Şimdi Ara

Adana Mu Online | 2007'den beri en iyisi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
19.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Strengthen_

    Arkadaşlar selam,buraya AdanaMuOnline ile ilgili eleştrilerimi yapacağım.Katılanlar olur veya olmaz,konuyu kişisel eleştiriye çevirmeyelim lütfen
    Uzun zaman boyunca bu oyunu oynadım ve donete itemlere sahiptim.

    1-)Hiçbir zaman free player ile donete alan player arasında rekabet olmadı.Beni şu zamana kadar bu oyunda hiçbir free player duellolarda yenemedi.Eğer ki free bir player doneteli birisini yendiğini iddaa ediyorsa onun acemiliğinden kaynaklanıyordur.
    2-)Oyun oynadığım süre içerisinde oyuncuların GM'Lik yaptığı doğrudur.Sizin rekabet etmeye çalıştığınız insan oyunun gm'i olabiliyor.Bunu BraveHeart==GMStealth , KingKong = Ares örnekleri ile gördük.Sayın ADMLee de dün bunu kendisi onayladı.Forumu takip edenlerde gördü zaten.
    3-)Oyun içerisinde socketli itemlere yalnızca 1er özellik basılabiliyor.Fakat ben ADMLee nin aynı socketten 2 adet basıp (Örneğin:Reflection,defans) cüzzi bir miktar karşılığında piyasaya sürdüğünü şahit oldum.Siz normal playersınız rekabet etmeye çalışıyorsunuz,fakat aynı socketli itemli playerlara 500 500 vurarak veya
    vurduğunuzda reften yatarak oyundan zevk almaya çalışıyorsunuz.Bu orantısızlıktır,bu haktır hukuktur.
    4-)Ben bu oyunda full karakterlerin satışa çıkartıldığına şahit oldum.100-200tl gibi bir miktar ile full karakterler satılıyor.Sizin 3-4 ay emeğinizin karşılığı yalnızca 100 tl.Bunu oyunda ki herkes biliyor.İnkar kesinlikle edilemez.
    5-)Oyun süresince Hack olayları ile çok kez karşılaştık. Wcoin,SpeedHack,StatHack.Outlaw adlı karakterin castlesiege'de speed hack açıp,lorencia merkezde stat hack yapıp,speed hack ile karakterini kısa bir zaman dilimi içerisinde fullediğine şahit olduk.Bunu şikayet ettik oyundan uzaklaştırıldı,fakat ADMLee nin bizim safımız ile arası bozulunca OUTLAW adlı karakter tekrardan oyuna döndü.İnkar edilemez.
    6-)Bu oyuna biz emeğimizi vermeden öncesine ve biz oyunu bıraktıktan sonrasına kadar aktif GM yoktur.Derdinizi anlatmak için ADMLee nin keyfini beklemek zorundasınız.Oyunda 1adet bile GM yoktur,event yoktur.Sorunlarınızı çözmeniz için uzun süre beklemeniz gerekmektedir.
    7-)Donete satış fiyatları kişiden kişiye değişmektedir.Bunu ADMLee forumdada belirtmiştir,donete fiyatları için özel teklif alınız diye.Sizin 300 tl verdiğiniz bir seti bir başkasının 200tl ile aldığına ben şahsen şahit oldum.Bu inkar edilemez.
    8-)Oyunda AG Pot satışı vardır,kasası 50 TL'dir.Sizin rekabet ettiğiniz insanlar duello ve kale savaşlarında para ile aldıkları bu AG Potlar ile ölümsüz oluyor ve rekabet denen kavram ortadan kalkıyor.İnkar Edilemez
    9-)Bu oyunda donete set alıp,taksitleri devam eden insanların banlanması %1 ihtimaldir.Hakaret,kural ihlali hiçbir türlü farketmiyor.Ne yaparlarsa yapsınlar bu adamlar ceza almıyor veya accountları silinmiyor.Kurallar sadece free playerlar arasında uygulanıyor,donete taksiti ödeyen kişiler dahil değil.
    10-)Bu oyunda facebook guild sayfalarında guild memberların aralarında ki konuşmalardan ötürü charları silinip satışa çıkartılan karakterler oldu.İnkar edilemez.
    11-)Sizin bu oyun kurucusu ile ne kadar samimiyetiniz olursa olsun,işin içine para girdiği zaman hakaretler ile oyundan uzaklaştırıldığına şahit olduk.Örnek verecek olursak:TimeKeeper,Auroth isimleri aklıma gelmeyen bir çok kişi.
    12-)Bu oyunda oyun içi balans ve spot kontrolleri için oluşturulan deneme charları ile kendilerini kasan,güçlendiren olaylara şahit olduk.(TimeKeeper'ın deneme karakteri ile kendini Kanturu2'de kasması)

    Bunlar benim kendi eleştrilerim,bana göre yanlış olan şeyler.Kimse bu oyunu girip oynamasın demiyorum.Çamur atmıyorum,bu oyunu oynuyorsanız yukarıda ki olaylara şahit olacaksınızdır zaten.İyi forumlar

    7 ve 8. maddelerin dayanakları aşağıda ki ss'lerdedir.





