Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.562
Cevap
66
Favori
517.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bak akpli kardeşim uyan artık. Vize uyguladığımız ülkelerde Filistinle İsrailin durumuna bak, bak da uyan artık.http://www.mfa.gov.tr/yabancilarin-tabi-oldugu-vize-rejimi.tr.mfa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

    Ne alakası varya .stokculuk faizcilik tefecilik o dönemlerde bile vardı müslüman haram yemedigi için sabit kaldı diğerleri zengin oldu. Çalışarak para kazanamazsin haram yersen çok paran olur.

    Bu laftan sonra akp müslüman demezsin herhalde. Başta rte olmak üzere bütün akpliler, yandaşları bile servetine servet kattı. Rte hiç malı yokken(kendisi söylüyor) başladığı siyasette dünyanın sayılı zengin siyasetçileri arasına girdi.

    Aslında bunları sizde en başından beri biliyorsunuz ama dini kullanmanız gerektiği için devamlı din propagandası yapıyorsunuz.

    Şimdi bu mesaja cevap olarak ya bu sözünden evirip çevirip vazgeçeceksin yada rte ve akpliler zengin değil diyeceksin. Bakalım hangisini seçeceksin?




  • Bugün CHP lideri bile AKP nin 12 yılda imf'ye olan borcu bitirip üzerine de 1 trilyon 869 milyar dolar para biriktirdiğini söylüyorken kalkıpda AKP ye hırsız diyenin zekasından şüphe ederim. Alın dinleyin adamcağız bütün vaatlerini kasamızdaki paraya göre yapıyor. Hazıra dağ dayanmaz kardeşim....

    https://www.youtube.com/watch?v=uCSmQb7u7Ng
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

    Korkma akp yüzde 50 en az oyuna gelmeyin hikaye yazıyorlar akp düşüşte diye.millet uyandı koalisyona oy vermez daha

    akp nin koalisyon korkusu 13 yıldan beri ilk kez niye şimdi ortaya çıktı peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rondo311

    Neden sosyalizm mi ?
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede vatanın bir santimetrekaresi bile parayla SATILMAZ.
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede RESMİ FUHUŞ AÇIP insanlar çaresizce patronlara teslim olmaz.
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede halk din ve milliyetçilik ile uyutulup ,halkın yaptığı mala mülke en konulmaz.
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede biri AÇKEN Tayyip gibi biri SARAYLARDA OTURMAZ
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede eşitlik ve halkların kardeşliği vardır.
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede kamulaştırılmış üretim araçlarına çalışırsın.Yaptığının karşılığını alırsın ve devlet vergiyi arttırır bu sayede yaşlı bireyler,çocuklar,hamile kadın vb bunların geçimini garanti eder.
    Çünkü sosyalizmin olduğu bi ülkede birlik ve dayanışma vardır.
    Fazlasıyla yetmiştir umarım.Vatan vatan diye kuduran faşistler okusun anlasın.

    Çok doğru da işçi iktidarı Türkiye de kurmak ...Türkiye de üniversite menzunları da nitelikli işçi ama olduklarını kbul etmiyor sosyalizmi kısa vadede kurmak zor gibi kapitalizm çok sağlam bi sistem cahiller olmadan yürümez.Ancak marx gelişen eğitim sistemiyle sınıf mücadelesinde işçi ve köylü ittifakını olacağını söyler.Biz ölmeden sosyalizmi görmek cenneti tatmak isteriz ama nerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merve7365 -- 24 Nisan 2015; 1:54:43 >




  • dolar almış başını gidiyor
     AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Ak partililer eksilemeye dewam etsin sömürü düzenini bilmeyenler ,cahiller eksiler seçimlerde hdp ye atacam ama
  • HDP meclise girerse yalnız bu AKPKK' lılar HDP ile koalisyon yapar. Mutlaka CHP ve MHP' nin oy toplamı AKP ve HDP den daha fazla olması lazım. Eğer HDP %10' un altında kalırsa o zaman akp ancak muhalefet olur. 2-3 yıl sonrada Özal' ın ANAP' ı gibi dağılırlar. ANAP' ta zaten Özal Cumhurbaşkanı olduktan sonra dağılmıştı.

