Şimdi Ara

Act of Aggression (2015) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun C&C Generals'e benziyor fakat birçok yönden farklı da. Özellikle senaryo modunu hiç beğenmedim. Generals'te herşeyi yavaş yavaş öğrenir, adım adım ilerlerdik. Mesela bir bölümde en fazla 2 yeni birim tanıtılır ve onları nasıl kullanacağımızı öğrenirdik. Fakat Act of Aggression'da böyle bir olay yok. Zaten tek bir faction'da 7-8 bölüm var ve her bölüm başka birşey oynadım gibi hissettim. Oyun 1-2 bölüm Chimera olarak oynattıktan sonra, daha henüz onu öğrenip alışamadan U.S. Army olarak oynattırıyor. 1-2 bölüm sonra tekrar Chimera'yı veriyor. Bölük pörçük oynamak zorunda kalıyorsunuz. Birimlerin özelliklerine mi bakayım yoksa akın akın gelen bitmek bilmeyen düşmanlara mı karşılık vereyim. Hele ilk faction'ın o son görevi yok mu? Kaynak toplamak sorun, fabrika kurdun anında yanında bitiyorlar. Hadi ona birim yetiştireyim derken üsse geliyorlar. Tüm taretlar mort. Tekrar onları kur vs vs... derken bir bakmışsın kaynaklar bitmiş. Ciddi anlamda en son 2 saate yakın bir sürede toparlandım. Fakat ne yaptıysam yapayım o yukarıdaki üsse giremedim. Cartel'e 2 adet Artillery birimi vermişler, evlere şenlik. Menzil tanımıyor bir de attığı yerde alan hasar vererek patlıyor. Şaka gibi birşey. Bir de hava savunması yapan bir piyadesi var ki, 1 roket ile 15 helikopteri alabiliyor. Bugün tekrar deneyeceğim.




  • Sıkı bir red alert ve Generals manyagı olarak cıktıgı ilk gün satın aldım ve oynamaya basladım. Grafikleri ve oynanışı gercekten mükemmel. Yıllardır oluşan rts aclıgımızı gideriyor. Oyun komplex bi sekilde yapılmıs ve özellikle multiplayer ve skirmish moddları cok zevkli. Rush oyuna cok izin vermiyor ve bu da oyundan alınan zevki bana göre arttırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Bir süre oynadım dün tek kişilik görevleri, hoşuma gitti şahsen. Çok kolay değil ve güzel, terleten yan görevler var ana göreve ek olarak. Ama açıkçası Eugene nin Wargame serisine devam etmesini tercih ederdim ben.

    Generals lardaki sıkıntı bunda da devam ediyor işin ilginci, hava birimleri kullanışlı ve kuvvetli fakat hava savunma üniteleri çok çok daha kuvvetli bunlara karşı. Basit bir hata ile saniyede 10 tane helikopteri kaybedebiliyoruz veya uçaklar daha hedeflerine varmadan düşüyorlar.

    C&C, Red Alert, KKND gibi oyunları bekleyen arkadaşlara kötü haberim var. Eski özlediğimiz Westwood oyunlarına en yakın bu ve Grey Goo gibi oyunlar çıkacak bundan sonra, o da 2-3 senede bir. RTS türü o zamanlar bile çok satmazdı, artık iyice MOBAların eline düştü, gönül verenler dışında kimse yaklaşmıyor bu tarza ne yazık ki. World in Conlfict in ufak da olsa bir kitlesi vardı, onlarda serverlar yakında kapanacağı için dünyaya küsmüş durumda.
    Türü devam ettirenlerden Starcraft Koreliler sayesinde iyi kötü ayakta kaldı, onun dışında da Company of Heroes var devam eden.

    1995'in en çok satan oyunu C&C

    1996'nın en çok satan oyunu Red Alert Diablo değil mesela

    1997'nin en çok satan 2. oyunu AoE 3m. 3. Total Annihilation

    1998'in en çok satan oyunu Starcraft Half Life'tan fazla sattı.

    2002'nin en çok satan oyunu WC3


    Şu an popüler değil evet. Ama eskiden populer değildi satmıyordu lafı tamamen yanlış. Eskiden öküz gibi satıyordu RTS.