    Konu Linki :http://adanamu.com/forum/index.php?/topic/49-donate-par%C3%A7a-itemlar/

    5.maddenin videosu aşağıdadır :) Outlaw Speed yaparken ve GM tarafından takip edilirken.Video yu indirdim eğer silinirse şahsım olarak youtube a yükleyerek link yenileyeceğim

    Edit : Evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi video silindi,ben şahsım olarak yükledim.Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz







    12.maddenin kanıtı,Oyun yeni resetlenmişti herkes deli gibi oynuyor.Timekeeper deneme karakteri ile (Full karakter) kendini güçlendiriyor.Orantısız rekabet :)




    22.07.2014 GÜNCELLEME : Oyunda BALANS ayarı artık yoktur



    01.07.2014 te Server Güncellendi ve yapılan açıklamanın bir kısmında şöyle yazılmış



    Aradan 22 gün geçti , Rankingte ki ilk 5 kişiye bakabilirsiniz . Çok büyük orantısızlık var MAX RESET : 50



    Online sayısı her geçen gün düşüyor




    Eğer iddialar doğruysa,yakışı kalmamış.Umarım tek türkiye server'ı olan ADANA MU ONLİNE hatalarını göz önüne alarak kendine yakışanı yapar.İyi oyunlar




  • Haiko o yukarıdaki asılsız iddialar ile gelip Facebook sayfasında yazmıs oldugum mesajları birleştirip burada ne yapmaya calıstıgını anlamış degilim. Kısaca şunu söyleyeyim Sizler herşeyin en iyisini biliyorsunuz değilmi. Player olarak sizlere söylüyorum. Tutturmussunuz bir balans ayarıdır gidiyor. Sen hiç MuOnline adminliği yaptın mı önce bunu sorayım. Gün içinde seni 30 kişi arayıpda Adminim karakterlerin balansı bozulmuş diye saçma sapan bir cümle sarfettiler mi. Sana facebookdan saçma sapan istekler geliyor mu ? Gecenin bir vakti Sabahın 5 inde 60 Yaşındaki bir abla gelip sana kendilerini kesdikleri için şikayette bulundular mı ? Bakın gençler Lafla pilav pişerse deniz kadar yağ benden. Sözlerinize eleştirilerinize biraz dikkat edeceksiniz. O 30 Online yazısıda Serveri acıp kapattım az önce ondan dolayıdır. Sen merak etme AdanaMu her zaman en iyisi ne ise onu bulacak getirecek ve yine Tek Türk serveri olarak kalacaktır. Ragezone Reklam verdim Sıra XtremeTop100 de ondan sonra Darksteam ve digerleri. Büyümemizi hiçbir kimse engelleyemeyecek. Orada yazmış olduğum mesajı iyi anlamanı tavsiye ediyorum. Profillerinizi açık tutunda kim olduğunuzu bilelim. Gazze ye vuran İSrailli yahudiler gibi saklanarak bu işler olmuyor. Söylediğim ve yaptıgım bütün olayların arkasındayım. Orjinal oyunun dosyalarını getirdim koydum Akşam iftardan sonraya kadar kassınlar o bana gelipde Balansı bozuldu adminim diyenler. Baksınlar görsünler Lee nin yaptıgı ayarlar mı iyi yoksa Orjinalden gelen ayarlar mı Akşam anlarlar. Ayrıca objektif olmanı beklerdim. Facebook sayfasında altta userlerin yazmış oldukları yorumuda koyarsan ne demek istediğim daha güzel anlaşılır.


    Saygılar.




  • Neyse ben şunu biliyorum ki Lee nin ve AdanaMu nun dostundan çok düşmanı var. Zaten herkes kendisinide belli ediyor. Objektif bir forum oldugunu düşünmüyorum burasınında. Egerki öyle olsaydı DonanımHabere reklam verirdik. Herkes biraz daha duyarlı olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

    Türk serverlarına saldırı yapanlar Türk değil benim gözümde. Bana çamur atanlar varsada hepsini Allah a havale ediyorum. Hiçbir zaman doğru bildiğimden şaşmadım.

    Durmak yok Yola Devam.
  • Siz Pandora Mu oynayin adanamu yu oynayan elbet olacaktir.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    oyunu orjinale getirdiysen reset siniri 0 yani max lvl 400 olmasi lazim. hep anlatmaya calistim adanamu icin gercekten cok sey yapmaya calistim, güzel server olsun istedim, ama olmuyor bilgehan abi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EShine

    oyunu orjinale getirdiysen reset siniri 0 yani max lvl 400 olmasi lazim. hep anlatmaya calistim adanamu icin gercekten cok sey yapmaya calistim, güzel server olsun istedim, ama olmuyor bilgehan abi.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Haiko o yukarıdaki asılsız iddialar ile gelip Facebook sayfasında yazmıs oldugum mesajları birleştirip burada ne yapmaya calıstıgını anlamış degilim. Kısaca şunu söyleyeyim Sizler herşeyin en iyisini biliyorsunuz değilmi. Player olarak sizlere söylüyorum. Tutturmussunuz bir balans ayarıdır gidiyor. Sen hiç MuOnline adminliği yaptın mı önce bunu sorayım. Gün içinde seni 30 kişi arayıpda Adminim karakterlerin balansı bozulmuş diye saçma sapan bir cümle sarfettiler mi. Sana facebookdan saçma sapan istekler geliyor mu ? Gecenin bir vakti Sabahın 5 inde 60 Yaşındaki bir abla gelip sana kendilerini kesdikleri için şikayette bulundular mı ? Bakın gençler Lafla pilav pişerse deniz kadar yağ benden. Sözlerinize eleştirilerinize biraz dikkat edeceksiniz. O 30 Online yazısıda Serveri acıp kapattım az önce ondan dolayıdır. Sen merak etme AdanaMu her zaman en iyisi ne ise onu bulacak getirecek ve yine Tek Türk serveri olarak kalacaktır. Ragezone Reklam verdim Sıra XtremeTop100 de ondan sonra Darksteam ve digerleri. Büyümemizi hiçbir kimse engelleyemeyecek. Orada yazmış olduğum mesajı iyi anlamanı tavsiye ediyorum. Profillerinizi açık tutunda kim olduğunuzu bilelim. Gazze ye vuran İSrailli yahudiler gibi saklanarak bu işler olmuyor. Söylediğim ve yaptıgım bütün olayların arkasındayım. Orjinal oyunun dosyalarını getirdim koydum Akşam iftardan sonraya kadar kassınlar o bana gelipde Balansı bozuldu adminim diyenler. Baksınlar görsünler Lee nin yaptıgı ayarlar mı iyi yoksa Orjinalden gelen ayarlar mı Akşam anlarlar. Ayrıca objektif olmanı beklerdim. Facebook sayfasında altta userlerin yazmış oldukları yorumuda koyarsan ne demek istediğim daha güzel anlaşılır.


