Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.562
Cevap
66
Favori
517.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akp li olan zenginler yine atmaya devam edecek. adam 5 milyar maaş alıyor 1 trilyonluk dairede oturuyor . akp çalmıyor oloomm ülke eyiye gidiy eyiye
  • CIA eski başkanlarından birisi açıkladı. Planda Suriye-Irak ve Türkiye'deki kürtlerin yaşadıkları bölgelerde kürdistan kurulacak, kurulan kürdistan başlangıçta Türkiye'ye bağlanacak (başkanlık gerekli dedikleri bunun için). Sonra Kürt kardeşlerimiz biz tam bağımsız olmak istiyoruz deyip, ABD'nin güdümünde sözde bağımsız olup petrol ile madenlere bitene kadar sömürülecekler. Bizler de başlangıçta Türkiye büyüyecek diye sevinip herşeyi kabul edeceğiz, bir başkanımız ve Osmanlı zamanında olduğu kadar olmasa da sözde genişlemiş sınırlarımız olacak. Sonra hooop Ankara'nın doğusu artık sizin değil oraya gitmek için pasaport diyecekler. Yugoslavya örneği doğru bir örnek bence. Sadece kendi düşüncelerinize göre yayın yapan değil her türlü yayını izleyin-dinleyin-okuyun. Korkmayın kapasite yoksa yine de birşey anlayıp fikirlerinizi geliştirmez-değiştirmezsiniz. Diğerlerini görünce dinden de çıkmazsınız.

    Artık sosyalizm gibi düşünceler hayat bulamaz dünyada bulsa da güdük kalır. Dünyayı devletler yönetiyor görünse de aslında kapitalizmden güç alan büyük şirketler yönetiyor. Amerika bile bu şirketlerin ve zenginlerin etkisinden çıkamazken Türkiye'nin kurtulması imkansız.

    Bu arada tüm dünya sözde soykırımı tanımaya başladı. Bunun sonu toprak ve maddi tazminat isteğidir. Yani doğu taraflarını ermeniler ve kürtler istiyor. Hani 21 milyar dolara Ruslara %51 i hep onların olmak kaydıyla Nükleer siparişi vermiştik ya hani Ruslara özerk bir liman ile toprak tahsis ettik ve yakıtı Ruslardan alma zorunluluğumuz var ya. İşte o putin efendi Çanakkale deki anma yerine Ermenistandaki sözde anma törenine gitti. Vizyon sahibi arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor acaba.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.


    quote:

    Orijinalden alıntı: memotembelgezer

    kardeş madem ki chp nin borazanısın ,şuna da cevap ver. 2 üniversite bitirdim.yüksek lisans yaptım chp bana ne yapacak. chp gelince ben 3bin aldığım halde lise mezunu 1500 mü alacak? böyleyse yine cahiller kazanacak.beğenmediğiniz şimdi ki düzenden ne farkı olacak?

    Kardeş o zaman sen yanlış bölüm okumuşsun.
    Bilişim yada yöneticilik le ilgili bölüm okusaydın.
    Hem arada 1500 tl fark olacak daha ne istersin?

    kardeş kasten mi yapıyorsun amaç kendine sövdürmek mi? lise mezunu adama 1500 verirsen öğretmene 4500 vermen gerekmiyor mu? adamın okudğunun hiç önemi yok mu yani? zaten bu adamların bedava kömüründen makarnasından bıktığımız için chp ye oy vereceğiz ki verirsek . bu kömürü makarnayı nereden veriyor adam benim vergimden maaşımdan bana gelmeyen hizmetten veriyor. chp de gelip yine dilencilere bakacaksa parayı bunlara yedirecekse gelmesin, aklı başında kimselerde vermesin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenitolepe

    Herhangi bir parti sevdalısı filan değilim. Siyasetle uğraşmam, sadece takip ederim. Çok çok yakınımdakilerle siyasetle ilgili konuşma yaparım. Fakat bu konuya da fikrimi söylemek istiyorum.

    Son zamanlara kadar ak partiden iyi iş çıkarabilecek parti yoktur diye düşünüyordum. Çünkü genel olarak hepsini dinlediğimde iktidar partisi olan ak partililer yaptıkları ve yapacakları projelerden, uluslararası ve yurtiçi meselelerden bahsediyorken; muhalefet sırf projelere köstek oluyor, sırf iktidarın dedikleri ters sözler söylüyordu. Her ne kadar din üzerinden siyaset yapmaları hoşuma gitmese de muhalefetin tavırları yüzünden akp parti kalıyordu elde. bu arada rte nasıl konuşacağını iyi biliyor açıkcası.

    fakat son zamanlarda artık iktidarın ve rte'nin bazı hareketleri, sözleri saçma/ters/gereksiz olmaya başladı. geçmişte vardı belki ama bu denli değildi. beni en çok heyecanlandıran, kemal kılıçdaroğlunun artık boş konuşmaması. önceden açıkcası boş konuşuyor gibiydi. sırf iktidarı köteleme filan. ister istemez soruyor insan, "Ee ne yaptın? Ne yapacan? Bu fikri beğenmedin de, bundan iyi fikrin ne?" Hepsi cevapsız sorulardı. Fakat bi kaç konuşmasını dinledim açıkcası ilerleme olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Devlet Bahçeli'nin de aktif olması gerek. Güçlü muhalefet ve ya yeni iktidar için..