    RTS oyunlarının katili EA'dır. Ne zaman Westwood EA'ya geçti bitti RTS oyunları. Starcraft'tan başka teferruattan olmayan oyun çıkmıyor artık. Blizzard da olmasa RTS tamamen ölecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 9 Eylül 2015; 11:55:16 >




  • LEGEND İS RETURNED.HE HAVE COME BACK TO SAVE US.Aman tanrım diyorum yani müthiş denebilir.Eski toprak tadı var
  • Oyunu bilmediğimden soruyorum eskiler diyeceğim oyunu bilir.
    Act of War ile alakası var mı bu oyunun (Oynayış ve konu bakımından soruyorum) yoksa sadece isim benzerliği mi?
    Gerçi Act of War'ı ATARI yaptı bunun yapımcısı kim onu da bilmiyorum.
  • Saçma sapan bir oyun çok dengesizlikler var oynanış desen oda kötü generals'in ölüsü bu oyundan iyi
  • ark.. command & conquer un yeri herkesde ayri . bu bir gercek. ama soruyorum sizlere onca yil gecdi hala bu tarz oyun cikmadi
    taki Act of Aggression cikana kadar... o yuzden bu tarz oyun severlere gercekden tavsiye ederim..
    hic yokdan iydiir. yapacak birsey yok..bundan iyisi cikana kadar su anda en iyisi bu bence..!
  • arkadaşlar grafikle ilgili sorunları olan varmı ? Bende görüntüler alalı bulalı ve karanlık. oyunda yavaşlama ve kasma yok hızlı ve akıcı bir şekilde gidiyor. seste sıkıntı vardı direct 11 i yükledim sorun çözüldü. ancak grafikle ilgili sorunlar devam ediyor. otomatik ayarda %50 den sonra ilerlemiyor. ati radeon hd 5500 serisi kartım cuad core 6600 işlemci win 7 kullanıyorum. crysis 3 ü full sıkıntısız oynuyorum. bu oyunun grafikleri crysis 3 ten daha mı iyi de bende düzgün çalışmıyor anlamadım. bununla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
    birde oyunla alakalı söylemek istediklerim var. yıllardır bu tarz oyunları oynuyorum. tiberium sun dan tutun red alert, general v.s.
    bu zamanda böyle bir oyunda deniz birimleri neden yok, birde tekli oyunda müttefik olayı yok. bence bunlar en büyük eksileri.
    hava birimlerinde de fazla seçenek yok. oysa bir generalde daha fazla seçenek vardı.
  • Red Alert 3 'ü hâlâ daha oynuyoruz ama eskidi. O tip bir oyun sanırım, yeni gördüm. En yakın zamanda denemek lazım.
  • Bu arada deniz silahları ve hamachi benzeri ağlardan arkadaşlarımızla online oynama şansımız var mı?
  • Oyuna güncelleme geldi ve iyice C&C Generals'e benzedi.

    Artık toplanacak 3 kaynak yok sadece tek kaynak var o da para

    Bu oyunu daha da hızlandırdı uzun süre idare eder.
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelse de oyun ölü durumda şu an malesef. Gamerangerda korsan oynayanlar bile daha fazla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultramarinesquad

    Güncelleme gelse de oyun ölü durumda şu an malesef. Gamerangerda korsan oynayanlar bile daha fazla.

    AOA'ya fazla reklam yapılmadı sessiz sakin çıktı.

    Oynanışı zordu biraz daha kolaylaştırdılar kaynak yönetimi vs. daha da geliştirirler diye düşünüyorum.

    Ama C&C Generals - Zero Hour etkisi yapması epey zor tabi...ondaki zevk ve akıcılık hissi yok.

    EA yine birşeyi batırmasaydı yeni C&C çok iyi olurdu şu yoklukta.

    "Modern Military RTS" türüne son 10 yılda çıkan başka bir alternatif olmadığına göre oynamaya devam.
  • Her şeyi tamamdı oyunun, oynanışı zor görünse de milletin bırakma nedeni aşırı kolay oluşuydu. Çıktıktan sonra ypımcılar saçma bir şekilde binaların hplerini arttırdılar, rakip binaları yıkmak imkansızlaştı. Bu durum oyunu campy tarza soktu ve tek düze oyun yapısı getirdi.

    Bu devirde ciddi bir RTS yapılacaksa mutlaka patch/denge ayarları için özel bir ekip kurulması gerekiyor. Eugen gayet iyi programcılara sahipti ama hiç biri oyunu oynamayı bilmiyordu. Oynamayı bilmediklerinden saçma salak patchler çıkardılar. Çabaları boşa gitti.
  • ultramarinesquad U kullanıcısına yanıt
    Evet baya saçmaladılar bu sefer, ilk oyunları da değil aslında RUSE ve Wargame serisi var adamların önceki işleri olarak ama entersan bir şekilde bina dengesini oturtmadılar. Birazcık kopya çekseler bile yeterdi Generalstan aslında.
    Generalsta da çoğu bina çok kolay yıkılıyordu ama AoA nın tersine bu oyuncuyu diken üstünde tutuyordu oyun boyunca.
  • Eski oyunlarla devam etmek zorundayız malesef, biraz TW/KW zaman zaman RA3 ve ZH, arada da Earth2160
  • Oyunu biraz oynadım çözemedim :) easy acıyorum 15 dk sonra adam 15 tank helikopter vs ne varsa yapmış saldırya geciyor sen daha bütün binaları dikemiyorsun bile
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.