Şimdi Ara

ACİLL SEÇİM PROFİLO BD2056L2NN mi PROFİLO BD2058L2VV mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakında kız kardeşimin düğünü için çeyizlik Beyaz Eşya seçimine başlamıştım. Nasip olursa önümğzdeki hafta içinde eşyaların siparişini vermiş olmam lazım diğer işlerle kafam rahat uğraşmak için.

    Fiyat performans olarak beyaz eşyalarda marka olarak Profiloda karar kıldım. Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve set üstü ocağı seçmiş durumdayım. Sıra Buz dolabında...

    İlk buz dolabı modelini No-Frost BD3056I3AN yapmış olsamda boyutlarında dolayı daha küçük bir dolap almamız gerektiği ortaya çıktı. Dolap için ayırlan yer Y/G/D 195/79/70

    Sonra No-Frost BD2056L2NN dikkatimi çekti. Boyutları 186/70/74 ayrılan yere uyuyor fakat yorumlarda soğutmada sıkıntı yaşattığı ve servisin çözümsüz kaldığı yorumlarını okudum kafam karıştı. Sanırım 509 lt dedikleri modeller. Buzdolabı teknik verisinde 507 Lt yazıyor olsada. Gerçekten soğutma problemi var mı kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

    Boyutları uygun inox başka model göremediğim için Low-Frost model olan BD2058L2VV ye yönelmiş durumdayım. Bu dolap hakkında fazla yorum bulamadım. Low-Frostun avantajı ve dazavantajları var tabikide ama çeyiz için aldığımdan önceliğim sorunsuz olması. Bu dolabı kullanan birileri varsa yorumlarını esirgemezse çok memnun olurum.

    İki Dolabın Karşılaştırma Linki







  • bd3058 l3aw inoxsunu 3 yıldır kullaniyorum memnunum lofrost al.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.