Şimdi Ara

Açık liseye geçmeli miyim ??? (ciddi :((()

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlar. öncelikle konu yanlış yerdeyse yöneticiler konuyu kaldırmazsa sevinirim...

    şimdi kendimden başlayayım. lise4 teyim. ne kötü ne de iyi bir öğrenciyim. 3 senedir ortalamam 69-71 arası geldi hep. heee şimdi okulumdan da bahsetmem lazım. bağcılarda okuyorum. afedersiniz allahın s..ktirettiği bir yer. hani dizilerde varoş mahallesi falan derler ya, daha beter. bir de endüstri meslek burası. allah belasını versin o okulun da o semtin de o okuldaki 2.500 küsür perşmerge adayının da onların öyle yetiştirilmesinde emeği geçen ailelerinin de... allahın unuttuğu bir yer orası. kısacası hayatımın en büyük hayasıydı bu okula gelmem diyebilirim.

    pzt/salı/çrş sabah 8 akşam 6 okuldayım. tabi sabah 8 ama 6da falan kalkıyorum yine mecburen yetişmek kahvaltı falan için. günde 12 saat okul. bir de eve yürüyerek geliyorum saat oluyor akşam 7, 7.20.hani yemek sonra bi dinlenme falan 8buçuk rahat oluyor. şimdi açık söylemek gerekirse de o saatten sonra da hem çalışasım pek olmuyor. olmuyor derken okulun stres ve yorgunluğu engel oluyor işte. atladığım bir yer var burada, okul endüstri meslek ama ben anadolu teknik bölümünde uçak bakım okuyorum. ne de güzel hayallerim vardı ilk girdiğimde, işte lise bitice direk teknisyen olacaktım, iyi maaş falan... neyse işte onlar yalan oldu. neyse işte anadolu teknik dedim, bunun anlamı şu oluyor; hem kültür derslerini görüyoruz, hem de bölüm dersleri... yani günde 12 ders ediyor bu. düz ya da a.l. lerde durum nasıl bilmiyorum ama en fazla 6-7-hadi max8 falandır heralde. 12 ders boru değil yani. ve bilmiyorum belki meslek lisesidir öğretmenler boşluyodur falan diye düşünüyorsunuzudur ama malesef hiç de öyle değil. yeri gelince hepsi eğitim sistemi böyle eğitim sistemi şöyle bu konular gereksiz sınavda çıkmıcak falan filan demeyi biliyolar ama 10 kültür dersi varsa8i köpek gibi konu işliyo. en küçük ayrıntıya kadar giriyorlar konularda. bir de sürekli eve ödev veriyorlar. neyse işte burası böyle.

    perşembe/cuma da staj var. o da sabah 8-akşam 6.20. servisle geliyorum eve gelmem 7-6.55 falan oluyor. stajda da havaalanında hangardayız. yani amelelik yapıyoruz diyelim. bildiğiniz amelelik hatta. hani (küçümsemek gibi olmasın) inşaat ameleleri vardır ya, böyle sabahtan akşama kadar durmadan köpek gibi çalıştırılırlar. heh işte onlardanız biz de. sadece statü farklı, uçak teknisyeni deyince insanlar daha elit ya da kolay anlıyor çoğunlukla. neyse yani burda da anlaştık tamam mı ? amele gibi çalışıyoruz bütün gün. eve geldikten sonra zaten banyo yap, yemek ye, işte biraz uyu falan saat yine oluyor 9 falan. eee gün bitti yine ? anca işte halin kaldıysa vaktin varsa falan okul ödevlerini yap. sonra uyu....

    geldik cumartesi pazar. dersaneye gidiyorum. bi hafta sabah bi hafta öğlen gidiyorum. sabah gittiğimde saat9-1 oluyor. bi sürü test alıyorum yine ordan. eve gelince de onları yapıyorum sürekli. öğlenci olduğumda da öğlen2-6. eve gelmem 7. neyse bu günler yorgun olmuyorum yine en azından test çözmeye halim kalıyor allaha şükür.