    İnsanlarımız iktidar harici diğer partilerin geçmişlerinden yakınıyor ve önyargılı yaklaşıyorlar. Haklılar tabi. Geçmişte hoşlarına gitmedikleri gelişmeler yaşandığı için biraz tedirginler. Ama önyargı yanlıştır. Keşke vatandaşlarımız önyargı olmadan, tamamen kendi düşünceleriyle bu olaylara baksalar ve fikir üretseler. Açıkcası en çok sinir olduğum insanlar, taraf oldukları partideki yetkililer ne söylerse papağan gibi tekrarlayan insanlar. Yahu arkadaş, sende kafa yok mu? Neden kendi düşüncelerini söylemiyorsun? Neden farklı cümle kurmuyorsun? Bu insanlardan pek hayır gelmez tabi.

    Sırf genel başkanlara bakmakta yanlış. O siyasi partide birçok insan çalışıyor. Onları da düşünmek gerek. Fakat, bir kişiden ve ya kişilerden adı lekelenmişse bir siyasi partinin, sonrasında başarılı olması zorlaşıyor. CHP ve MHP'nin sırtındaki en büyük yük budur bence. Önyargı var çok büyük..

    Siyasette kesin doğru olmaz arkadaşlar. 18 yaşından küçük liseli kardeşim var ve soruyor en iyi parti hangisi diye. "Bu karar senindir, siyasette mutlak doğru yoktur. " diyorum. "Benim ve ya başkasının fikirlerini benimseme. Herkesi dinle, fakat kararı kendin ver" diyorum. Ben öyle yapıyorum şahsen. Fikirlerimi de kimseye benimsetmeye çalışmıyorum.

    AK Parti destekçisiyim (bu noktada ergen arkadaşlar direk okumayıp geçebilirler).

    Erdoğan'da pek bir değişiklik yok, hatta öncesine göre daha ılımlı konuşuyor bence. Ancak karşı medyada yapılan algı yönetimi daha güçlü olmaya başladı. CHP bu ülkede bir kez iktidara geldi o da başka parti yok iken. Ön yargı ile gelecek üzerine tahmin arasında bir fark vardır. Bilgi sistemleri üzerine bir bölümde okuyorum ve hocamızın söylediği birşey vardı. Geleceği tahmin etmek için geçmişteki "data" yı kullanmak gerekir tarzında (bu kişi koyu CHP destekçisi). AK Parti destekçisinin yaptığı budur. Kuru kuruya ön yargı değildir. Çünkü ön yargı olması için CHP deki zihniyetin değişmiş olması gerekir ki yıllar içinde görüyoruz ki her ne kadar biz değiştik herkesin inançlarına saygı duyacağız naraları atsalar da, bu doğru değil. CHP'nin en son reklamında dahi bunun izlerini görebiliyoruz. Ahmet Hakan Coşkun bu reklamı eleştirmişti mesela. Reklamda başı kapalı Anadolu kadını tarlada iken başını açanın gerçek dünyada yeri olduğu önyargısı var idi. Yani başı kapalı biri iş dünyasına giremez tarzı bir düşünce var reklamda. Reklam herkesi kucaklama içgüdüsüyle hazırlanmış ama, başörtülü olan önemli bir yere gelemez ya, onları sadece tarlada görüyoruz reklamda, onlar tarlada kaldıkça kucaklanacak yani.
    Gelecek tahmini için çok eski verileri karşılaştırmaya gerek yok. CHP'nin, AK Parti iktidarlık döneminde bile AK Parti seçmenine karşı çok kez ofsayt hareketi oldu. Bu verilere bakarak geleceği de tahmin etmek çok zor değil. CHP'nin tercih edilirliği başındaki kişiyle direk olarak alakalı değil AK Parti seçmeni için. Daha çok CHP'nin savunduğu değerler etkiliyor seçmeni. Bu nedenle de AK Parti'yi körü körüne koruma, savunma içgüdüsü oluşuyor çünkü alternatifi yok. Bütçe kaynağı gösterirken bile AK Parti'nin başarısını gösteren bir muhalefet partimiz var. Bazen bu CHP, AK Parti'nin gizli alt partisi mi diye düşünmeden edemiyor insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 24 Nisan 2015; 12:10:37 >