    Ne derler tarih tekerrürden ibarettir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feritergin

    Bugün CHP lideri bile AKP nin 12 yılda imf'ye olan borcu bitirip üzerine de 1 trilyon 869 milyar dolar para biriktirdiğini söylüyorken kalkıpda AKP ye hırsız diyenin zekasından şüphe ederim. Alın dinleyin adamcağız bütün vaatlerini kasamızdaki paraya göre yapıyor. Hazıra dağ dayanmaz kardeşim....

    https://www.youtube.com/watch?v=uCSmQb7u7Ng

    Nasil izlediniz de anladiniz, bu 12 senede devletin geliri yani kasada bekleyen kar para degil
    insanlari yanlis yonlendirmeyin

    Adam yolsuzluklari, bol keseden harcamayi vs bitiricem bu parayi halka harcicam diyor.

    Mesela saray, kanalistanbul gibi abuk gubuk projelere degil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnghtER -- 24 Nisan 2015; 2:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Yapmayın Allah Aşkına Bakınız Chp nin anketçisi bile bu vaatlere inanmaz olasılık vermezken....

    https://www.youtube.com/watch?v=TQ7nKJSv7go

    Edit: Bu arada amacım AKP yi savunmak değil fakat boş vaatlere de inanmamak lazım veya biraz daha destekli atmak lazım. Mazot'u da 1.5 lira yapacak bilginiz vardır umarım. ( Not : Mazot irak'da bile 2 lira civarında. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritergin -- 24 Nisan 2015; 2:36:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rondo311

    AKP,MHP,CHP 200 sayfalık seçim bildirgesinde SERMAYENİN hiç bir kesimine karşı olmadığını,halka karşı işlenen suçlardan hesap sormayacağını seçim bildirgesinde beyan etti.Bu kapitalist partiler birbirlerinin yerine geçse dahi bir şey değişmeyecektir.HDP den umut var onun sosyalist olmasını bekleyecek kadar aptal olsak da...

    Kardeşim bölücü terör örgütünün partisine oy vereceğime oy vermeye gitmem daha iyi. Adamlar daha istiklal marşını bile okumuyor sosyalizm gelecek diye ülkeyi mi bölelim bu nasıl bir kafa?
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Hocam ; '' bol keseden harcamayi vs bitiricem bu parayi halka harcicam diyor.

    Mesela saray, kanalistanbul gibi abuk gubuk projelere degil..'' diye yazarken bol keseden para harcanarak aynı anda nasıl para da biriktirebiliriz ? bunun cevabını bizimle paylaşırsanız dh ahalisi olarak zengin olmayı çok isteriz. O abuk sabuk projelerden kanal istanbul gerçekleştiğinde boğazdan geçmek isteyen her gemi vergi ödemek zorunda kalacak. bu bir gelir kaynağıdır . Bir kısım gemi para ödememek için kanaldan geçecek buda boğaz sularının daha temiz kalmasını sağlar. Geçmişte yapılan anlaşmalar gereği O geçiş yolu 1 adet olduğu sürece elini kolunu sallayan dilediğince girip çıkar. Taa ki 2. Yol ( kanal istanbul) yapılana kadar... Saray konusunda ise eğer tapuyu kendi üzerine yaptıysa haklısınız.
  • Herhangi bir parti sevdalısı filan değilim. Siyasetle uğraşmam, sadece takip ederim. Çok çok yakınımdakilerle siyasetle ilgili konuşma yaparım. Fakat bu konuya da fikrimi söylemek istiyorum.

    Son zamanlara kadar ak partiden iyi iş çıkarabilecek parti yoktur diye düşünüyordum. Çünkü genel olarak hepsini dinlediğimde iktidar partisi olan ak partililer yaptıkları ve yapacakları projelerden, uluslararası ve yurtiçi meselelerden bahsediyorken; muhalefet sırf projelere köstek oluyor, sırf iktidarın dedikleri ters sözler söylüyordu. Her ne kadar din üzerinden siyaset yapmaları hoşuma gitmese de muhalefetin tavırları yüzünden akp parti kalıyordu elde. bu arada rte nasıl konuşacağını iyi biliyor açıkcası.

    fakat son zamanlarda artık iktidarın ve rte'nin bazı hareketleri, sözleri saçma/ters/gereksiz olmaya başladı. geçmişte vardı belki ama bu denli değildi. beni en çok heyecanlandıran, kemal kılıçdaroğlunun artık boş konuşmaması. önceden açıkcası boş konuşuyor gibiydi. sırf iktidarı köteleme filan. ister istemez soruyor insan, "Ee ne yaptın? Ne yapacan? Bu fikri beğenmedin de, bundan iyi fikrin ne?" Hepsi cevapsız sorulardı. Fakat bi kaç konuşmasını dinledim açıkcası ilerleme olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Devlet Bahçeli'nin de aktif olması gerek. Güçlü muhalefet ve ya yeni iktidar için..