    heee, şimdi test falan deyince yazının sonundaki kısımda kafalar karışmasın diye şimdiden söyleyeyim, ben ygs/lys ye girmicem. adını vermiyim de başka bi sınava giricem ve sadece matematik/geometri ve iq sorularu olacak bu sınavda. şimdi sınavı kıyaslamaya yönelik yorumlar gelmezse sevnirim .. neyse işte dolayısıyla okuldaki bu kimya, fizik, biyoloji, edebiyat, dil anlatım, trafik, din, ingilizce(hadi yine ingilizcem iyi sınavlarında çalışmam gerekmiyor allahtan 5 gelir hep), meslek dersleri(şimdi bunları da yazayım ders saatleriyle beraber) insan faktörleri x2, havacılık kanunları x2, pervane x2, dijital uygulamalar x3. meslek hocaları da çoğumuzun üni okuyacağını bilmesine rağmen meslek derslerinde de her konuya abanıyolar. hele bir hikmet hoca var, neyse bieşy demiyorum burdan....

    ya beyler abiler kardeşlerim gerçekten çok yorucu bir dönemden geçiyorum. sadece ben değil bu sene son sınıf olan çoğu kişi böyle ama işte kendimi anlatmaya çalıştım böyle. hele bir de daha sınav falan yok, ya sınav dönemlerinde ne yapıcam ben ? ya performans ödevleri dönemlerinde ? boru değil yani her dersten bir ödev istiyolar 15-16 tane ders var hangi birine yetişeyim yani ??? ben geçen yaz babama demiştim baba böyle böyle seneye çok yoğun olacak ben hem sınava hem okula hazırlanamam beni bi düz liseye falan aldır diye (kendisi de çok iyi biliyo şu anki okulumu gram sevmediğimi, yemin ediyorum burdaki bi kaç arkadaşım dışında beni bağlayan hiç birşey yok. geçen sene de dahil 2 sene dersime giren çok sevdiğim ve gerçekten saygı duyduğum bir ingilizce hocam vardı, sebahat hocam. o da gitti okuldan. valla onun adına çok seviniyorum ama bizi bıraktı diye de çok koymuştu ilk zamanlar. )

    neyse işte babam mırın kırın etti işte yok hükümet bu sınavı kaldırırsa yok çöyle olursa falan bunların ne yapacağı belli olmaz falan dedi. tamam şimdi haklıyı da aslında. gerçekten o... çocuklarının ne yapacağı hiç belli olmuyor. gençliğimizin a... koydular teker teker. allahlarından bulsun şeref yoksunları... neyse işte ben de pek uzatmadım bi şekilde atlatırım artık bi sene sonuçta diye avuttum kendimi. sonra işte bu şeref yoksunları devamsızlığı 10a indirdi, geçme notunu 50 yaptı ve sözlüleri kaldırınca afedersiniz g.t gibi kaldım. hee sonra bi de ortak sınavlar olacak ya artık, hadi eskiden diğer sınıflardan falan soruları alıp bi şekilde geçiyoduk ama artık o da olmayacak. işte okul başladı babam da sonunda bana hak vermeye başladı biraz, bir de dersane hocamla da konuşmuşlar(doğal olarak dersane de ygs/lys ye hazırlık veren normal dersanelerden değil) işte hoca demiş bu böyle olmaz düz ya da açık liseye geçsin falan demiş. haa bu arada dersanede hafta için her gün birebir eğitim oluyo ama ben doğal olarak hiç birine katılamıyorum. neyse işte babam bi ara dedi işte okul açıldıktan 2. haftası, açık liseye geçmek ister misin falan diye. bu seferde(hay beynimi si....m ki kabul etmedim) ben mırın kırın ettim işte okul başladı bu saatten sonra o formasyona alışamam ben falan diye pek sıcak bakmadım. hani kendime de yediremedim aslında açık liseye gitmeyi. sonuçta sbsde son sene 465 puan yapmışım, ilk tercihte anadolu kazanmışım sonra kaydımı aldırıp(işte 17buçuk senelik hayatımın en büyük hatalarından biriydi bu) anadolu teknik lisesi bi okula gelmişim. ne bileyim yediremedim işte.

