemiyle çok zengin olmadıkça adam akıllı arabalara binemediğimiz için Türkiyenin Mercedesi haline geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 26 Temmuz 2015; 12:18:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada kimse 100k param olsa vw almam şunu alırım demesin 100k nızın değerini koruması için mantıklı olan vw almanızdır malesef bu durum böyle ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 100 bin tl ustu bende vermem ama..,
    Cebinizde 50-85 bin tl varsa Turkiye sartlarinda ne alirdiniz? 508 mi? yapmayin Allahi askina...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 bin km de 2012 golf 6 highline ve ayni zamanda 50 bin kmde 2010 model cruze arabam var. Sunu rahatlikla soyleyebilirim dagda tasta kullandigim cruze bu gune kadar tek ariza vermedi ve parasini sonuna kadar hakediyor.vw' nin güya en iyi arabasi olan golf asfalttan disariya cikarmadigim golfun her noktasindan tangir tungur ses geliyor bir daha vw grubuna bulasmamayi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw sürü psikolojisidir, bir kez kanıp almaktır, kalantor esnaf aracıdır, bireysel olamamaktır.. Daha aklıma geldikçe yazarım..
  • DSG ne olacak? Hadi manuel aldınız, soyulan konsol düğmeleri falan nolacak? Tamam türkiye şartlarını düşününce ticari çıkarlar neticesinde iyi bir marka ama "Türkiye'nin En İyi Aracı" fazla iddialı bir söz. VW nin en büyük sorunu arabalarından çok müşterilerinin verdikleri parayla en iyi aracı aldıkları konusuna kendi kendilerini ikna etmek için orda burda forumda sanayide arabasını yüceltmesi.
  • o zaman aracı 2. el değer kaybetmişlerden almak gerek. aksi halde sakal-bıyık çıkmazı var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.