Şimdi Ara

ağ bağdaştırıcıları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese slm,

    intel p4 ve win xp pro olan ve daha evvel deep freeze yüklü olan bilgisayarıma geçenlerde format çekmek istedim ve bu eylemimi yerine getirdim.
    ancak ne oldu ise bu eylemden sonra sorun yaşamaya başladım, yaklaşık 3 gündür bilgisayara en az 3-4 sefer format çekmeme rağmen sorunum devam etmekte ben işin içierisinden çıkamadım bu nedenle sizlerin yorumuna ihtiyaç duydum.

    bilgisayarımda sky star 2 pc digital receıver kartı+Realtek etenet kartı ve generic 59 modem kartı takılı çeşitli kurulum esnasında bu kartların hepsini çıkartarak kurduğum halde bilgisayarı kapatıp açınca bilgisayar bir sorundan dolayı kapatılmak zorunda kaldı. bu uyarıyı ilk defa alıyorsanız güvenli kip te açın veya yeni donanımların doğru yüklenmesini sağlayın diyen mavi zeminde bir ekran geliyor, güvenli kip de açıpca ağ bağdaştırıcıları içerigine baktığım zaman anlamsız bir yığın donanım buluyor. güvenli kip ten çıkıp tekrar açıp kapatınca bilgisayar normal şekilde açılıyor. ben kapatıp çıkartığım sky star 2 pc digital receıver kartı+Realtek etenet kartı ve generic 59 modem kartını takınca veya herhangi bir yazılım atınca Örneğin : Ofice 2003 vs. yüklediğim zaman veya kapatım açtığım zaman yine aynı sorunla karşı karşıya geliyorum kafayı yiyeceğim. bir de şu an için internet bağlantım yok bu nedenle güncelleştirmeleri yapamıyorum. ayrıca xp ro' nun çeşitli cd lerini de kullandım ve sorun aynen devam etti.ayrıca sky star 2 pc digital receıver kartı ve Realtek etenet kartı ağ bağlantılarımda bulunuyor ve ben Realtek etenet kartımı devre dışı da bıraktım olmuyor olmuyor. bir kurulumda xp home yi denediğim zaman normal çalışmıştı. fakat daha evvel xp pro varken sorun olmayan bilgisayarımda yine yükleyince neden dolayı bu sorun olmuş olabilir

    sagılarımla ...







  • arkadaşlar yukarıda ki sorunuma bir el atıverin ltf

    saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.