    işte babam da pek uzatmadı. ama "he" desem olacaktı yani. işte sonra ben artık bunları düşünmeye başladım iyice. gerçekten de açık lise mantıklı gelmeye başladı. sonuçta ben sadece iq/matematik ve geometri ile uğraşmam gerekirken bunca saçma sapan zırvalıkla uğraşıyorum. ve hani yaparsın olur falan denir ya, ben hayatımda ilk kez bu sene gerçekten sınıfta kalmaktan korkuyorum. yani ya okulu takıcam sınavi s..tr edicem, ya da sınava abanıcam okulu... bilirsiniz ki ikisi birden yürümüyor. neyse işte ben bu konuyu dün babama açtım. ama şansımı s..yim tam da hükümet dersanelerin kaldırılmasını gündeme getirdi. allah belanı versin senin sanki eğitim sistemin 4 4lük ya bi de gariban öğrencinin tek umudu dersanesini de kesiyosun. allah belanı versin yani bişey demiyorum başka allahından bul sadece. neyse, babam dedi bak dersaneler yalan olur belki o zaman bu sınavı da kazanman çok zora girer işte en azından bu okulunu bitir hiç bişey olamazsan teknisyenlik kolunda altın bilezik falan filan dedi. ben de düşündüm gerçekten de öyle aslında. hani ya yarın bigün dersaneler kaldırıldı derlerse ??? ben aslında pek ihtimal vermiyorum ama yaparlar mı yaparlar sonuçta...

    neyse arkadaşlarım. zaten görüyorsunuz foruma da girmiyodum bayadır. kendime pek zamanım olmuyo. testten dersten kendime zaman kaldığında da dışarı çıkıyorum yürüyorum dolaşıyorum işte mahallede kediler falan var onlarla ilgileniyorum biraz. ne bileyim film izliyorum bazen de. onun dışında kendime pek zaman kalmıyo. kaldığında da halim kalmıyo.

    hee hedefimi de söyleyeyim. hedefim böyle dandik kıytırık bir yer değil. denemeler de 90 soruda şimdilik 15 yanlışım falan geliyo toplam. yani tamam meslekteyim bağclardayım falan ama gerizekalı değilim allaha şükür asdfghjkgrf hedefim de diş hekimliği. yani bu demek oluyor ki 90da 88-87 ya da hadi en kötü 86 falan net yapmam lazım. bi adam akıllı çalışabilsem kafamı doğru yöne odaklayabilsem yapabilicem ama olmuyor işte.

    sizce ne yapmalıyım ? ne gibi yollar var önümde ? siz neler tavsiye edersiniz ???

    @Dave Mustaine ---> bizim okulda bizim sınıfta, sen de mesaj yaz
    @Nightwish ---> dostum senin de yorumunu bekliyorum endüstri kökenlisin sonuçta anlarsın halimizden asdfghjklş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchistdoomer -- 8 Ekim 2013; 23:38:41 >







  • Birincisi çok uzun yazmışsın yarıya kadar okudum sonra baktım bitmeyecek bıraktım

    İkincisi o nedir arkadaş ya insan mısın sen ?

    Yada insan dayanabilir mi buna bence kesinlikle açığa geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

    merhaba dostlar. öncelikle konu yanlış yerdeyse yöneticiler konuyu kaldırmazsa sevinirim...

