Şimdi Ara

AKN konusunda merak ettiklerinizi sorun! TurkNet ile Röportaj yapacağız! (Güncellendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Taahhüt olmadığı için tabiki istedikleri gibi değiştirebilirler ama sizin onayınızı almadan olmaz sanırım. Bu da bi nevi risk aslında. Taahhüt olmadığından yeni bir fiyatlandırma kullanıcının aboneliği iptal etmesini sağlayabilir. Bu riske girerler mi bilemem.
  • Altyapı sorgulamada 50 Mbps internet verebileceklerini söylüyorlar iken modem arayüzde 115 Mbps desteklediği görülüyorsa hattımızı sorunsuz şekilde üst hızlara çıkarırlar mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • upload hizlari konusunda neden adil davranilmiyor? bazi kullanicilar 4mbit alirken neden bazilari 2mbit aliyor ve israrla vdsl hatlarinin 2mbitten fazla alamayacağı söyleniyor. halbuki forumda 4mbit upload alan bir sürü kullanıcı var.



    ek: yapa, vae farkı olmaksızın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djvietnam

    türkmet ile değilde asıl ortalığı karıştıran devlet firması olan türksat kablonet ile yapsanız daha iyi olurdu ne ayaksınız siz gb başına 1 lira 2 lira neyse hangi devirde yaşıyoruz diye sorulması lazım

    Turksat devlet kurumu, hepsi memur sonucta. Halka aciklama yapmaya tenezzul etmezler. Burunlarindan kil aldirmaz bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasegawa

    quote:

    Orijinalden alıntı: djvietnam

    türkmet ile değilde asıl ortalığı karıştıran devlet firması olan türksat kablonet ile yapsanız daha iyi olurdu ne ayaksınız siz gb başına 1 lira 2 lira neyse hangi devirde yaşıyoruz diye sorulması lazım

    Turksat devlet kurumu, hepsi memur sonucta. Halka aciklama yapmaya tenezzul etmezler. Burunlarindan kil aldirmaz bunlar.

    Devlet ticareti hiç bir zaman beceremediki. En kısa zamanda inş özelleşir.
    Nezaman el atsa devlet bu işlere başına koydukları çalma derdine gidiyor.
  • akn yi kaldırıyorlar kalkmış halini çok yüksek fiyatlarla getiriyorlar bunun düzeltilmesi ve kotalı larda db başına para istenmesi çok dogru deil kota bitim halinde hızın enazından 1 yada 2 mgb ye indirilmesi daha uygun olur

  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Aman sakin ha, TTNET'ten de mi ders almadin= Devlette kalsa idi su halinden daha iyi olacakti. Bak elin arabina peskes cektiler. Adam yillik kar'i taksit diye devlete verip beles firma sahibi oldu. Simdi de ulkeyi soymaya devam ediyor.
  • hipicikk H kullanıcısına yanıt
    Yok artik devenin nali! Biz diyoruz elin Romeni, Bulgari bizim 8 mbit limitsize verdigimizin ucte birine 100 mbit limitsiz internet kullaniyor, adam gelmis burada 1 mbit hizdan bahsediyor. ISS calisani misin nesin?
  • Başta AKK kalkacak haberleriyle sevindik. Şimdi durumun daha vahim olacağı kullanıcının tamamen aleyhine olduğu ortaya çıktı.

    Hani kurban bayramında görürüz kesilecek hayvanı çıkarırlar da o da merakeder acaba nolcak diye de bıçağı görünce durumu anlar. Şimdi tüketicinin durumu da bunun gibi.

    Üstüne üstlük film video vs izleyenin de interneti yavaşlama durumu konuşuluyor.
    Sanki büyük firmaların baskısıyla tüketici aleyhinde çıkarılmış kararlar gibi.

    Bi de olayın ilginç tarafı kullanıcı dosya indiirse adil kullanma sokar kotaya sokar ama servis sağlayıcı 100 megabit der bazen 1 megabit gelir bazen 5 megabit bazı günler bakım var der interneti keser yani bu mu adil kullanım. Yani bu adil kullanım olayında adaletin kılıcı kullanıcıyı katır katır doğrarken servis sağlayıcıya birşey yapamıyor sanki.

  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Telefon bedava vermese de fiyat değişmeyecek.



    O yüzden bedava veriyor.



    Çünkü sabit telefonun masrafı ile yalın adsl erişim ücretinin fiyatı aşağı yukarı fiyatı aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,



    Şu konudaki beğenilen yorumların neredeyse hepsi olumsuz.



    https://forum.donanimhaber.com/turk-net-150gb-akk-internet-59-99-taahhutsuz--115044832



    Konuyu okuduktan sonra Turknet'ten herkes memnun değilmiş gibi bir izlenim oluştu. Gerçekten göründüğü gibi değil mi, cok sorunlu bir firma mı acaba sormanızı isterim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu btk başkanı napıyor böyle whatsap çöktüyse buna ne ki kotalar hakkında hiç açıklama yapmıyor whatsapp ile ilgili twit atmış.
  • AKN konusunda merak ettiklerinizi sorun! TurkNet ile Röportaj yapacağız! (Güncellendi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 4 Mayıs 2017; 1:34:6 >
  • Hızlarda neden kesinti ediliyor. Bu soru kesin sorulmalı. Ayrıca 60 mbit alan neden 6 mb ile indirme ediyor. Normalde 7.5 mb ile indirme etmesi lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden en düşük hızlarda en pahalı interneti bize kullandırtıyorlar ?
  • Turknet AKK konusunda en azından kendi yatırımlarını yaptığı sınırlı bir alanda diğer firmalardan başka bir yerde, kullanıcıların aklında olumlu olacak şekilde kaldı.

    Aynı farklılığı upload hızları konusunda da yapmayı düşünür mü? Bir yandan bulut bilişim dünyada gelişirken, Türkiye'de bunun olamamasının nedeni uploadların düşük hızlarının olması ve bazı şirketlerde bunlara bile kota konması olabilir mi?

    Dünyada 100 Mbit gibi download hızları için 20-25 Mbit uplad hızından başlayan ve hatta simetrik internet hızlarına erişen tarifeler bulunurken bizde upload konusuna hiç değinilmemesi garip değil mi?

  • Düzenlmeme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F7R -- 4 Mayıs 2017; 3:18:29 >
  • Arkadas neler duyuyorum ben ya? Duyduklarima, gorduklerime inanamiyorum. Bir ülkede vatandas bu kadar aşağılanır mı? Sırtına bu kadar yük verilir mi? Neyiz lan biz? Sömürge vatandaşı mı?

  • 312 . kullanıcısına yanıt
    DSL hattı telefon hatları üzerinden sağlanır. O yüzden telefon hattı şart. Bu hatları işletme bakım vs para alınır. Yalın da olsa size bir telefon hattı ayrılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.