Şimdi Ara

adsl modem alacaklar dikkat.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • swoosh devamını oku baba. soonadan öörendik niye ööle gorundugunu [^]
  • oki baba zaten bende okumuştum ama herşey için geçti yollamış bulundum.
    kusura bakma ama ilk görünce ohaaaaa nası yaa olmuştum ...
    kızmadın umarım :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by spider_k</i>
    <br />adsl modem kullanan arkadaşlar tavsiyelerini ve deneyimlerini yazarlarsa çok insana faydalı olur sanırım. sizce en iyi modem hangisi ve sebepleri neler?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bende alcatel speedtouch 510 4 port switch'li modem var. gerçekten çok memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım (2 aydır kullanıyorum). anlayacağınız üzere 4 bilgisayara kadar harici hub/switch kullanmadan yerel network kurabilir ve internet paylaşımını rahatlıkla yapabilirsiniz. web arayüzlü kurulum ve kullanımı çok kolay. bilgisayarımı web sunucusu olarak kullanıyorum ve NAPT ayarlarını çok kolay yaptım (başka bir modemde 2 gün boyunca help okumam gerekmişti). şu ana kadar bağlantı ışığı 2 kere söndü ve ikisinde de direk telekomu aradım ve sorun telekomdaymış. zaten alırken de öyle demişlerdi! fiyatı biraz yüksek diğerlerine oranla. aslında kıyaslama yapamam çünkü diğerlerini pek bilmiyorum ama çok memnunum!




  • kablonetin gözünü yemişim adsl falan fıs.
  • beyler bu zoom un 5510 usb modemi nasıl ben evde kullanıcam sadece tek bilgisayara
  • bu ay pcnette adsl modem testi var...
    ama ilginc olanı ne biliyormusunuz?
    birsuru ıvırzıvır marka var bu testlerde ama zoom,alcatel,apache,dlink falan yok...
    bu nedir ya????:)))
  • kısmet öyle cıkmısh sana. bi de asimetrik war o nedir ? iyimidir kotumu ? warmi fikri olan arkadaş almış. gayet iyi dedi gerçi pekde sorun yaratmamış baglanırken.ayarları da çok kolaymış?
  • evimde zyxel 652R-11 Var oldukça memnunum Tek problem yaşamadım şirkette ise 2 mbit adsl bağlantımızın ucunda lanet zoom x4 var kesinlikle iğrenç bir alet ilk başta çok stabil güzel gözüküyor ama yük kaldırmıyor alet 100$ lık bir modemden fazla bişi beklememek lazım zaten orayada bir zyxel atmak şart

    özellikleri ve stabilitesi bakımından süper bir alet.


    zoom x4 için frimware fln hala yok dimi cihaz yüke bindimi kilitleniyor bütün ışıklar yanık kalıyor ve kapatıp açmadan ulaşamıyorsunuz alete.
  • evet bende epey kişiden zyxel için çok iyi denildiğini duydum.
  • bu zyxel nası okunuyo yahu?
    hep merak etmisimdir...
  • baba ben seekseL diyorum;)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by LaMeR</i>
    <br />kısmet öyle cıkmısh sana. bi de asimetrik war o nedir ? iyimidir kotumu ? warmi fikri olan arkadaş almış. gayet iyi dedi gerçi pekde sorun yaratmamış baglanırken.ayarları da çok kolaymış?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ADSL.deki A : asimetrik demek. örneğin 128/32, 256/64 v.s. yani download ve upload hızın eşit değil. upload.a ihtiyacın yoksa (web server falan) en iyisi asimetrik olanı. teorik olarak da uzak mesafe falan (vardı 3-5 sebebi daha) en iyisi A-DSL.
  • Bende epey araştırdım arkadaşlar ve speedtouch 510 modelini almaya karar verdim,zaten bildiğim kadarıyla telekomun altyapısıda alcatel den oldugun için aynı modemlerden almak daha mantıklı gelior bana , sanırım pişman olmayacağım;)
  • arkadaşlar, bir arkadaşın daha apache modemi sorunlu çıktı. bilginiz olsun.
  • kimse kızıp gücenmesin ama gördüüm bütün apachelerde kesin bir sıkıntı oluyor arkadaş usb den kullanıyordu modemi. eternet kartına bağladı alet algılayamadı eternet kartını..
  • amma yazilmis hepsini okuyamadim ama eksik olan yerleri tamam layim,

    vearpinar arkadasa ek. ADSL de normal bildigimiz fax/modem ler de sikistirma yoktur. yani Word dosyasi da indirseniz, Mp3, Zip da indirseniz farketmez.

    bu paketleme den dolayi net hiz aslinda 14 civarina duser dogrudur, ayrica hatta ki kayiplardan da hiz duser. Santral ve ev arasi mesefe evdeki paralel lerin fazlaligi gibi bunlar ufak seyler ama.

    gladden arkadasa da onceden cok anlattim bana karsi hep atip tuttu ama 10 tane sorduysam 1 i ne cvp vermedi... apache dsl modem ler pek iyi deil, ayar istiyor. butun ayarlarini kendi yapan modem ler var. Aztech de bu konu da iyi degil. alcatel veya alcatel chipset kullanan bir adsl modem alin. ADSL konusunda en iyileri bunlar ayrica yabanci forum lari test leri arastirirsaniz hangi modem lerin ilk sira da hangilerinin son sira da oldugunu gorursunuz :)
    ve 34 makine ye baglama olayi ise :) anlamadim

    ben hic ayar yapmadan bendeki modem ile direk 254 makineye cikis alabiliyorum ! :) hic ama... hem internete baglanmak icin de ayar yapmiyorum, modem in setup.exe isini aciyorum iki kere next, telekom dan ayarlari alip juruyor, adsl baglanti mi da olusturuyor ayrica masaustune kisayol da koyuyor. Hem atm connection (adsl icin) hem local area connection(network icin) ...




  • Bende şöyle diyeyim ilk olarak aztech aldım router lı beğenmedim iade ettim.Şimdi ZYXEL aldım PAŞA PAŞA sörf yapıyorum [bgdnc2]
  • arkadaslar... adsl modem tavsiye edin pls...ekonomik olsun.. linux kullanicam.. herhalde rj45 ve usb..2sinidemi desteklicek nolucak ? reply bekliyom :)
  • BENDE AZTECH ALDIM COK MEMNUNUM VALLA ....
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i>
    <br />bu zyxel nası okunuyo yahu?
    hep merak etmisimdir...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    zayksel diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.