    şimdi kendimden başlayayım. lise4 teyim. ne kötü ne de iyi bir öğrenciyim. 3 senedir ortalamam 69-71 arası geldi hep. heee şimdi okulumdan da bahsetmem lazım. bağcılarda okuyorum. afedersiniz allahın s..ktirettiği bir yer. hani dizilerde varoş mahallesi falan derler ya, daha beter. bir de endüstri meslek burası. allah belasını versin o okulun da o semtin de o okuldaki 2.500 küsür perşmerge adayının da onların öyle yetiştirilmesinde emeği geçen ailelerinin de... allahın unuttuğu bir yer orası. kısacası hayatımın en büyük hayasıydı bu okula gelmem diyebilirim. pzt/salı/çrş sabah 8 akşam 6 okuldayım. tabi sabah 8 ama 6da falan kalkıyorum yine mecburen yetişmek kahvaltı falan için. günde 12 saat okul. bir de eve yürüyerek geliyorum saat oluyor akşam 7, 7.20.hani yemek sonra bi dinlenme falan 8buçuk rahat oluyor. şimdi açık söylemek gerekirse de o saatten sonra da hem çalışasım pek olmuyor. olmuyor derken okulun stres ve yorgunluğu engel oluyor işte. atladığım bir yer var burada, okul endüstri meslek ama ben anadolu teknik bölümünde uçak bakım okuyorum. ne de güzel hayallerim vardı ilk girdiğimde, işte lise bitice direk teknisyen olacaktım, iyi maaş falan... neyse işte onlar yalan oldu. neyse işte anadolu teknik dedim, bunun anlamı şu oluyor; hem kültür derslerini görüyoruz, hem de bölüm dersleri... yani günde 12 ders ediyor bu. düz ya da a.l. lerde durum nasıl bilmiyorum ama en fazla 6-7-hadi max8 falandır heralde. 12 ders boru değil yani. ve bilmiyorum belki meslek lisesidir öğretmenler boşluyodur falan diye düşünüyorsunuzudur ama malesef hiç de öyle değil. yeri gelince hepsi eğitim sistemi böyle eğitim sistemi şöyle bu konular gereksiz sınavda çıkmıcak falan filan demeyi biliyolar ama 10 kültür dersi varsa8i köpek gibi konu işliyo. en küçük ayrıntıya kadar giriyorlar konularda. bir de sürekli eve ödev veriyorlar. neyse işte burası böyle. perşembe/cuma da staj var. o da sabah 8-akşam 6.20. servisle geliyorum eve gelmem 7-6.55 falan oluyor. stajda da havaalanında hangardayız. yani amelelik yapıyoruz diyelim. bildiğiniz amelelik hatta. hani (küçümsemek gibi olmasın) inşaat ameleleri vardır ya, böyle sabahtan akşama kadar durmadan köpek gibi çalıştırılırlar. heh işte onlardanız biz de. sadece statü farklı, uçak teknisyeni deyince insanlar daha elit ya da kolay anlıyor çoğunlukla. neyse yani burda da anlaştık tamam mı ? amele gibi çalışıyoruz bütün gün. eve geldikten sonra zaten banyo yap, yemek ye, işte biraz uyu falan saat yine oluyor 9 falan. eee gün bitti yine ? anca işte halin kaldıysa vaktin varsa falan okul ödevlerini yap. sonra uyu.... geldik cumartesi pazar. dersaneye gidiyorum. bi hafta sabah bi hafta öğlen gidiyorum. sabah gittiğimde saat9-1 oluyor. bi sürü test alıyorum yine ordan. eve gelince de onları yapıyorum sürekli. öğlenci olduğumda da öğlen2-6. eve gelmem 7. neyse bu günler yorgun olmuyorum yine en azından test çözmeye halim kalıyor allaha şükür. heee, şimdi test falan deyince yazının sonundaki kısımda kafalar karışmasın diye şimdiden söyleyeyim, ben ygs/lys ye girmicem. adını vermiyim de başka bi sınava giricem ve sadece matematik/geometri ve iq sorularu olacak bu sınavda. şimdi sınavı kıyaslamaya yönelik yorumlar gelmezse sevnirim .. neyse işte dolayısıyla okuldaki bu kimya, fizik, biyoloji, edebiyat, dil anlatım, trafik, din, ingilizce(hadi yine ingilizcem iyi sınavlarında çalışmam gerekmiyor allahtan 5 gelir hep), meslek dersleri(şimdi bunları da yazayım ders saatleriyle beraber) insan faktörleri x2, havacılık kanunları x2, pervane x2, dijital uygulamalar x3. meslek hocaları da çoğumuzun üni okuyacağını bilmesine rağmen meslek derslerinde de her konuya abanıyolar. hele bir hikmet hoca var, neyse bieşy demiyorum