    İnsanlarımız iktidar harici diğer partilerin geçmişlerinden yakınıyor ve önyargılı yaklaşıyorlar. Haklılar tabi. Geçmişte hoşlarına gitmedikleri gelişmeler yaşandığı için biraz tedirginler. Ama önyargı yanlıştır. Keşke vatandaşlarımız önyargı olmadan, tamamen kendi düşünceleriyle bu olaylara baksalar ve fikir üretseler. Açıkcası en çok sinir olduğum insanlar, taraf oldukları partideki yetkililer ne söylerse papağan gibi tekrarlayan insanlar. Yahu arkadaş, sende kafa yok mu? Neden kendi düşüncelerini söylemiyorsun? Neden farklı cümle kurmuyorsun? Bu insanlardan pek hayır gelmez tabi.

    Sırf genel başkanlara bakmakta yanlış. O siyasi partide birçok insan çalışıyor. Onları da düşünmek gerek. Fakat, bir kişiden ve ya kişilerden adı lekelenmişse bir siyasi partinin, sonrasında başarılı olması zorlaşıyor. CHP ve MHP'nin sırtındaki en büyük yük budur bence. Önyargı var çok büyük..

    Siyasette kesin doğru olmaz arkadaşlar. 18 yaşından küçük liseli kardeşim var ve soruyor en iyi parti hangisi diye. "Bu karar senindir, siyasette mutlak doğru yoktur. " diyorum. "Benim ve ya başkasının fikirlerini benimseme. Herkesi dinle, fakat kararı kendin ver" diyorum. Ben öyle yapıyorum şahsen. Fikirlerimi de kimseye benimsetmeye çalışmıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rondo311

    Aslında sorun partilerin fazla olması ve birbirinin kuyusunu kazarmış gibi halka göstermek falan değil
    Asıl sorun kapitalizm sömürü düzenini dewam ettirme ve karşıt kutbu sömürünün olmadığı sosyalizm
    Siyasete ilk olarak komünizmi/sosyalizmi ,kapitalizmi sınıflı toplumların tarihini ve marksizmi öğrenerek başlamalısın aksi takdir de herşeyi çok yanlış anlarsın.Şuan yaşadığın kapitalist üretim biçimini öğrenmek vatandaşça bir görevin.

    suan ki turkiyede sosyalizm imkansızdır...
  • Akpnin ekonomi alaninda yaptigi kalkinma son 3 4 yildir durdu gunumuz itibariyle ekonomi artik iyiye gitmiyor bu durum oylarini muhakkak etkileyecektir ama asil dususu bir sonraki secimde bekliyorum ben. Bu secimde yine 45 uzeri alacaktir tahminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz öyle diyonuzda daha bi kaç önce ak partinin sitesinde gördüm 79 milyom oy pusulası basılmış ama oy kullanacak seçmen sayısı 53 milyon yani bu seçimlerde ak parti oyunu yükseltmek için elinden geleni yapacak trafolara kediler girecek elektrikler kesilecek
  • Beyleri burada algı propagandsi yapmayın.seçimlerde gorusuruz.önceki seçimlerde de aynısı dendi.tam tersine oylar arttı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk.rsln -- 24 Nisan 2015; 4:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarrowww

    siz öyle diyonuzda daha bi kaç önce ak partinin sitesinde gördüm 79 milyom oy pusulası basılmış ama oy kullanacak seçmen sayısı 53 milyon yani bu seçimlerde ak parti oyunu yükseltmek için elinden geleni yapacak trafolara kediler girecek elektrikler kesilecek

    Eehhh heyyy hoş geldin aramıza sarrowww bebek.. :) Azıcık mantıklı düşünemeyen vatandaşım benim.. Doğrusunu öğrenene kadar böyle yazmaya devam et senin cezan bu olsun.. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenitolepe

    Herhangi bir parti sevdalısı filan değilim. Siyasetle uğraşmam, sadece takip ederim. Çok çok yakınımdakilerle siyasetle ilgili konuşma yaparım. Fakat bu konuya da fikrimi söylemek istiyorum.