    Saygılar.


    Daha önce birçok server'da oynayıp edindiğim tecrübeyi belirtmek isterim.Eğer bir server'da player ile Admin veya Gm arasında bi mesafe yoksa yukarda bahsettiğin ^^Gün içinde seni 30 kişi arayıpda Adminim karakterlerin balansı bozulmuş diye saçma sapan bir cümle sarfettiler mi. Sana facebookdan saçma sapan istekler geliyor mu ? Gecenin bir vakti Sabahın 5 inde 60 Yaşındaki bir abla gelip sana kendilerini kesdikleri için şikayette bulundular mı ? ^^ gibi talepleri görmen çok doğal bişey bence. Ben hiç gm'lik yada admin'lik yapmadım ama bu gibi taleplerin gelmesi bence tamamıyla senin suçun. Sen serverını hazırlarsın ayarlarıda nasıl belirlediysen o şekilde düzenlersin player gelir oynar. Oynamak istemeyen beğenmeyende oynamaz. Eğer player'a bir kere fikrini soracak olursan her kafadan ayrı bi ses çıkar ve bunun önüne geçemezsin. Daha önce adanamu'da hiç oynamamıştım ki son sefere kadar. Ben ilk defa bi serverda adminin oyuncuyla bukadar içli dışlı olduğunu gördüm. Diğer arkadaşların bahsettiğini ayrımcılık konusuna bişey diyemem ama profesyonelce yönetilmeyen bi server hakkında bu gibi dedikoduların çıkması doğal. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

    İyi Forumlar. Saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Strengthen_

    Arkadaşlar selam,buraya AdanaMuOnline ile ilgili eleştrilerimi yapacağım.Katılanlar olur veya olmaz,konuyu kişisel eleştiriye çevirmeyelim lütfen
    Uzun zaman boyunca bu oyunu oynadım ve donete itemlere sahiptim.

    1-)Hiçbir zaman free player ile donete alan player arasında rekabet olmadı.Beni şu zamana kadar bu oyunda hiçbir free player duellolarda yenemedi.Eğer ki free bir player doneteli birisini yendiğini iddaa ediyorsa onun acemiliğinden kaynaklanıyordur.
    2-)Oyun oynadığım süre içerisinde oyuncuların GM'Lik yaptığı doğrudur.Sizin rekabet etmeye çalıştığınız insan oyunun gm'i olabiliyor.Bunu BraveHeart==GMStealth , KingKong = Ares örnekleri ile gördük.Sayın ADMLee de dün bunu kendisi onayladı.Forumu takip edenlerde gördü zaten.
    3-)Oyun içerisinde socketli itemlere yalnızca 1er özellik basılabiliyor.Fakat ben ADMLee nin aynı socketten 2 adet basıp (Örneğin:Reflection,defans) cüzzi bir miktar karşılığında piyasaya sürdüğünü şahit oldum.Siz normal playersınız rekabet etmeye çalışıyorsunuz,fakat aynı socketli itemli playerlara 500 500 vurarak veya
    vurduğunuzda reften yatarak oyundan zevk almaya çalışıyorsunuz.Bu orantısızlıktır,bu haktır hukuktur.
    4-)Ben bu oyunda full karakterlerin satışa çıkartıldığına şahit oldum.100-200tl gibi bir miktar ile full karakterler satılıyor.Sizin 3-4 ay emeğinizin karşılığı yalnızca 100 tl.Bunu oyunda ki herkes biliyor.İnkar kesinlikle edilemez.
    5-)Oyun süresince Hack olayları ile çok kez karşılaştık. Wcoin,SpeedHack,StatHack.Outlaw adlı karakterin castlesiege'de speed hack açıp,lorencia merkezde stat hack yapıp,speed hack ile karakterini kısa bir zaman dilimi içerisinde fullediğine şahit olduk.Bunu şikayet ettik oyundan uzaklaştırıldı,fakat ADMLee nin bizim safımız ile arası bozulunca OUTLAW adlı karakter tekrardan oyuna döndü.İnkar edilemez.
    6-)Bu oyuna biz emeğimizi vermeden öncesine ve biz oyunu bıraktıktan sonrasına kadar aktif GM yoktur.Derdinizi anlatmak için ADMLee nin keyfini beklemek zorundasınız.Oyunda 1adet bile GM yoktur,event yoktur.Sorunlarınızı çözmeniz için uzun süre beklemeniz gerekmektedir.
    7-)Donete satış fiyatları kişiden kişiye değişmektedir.Bunu ADMLee forumdada belirtmiştir,donete fiyatları için özel teklif alınız diye.Sizin 300 tl verdiğiniz bir seti bir başkasının 200tl ile aldığına ben şahsen şahit oldum.Bu inkar edilemez.
    8-)Oyunda AG Pot satışı vardır,kasası 50 TL'dir.Sizin rekabet ettiğiniz insanlar duello ve kale savaşlarında para ile aldıkları bu AG Potlar ile ölümsüz oluyor ve rekabet denen kavram ortadan kalkıyor.İnkar Edilemez
    9-)Bu oyunda donete set alıp,taksitleri devam eden insanların banlanması %1 ihtimaldir.Hakaret,kural ihlali hiçbir türlü farketmiyor.Ne yaparlarsa yapsınlar bu adamlar ceza almıyor veya accountları silinmiyor.Kurallar sadece free playerlar arasında uygulanıyor,donete taksiti ödeyen kişiler dahil değil.
    10-)Bu oyunda facebook guild sayfalarında guild memberların aralarında ki konuşmalardan ötürü charları silinip satışa çıkartılan karakterler oldu.İnkar edilemez.
    11-)Sizin bu oyun kurucusu ile ne kadar samimiyetiniz olursa olsun,işin içine para girdiği zaman hakaretler ile oyundan uzaklaştırıldığına şahit olduk.Örnek verecek olursak:TimeKeeper,Auroth isimleri aklıma gelmeyen bir çok kişi.
    12-)Bu oyunda oyun içi balans ve spot kontrolleri için oluşturulan deneme charları ile kendilerini kasan,güçlendiren olaylara şahit olduk.(TimeKeeper'ın deneme karakteri ile kendini Kanturu2'de kasması)