burdan.... ya beyler abiler kardeşlerim gerçekten çok yorucu bir dönemden geçiyorum. sadece ben değil bu sene son sınıf olan çoğu kişi böyle ama işte kendimi anlatmaya çalıştım böyle. hele bir de daha sınav falan yok, ya sınav dönemlerinde ne yapıcam ben ? ya performans ödevleri dönemlerinde ? boru değil yani her dersten bir ödev istiyolar 15-16 tane ders var hangi birine yetişeyim yani ??? ben geçen yaz babama demiştim baba böyle böyle seneye çok yoğun olacak ben hem sınava hem okula hazırlanamam beni bi düz liseye falan aldır diye (kendisi de çok iyi biliyo şu anki okulumu gram sevmediğimi, yemin ediyorum burdaki bi kaç arkadaşım dışında beni bağlayan hiç birşey yok. geçen sene de dahil 2 sene dersime giren çok sevdiğim ve gerçekten saygı duyduğum bir ingilizce hocam vardı, sebahat hocam. o da gitti okuldan. valla onun adına çok seviniyorum ama bizi bıraktı diye de çok koymuştu ilk zamanlar. ) neyse işte babam mırın kırın etti işte yok hükümet bu sınavı kaldırırsa yok çöyle olursa falan bunların ne yapacağı belli olmaz falan dedi. tamam şimdi haklıyı da aslında. gerçekten o... çocuklarının ne yapacağı hiç belli olmuyor. gençliğimizin a... koydular teker teker. allahlarından bulsun şeref yoksunları... neyse işte ben de pek uzatmadım bi şekilde atlatırım artık bi sene sonuçta diye avuttum kendimi. sonra işte bu şeref yoksunları devamsızlığı 10a indirdi, geçme notunu 50 yaptı ve sözlüleri kaldırınca afedersiniz g.t gibi kaldım. hee sonra bi de ortak sınavlar olacak ya artık, hadi eskiden diğer sınıflardan falan soruları alıp bi şekilde geçiyoduk ama artık o da olmayacak. işte okul başladı babam da sonunda bana hak vermeye başladı biraz, bir de dersane hocamla da konuşmuşlar(doğal olarak dersane de ygs/lys ye hazırlık veren normal dersanelerden değil) işte hoca demiş bu böyle olmaz düz ya da açık liseye geçsin falan demiş. haa bu arada dersanede hafta için her gün birebir eğitim oluyo ama ben doğal olarak hiç birine katılamıyorum. neyse işte babam bi ara dedi işte okul açıldıktan 2. haftası, açık liseye geçmek ister misin falan diye. bu seferde(hay beynimi si....m ki kabul etmedim) ben mırın kırın ettim işte okul başladı bu saatten sonra o formasyona alışamam ben falan diye pek sıcak bakmadım. hani kendime de yediremedim aslında açık liseye gitmeyi. sonuçta sbsde son sene 465 puan yapmışım, ilk tercihte anadolu kazanmışım sonra kaydımı aldırıp(işte 17buçuk senelik hayatımın en büyük hatalarından biriydi bu) anadolu teknik lisesi bi okula gelmişim. ne bileyim yediremedim işte. işte babam da pek uzatmadı. ama "he" desem olacaktı yani. işte sonra ben artık bunları düşünmeye başladım iyice. gerçekten de açık lise mantıklı gelmeye başladı. sonuçta ben sadece iq/matematik ve geometri ile uğraşmam gerekirken bunca saçma sapan zırvalıkla uğraşıyorum. ve hani yaparsın olur falan denir ya, ben hayatımda ilk kez bu sene gerçekten sınıfta kalmaktan korkuyorum. yani ya okulu takıcam sınavi s..tr edicem, ya da sınava abanıcam okulu... bilirsiniz ki ikisi birden yürümüyor. neyse işte ben bu konuyu dün babama açtım. ama şansımı s..yim tam da hükümet dersanelerin kaldırılmasını gündeme getirdi. allah belanı versin senin sanki eğitim sistemin 4 4lük ya bi de gariban öğrencinin tek umudu dersanesini de kesiyosun. allah belanı versin yani bişey demiyorum başka allahından bul sadece. neyse, babam dedi bak dersaneler yalan olur belki o zaman bu sınavı da kazanman çok zora girer işte en azından bu okulunu bitir hiç bişey olamazsan teknisyenlik kolunda altın bilezik falan filan dedi. ben de düşündüm gerçekten de öyle aslında. hani ya yarın bigün dersaneler kaldırıldı derlerse ??? ben aslında pek ihtimal vermiyorum ama yaparlar mı yaparlar sonuçta...

