Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
50
Favori
92.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kurumsal üzerinden bina için özel projeye başvurdum artık göze aldım verilecek parayı ancak garip olan şu ki bunda bile kabul olmayabilir iletişime geçeceğiz dediler. Altyapı planlamada herhangi bir vergi mükellefi ile istediğiniz adrese çektirebilirsiniz o adreste mükellef olmasına gerek yok dendi ama kurumsal temsilci olmama ihtimali var gibi konuştu bakalım bu sıkıntı yaratacak mı göreceğiz.

  • Başvurunuz Türk Telekom Şirketi tarafından incelenmiş olup "Adreste onaylı proje bulunmamaktadır. Bekleyen talepler kapsamında değerlendirilip, projelendirme, onay süreçleri sonrasında yatırım süreci başlayacaktır. Onaylı çalışma olmadığı için altyapının tamamlanmasına dair tahmini süre bilgisi verilemiyor." denilmektedir. Bilgilerinize sunulur.


    Hocam hep aynı cevaplar ben ümidimi kestim artık müdürlüğe gidincede kurumsal olmadığınız için dilekçeniz pek önemsenmeyecek diyor şaka gibi 2024'te bile hala 3 mbps hizlari kullanıyoruz

  • lanetlispyder98 L kullanıcısına yanıt

    Gelişmeler hakkında bilgilendirme yazarsanız iyi olur hocam herkes faydalanabilir.


    https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-9

  • furkkky F kullanıcısına yanıt

    Kurumsal veya bireysel farketmeksizin dilekçeniz işleme alınır hocam. İnşallah en kısa sürede bölgeniz yatırım kapsamına alınır.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Kutuda bağlandı,3 gün içinde sinyal gelir dedi ekip..Bir ay içinde müraacat edildikten sonra bitti..

    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.




  • hal33 H kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Kutu niye ters onu anlamadım.  Bir de dairelere kablo çekilecek hocam gördüğüm kısmı ile dairelere kablo çekilmemiş henüz.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Yapan dikkatsiz ters taktı ben sonradan gördüm iş işten geçti, abone olunca daire kapısına kadar çekiyorlarmış..

  • hal33 H kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Türk Telekom interneti mi kullanıyorsunuz?
    Ne yaptıysam kaç kere şikayet ettiysem yan apartmandan buraya ben de çektiremedim fiberi.
  • hknerdr kullanıcısına yanıt

    Süperonline fiber var bende,binada dört daire TTnet Vdsl var,yan yeni binaya TTnet fiber çekilirken ekip e sordum sokakta fiber varmış dedi Müdürlüğe git Planlama şefinin ismini verdi,gittim görüştüm inceleyim telefonla dönüş yapacağız diye söyledi olumlu dönüş yaptı bir ay içinde bağlandı.şanşlıymışız.

  • Bizim binada hali hazırda vdsl altyapi vardı, fiber getirdiler kimse dilekçe vermedi, TT müdürlüğüne de gitmedi, istek olmadı Ne kazı yapıldığını gördüm nede başka birşey. Tatile gittim 3 gün kaldım geldim apartmanın içine ofdk kurmuşlardı (fiber dağıtım kutusu) Hatta daha yeni fiber bağlattım, herkes bana daireye kadar obk gelmediyse TT müdürlüğüne gidip kabloyu al, elektrikciye çektir tt karismiyor daire içine dediler. Fibere başvurdum, aynı gün tt ekibi gelip istediğim yere kabloyu güzel bir işçilikle çektikten sonra modem seçmemi istedi Bende Zyxel modemi sectim. Arkadaşım 2 yıldan beridir uğraşıyor bırakın kazı yapılmasını, Türk Telekom ekiplerinin evinin önünden bile geçmediğini söylüyor. Neye göre, kime göre ayarlanıyor proje durumları hiç bir zaman anlayamiyacagim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keevo -- 9 Mart 2024; 23:52:31 >
  • hal33 H kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun :)

  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Proje bazlı ilerlenildiği için bu şekilde farklılıklar söz konusu. Hayırlı olsun, arkadaşınıza da gelir inşallah. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

  • Hadi fiber e gelmiyor, VDSL altyapısı zayıfladı, eskiden 80 mbit civarı rahat alabiliyordum, şimdi 56 max alabiliyorum. Buna bari yapılabilecek bir şey var mıdır?