  • Beyler kusura bakmayında hangi partiye ya da hangi siyasi görüşe sahipseniz umrumda değil. Benim bir siyasi kimliğim ya da kesinlikle bu gelsin demiyorum. Bazı şeyleri göremiyor olabilirsiniz. Şimdi biraz düşmanca gelicek söylemlerim ama kimsenin gücüne gitmesin iğnelemek için söylemiyorum. Sadece düşüncelerim

    --- Dinleniyoruz dedi İktidar
    -----------Türk Telekom özelleştirilmeseydi. Dinlenmezdin.
    ---İş var diyorlar evet var kim çalışıyor
    -----------Suriyeli Mülteciler ve devlet teşfik veriyor suriyeli çalıştıranları.
    ---Reza Zarraf İrana yapılan ambargoyu kırmak için Türkiyede görevli İranlı dediniz.
    ----------Öyle birşey olsaydı bakanlara para yedirmezdi.
    ---Kendi üniversite öğrencilerimize burs veremiyoruz.
    ----------Suriyelere her ay 400£ bağış yapıyorsunuz.


    ATAM zamanında nasıl bir ülke kurmuş ki kaç senedir yiye yiye bitiremediniz.


    Başa BBP gelsin MHP gelsin CHP gelsin SP gelsin ve ya diğer siyasi partiler gelsin o zaman görüceksiniz NELER GİTTİĞİNİ vatandan o zaman hepimiz kara kara düşünücez..



    HEEE birde ne dicem YOL YAPIYORUZ diyorlar ya kardeşim yolu devlet yapmıyor SENİN YURT DIŞINDAN SATIN ALDIĞIN ARABALARIN FİRMALARI YAPTIRIYOR.!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    CIA eski başkanlarından birisi açıkladı. Planda Suriye-Irak ve Türkiye'deki kürtlerin yaşadıkları bölgelerde kürdistan kurulacak, kurulan kürdistan başlangıçta Türkiye'ye bağlanacak (başkanlık gerekli dedikleri bunun için). Sonra Kürt kardeşlerimiz biz tam bağımsız olmak istiyoruz deyip, ABD'nin güdümünde sözde bağımsız olup petrol ile madenlere bitene kadar sömürülecekler. Bizler de başlangıçta Türkiye büyüyecek diye sevinip herşeyi kabul edeceğiz, bir başkanımız ve Osmanlı zamanında olduğu kadar olmasa da sözde genişlemiş sınırlarımız olacak. Sonra hooop Ankara'nın doğusu artık sizin değil oraya gitmek için pasaport diyecekler. Yugoslavya örneği doğru bir örnek bence. Sadece kendi düşüncelerinize göre yayın yapan değil her türlü yayını izleyin-dinleyin-okuyun. Korkmayın kapasite yoksa yine de birşey anlayıp fikirlerinizi geliştirmez-değiştirmezsiniz. Diğerlerini görünce dinden de çıkmazsınız.

    Artık sosyalizm gibi düşünceler hayat bulamaz dünyada bulsa da güdük kalır. Dünyayı devletler yönetiyor görünse de aslında kapitalizmden güç alan büyük şirketler yönetiyor. Amerika bile bu şirketlerin ve zenginlerin etkisinden çıkamazken Türkiye'nin kurtulması imkansız.

    Bu arada tüm dünya sözde soykırımı tanımaya başladı. Bunun sonu toprak ve maddi tazminat isteğidir. Yani doğu taraflarını ermeniler ve kürtler istiyor. Hani 21 milyar dolara Ruslara %51 i hep onların olmak kaydıyla Nükleer siparişi vermiştik ya hani Ruslara özerk bir liman ile toprak tahsis ettik ve yakıtı Ruslardan alma zorunluluğumuz var ya. İşte o putin efendi Çanakkale deki anma yerine Ermenistandaki sözde anma törenine gitti. Vizyon sahibi arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor acaba.

    Bu tür bir istihbarat bizlere kadar ulaşabiliyorsa, devlet adamlarına illa ki ulaşmıştır. Ben Erdoğan'ın samimiyetine güveniyorum ülkeye olan sevdasına. Her ülke kendi çıkarları için çalışır haklı olarak. Bizim de kendi çıkarlarımız var bölgede elbet. Bu çıkarlar doğrultusunda ellerinden geldiğince gayret göstereceklerine eminim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

    Beyler kusura bakmayında hangi partiye ya da hangi siyasi görüşe sahipseniz umrumda değil. Benim bir siyasi kimliğim ya da kesinlikle bu gelsin demiyorum. Bazı şeyleri göremiyor olabilirsiniz. Şimdi biraz düşmanca gelicek söylemlerim ama kimsenin gücüne gitmesin iğnelemek için söylemiyorum. Sadece düşüncelerim