    neyse arkadaşlarım. zaten görüyorsunuz foruma da girmiyodum bayadır. kendime pek zamanım olmuyo. testten dersten kendime zaman kaldığında da dışarı çıkıyorum yürüyorum dolaşıyorum işte mahallede kediler falan var onlarla ilgileniyorum biraz. ne bileyim film izliyorum bazen de. onun dışında kendime pek zaman kalmıyo. kaldığında da halim kalmıyo.

    hee hedefimi de söyleyeyim. hedefim böyle dandik kıytırık bir yer değil. denemeler de 90 soruda şimdilik 15 yanlışım falan geliyo toplam. yani tamam meslekteyim bağclardayım falan ama gerizekalı değilim allaha şükür asdfghjkgrf hedefim de diş hekimliği. yani bu demek oluyor ki 90da 88-87 ya da hadi en kötü 86 falan net yapmam lazım. bi adam akıllı çalışabilsem kafamı doğru yöne odaklayabilsem yapabilicem ama olmuyor işte.

    sizce ne yapmalıyım ? ne gibi yollar var önümde ? siz neler tavsiye edersiniz ???

    @Dave Mustaine ---> bizim okulda bizim sınıfta, sen de mesaj yaz
    @Nightwish ---> dostum senin de yorumunu bekliyorum endüstri kökenlisin sonuçta anlarsın halimizden asdfghjklş

    ben okulda böyle paragraf okumuyorum doktor sen ne yaptın örtmenim özet geçsek olur mu




  • Öncelikle tamamını okumadım ama derslerin fazlalığından,yoğunluğundan ve sana vakit kalmamasından şikayetçisin.Açık lisedeyim sana tavsiye sakın ha böyle bir hata yapma.Sen okulunu bitirmeye.hedefinde ne güzel işte 15 yanlışın varmış daha senenin başındasın,sonuna kadar daha iyi olursun.bak ben açıktayım ama 15 saat işteyim,hafta sonları dershaneye gidiyorum.Kısacası aramızda pek fark yok.Açık liseye geçince dersler boşlanıyor,arkadaş çevrene vakit ayırıyorsun sen bu düzeni devam ettirmeye bak umarım sene sonunda diş hekimliğini kazanırsın.
  • Yazının %95'inin okudum ve şu bahsettiğiniz sınav YÖS mü acaba
  • özet olarak bende aynı durumdayım ama sabretmek lazım ben okulda tekim arkadaşım yok okulu değiştiricem açık lisede gelicek yok :D Ayrıca yazıları paragraf olarak yazarsan okunabilirliği artar yarıda kestim okumayı gözüm yoruldu
  • hocam teşekkür ederim de şimdi olur da açığa geçersem de bütün gün dersanede olucam zaten.

