Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
50
Favori
92.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Her yerden yazdım ama planlama dahi yok, o yüzden pek umudum yok açıkçası ki yan binalarda var, binanın önünde manhol var, kabloyu atsa çekebilirler, hatta kabloyu verseler ben çekerim o derece kolay ama yok adamlar nuh diyor peygamber demiyor.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Daha önce denemiştim olumsuz gelmişti cevap :(

  • hknerdr kullanıcısına yanıt

    Bu tarz konular süreç işidir hocam pes etmek olmaz. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

  • Herkese merhabalar, konuyu son birkaç gündür inceliyorum ve bende yaklaşık 2 hafta önce evime Türk Telekom adsl internet bağlattım. Maksimum alacağım hız 15mbps olarak görünüyordu. Bağllandıktan sonra 10mbps alabildim ama film vs. ve işim gereği uzaktan masaüstü bağlantılar yapabildiğimden herhangi bir engel olmadığı için itiraz etmedim çünkü evim köyde ve bu hızlar kabul edilebilir dedim.

    2 günlük sorunsuz kullanımımdan sonra sürekli kesintiler ve 1 mbps i geçmeyen hızlarla karşılaşmaya başladım. Birkaç kez Turktelekoma arıza kaydı bıraktım ama sorun 2 gün bekleyip arızanız giderilmiştir mesajı atıp arıza kaydımı kapattılar.

    Sonrasında dün Açık kapı, Btk ve Cimerden şikayette bulundum. Şuan Açıkkapıdan cevap geldi aşağıda görüntüsü mevcut.

    Konu hakkında başka neler yapabilirim?


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • By_cLL B kullanıcısına yanıt

    Merhaba



    https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet


    Buradan bir kayıt açabilir misiniz bakalım ne yanıt gelecek

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Şimdi kayıt açtım hocam teşekkürler. İnşallah bir sonuca ulaşır. Fiber vdsl falan istemiyorum, kullanılabilir 8-10 mbps olsun yeter benim için.

    Birde sonuca ulaşamazsam abonelik iptalinde cayma hakkından faydalan şansım olur mu? Neticede hizmeti alamıyorum, 100 mb bir dosya indirmeye çalıştığımda hat kopuyor onu bile indiremedim günlerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_cLL B kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, bahsettiğiniz ihtimali daha sonra konusalım hocam evvela gelecek olan cevaba odaklanmak lazım.

  • @XpressMusic34


    Hocam merhabalar. Ben tam konuyla alakalı olmasa da benzer bir şey olduğu için danışmak istiyorum. Son 1 haftadır mahallede kazı çalışması vardı. Dün de ben yokken eve gelip bina girişine Turknet - 1000 mbit yazısı olan kutu çakmışlar ve binanın içine de uzunca bir siyah kablo sarkıtılmış serbest şekilde bırakıp gitmişler.


    Bulunduğum lokasyonda bu zamana kadar sadece ADSL alınabiliyordu vdsl bile alınamıyordu hat değerleri yüzünden. Kendim de TT adsl kullanıcısıyım. Kabloyu çeken çalışan fiber demiş evdekilere ama ne kadar doğru ben pek anlamadım. Bu şimdi sadece VDSL mi yoksa fiber mi? Gerçi Vdsl olsa neden tekrar kablo çeksinler? Zaten hali hazırda evde bakır bağlantım var.


    Altyapı sorgulama sitelerinde önceden 16 mbit üstü çıkmazken artık 65 mbit civarı göstermeye başladı. Hem TT, hem Turknet hem de alttaki siteden baktım:


    https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Bugün başvurum için aradılar hocam. Bakır Kablo hattında hasar var 15 nisana kadar arızanız giderilecek dediler. Tabi gerçekten birşey yapacaklar mı yoksa oyalıyorlar mı emin değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Fulton @TurkNetDestek


    Merhaba


    Binanıza Gigafiber gelmiş.

  • By_cLL B kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. İnşallah dedikleri tarihe kadar giderirler. Gidermezlerse yeniden kayıt yaparsınız hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Gigafiber dediği normal fiberden farkı yok sanırım. Yine hattın desteklediği kadar hız alınıyor sanırım. Peki sadece Turknet'ten mi hizmet alabileceğim TT'den falan alamayacağım galiba doğru mu? İşin aslı bazı sebeplerden ötürü çok elzem olmadıkça Turknet'i kullanasım yok.

  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Turknet Gigafiber ile bin megabit indirme ve bin megabit yükleme sunuyor. Yani hattın desteklemesi veya desteklememesi değil gigafiber olayı hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Çok sordum biliyorum kusuruma bakmayın, şimdi altyapı sorgulama sitelerinde gözüken hiçbir değerin önemi yok o zaman değil mi? Sorgusuz, şartsız direkt 1k mbit alabileceğim o halde Turknet'ten?

  • @Fulton


    Estağfurullah sorabilirsiniz istediğinizi. Evet 1000/1000 veriyor Turknet. Kendisine de sorabilirsiniz. Tabi yoğun saatlerde belirli bir düşme oranı vardır yüzdesel olarak. Onu da forumda kullananlar cevaplayabilirler en iyi.


    @TurkNetDestek

  • Açıkkapıya yazdığım alt yapı talebimle ilgili şikayetime ilişkin aşağıdaki şekilde cevap aldım. Konudaki herkes oraya yazınca bıkmışlar :)


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.
  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    BTK kapatılsa vatandaşın yararına olur. Uzun yıllardır vatandaş yararına bir düzenleme yaptıklarını görmedim. Bu tür bildirimlerde de robotik cevaplar veriyorlar. Bazen soru ile cevabın zerre ilgisi yok. Acaba bunları özel bir şirkete mi yazdırıyorlar diye merak ediyorum. Kısacası BTK nın adres olarak gösterildiği her sorun çözümsüzlüğe mahkumdur.

  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    Konudaki dönüşlerden örnekler alıp tekrar açabilirsiniz kaydı hocam ek dosyalar ile. Konuda çok sayıda yapılmış dönüş var ilgili müdürlükler tarafından. Sizin orada da benzer şekilde ilgililerine iletilmesini talep edebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.