    Son zamanlara kadar ak partiden iyi iş çıkarabilecek parti yoktur diye düşünüyordum. Çünkü genel olarak hepsini dinlediğimde iktidar partisi olan ak partililer yaptıkları ve yapacakları projelerden, uluslararası ve yurtiçi meselelerden bahsediyorken; muhalefet sırf projelere köstek oluyor, sırf iktidarın dedikleri ters sözler söylüyordu. Her ne kadar din üzerinden siyaset yapmaları hoşuma gitmese de muhalefetin tavırları yüzünden akp parti kalıyordu elde. bu arada rte nasıl konuşacağını iyi biliyor açıkcası.

    fakat son zamanlarda artık iktidarın ve rte'nin bazı hareketleri, sözleri saçma/ters/gereksiz olmaya başladı. geçmişte vardı belki ama bu denli değildi. beni en çok heyecanlandıran, kemal kılıçdaroğlunun artık boş konuşmaması. önceden açıkcası boş konuşuyor gibiydi. sırf iktidarı köteleme filan. ister istemez soruyor insan, "Ee ne yaptın? Ne yapacan? Bu fikri beğenmedin de, bundan iyi fikrin ne?" Hepsi cevapsız sorulardı. Fakat bi kaç konuşmasını dinledim açıkcası ilerleme olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Devlet Bahçeli'nin de aktif olması gerek. Güçlü muhalefet ve ya yeni iktidar için..

    İnsanlarımız iktidar harici diğer partilerin geçmişlerinden yakınıyor ve önyargılı yaklaşıyorlar. Haklılar tabi. Geçmişte hoşlarına gitmedikleri gelişmeler yaşandığı için biraz tedirginler. Ama önyargı yanlıştır. Keşke vatandaşlarımız önyargı olmadan, tamamen kendi düşünceleriyle bu olaylara baksalar ve fikir üretseler. Açıkcası en çok sinir olduğum insanlar, taraf oldukları partideki yetkililer ne söylerse papağan gibi tekrarlayan insanlar. Yahu arkadaş, sende kafa yok mu? Neden kendi düşüncelerini söylemiyorsun? Neden farklı cümle kurmuyorsun? Bu insanlardan pek hayır gelmez tabi.

    Sırf genel başkanlara bakmakta yanlış. O siyasi partide birçok insan çalışıyor. Onları da düşünmek gerek. Fakat, bir kişiden ve ya kişilerden adı lekelenmişse bir siyasi partinin, sonrasında başarılı olması zorlaşıyor. CHP ve MHP'nin sırtındaki en büyük yük budur bence. Önyargı var çok büyük..

    Siyasette kesin doğru olmaz arkadaşlar. 18 yaşından küçük liseli kardeşim var ve soruyor en iyi parti hangisi diye. "Bu karar senindir, siyasette mutlak doğru yoktur. " diyorum. "Benim ve ya başkasının fikirlerini benimseme. Herkesi dinle, fakat kararı kendin ver" diyorum. Ben öyle yapıyorum şahsen. Fikirlerimi de kimseye benimsetmeye çalışmıyorum.

    İyi güzel yazmışsın da Kemal Kılıçdaroğlu 'nun tek kapıştığı insan kimdi Recep Tayyip Erdoğan 'dı ve zamanında başbakan iken kendi de muhalefet iken kendisini onunla muhattap görüyordu ve sürekli atışıyorlardı ama Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olunca ve aralarındaki statü değişince muhattabını kesti kesmesi de normal doğrusu bu zaten.. Ve Kemal Kılıçdaroğlu 'nun muhattabı artık yeni başbakan Ahmet Davutoğlu idi fakat Ahmet Davutoğlu biraz ılıman biri olduğu için iksi de tartışmaya yanaşmıyorlar çünkü birbirlerini bulunduğu konumlarda yeni yeni tanıyorlar zamanında Recep Tayyip Erdoğan 'da pasifti zamanla halktan da güç aldıkça lider oluşu vasfını yükseltti.. Eğer Ahmet Davutoğlu 4 yıl gibi başbakan olarak kalırsa iktidarda karşı taraf ona da çok yüklenecek zaman gelecek ve o da halktan güç aldığı sürece sesini yükseltecek bunlar zamanla olacak şeyler..

    Kemal Kılıçdaroğlu için bir şey söylemek istemiyorum yani daha iyiye gidiyor kendisi veya partisi veya daha kötüye ya da olduğu yerde sayıyor falan bir yorumum yok açıdan.. (çünkü kendisini çok takip etmiyorum)