    Bunlar benim kendi eleştrilerim,bana göre yanlış olan şeyler.Kimse bu oyunu girip oynamasın demiyorum.Çamur atmıyorum,bu oyunu oynuyorsanız yukarıda ki olaylara şahit olacaksınızdır zaten.İyi forumlar

    7 ve 8. maddelerin dayanakları aşağıda ki ss'lerdedir.





    Konu Linki :http://adanamu.com/forum/index.php?/topic/49-donate-par%C3%A7a-itemlar/

    5.maddenin videosu aşağıdadır :) Outlaw Speed yaparken ve GM tarafından takip edilirken.Video yu indirdim eğer silinirse şahsım olarak youtube a yükleyerek link yenileyeceğim

    Edit : Evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi video silindi,ben şahsım olarak yükledim.Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz







    12.maddenin kanıtı,Oyun yeni resetlenmişti herkes deli gibi oynuyor.Timekeeper deneme karakteri ile (Full karakter) kendini güçlendiriyor.Orantısız rekabet :)




    22.07.2014 GÜNCELLEME : Oyunda BALANS ayarı artık yoktur



    01.07.2014 te Server Güncellendi ve yapılan açıklamanın bir kısmında şöyle yazılmış



    Aradan 22 gün geçti , Rankingte ki ilk 5 kişiye bakabilirsiniz . Çok büyük orantısızlık var MAX RESET : 50



    Online sayısı her geçen gün düşüyor




    Parayı veren düdüğü çalar diyorsun yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Max reset siniri kaldirilmazsa bu orjinal ayarlarin ne anlami kalir ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Haiko o yukarıdaki asılsız iddialar ile gelip Facebook sayfasında yazmıs oldugum mesajları birleştirip burada ne yapmaya calıstıgını anlamış degilim. Kısaca şunu söyleyeyim Sizler herşeyin en iyisini biliyorsunuz değilmi. Player olarak sizlere söylüyorum. Tutturmussunuz bir balans ayarıdır gidiyor. Sen hiç MuOnline adminliği yaptın mı önce bunu sorayım. Gün içinde seni 30 kişi arayıpda Adminim karakterlerin balansı bozulmuş diye saçma sapan bir cümle sarfettiler mi. Sana facebookdan saçma sapan istekler geliyor mu ? Gecenin bir vakti Sabahın 5 inde 60 Yaşındaki bir abla gelip sana kendilerini kesdikleri için şikayette bulundular mı ? Bakın gençler Lafla pilav pişerse deniz kadar yağ benden. Sözlerinize eleştirilerinize biraz dikkat edeceksiniz. O 30 Online yazısıda Serveri acıp kapattım az önce ondan dolayıdır. Sen merak etme AdanaMu her zaman en iyisi ne ise onu bulacak getirecek ve yine Tek Türk serveri olarak kalacaktır. Ragezone Reklam verdim Sıra XtremeTop100 de ondan sonra Darksteam ve digerleri. Büyümemizi hiçbir kimse engelleyemeyecek. Orada yazmış olduğum mesajı iyi anlamanı tavsiye ediyorum. Profillerinizi açık tutunda kim olduğunuzu bilelim. Gazze ye vuran İSrailli yahudiler gibi saklanarak bu işler olmuyor. Söylediğim ve yaptıgım bütün olayların arkasındayım. Orjinal oyunun dosyalarını getirdim koydum Akşam iftardan sonraya kadar kassınlar o bana gelipde Balansı bozuldu adminim diyenler. Baksınlar görsünler Lee nin yaptıgı ayarlar mı iyi yoksa Orjinalden gelen ayarlar mı Akşam anlarlar. Ayrıca objektif olmanı beklerdim. Facebook sayfasında altta userlerin yazmış oldukları yorumuda koyarsan ne demek istediğim daha güzel anlaşılır.


    Saygılar.


    Ben birleştirmedim alıntı yaptığım mesajın orjinali o şekilde,ayrıca neresi asılsız.Forumdan,facebooktan ss'ler. Oyundan ss ler ve videolar.İnkar etmenizi bi kenara bırakıp,Türk serverı olarak şu hataların düzeltilmesinden yanayım.İddiayı inkar etmek için 40 dereden su getirmek yerine,hatalardan ders alınması gerekiyor.Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya gencler bırakacaksınız laga luga etmeyi. Delinin biri kuyuya tas atıyor sizlerde cıkartmakla ugrasıyorsunuz. Forumdan ss ler oyundan videolar diyorsunuz ya. Forumda o SS halen duruyor gir bak. AG SD SAtısı var oyunda halen. Almak istersen gel sanada satayım. NoProblem yani. Ayrıca acabiliyorsanız acın adam gibi bi serverda gelip azcıkda ben eleştiri yapayım ya olmuyor böyle 7 senedir siz sallıyorsunuz ben karşılıyorum. Azda sizin yeteneklerinizi görelim. Varsa tabiki.

