Şimdi Ara

Acill Peugeot 308 Yakıt Deposu Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok acil bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım ediniz ne yapacağımı bilemedim. Aracımı dün teslim aldım Peugeöt 308 1.6 HDI 90Hp olandan arabayı alır almaz depoyu fullettim ve biraz gittikten sonra arkadan bidonu sallayınca çıkan su sesi gibi ( çalkantı ) oluyor ve bu ses öyle az buz bir ses değil birkaç yerde okudum bu arabada dalga kran olmadığını söylüyorlar böyle saçma sapan bir şey varmı aracı aldığıum yere geri bıraktım bugün birkaç sorunu daha vardı eğer böylese gerçekten aracı geri teslim edeceğim kullanmadan çok sinirlerim bozuldu. Daha öncede 407 HDI sahibi olarak azım peugeot ten yanmıştı araçda olmayan şey kalmadı fakat yine gittik aldık arabayı azımız yandı cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...



  • Depoyu fullediginde baslar ve ilk ceyregin yarisina gelene kadar devam ediyor.Ozellikle park manevralarinda rahatsiz edici bir ses. Sordugum bircok kiside ayni calkanti sesi var nedenini arastirmadim fakat bir cozumu oldugunu sanmiyorum . Alismak lazim.........
  • böyle bir sese alışmak diye birşey yok arkadaşlar bu hatalı üretim bunun özrüde yok bahaneside benim arabadan ciddi ciddi ses gelmektedir ve ben 37 Bin TL. yi böyle bir rezil arabaya binmek için vermedim siz nasıl düşünürsünüz bilemem ama ben arabayı iade etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım ve bir kişinin daha peugeot almaması için elimden gelen herşeyi yapacağım buna emin olabilirsiniz. hatta birkaç güne kadarwww.peugeotalmamakicin10neden.com u açıyorum arkadaşlar emin olun böyle bir durum yok.
  • Aynı sorun maalesef 2011 corolla dizel de de mevcut. Ama rahatsız edici değil. Ben zaten arabada kısık sesle bile olsa sürekli müzik dinliyorum. O yüzden normal de duymuyorum.
  • hocam iyi güzel de siz sıfır aldığınız arabada bu durumu nasıl kabul ederseniz gerçekten anlam veremiyorum bu bir üretim hatasıdır ve aracın deposunu değiştirmek zorundalar ben olayların üzerine gideceğim ne olursa olsun böyle bir ses gelmemeli.
    quote:

    Orijinalden alıntı: kerim026

    Aynı sorun maalesef 2011 corolla dizel de de mevcut. Ama rahatsız edici değil. Ben zaten arabada kısık sesle bile olsa sürekli müzik dinliyorum. O yüzden normal de duymuyorum.
  • benbım 2006 model 307 hdi de bile bu sorun yok ve depo hep full gezıyorum
  • Ben de bilmiyorum ne yapacağımı son kasa corolla ların hepsinde bu sorun var.Ayrıca fluence ve golf 6 larda dahi olduğunu duydum. Ne yapayım şimdi servise götürsem aracın bir yerini söktürmeye kalksam , size yemin ediyorum o parçayı geri takarken, hakkını verirler.. Sorun etmememin tek nedeni rahatsız edici bir ses olmaması. O yüzden çok dert etmiyorum kendime. Varacağım yere güvenli bir şekilde götürsün, Allah başka bir rahatsız edici mekanik ses, tıkırtı vermesin, az yaksın tek temennim bu.
    İnanın piyasada sorunu olmayan araç yok.Benim gönlümde Honda civic , Vw golf, Toyota corolla vardı. Civic in boya ve kaportasının zayıf ayrıca benzinli olması nedeniyle eledim. Golf ise benim için hem pahalı hem donanımı eksik geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.