    --- Dinleniyoruz dedi İktidar
    -----------Türk Telekom özelleştirilmeseydi. Dinlenmezdin.
    ---İş var diyorlar evet var kim çalışıyor
    -----------Suriyeli Mülteciler ve devlet teşfik veriyor suriyeli çalıştıranları.
    ---Reza Zarraf İrana yapılan ambargoyu kırmak için Türkiyede görevli İranlı dediniz.
    ----------Öyle birşey olsaydı bakanlara para yedirmezdi.
    ---Kendi üniversite öğrencilerimize burs veremiyoruz.
    ----------Suriyelere her ay 400£ bağış yapıyorsunuz.


    ATAM zamanında nasıl bir ülke kurmuş ki kaç senedir yiye yiye bitiremediniz.


    Başa BBP gelsin MHP gelsin CHP gelsin SP gelsin ve ya diğer siyasi partiler gelsin o zaman görüceksiniz NELER GİTTİĞİNİ vatandan o zaman hepimiz kara kara düşünücez..



    HEEE birde ne dicem YOL YAPIYORUZ diyorlar ya kardeşim yolu devlet yapmıyor SENİN YURT DIŞINDAN SATIN ALDIĞIN ARABALARIN FİRMALARI YAPTIRIYOR.!


    benim kızdığım tek nokta şu hala 2001 krizini öne sürüyorlar AKP yandaşları ama şunu görmezden geliyorlar 1999 yılındaki deprem sanayi bölgesini vurdu ülke ekonomisi %10 gitti ülke sosyolojik ve ekonomik anlamda kendini toparlayamadı uzunca bir süre birde kırılgan ekonomiye kriz var söylentisi ülke insanlarının belini kırdı kim ne derse desin 2001 krizi AKP nin başa gelmesi için çıkartıldı bunu kimse inkar edemez...


    1999 yılındaki depremi şuanda yaşamış olsak yada yaşasak emin olun ülke batar ve bir daha belimizi doğrultamayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 24 Nisan 2015; 10:58:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdmGdk

    Artık kimse savunma sanayi gibi krittik yerler haricinde kendisi üretmiyor. Çinde 1 dolara ürettirmek varken, niye kendim 2 dolara üreteyim ki? Mesele üretmek değil, birşeyler geliştirebilmek. Bilgisayarınızda kullanılan işlemcileri üreten amerikan firmaları. Peki amerika da mı üretiliyor? Hayır, adam kendi mimarisini tasarlıyor, uzakdoğudaki fabrikalarda ürettiriyor. İphone u düşünün, Amerikan firması Apple ürünü, fakat Çinde Foxconn adlı bir firma tarafından, Apple ın tasarladığı şekilde üretiliyor. Aynı firma acer ve asusun mallrını da üretiyor. Eminim daha böyle bir sürü markaya ürün imal ediyordur. Pekii, foxconn un kendisi bu üretimini yaptığı markalar kadar gelişmiş mi?

    Anlayacağınız, bu devirde tasarım yapmak, birşeyler geliştirebilmek önemli. Tasarımın, projen olduğu zaman, üretim işini birilerine yaptırırsın. Tamam kendin üretmek bir gurur kaynağı, da iş gururlanmakla olmuyor işte. Satabilmen önemli. Seri üretimde milyon tane ürettiğin ürünün arge masrafını, mühendislik masrafını böldüğün zaman, ürün başı cüzi bir rakam çıkar. Geriye kalır, üretim maliyeti ve diğerleri. Üretimi ne kadar ucuza getirirsen o kadar ucuz mal üretme şansın olur. İşte bu yüzden firmalar, ürünlerini kendi ülkeleri yerine
    çin tayvan gibi yerlerde üretiyor.


    Zaten benim üretmek dediğim şey tasarım fiziki üretimin global adresi belli zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: UNetwork

    sen daha photoshopla "ğ" yazama font bulup sonra dünya yönetmeyi düşün.. hadi bi xtr derler adama
     AKP Çok Fena Düşüyor..