    Şunuda belirtmek istiyorum. Levi's kardeşime. Admin oyuncuları dinlemese bir dert dinlese bir dert ya arkadas dinlemese dersiniz ki admin oyunla ilgilenmiyor ilgisiz gelip ilgilenince farklı oluyor. Playeri dinlesek profesyonelce yönetilmiyor diyorsunuz playeri dinlemesek burnu havada diktatör admin diyorsunuz. Önce siz bi şu kafa yapınınızdan arınmalısınız diye düşünüyorum. Oyunun ayarını yaparım isteyen gelir oynar oynamaz bu benim prensiplerim dısında. Ben her zaman oyuncularımı dinleyen birisiyim. İnsanlarla konusmak muhabbet etmek dostluklar edinmek bu oyunun doğasında var. Bende yok öyle Yönetici Admin olduğunda kendini Kaf Dağında hisseden Ezik Adminler gibi degilim. Onlar biliyorlar kendilerini. İsim verip rencide etmeme gerek yok burada. Ben insanlarla sohbet ederim konusurum dertlerini dinlerim. Sonunda gecenin 5inde ararlarda karakterleri bozulunca söylerler de.

    Oyunun orjinal ayarlarına getirdim diye bir yazı yazdım çevir kazı yanmasın. Düşmanlar lafı nereden nereye taşımışlar. Lafı kafa ile dinleyin. Allah akıl vermiş bedava. İnsanlar yaptgım karakter ayarlarının bozuk oldugunu bana iletiyorlar bende onlara bozukmu bozuk degilmi onu ispat etmek için orjinal dosyayı aldıgım şirketin bana vermiş oldugu karakter ayarlarını koyuyorum
    4-5 saatlik bir süre için. O süre içinde oyuncular anlasınlar diye. Siz ne içtiniz ramazan ayında bilmiyorum ama bayramdan sonra verinde bizde içelim.

    Oyuncular anladılar sonunda benim yaptıgım ayarın dogru oldugunu ve eski haline geri getirdim. Artık bütün karakterler birbirlerini kesebiliyor.

    Batu haklısın bişeyler yapmak için elimizden ne geldiyse yaptık bunun sende farkındasındır. Ama gördüğün gibi insanları memnun edemiyoruz. Tekrar ediyorum kötülüğümüz için belden aşağı vuran kişilere açın bir server gelip bizde bakalım. Diyelim helal olsun size.

    Şu forumda AdanaMu yu acdıgımda liseye giden kişileri görüyorum şimdi üniversite mezunu olmus adam olmuslar. Bazılarınıda görüyorum ne kadar büyüselerde ne yapsalarda adam olamamıslar.


    AdanaMu oyunu Exp ayarı party bonus ayarı Spot ayarı ve Event ayarlarını güzel bir şekilde ayarladım.

    Yakında Websitenin yavaslıgınıda düzelteceğim. Premium yeni bir Websitesi alıyorum. Şu linkden TIKLA Template begenirseniz çok kararsız kaldım cünkü onlardan birisini alacağım.

    WebSitede Vote System olacak. Market Auction Sistemi olacak. Gens Sistem Ranking. VIP Sistem. GrandReset Sistem. Ve daha değişik bir çok yenilik eklenecek.

    Büyük ihtimallede 14 Agustos 2014 de Season8 Episode3 e gecis yapılacak.


    Eleştiri yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu forum en basından beri bu şekildeydi halende bu şekilde devam edecektir. Hiçbir zaman güzel bir şekilde insanlara mesaj atıldıgını görmedim. Her zaman bir iğneleyici mesaj herzaman bir belden aşağı vurmalar vs vs . 1 mesajlı yeni userden tutda. 5000 mesajlık duayen üyesine kadar herkes bu sekilde.

    Reklam veriyoruz Forumlara işte sırf bu nedenden dolayı DH ya reklam vermiyorum Neden vereyim ki. Neden paramı bu kişilere göndereyim. Gider Ragezone veririm. Gider Xtremetop100 e veririm . Yapılacak bunların hepsi yapılacak. Reklam verilecek. Website değişecek ve 1Sn bile sürmeden acılacak. Sorunların hepsi giderilecek. Ama siz degerli süper muonline bilgisine sahip eleştirmen arkadaslarımı hiçbir zaman memnun edemeyecegim o nedenle istediginiz kadar kötü yada iyi eleştiri yapabilirsiniz. Ben bildiğim doğru yoldan şaşmayacağım.

    Yukarıda o asılsız iddaa lar diye adlandırdıgım yazılar için herseyin bir acıklaması vardır ya. Bekliyorum bunu yazan kişi kim. Korkmasına gerek yok altı üstü bir oyun sonucda. Çıksın konussun ve bende açıklamamı yapayım. Merak edenler olursa

    Skype adresim adminlee1 Facebook adresim www.facebook.com/bilgekagan01 Hesabını veremeyecegim hiçbir olay yoktur. TurkishMu da ki TGBV ile karıştırmayınız..