    bir de üstteki arkadaş için; hani kendime vakit kalmaz falan anlarım ama sınava da hazırlanamıyorum doğru dürüst. doğal olarak bu da bana stres, kazanamama ön yargısı gibi olumsuzluklarla geri dönüyor. hani gereksiz kendimi yorgun, karamsar hissetmeye başladım. bir de insanız sonuçta bi takım özel problemlerimiz de var onlar da işin içine girince ...... -_-
  • @semender86 evet bro yös. ama işte yok çok kolay o sınav yok öyle yok şöyle falan diyeceksen bişey deme lütfen. öyle diyecek tipler için adını vermdim zaten.

    @RagnarLt0138 haklısın bro ben de düşündüm böyle okunaksız oldu diye ama napsam bulamadım. paragraf haline getiririm birazdan.
  • Okudumda yazacak pek birşey yok tavsiyem geç açığa sınava odaklan sene başlamışken dönemin ortasında dershane kalkmaz korkma ayrıca uçak teknisyenligi okuyosun ve diş hekimliği istiyorsun o da ilginçmiş eğer bu hedefinde kararlıysan kesinlikle açığa geçmelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anarchistdoomer kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkenin vatandaşısınız ve T.C. vatandaşlığınız var mı?Bende girmek istiyorum da çift vatandaşım ondan soruyorum kusura bakmayın
  • pm yolladım ;)
  • 10 saniyede aktım emeğine sağlık kardeş vallahi ne desem bilemedim açık lise en mantıklısı görünüyor çünkü ben olsam cidden kaldıramazdım bu kadar saçmalığı ben haftada 4 gün 8:30 15:00 dershane giden mezun birisiyim bu bile bana çok geliyorken senin yaşadıkların gerçekten ibretlik ömründen ömür alır.Senin bu yaşlarda yaşadığın hayata bak birde Avrupa'da Amerika'da home partyler yapan gençlere bak yazık yaa cidden acıyorum ömürlerin heba edilmesine.
  • Son başvuru tarihi geçti diye biliyorum.
  • Öncelikle kardeşim, yazını sabah okudum. Şöyle diyebilirim sana. Okulunu bırakma sakın Bak ben staj yapmamak için AÖ'e geçmeyi düşündüm. İnan AÖ zannettiğin kadar kolay değil. Biliyorum gezip eğlenmek, karı kızlarla takılmak falan istiyorsun. Ama katlanmaya mecbursun. Senin tek hatan AML'ye geçmen. EML'de olsan kraldın. Tabi EML'de senin bölüm var mı bilemiyorum.
  • Aga biz böyleyiz işte.Bir gün çıldırıp önce forumda bebelerden birine gerçek anlamda saydıracağım. Adam 8 derse öf diyor.Şunu yazarken bile abartmıyorum içimden bir şey yükseliyor.Bi sinir dalgası oluyor.Mesela bankaya gidiyorum.Birkaç dakika fazla beklesem hemen"Şurayı bombalıyacağım. Sivilleri de uzaklaştırırım"diye düşünüyorum.Tamam fazlasıyla ergence ama gerçekten düşünüyorum.Potansiyel suçlu gibi hissediyorum kendimi.Bu soktuğumun sistemi bizlerin psikolojisini becerdi.

    Okulda bir tek biz kalıyoruz mesela.Hocaların çoğu i.ne zaten.Hele bir Matematikçi var.Adam yok sistem kötü,yok bilmem ne.Sonra kol gibi sınav.E sen ne dersin.Küfür etmez misin bu adama? O fizikçinin de vajinasıyla münasebete gireyim.Şereften yoksun.Ulan adam bana gökyüzü yap diyor.Ödvim Gökyüzü neden mavi gözükür diye trikkodan bir konu ama yok ışığı kıracan yok buhar yapacan.