    Kendi adını neden Sansürledin şampiyon. Yemedi mi

    Hayırdır birader o fotoğrafı ben çektim sıkıntı nedir ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fz18

    bu başlığı kimlerin finanse ettiğini az çok tahmin etmek mümkün,
    lakin şunu kafanıza sokun bu ülke müslümanların çoğunlukta olduğu bir yer ve şu durumda chp koalisyonla bile olsa iktidara gelemez.. halk seçmemiş bu güne kadar yine seçmeyecek, 7 hazirana kadar kendinizi avutun... nasılsa 8 haziranda makus talihiniz olan hüsranı yine tadacaksınız.

    canım benim kendinden utan çoğu müslüman olan bi ülkede o iktidarın adı yolsuzlukla kul hakkı yemekle geçiyor ve bu iktidar hukuk sistemini tümden değiştiriyor. çoğu ateist olan japonya çin türü ülkelerde bak kayıt olsun olmasın adamın adı yolsuzlukla geçsin anında istifa eder. Bunun dinle alakası yok , bunun şerefle haysiyetle onurla alakası var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uğur4105

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

    Beyler kusura bakmayında hangi partiye ya da hangi siyasi görüşe sahipseniz umrumda değil. Benim bir siyasi kimliğim ya da kesinlikle bu gelsin demiyorum. Bazı şeyleri göremiyor olabilirsiniz. Şimdi biraz düşmanca gelicek söylemlerim ama kimsenin gücüne gitmesin iğnelemek için söylemiyorum. Sadece düşüncelerim

    --- Dinleniyoruz dedi İktidar
    -----------Türk Telekom özelleştirilmeseydi. Dinlenmezdin.
    ---İş var diyorlar evet var kim çalışıyor
    -----------Suriyeli Mülteciler ve devlet teşfik veriyor suriyeli çalıştıranları.
    ---Reza Zarraf İrana yapılan ambargoyu kırmak için Türkiyede görevli İranlı dediniz.
    ----------Öyle birşey olsaydı bakanlara para yedirmezdi.
    ---Kendi üniversite öğrencilerimize burs veremiyoruz.
    ----------Suriyelere her ay 400£ bağış yapıyorsunuz.


    ATAM zamanında nasıl bir ülke kurmuş ki kaç senedir yiye yiye bitiremediniz.


    Başa BBP gelsin MHP gelsin CHP gelsin SP gelsin ve ya diğer siyasi partiler gelsin o zaman görüceksiniz NELER GİTTİĞİNİ vatandan o zaman hepimiz kara kara düşünücez..



    HEEE birde ne dicem YOL YAPIYORUZ diyorlar ya kardeşim yolu devlet yapmıyor SENİN YURT DIŞINDAN SATIN ALDIĞIN ARABALARIN FİRMALARI YAPTIRIYOR.!


    benim kızdığım tek nokta şu hala 2001 krizini öne sürüyorlar AKP yandaşları ama şunu görmezden geliyorlar 1999 yılındaki deprem sanayi bölgesini vurdu ülke ekonomisi %10 gitti ülke sosyolojik ve ekonomik anlamda kendini toparlayamadı uzunca bir süre birde kırılgan ekonomiye kriz var söylentisi ülke insanlarının belini kırdı kim ne derse desin 2001 krizi AKP nin başa gelmesi için çıkartıldı bunu kimse inkar edemez...


    1999 yılındaki depremi şuanda yaşamış olsak yada yaşasak emin olun ülke batar ve bir daha belimizi doğrultamayız.

    Hocam neden krizleri kabul etmiyoruz? Kriz yoktu deyip asıl sorunu gmrmezden geliyoruz. 2001 yılın da da 2008-2009 yılnda da şuanda da ve daha birçok tarihte bu ülkede Kriz oldu. Peki neden böyle kırılgan bir ekonomi var? Cevabı basit yüksek değerli teknoloji ürünleri ihraç edemiyoruz. Ekonomi pamuk ipliğine bağlı. Bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle. Bir akplinin biz ekonomiyi 10 numara yönetiyoryz demesi en hafif tabir ile ahmaklıktır. Geçmişte olduğu gibi senin ekonominin sıcak paraya anlık dalgalanmalara bağlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: quancore


    quote:

    Orijinalden alıntı: uğur4105

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

    Beyler kusura bakmayında hangi partiye ya da hangi siyasi görüşe sahipseniz umrumda değil. Benim bir siyasi kimliğim ya da kesinlikle bu gelsin demiyorum. Bazı şeyleri göremiyor olabilirsiniz. Şimdi biraz düşmanca gelicek söylemlerim ama kimsenin gücüne gitmesin iğnelemek için söylemiyorum. Sadece düşüncelerim

    --- Dinleniyoruz dedi İktidar
    -----------Türk Telekom özelleştirilmeseydi. Dinlenmezdin.
    ---İş var diyorlar evet var kim çalışıyor
    -----------Suriyeli Mülteciler ve devlet teşfik veriyor suriyeli çalıştıranları.
    ---Reza Zarraf İrana yapılan ambargoyu kırmak için Türkiyede görevli İranlı dediniz.
    ----------Öyle birşey olsaydı bakanlara para yedirmezdi.
    ---Kendi üniversite öğrencilerimize burs veremiyoruz.
    ----------Suriyelere her ay 400£ bağış yapıyorsunuz.