    @Xobi ye bir sözüm olacak. Parayı veren düdüğü çalıyor derken. Sanırım MuOnline bayaa unutmussun be Emekli Yöneticim. Rankinge bakarak Top Reset konusunu söylemeye getiriyorsun yani. Orantısızlığa bak demiş ya Fake ismail. Sitede sadece TopReset Çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor. Çok merak ediyorsanız girersiniz birgün 1 reset char kasarsınız. Egerki adınız TopReset Day kısmında cıkarsa MuOnline ı bırakıyorum. Çıkmazsada artık bu sekilde çamur atanları bu platformlarda görmek istemiyorum. Buyrun hodri meydan. Gelin size Full bir karakter verecegim. Spotu size bıraktıracagım. Girip kasın. Top Reset Day , Week, buralarda adınız cıkarsa Tüm herkesin önünde yemin ediyorum. Buyrun Hodri Meydan.

    Öyle lafı söyleyip kacmak yok.

    En canlı örneği Batu dur. Oyunumda oynamıs birisidir. Bayaa reset atmıstır karakterine. TopReset Day , Week gibi kısımlarda kendi adını görmüşmü buyursun söylesinn. Ama bilip bilmeden bu şekilde insanları töhmet altında bırakmayın.



    Herkese Hayırlı Geceler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 24 Temmuz 2014; 4:29:37 >




  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır forum işleyişi dışında serverlar hakkında pek yorum yapmıyorum, belki dikkatinizi çekmiştir bilemiyorum. Şimdi gelinen noktada cevap vermeden geçemeyeceğim.

    quote:

    Eleştiri yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu forum en basından beri bu şekildeydi halende bu şekilde devam edecektir. Hiçbir zaman güzel bir şekilde insanlara mesaj atıldıgını görmedim. Her zaman bir iğneleyici mesaj herzaman bir belden aşağı vurmalar vs vs . 1 mesajlı yeni userden tutda. 5000 mesajlık duayen üyesine kadar herkes bu sekilde.

    Reklam veriyoruz Forumlara işte sırf bu nedenden dolayı DH ya reklam vermiyorum Neden vereyim ki. Neden paramı bu kişilere göndereyim. Gider Ragezone veririm. Gider Xtremetop100 e veririm . Yapılacak bunların hepsi yapılacak. Reklam verilecek.


    Öncelikle forumun MU Online bölümünü kullanan çoğu üyemize kefil olabilirim. Üyelerimizin büyük bir çoğunluğu MU Online'a yıllarını vermiş kişilerdir. Hayal ettikleri, kafalarında yer alan sunucuyu bulma ümidiyle çoğu serverda oynamış veya bu sebeple server açmış kişilerdir. Bu sebeptendirki her servera veya server adminine karşı eleştiri yapıp önerilerde bulunurlar. Eleştirilere kapalı olman üyelerimizi bu şekilde itham etme hakkı doğurmaz.

    Donanımhabere reklam verme isteğini yıllar öncesinden hatırlıyorum. Reklam fiyatlarının servera 7 yıldır harcadığın paranın üzerinde olduğunu öğrenince reklam veremeyip insanlarada durumu bu şekilde yansıtmana gerek yok. Her zaman derim, birbirimize karşı samimi olalım lütfen. Ayrıca reklam gelirlerinin forum yöneticilerinin veya üyelerin cebine girmediğini çoğunuz biliyordur. Yani reklam versen bile paranı "bu kişilere" göndermiş olmuyorsun.

    Çoğunuzun bildiği üzere AdanaMu server tanıtım konusu server sahibi Lee'nin sınırsız uzaklaştırılmasından dolayı yasaklanmıştı. Yönetim olarak olaylar üzerinden geçen süre ve diğer durumları göz önünde bulundup AdanaMu'ya da forumda yer ayırmış bulunuyoruz. Bunun karşılığı yukarıdaki cümleler olmamalıydı.

    Forum üzerine söyleyeceklerim bunlardı, birazda server ve MU Online üzerine konuşmak istiyorum.

    Öncelikle, ister player ister admin olun, MU Online zaman isteyen bir oyundur. Rankinge girme başarısıyla oyun bilgisi kıyaslamak yersiz olmuş bu yüzden. İşi gücü bırakıp Top Reset Day , Week, buralarda adım çıksa MU Online'ı bırakacaksın yani öyle mi? Benim eskiden oyunda ne kadar süre geçirdiğimi beni tanıyanlar bilir. Bence boş iddalaşmalara girme derim.

    Biz 3 yıl önce, UXC Network isimli MU Online sunucusunu açtığımızda, balans ayarı neymiş, reset sınırı neymiş, oyunun her ayarıyla oynayıp mutanta çevirmişsiniz diyordun. Şimdi benzerimsi özelliklerle server açıp varsa yetenekleriniz görelim diyorsun. Ben çok şükür yaptığım her işin doğrusuyla yanlışıyla arkasındayım. Dört dörtlük bir insanım, dört dörtlük bir forum yöneticisiyim yada dört dörtlük bir server adminiyim gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı. Hepimiz doğrusuyla yanlışıyla birer insanız. Hatalarımız elbet olacaktır. Mühim olan bu hataların bilincinde olup telafi edebilmek ve tekrarlamamaktır. Her zaman daha ileriye yürüyüp kendini ve çevresini geliştirebilmelidir insan. Yoksa doğada fotosentez yapan bir bitkiden ne farkımız kalır, o da yaşıyor bizde. Bize düşen insanları kırmadan, sevgiyle vakit geçirip dostça yaşayabilmek ve bir yandan da oyun oynamaktır. Bu sebeple ilk kez buradan duyurayım, tekrar bir MU Online serverı faaliyete geçirme düşüncemiz var. O zaman herkes görür kim ne biliyor nasıl server yürütüyor. Hani diyorsun ya lafla peynir gemisi yürümez, elle tutulur bir alternatif olmadığı için rahat konuşuyorsun fakat fazla iddalısın.