  • hknerdr kullanıcısına yanıt

    Maalesef yapacak bir durum yok ona. Bölgedeki yoğunluk arttıkça aldığın hız düşer, daha da düşme ihtimali var. Snr marjin değeri muhtemel daha da düşecek, kopmalar başlayacaktır. Ben fibere geçmeden önce VDSL'de 70 mbit aliyordum, bir gün 40'lara düştü bu hız, kopmalar başladı. TT ekibinden arkadaşlarla konuştuğumda bölgedeki her yerde fiber var, VDSL'e dslam kilidi koyuldu, 35mbit üstü verilmeyecek, snr marjin düşer, hat zayıflaması başlar ve kopar vdsl'den fibere geç dedi, öyle fibere geçtim, yoksa gecmeyecektim bile. Aslında hızınızın düşmesi iyiye işaret olabilir, fiber getirebilirler. Bölgede çoğu yerde fiber varmı?

  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Bölgede pek fiber kullanan yok ama hemen yan apartmana 1000 mbps fiber çekmişlerdi :) 4 daire sadece...

  • hknerdr kullanıcısına yanıt

    Tamamen şansa bağlı. Mahallece TT müdürlüğüne gidip, fiber getirmeyen çok kişi var. TT kafasına göre koyuyor bence fiberi :D bizim ev yeniydi, altyapı bile yoktu. VDSL geldi, 2 ay sonra da fiber geldi. Hiç kimse dilekçe vermedi, TT müdürlüğüne bile giden olmadı. Zaten 8 daire var, bu dairede yaşayanların çoğu yaşlı, ben ve 2-3 tane daha genc var, onlarda zaten eve gelmiyolar genel olarak, yaşlılar da bilmezler fiber falan. TT müdürlüğüne gidip dilekçe vermek vakit kaybı gibi duruyor, Sizin oturduğunuz bölge merkezi bir konumda mı yoksa daha sakin bir yerde oturuyorsunuz?

  • İlçenin en merkezi konumu diyebilirim. Zaten dediğim gibi yan apartmana çocuklar oyun oynuyor ondan büyük ihtimal ile 1000mbps çektiler. Sorgulama yapıyorum orada 1000 mbps ben de 83 vdsl gözüküyor ama eskiden tam 83 alırken şimdi 56 alıyorum :(

  • hknerdr kullanıcısına yanıt

    Aynı durumu bende yaşıyorum, önce 75 geliyordu, sonra kurtarmıyor diye 50ye düştüm, sonra 35mbit, daha sonra 24e düştü artık bağırıp çağırınca 35e tekrar yükseldi.

    Fiber istedim sizin bölgede yok deyip yalan söylüyorlar yan binalarda var çünkü

  • hknerdr kullanıcısına yanıt

    https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet



    Buradan bir FTTH talebi iletseniz adresinizi yazıp? Bakalım ne yanıt gelecek AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekomeko

    Aynı durumu bende yaşıyorum, önce 75 geliyordu, sonra kurtarmıyor diye 50ye düştüm, sonra 35mbit, daha sonra 24e düştü artık bağırıp çağırınca 35e tekrar yükseldi.

    Fiber istedim sizin bölgede yok deyip yalan söylüyorlar yan binalarda var çünkü

    Dslam kilidi koymuş olabilirler, bölgede yoğun fiber durumu varsa, dslam kilidi koyuyorlar. Belki de yakın zamanda fiber gelebilir, türk telekom'a gidip mağdur olduğunu söylesen birşey degişmeyecek çünkü arkadaşım 2 yıldır fiber getirmeye çalışıyordu 20 mbit VDSL kullaniyor. 20 mbit sana yeter, daha fazlasını ne yapacaksın bile demişler. Müdürlükten müdürlüğe değişebilir belki bilemiyorum. Ben şişli de arkadaşım Bayrampaşa da oturuyor, dairelere obk çekilmemişti, obk'yı çekip, istediğim modemi de vermişlerdi, şişli müdürlüğü kendi yaşadığım tecrübelere göre iyi diyebilirim. Şişli bolgesindeysen o müdürlüğe gidebilirsin





  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.