    ATAM zamanında nasıl bir ülke kurmuş ki kaç senedir yiye yiye bitiremediniz.


    Başa BBP gelsin MHP gelsin CHP gelsin SP gelsin ve ya diğer siyasi partiler gelsin o zaman görüceksiniz NELER GİTTİĞİNİ vatandan o zaman hepimiz kara kara düşünücez..



    HEEE birde ne dicem YOL YAPIYORUZ diyorlar ya kardeşim yolu devlet yapmıyor SENİN YURT DIŞINDAN SATIN ALDIĞIN ARABALARIN FİRMALARI YAPTIRIYOR.!


    benim kızdığım tek nokta şu hala 2001 krizini öne sürüyorlar AKP yandaşları ama şunu görmezden geliyorlar 1999 yılındaki deprem sanayi bölgesini vurdu ülke ekonomisi %10 gitti ülke sosyolojik ve ekonomik anlamda kendini toparlayamadı uzunca bir süre birde kırılgan ekonomiye kriz var söylentisi ülke insanlarının belini kırdı kim ne derse desin 2001 krizi AKP nin başa gelmesi için çıkartıldı bunu kimse inkar edemez...


    1999 yılındaki depremi şuanda yaşamış olsak yada yaşasak emin olun ülke batar ve bir daha belimizi doğrultamayız.

    Hocam neden krizleri kabul etmiyoruz? Kriz yoktu deyip asıl sorunu gmrmezden geliyoruz. 2001 yılın da da 2008-2009 yılnda da şuanda da ve daha birçok tarihte bu ülkede Kriz oldu. Peki neden böyle kırılgan bir ekonomi var? Cevabı basit yüksek değerli teknoloji ürünleri ihraç edemiyoruz. Ekonomi pamuk ipliğine bağlı. Bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle. Bir akplinin biz ekonomiyi 10 numara yönetiyoryz demesi en hafif tabir ile ahmaklıktır. Geçmişte olduğu gibi senin ekonominin sıcak paraya anlık dalgalanmalara bağlı.

    hocam cevabı yazdım krizleri görmezden gelmiyoruz ama 2001 krizinin temeli 1999 yılına dayanıyor deprem sanayi bölgesini vurdu ekonomi %10 daraldı ülke çöküşe geçti....Bu normal bir durumdu yaşı büyük olanlar 1999 depremini hatırlamaları gerek bizzat canlı tanığı oldum o zamanların ama o deprem o zamna ki hükümetin en büyük talihsizliği olmuştur ama ona rağmen ülke ayağa kalktı kriz olmasına rağmen durum şuanki durumdan daha iyiydi...Devletin elinde satacak kurum kalmadı bir MKE kaldı sanırım onuda satarsa elde avuçta bişey kalmayacak...Burada deli gibi AKP yi savunanlar ya o günleri unuttu yada yaşları daha 15-20 yaşında hatırlamıyorlar o günleri...




  • Şu akp den kurtulalım artık ya böğüresim geliyor artık nuhsuz suratlarını görünce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fz18

    herşey ortada kardeşim, ben bu ülkede devletin tepesinde biri birine surat astığında doların bir gecede %70 arttığını bilirim ki o dönem dolar türkiye hariç her ülkede düşüşteydi, şuan etrafımızda bi tane normal ülke yok, kimi savaşta kimi batmış, biz hala bunlara karşı ayaktaysak emin ol büyük başarıdır.. merak etme yugoslavya gibi sanal bir millet olmadığımız için ülkemizde hayal olmayacaktır.. sen istersen yukarda yazdıklarımı araştır bu ülkenin imf denen sömürü düzeni karşısında başbakanlarımızın nasıl elpençe divan durup talimat aldıklarını oku, türkiye geri değil ileri gidiyor sende göreceksin.. gazetenin manşeti şu idi; IMF gözden GEÇİRMEYE geliyor'' kredi için gelen imf heyeti ile ilgili manşetlerdi bunlar.. tayyibi sevme, akp yide sevme inan hiç zararda değilsin hata da yapmamış olursun lakin eğriye doğru doğruyada eğri dersen olmaz.. ben bu seçimde oy kullanmayacağım ama illa oy verecek olsam kesinlikle akp olurdu bu, daha iyisi gelene kadar oy vermeyi düşünmüyorum. ancak milletin tercihi chp ve mhp bu durumda iken değişmez, düne kadar sövdükleri fetonun tüm hünerleri ortaya çıkınca birden sostular.. iki yüzlü siyasetçilerden bıktı millet

    Padişahınız sizin beyne işletmiş imf borcunu bitirdik hatta borç veriyoruz diye. Bu ülkenin son 12yılda dış borcu ne kadardan ne kadara gelmiş bir bakmalım, biraz araştırın, biraz okuyun öğrenin. Koyun muamelesi görmek istemiyorsanız tabi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

    aslında tayyiptede suç var ne lazım millete hızlı tren 3.köprü 3. havalimanı otobüslerle gitsinler memnunlar hallerinden

    madem bunları tayyip yaptırmadı chp mi yaptırdı 2002 den önce nerdeydiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Samed.Y


    quote:

    Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

    aslında tayyiptede suç var ne lazım millete hızlı tren 3.köprü 3. havalimanı otobüslerle gitsinler memnunlar hallerinden

    madem bunları tayyip yaptırmadı chp mi yaptırdı 2002 den önce nerdeydiniz?