    Şu düşüncene gelince "diğer partilerin geçmişlerinden yakınıyor ve ön yargılı yaklaşıyorlar" kısmı evet halk yıllarca CHP ve MHP 'yi her seçim de her koalisyon da gördü ve öğrendi o yüzden iktidarın Ak Parti veya diğer parti kim olursa iktidar olarak kalmasını istiyor, istiyor çünkü iktidar yanlışta yapsa doğru da yapsa bir şey yapsın çünkü koalisyon ülkemizde yıllarca var oldu köprü yapalım dendi diğer parti karşı çıktı, yol yapalım dendi bir diğer parti karşı çıktı bugün muhalafetin yaptığı gibi ee ne oldu ülkemiz bir sağlam şey yapamadan olduğu yerde saydı artı ülkemizde hükümetlerin düşmesi, askerin devir alması, idamlar, 80, 90 darbeleri bu ülkeyi hep geri bıraktı her zaman bu ülkenin bir lider gibi yöneteceği bir insan arayışı oldu onu da 13 yıldır Recep Tayyip Erdoğan 'da gördü ki halkımız ya da yüzde 51 sürekli kendisini seçti.. O yüzden şuraya geleceğim Ak Parti bir kabuk yaptı kendine bu ülke de gelelim diğer partilere ANAP 'ı DSP 'si nasıl yok oldu ise zaman içerisinde sırada MHP 'yi görüyorum ve sonrası CHP (sakın yanlış anlamayın ben Tekirdağ 'da doğmuş büyümüş biriyim CHP 'ye oy veren bir çok hemşerim ve akrabalarım artı ailem var ama kendim Ak Parti 'ye oy verdiğimi söyleyebilirim) çünkü şundan dolayı diyorum ülkemizin batısına sıkışıp kalan bir CHP seçmeni var kolayını bulsa CHP seçmenleri denize gidip kaybolacak ya da başka ülkeye geçecekler ve şuna bakıyorum hele son yıllar da daha da artıyor özellikle batıdaki CHP seçmeni çocuk yapma kısmında azalış var ve dolayısıyle bu CHP 'nin zamanla ciddi oy kayıpları yaşayacağını düşünüyorum mesela bakın HDP 'ye son yıllarda oyunu artıp artıp duruyor neden doğu HDP 'ye oy veriyor doğu 'ya bakın ortalama 3-4.5 oranında çocuk sahibi oluyor aileler ve zaman içerisinde de daha da artacak çünkü bugün kürt kardeşlerimiz 12 milyon 'a ulaşmış.. Eee zaman içerisinde de CHP kesimi doğum artışını sürekli azaltmaya devam ederse büyük zarar görecek benim görüşüm. Nasıl Avrupa 'da doğum/ölüm oranı düşüyorsa bizim ülke de de en çok bunu batı şehirleri takip ediyor.. O yüzden CHP 'nin ve MHP 'nin oylarının ciddi oranda artış göstereceğini hiç tahmin etmiyorum..

    Ve özel bir sebep mi bu bilmiyorum veya 'yı ayrı yazıyorsun senin için özel bir anlamı yoksa bilgilendirmek için yazıyorum seni ezme ya da düşürme anlamında değil 2-3 defa gördüm veya 'yı ve ya olarak yazıyorsun yanlış bilmiyorsam veya bitişik yazılır sadece bilgilendirmek için söyledim.. Kusur ettiysem affola..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 24 Nisan 2015; 6:12:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KnghtER

    quote:

    Orijinalden alıntı: feritergin

    Bugün CHP lideri bile AKP nin 12 yılda imf'ye olan borcu bitirip üzerine de 1 trilyon 869 milyar dolar para biriktirdiğini söylüyorken kalkıpda AKP ye hırsız diyenin zekasından şüphe ederim. Alın dinleyin adamcağız bütün vaatlerini kasamızdaki paraya göre yapıyor. Hazıra dağ dayanmaz kardeşim....

    https://www.youtube.com/watch?v=uCSmQb7u7Ng

    Nasil izlediniz de anladiniz, bu 12 senede devletin geliri yani kasada bekleyen kar para degil
    insanlari yanlis yonlendirmeyin

    Adam yolsuzluklari, bol keseden harcamayi vs bitiricem bu parayi halka harcicam diyor.

    Mesela saray, kanalistanbul gibi abuk gubuk projelere degil..

    Saray 'a bir şey diyemem herkesin kendi düşüncesi ama benim fikrim şu eğer bugün ABD gibi bir ülke varsa ve White House diye isimlendirdikleri ülkemizde beyaz saray olarak bilinen bir şey olarak yer alıyorsa ve İngiltere gibi bir ülke varsa ve İngiltere 'nin sarayın ismi gelmiyor aklıma unuttum varsa bizim ülkemizde varsa ve sarayının olması mantıksız değil.. O yüzden olması veya olmaması bir şey değiştirmiyor..

    Benim değinmek istediğim nokta şurası diyorsun ki saray hadi geçtim burayı kanal istanbul gibi bir şeye abuk gubuk diyorsun ya ne diyeyim sana bence sene Kanal İstanbul hakkında internetten öğrenebileceğin ne kadar site varsa iyice bir araştır başka bir şey demiyorum bu konu da sana..




  • 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.