Şimdi Ara

Adsl kota acil yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 512mbps 3gb limitli adsl bağlantısı kullanıyoruz evde. Şubat ayında limit aşırı kullanılmaya başlandı. 4 günde 8gb download 0 upload gözüküyordu. Türk telekom yetkilisi sistemse virüs bulunabileceğini söyledi. Aramada çok sık kullanılmayan bir kullanıcı hesabında iki adet dialer buldu. Sildik fakat limit hala artmaya devam ediyor bilgisyar her açıldığında yaklaşık olarak 3 gb lık bir download alıyor. Yetkili benzer problemlerle 300gb gelen hesaplar olduğunu söyledi daha sonra itiraz dilekçesi ile itiraz ediliyormuş ama ne olacağı belli değil tabiki. Şuanda 25gb download var ve nasıl durdurulacağını yada ne yapılacağını bilmiyoruz. Şuanda sistem temiz avg free edition zonealarm ve ad-aware kurulu ve herhangi birşey bulunamıyor bilgisayarda. Ama kullanım şuanda uploas 0 byte download 24gb... ve gelecek fatura baya kabarık olacak. En kısa sürede çözüm önerisi yada bilinenleri bekliyorum. Teşekkürler...







  • telekoma itiraz dilekçesi vereceksin eğer faturan 135 ytl olursa. download 25 GB iken upload o byte olamaz, çünkü download yapılırken doğrulama verileri gönderilir. sizin donanımhabere yazdığınız bu yazı bile bir veri gönerimidir. bunu da dilekçenize eklerseniz eğer dikkate alınacaktır. adslkota ekranının bir screenshotunu da bilgisyarınıza daha sonra kanıt teşkiledebilecek şekilde sakla.

    umarım sorunun hallolor, ama zannediyorum ki gerçekten sisteme download 25 GB olarak geçmişse faturan tam 135 ytl gelecek. itirazı da faturadan sonra edeceksin. sen yine de bağlı bulunduğun telekoma bizzat git ve görüş. telefonla mümkün değil halledemezsin.

    geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.