    70 yılda alınan vergi+özelleştirme türü işlemlerden çıkan paranın 2 katı akp tarafından 13 yılda alındı.
    Buda demek oluyor ki ülkeyi bir güzel sattınız ve 70 yıldaki paranın 2 katını 13 yılda vergilerle özelleştirmelerle aldınız. Bi zahmet köprüyü hızlı treni yap yani


    EDİT : imzanı gördüm ayıdan post gavurdan dost olmaz diye.

    Senin gibi bir zihniyetle tartışmanın anlamı yok. Sadece müslümanlar doğru insan sadece müslümanlar cennete gidecek diğerleri hep kötü tamam mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 24 Nisan 2015; 11:32:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

    Şu akp den kurtulalım artık ya böğüresim geliyor artık nuhsuz suratlarını görünce.

    Aynen hocam artık üzerimde baskı hissediyorum seçim gecesi dolduracam zulayı açıklansın sabaha kadar
    Party Time yapacağım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sultanomar

    quote:

    Orijinalden alıntı: lenitolepe

    Herhangi bir parti sevdalısı filan değilim. Siyasetle uğraşmam, sadece takip ederim. Çok çok yakınımdakilerle siyasetle ilgili konuşma yaparım. Fakat bu konuya da fikrimi söylemek istiyorum.

    Son zamanlara kadar ak partiden iyi iş çıkarabilecek parti yoktur diye düşünüyordum. Çünkü genel olarak hepsini dinlediğimde iktidar partisi olan ak partililer yaptıkları ve yapacakları projelerden, uluslararası ve yurtiçi meselelerden bahsediyorken; muhalefet sırf projelere köstek oluyor, sırf iktidarın dedikleri ters sözler söylüyordu. Her ne kadar din üzerinden siyaset yapmaları hoşuma gitmese de muhalefetin tavırları yüzünden akp parti kalıyordu elde. bu arada rte nasıl konuşacağını iyi biliyor açıkcası.

    fakat son zamanlarda artık iktidarın ve rte'nin bazı hareketleri, sözleri saçma/ters/gereksiz olmaya başladı. geçmişte vardı belki ama bu denli değildi. beni en çok heyecanlandıran, kemal kılıçdaroğlunun artık boş konuşmaması. önceden açıkcası boş konuşuyor gibiydi. sırf iktidarı köteleme filan. ister istemez soruyor insan, "Ee ne yaptın? Ne yapacan? Bu fikri beğenmedin de, bundan iyi fikrin ne?" Hepsi cevapsız sorulardı. Fakat bi kaç konuşmasını dinledim açıkcası ilerleme olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde Devlet Bahçeli'nin de aktif olması gerek. Güçlü muhalefet ve ya yeni iktidar için..

    İnsanlarımız iktidar harici diğer partilerin geçmişlerinden yakınıyor ve önyargılı yaklaşıyorlar. Haklılar tabi. Geçmişte hoşlarına gitmedikleri gelişmeler yaşandığı için biraz tedirginler. Ama önyargı yanlıştır. Keşke vatandaşlarımız önyargı olmadan, tamamen kendi düşünceleriyle bu olaylara baksalar ve fikir üretseler. Açıkcası en çok sinir olduğum insanlar, taraf oldukları partideki yetkililer ne söylerse papağan gibi tekrarlayan insanlar. Yahu arkadaş, sende kafa yok mu? Neden kendi düşüncelerini söylemiyorsun? Neden farklı cümle kurmuyorsun? Bu insanlardan pek hayır gelmez tabi.

    Sırf genel başkanlara bakmakta yanlış. O siyasi partide birçok insan çalışıyor. Onları da düşünmek gerek. Fakat, bir kişiden ve ya kişilerden adı lekelenmişse bir siyasi partinin, sonrasında başarılı olması zorlaşıyor. CHP ve MHP'nin sırtındaki en büyük yük budur bence. Önyargı var çok büyük..

    Siyasette kesin doğru olmaz arkadaşlar. 18 yaşından küçük liseli kardeşim var ve soruyor en iyi parti hangisi diye. "Bu karar senindir, siyasette mutlak doğru yoktur. " diyorum. "Benim ve ya başkasının fikirlerini benimseme. Herkesi dinle, fakat kararı kendin ver" diyorum. Ben öyle yapıyorum şahsen. Fikirlerimi de kimseye benimsetmeye çalışmıyorum.