    Uzun zamandır kollarımızı sıvamadık. Eski günler geri gelecek inşallah dostlar, merak etmeyin MU Online'ı kimseye katlettirmeyiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Hem player'ın seni sabahın 5'inde aramasından şikayetçi oluyosun hemde ararlarda ben böyle bi adminim diyosun. Kendinle çelişiyosun bi anlam veremedim. Ben sadece yapıcı eleştiri olsun diye gördüklerimi söyledim. Siz şu kafa yapınızdan arının demişsin ya bence önce bi aynaya bakmak lazım. Eleştirinin olumlusuda olumsuzuda olur forum bu hepsine açık olmalı bi server yöneticisi ama benim gördüğüm sen server'ın hakkında sadece güzel şeyler duymak istiyosun sanırım.

    İyi Forumlar.
  • Para ile Reset almakmi? Dogrumu anladim ben?
    Sacmalamayin artik, herkes gitti adam gibi kasti uyumadan, eventlere girdi, coinleri birikti tasini aldi maxladi, cok basit
  • quote:

    Yakında Websitenin yavaslıgınıda düzelteceğim. Premium yeni bir Websitesi alıyorum. Şu linkden TIKLA Template begenirseniz çok kararsız kaldım cünkü onlardan birisini alacağım.


    onların hepsi ücretsiz tema.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Ya gencler bırakacaksınız laga luga etmeyi. Delinin biri kuyuya tas atıyor sizlerde cıkartmakla ugrasıyorsunuz. Forumdan ss ler oyundan videolar diyorsunuz ya. Forumda o SS halen duruyor gir bak. AG SD SAtısı var oyunda halen. Almak istersen gel sanada satayım. NoProblem yani. Ayrıca acabiliyorsanız acın adam gibi bi serverda gelip azcıkda ben eleştiri yapayım ya olmuyor böyle 7 senedir siz sallıyorsunuz ben karşılıyorum. Azda sizin yeteneklerinizi görelim. Varsa tabiki.

    Şunuda belirtmek istiyorum. Levi's kardeşime. Admin oyuncuları dinlemese bir dert dinlese bir dert ya arkadas dinlemese dersiniz ki admin oyunla ilgilenmiyor ilgisiz gelip ilgilenince farklı oluyor. Playeri dinlesek profesyonelce yönetilmiyor diyorsunuz playeri dinlemesek burnu havada diktatör admin diyorsunuz. Önce siz bi şu kafa yapınınızdan arınmalısınız diye düşünüyorum. Oyunun ayarını yaparım isteyen gelir oynar oynamaz bu benim prensiplerim dısında. Ben her zaman oyuncularımı dinleyen birisiyim. İnsanlarla konusmak muhabbet etmek dostluklar edinmek bu oyunun doğasında var. Bende yok öyle Yönetici Admin olduğunda kendini Kaf Dağında hisseden Ezik Adminler gibi degilim. Onlar biliyorlar kendilerini. İsim verip rencide etmeme gerek yok burada. Ben insanlarla sohbet ederim konusurum dertlerini dinlerim. Sonunda gecenin 5inde ararlarda karakterleri bozulunca söylerler de.

    Oyunun orjinal ayarlarına getirdim diye bir yazı yazdım çevir kazı yanmasın. Düşmanlar lafı nereden nereye taşımışlar. Lafı kafa ile dinleyin. Allah akıl vermiş bedava. İnsanlar yaptgım karakter ayarlarının bozuk oldugunu bana iletiyorlar bende onlara bozukmu bozuk degilmi onu ispat etmek için orjinal dosyayı aldıgım şirketin bana vermiş oldugu karakter ayarlarını koyuyorum
    4-5 saatlik bir süre için. O süre içinde oyuncular anlasınlar diye. Siz ne içtiniz ramazan ayında bilmiyorum ama bayramdan sonra verinde bizde içelim.

    Oyuncular anladılar sonunda benim yaptıgım ayarın dogru oldugunu ve eski haline geri getirdim. Artık bütün karakterler birbirlerini kesebiliyor.

    Batu haklısın bişeyler yapmak için elimizden ne geldiyse yaptık bunun sende farkındasındır. Ama gördüğün gibi insanları memnun edemiyoruz. Tekrar ediyorum kötülüğümüz için belden aşağı vuran kişilere açın bir server gelip bizde bakalım. Diyelim helal olsun size.

    Şu forumda AdanaMu yu acdıgımda liseye giden kişileri görüyorum şimdi üniversite mezunu olmus adam olmuslar. Bazılarınıda görüyorum ne kadar büyüselerde ne yapsalarda adam olamamıslar.


    AdanaMu oyunu Exp ayarı party bonus ayarı Spot ayarı ve Event ayarlarını güzel bir şekilde ayarladım.

    Yakında Websitenin yavaslıgınıda düzelteceğim. Premium yeni bir Websitesi alıyorum. Şu linkden TIKLA Template begenirseniz çok kararsız kaldım cünkü onlardan birisini alacağım.

    WebSitede Vote System olacak. Market Auction Sistemi olacak. Gens Sistem Ranking. VIP Sistem. GrandReset Sistem. Ve daha değişik bir çok yenilik eklenecek.

    Büyük ihtimallede 14 Agustos 2014 de Season8 Episode3 e gecis yapılacak.


    Eleştiri yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu forum en basından beri bu şekildeydi halende bu şekilde devam edecektir. Hiçbir zaman güzel bir şekilde insanlara mesaj atıldıgını görmedim. Her zaman bir iğneleyici mesaj herzaman bir belden aşağı vurmalar vs vs . 1 mesajlı yeni userden tutda. 5000 mesajlık duayen üyesine kadar herkes bu sekilde.

