Şimdi Ara

Aklı olan uzak dursun (Millenicom)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29 mart'ta (pazar) Millenicom'a internet başvurusu yaptım kurulum için 2-7 iş günü dediler tamam dedim.
    salı çarşamba perşembe aradım sürekli 2-7 iş günü dediler 7.iş gününe kadar süremiz var dediler yoğunluk dediler ama bu süreçte ne arayan ne bilgilendiren vardı. Derslerim başladığı için ben de hızlı olmaları için aradım ama karşılık bulamadım zaten sonra Perşembe akşam bir elemanları aradı sabah kurulum için geleceğini söyledi.
    Cuma sabah kurulama geldi elemanları evin içinde modem kurulumu yaptı cumartesi kutudan aktivasyon yapılacağını söyledi.

    o günden beri ne gelen var ne arayan

    Hergün arıyorum hergün 20 kez milecomla konuştum arkadaşlar 2-7 iş günü içerisinde tamamlanacak dendi ve dün 07.04. Salı günü 7. iş günü saat 15 gibi bana kullanıcı bilgilerimi şifremi falan mesaj attılar bi baktım uygulamalarından Aktivasyon yapılmış (Yersen tabi)

    Olay tam olarak şu bugün hala aktivasyon yapılmadı 7. iş gününde sorumluluktan kaçmak için internetim aktivasyonu yapıldı olarak sisteme geçtiler ama kutudan aktivasyon yapılmadı (dolandırıcılar tam olarak). Dünden beri saatlerce konuştum DH milenicom şirket yetkilisi bir dallama var tam bir gerizekalı dün sabah 9 dan akşam 10 a kadar bana aksiyon falan saçmaladı oyalayıp durdu. Saha elemanları ile iletişim irtibattayım dedi ne gelen var ne giden görüşmelerimiz devam ediyor diyerek aksiyon alıyoruz diyerek akşam 10 a kadar oyaladı bakın 1 saatten bahsetmiyorum sabah 9 dan akşam 10a kadar 13 saat onunla görüştüm ve aynı zamanda 08503330333 ile görüşüyorum bu arada.
    Arıza kaydı açmışlar neyi arıza kaydını açtıklarını anlamadım kurulum yapmadan internet bağlamadan arıza kaydı açtık gelirler diyorlar.
    Ne zaman geleceklerine dair hiç bir bilgi vermiyorlar sabahtan akşama kadar oyalayıp duruyorlar.

    Bu süreçte DH'deki eleman ise tam bir at kafası arkadaş dalga geçiyor sadece mesajlaşırken canı sıkıldıkça otomatik mesaj yolluyor ciddiye almıyor.

    Ve en sonuna geldik bugün malum 7. iş günü bitti 8. iş gününe geldik kurulan internet var mı yok. Sabah aradım artık dayanamadım sinirli sinirli konuştum ve bana verdikleri cevap "haklısınız efendim sizin için şöyle birşey yapalım aktivasyonunuz olana kadar ki sürenin ücretini almayalım. Siz internetiniz aktif olunca bize haber verin not düşelim yeni başladı diye."


    Arkadaşlar ben Ankarada öğrenciyim Kablonet kullanıyorum süreçten kaynaklı Bursa/Gemlik'e ailemin yanına geldim uzaktan eğitim için internet bağlatmak zorunda kaldım ve başvuru yaptım. Forumda bir kaç başlık gördüm kötü ama bölgeseldir diye düşündüm. Ama bölgesel değil. Süperonline Vodafone TTnet türknet kullandım Kabloneti aktif kullanıyorum. Bakın hepsinde sıkıntı oldu yavaştı zor bağlandım zor iptal ettiğim internetim falan filan bunlar oluyor oldu da ama böyle birşey daha önce görmedim yaşamadım.

    Uzak durun yemin ederim hayatımda bu kadar kötü hizmet mal kafalık görmedim. Sinirden insanı delirtiyorlar yemin ederim sizin için söylüyorum uzak durun 1 kuruş kazanmayı haketmiyorlar. O kadar sinirliyim ki daha unuttuğum eklemediğim şeyler vardır sürece dair. Bugün TTnete başvuru yaptım iyidir kötüdür neyse ne burada alt yapı ttnet var sadece milenicomu gördükten sonra ttnete kurban olurum bakın bu duruma düştüm.

    Allah belalarını versin bağlatmayı düşünen varsa ne psikolojisini bozsun ne parasını boşa harcasın.







  • ttnet bağlandı mı
  • NickBulamıyorumYav N kullanıcısına yanıt
    Hayır onlarda farklı değil ki beklemedeyim hala eğer bağlatmayı düşünüyorsan tt ile konuşursan direk randevu tarihini al ona göre hareket et ben ilk konuştuğumda randevu tarihi veriyorlardı ama o sıra bağlatmadım sonra bu süreç çıkınca başvuru yaptım randevu tarihi vermediler 444 lü numaradan arayacaklar randevu için dedin arayan yok o sıra bağlatmadığıma pişmanım. Dediğim gibi bağlatacaksan başvuru yaptığın konuşmada net gün al yoksa pişman olursun
  • yok ttneti şundan söyledim, millenicom ttnet altyapısı kullandığı için en az 2 ayrı taraf var beklediğimiz . Diğer türlü sadece ttnetle uğraşırdık gelip bağlarlardı. Şimdi yok etiketleme yapılacak, yok kurulum yapılacak , yok sinyal gönderilecek saçma sapan şeyler 5 dkda halledilebilecek ama uğraştırıyorlar yalandan.
  • NickBulamıyorumYav N kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten TT bantlama yapmaya gelmedi gelse geri kalan herşeyim bağlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.