    Bir de evde ayrı bir stres var.Eve geliyorum.Ders çalışırken uyuyakalıyorum.Yok neden uyudun.En sonunda baya bi patladım yani.Baya küfür kaçtı ağzımdan.Kendime ayırdığım zaman abartmıyorum maksimum 2 saat.Onu da burada sinir küpü olmakla geçiriyorum.

    Son olarak

    Ve Doğuş Reyizi unutmayalım.

    http://inc.swf.com/1288033921.swf

    Nokta yerine i koyunuz.




  • Bırak bence.Bende Bırakcam zaten bende lise 4 tüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightwish

    Öncelikle kardeşim, yazını sabah okudum. Şöyle diyebilirim sana. Okulunu bırakma sakın Bak ben staj yapmamak için AÖ'e geçmeyi düşündüm. İnan AÖ zannettiğin kadar kolay değil. Biliyorum gezip eğlenmek, karı kızlarla takılmak falan istiyorsun. Ama katlanmaya mecbursun. Senin tek hatan AML'ye geçmen. EML'de olsan kraldın. Tabi EML'de senin bölüm var mı bilemiyorum.

    ya bro eğlenmeyi karı kızı falan da geçtim ya afedersin elimi s..meye vaktim yok nerdeyse. neyse ya bugün babamla yine konuşucam. cumartesi de dersanede hocayla konuşucam açık lise hakkında bilgi alıcam. dicem böle böle ben yapamıyorum böyle. eğer açık lise beklediğim gibi bişeyse babamı ikna edicem bi şekilde. yok yani böyle geçmez bu. peder bey hep diyo işte 1 sene sıkıcan kendini sonra rahatsın falan diye ama yok aga bu tempo beni aşmaya başladı artık. üssteki @Dave Mustaine fizikçiden bahsetti; bugün fizikçi performans ödevlerini verdi. i.nenin benden istediği şey şu; bir gökkuşağı ortamı tasarla. lan allahsız öğrenciyim lan ben fizikçi miyim metoroliji miyim ?? öğrenciyim lan ! sonra edebiyat derslerinde verilen kitap okuma. tamam yazın falan okuyorum kitap ama şimdi üstte de dedim elimi şey etmeme vaktim yok kitabı ne ara okucam ben ? bir de düşünüyorum açık liseye geçsem bu okul yükü tamamen ortadan kalkıcak. okulda ve okul yüzünden evde faydalanamadığım bütün zamanımı dersanede geçiricem ve en azından verim alabilicem bundan. sonuçta ihtiyacım olan şey sadece lise diploması, bunnun puanı ya da nerden oldğu değil.




  • Meslek lisesi bırakılıpta boş şeyler peşinde koşturulur mu hiç? O bölümü bitirince işe girersin illaki üniversiteye girmene gerek yok.
    Şu meslek okuyanlardaki üniversite merakını anlamıyorum.Okul bitsin gir işe mesleğinde ilerle yok illa üniversiteye gidecek.Sanki üniversite okuyunca iş bulunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Meslek lisesi bırakılıpta boş şeyler peşinde koşturulur mu hiç? O bölümü bitirince işe girersin illaki üniversiteye girmene gerek yok.
    Şu meslek okuyanlardaki üniversite merakını anlamıyorum.Okul bitsin gir işe mesleğinde ilerle yok illa üniversiteye gidecek.Sanki üniversite okuyunca iş bulunuyor.

    girerken öyle düşünüyordum ama şimdi gerek siyasi nedenlerden gerek bu iş bana göre değilmiş gibi hissettiğimden dolayı üni okumak istiyorum. hem malum günümüzde üni okumayana cahil gözüyle bakılıyor ve nitekim bu doğru da olabiliyor bazen ve son olarak da 15 ay askerlik yapmak istemiyorum :)
  • amca oglu bende biraktim su an aciktayim ne dur dien var ne vur diyen haftada 3 gun izin yapiyom hayat acikta muhtesem oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.