    Reklam veriyoruz Forumlara işte sırf bu nedenden dolayı DH ya reklam vermiyorum Neden vereyim ki. Neden paramı bu kişilere göndereyim. Gider Ragezone veririm. Gider Xtremetop100 e veririm . Yapılacak bunların hepsi yapılacak. Reklam verilecek. Website değişecek ve 1Sn bile sürmeden acılacak. Sorunların hepsi giderilecek. Ama siz degerli süper muonline bilgisine sahip eleştirmen arkadaslarımı hiçbir zaman memnun edemeyecegim o nedenle istediginiz kadar kötü yada iyi eleştiri yapabilirsiniz. Ben bildiğim doğru yoldan şaşmayacağım.

    Yukarıda o asılsız iddaa lar diye adlandırdıgım yazılar için herseyin bir acıklaması vardır ya. Bekliyorum bunu yazan kişi kim. Korkmasına gerek yok altı üstü bir oyun sonucda. Çıksın konussun ve bende açıklamamı yapayım. Merak edenler olursa

    Skype adresim adminlee1 Facebook adresim www.facebook.com/bilgekagan01 Hesabını veremeyecegim hiçbir olay yoktur. TurkishMu da ki TGBV ile karıştırmayınız..


    @Xobi ye bir sözüm olacak. Parayı veren düdüğü çalıyor derken. Sanırım MuOnline bayaa unutmussun be Emekli Yöneticim. Rankinge bakarak Top Reset konusunu söylemeye getiriyorsun yani. Orantısızlığa bak demiş ya Fake ismail. Sitede sadece TopReset Çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor. Çok merak ediyorsanız girersiniz birgün 1 reset char kasarsınız. Egerki adınız TopReset Day kısmında cıkarsa MuOnline ı bırakıyorum. Çıkmazsada artık bu sekilde çamur atanları bu platformlarda görmek istemiyorum. Buyrun hodri meydan. Gelin size Full bir karakter verecegim. Spotu size bıraktıracagım. Girip kasın. Top Reset Day , Week, buralarda adınız cıkarsa Tüm herkesin önünde yemin ediyorum. Buyrun Hodri Meydan.

    Öyle lafı söyleyip kacmak yok.

    En canlı örneği Batu dur. Oyunumda oynamıs birisidir. Bayaa reset atmıstır karakterine. TopReset Day , Week gibi kısımlarda kendi adını görmüşmü buyursun söylesinn. Ama bilip bilmeden bu şekilde insanları töhmet altında bırakmayın.



    Herkese Hayırlı Geceler..


    Ben iddaaların geneli için kurdum o cümleyi. Banane senin reset tablondan. Yapılan iddaaların çoğundan bilgim olduğu için aslında hiçde şaşırmadım.Zamanında Gm diye yanında gezdirdiğin adamlar bunlardan bilgilendirdi beni hiç merak etme. Hatta şöyle bişey daha söyleyeyim açtığın gm karakteri ile oyuna bile girdim. Neyse bunlar pek mühim konular değil. Hiç olmazsa benim açımdan. Aslında yapılanlar iddaa boyutundan çıkmış kanıtlı şekilde ispatlanmış şeyler. Atılan o postu sildirmek içinde insan üstü çaba sarf ettiğinide biliyorum. Ama bilgehan şunuda unutma debelendikçe dibe batıyorsun. Bilmem farkındamısın. Umarım yaptıklarından birşeyler çıkarıp ders almışsındır. Başarısızlık asla utanılacak birşey değildir. 7 senedir 90 online sayısını geçmeyen bir server yönetiyorsun. Çok değil biraz arkana bak da ders çıkarmaya çalış. Neyse benim tavsiyelerim bunlar. Sninleilgili bir problemimde yok. Mu online dan forumdan elimi ayağımı çektim artık. Köşeme çekildin sadece izliyorum. Bana bakmayın siz ben arada böyle gelir selam verir çıkarım.

    @Big Turtle olm sen neyin peşindesin yahu. Yazdıklarının yarısını okumadım hiç üşenmedinmi o kadar yazı yazarken.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EShine

    Para ile Reset almakmi? Dogrumu anladim ben?
    Sacmalamayin artik, herkes gitti adam gibi kasti uyumadan, eventlere girdi, coinleri birikti tasini aldi maxladi, cok basit

    Kimse reset satın aldı demiyor,server resetlenirken global tarzı olunacak.Bir boss'u 10 kişi kesecek denildi ve 22 günde çoğu kişi karakterlerini fulledi.Orantısızlıktan kastım bu benim,aynı dili mi konuşuyoruz ?
  • ben Lee'nin birçok şeyi ücretli aldığını biliyorum. fakat ordaki temaların neredeyse hepsi forumlarda var, land of fire dahil. ganjamu kullanıyor, dkartsta bulunan birçok temayı mucore'a giydirdim isteyene de verdim, Lee'e teklif ettim yardımcı olmama sıcak bakmadı. Ben birçok tr server'a tema teklifi yaptım, ücretsiz tabi ki. ama ev pc sine kurduklarından vermedim :)
  • Strengthen_ S kullanıcısına yanıt
    +1

    _________________________


    ben öyle anladim, sorun yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TROJ

    ben Lee'nin birçok şeyi ücretli aldığını biliyorum. fakat ordaki temaların neredeyse hepsi forumlarda var, land of fire dahil. ganjamu kullanıyor, dkartsta bulunan birçok temayı mucore'a giydirdim isteyene de verdim, Lee'e teklif ettim yardımcı olmama sıcak bakmadı. Ben birçok tr server'a tema teklifi yaptım, ücretsiz tabi ki. ama ev pc sine kurduklarından vermedim :)

    Alper lütfen skype dan bana gönderirmisin Land Of Fire Temasını. Bende gidip elin yabancılarına para göndermeyeyim boş yere.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.