    AK Parti destekçisiyim (bu noktada ergen arkadaşlar direk okumayıp geçebilirler).

    Erdoğan'da pek bir değişiklik yok, hatta öncesine göre daha ılımlı konuşuyor bence. Ancak karşı medyada yapılan algı yönetimi daha güçlü olmaya başladı. CHP bu ülkede bir kez iktidara geldi o da başka parti yok iken. Önyargı ile gelecek üzerine tahmin arasında bir fark vardır. Bilgi sistemleri üzerine bir bölümde okuyorum ve hocamızın söylediği birşey vardı. Geleceği tahmin etmek için geçmişteki "data" yı kullanmak gerekir tarzında (bu kişi koyu CHP destekçisi). Ak Parti destekçisinin yaptığı budur. Kuru kuruya ön yargı değildir. Çünkü ön yargı olması için CHP deki zihniyetin değişmiş olması gerekir ki yıllar içinde görüyoruz ki her ne kadar biz değiştik herkesin inançlarına saygı duyacağız naraları atsalar da, bu doğru değil. CHP'nin en son reklamında dahi bunun izlerini görebiliyoruz. Ahmet Hakan Coşkun bu reklamı eleştirmişti mesela. Reklamda başı kapalı Anadolu kadını tarlada iken başını açanın gerçek dünyada yeri olduğu önyargısı var idi. Yani başı kapalı biri iş dünyasına giremez tarzı bir düşünce var reklamda. Reklam herkesi kucaklama içgüdüsüyle hazırlanmış ama, başörtülü olan önemli bir yere gelemez ya, onları sadece tarlada görüyoruz reklamda, onlar tarlada kaldıkça kucaklanacak yani.
    Gelecek tahmini için çok eski verileri karşılaştırmaya gerek yok. CHP, AK Parti iktidarlık döneminde çok kez ofsayt hareket oldu. Bu verilere bakarak geleceği de tahmin etmek çok zor değil. CHP'nin tercih edilirliği başındaki kişiyle direk olarak alakalı değil Ak Parti seçmeni için. Daha çok CHP'nin savunduğu değerler etkiliyor seçmeni. Bu nedenle de AK Parti'yi körü körüne koruma, savunma içgüdüsü oluşuyor çünkü alternatifi yok. Bütçe kaynağı gösterirken bile AK Parti'nin başarısını gösteren bir muhalefet partimiz var. Bazen bu CHP, AK Parti'nin gizli slt partisi mi diye düşünmeden edemiyor insan.

    Katılıyorum, insanlarin Akp yi tercih etmesinin en büyük nedeni işte tam olarak bu..Alternatifi yok maalesef.

    Çaldılar diyorsunuz, varsayalim ki doğru.
    Oncekiler çalmadı mi peki ?
    Demirellerin, çillerler ,yilmazlar jetski ler..
    Bir cuval incirde mutlaka bozuk çıkar, yüce divana gidilmeliydi ve partiden derhal ihlal edilmeliydi, bağış, güler, çağlayan ve bayraktarin.
    Çok garipki bayraktar ben gidersem cok kişi gider falan dedi,muğlak kaldi,
    Bunlar gitmezse oyumu seçim munibusuyle beni en az rahatsız eden hangisi ise ona vereceğim,
    Giderlerse oyum değişmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

    Beyler kusura bakmayında hangi partiye ya da hangi siyasi görüşe sahipseniz umrumda değil. Benim bir siyasi kimliğim ya da kesinlikle bu gelsin demiyorum. Bazı şeyleri göremiyor olabilirsiniz. Şimdi biraz düşmanca gelicek söylemlerim ama kimsenin gücüne gitmesin iğnelemek için söylemiyorum. Sadece düşüncelerim

    --- Dinleniyoruz dedi İktidar
    -----------Türk Telekom özelleştirilmeseydi. Dinlenmezdin.
    ---İş var diyorlar evet var kim çalışıyor
    -----------Suriyeli Mülteciler ve devlet teşfik veriyor suriyeli çalıştıranları.
    ---Reza Zarraf İrana yapılan ambargoyu kırmak için Türkiyede görevli İranlı dediniz.
    ----------Öyle birşey olsaydı bakanlara para yedirmezdi.
    ---Kendi üniversite öğrencilerimize burs veremiyoruz.
    ----------Suriyelere her ay 400£ bağış yapıyorsunuz.


    ATAM zamanında nasıl bir ülke kurmuş ki kaç senedir yiye yiye bitiremediniz.


    Başa BBP gelsin MHP gelsin CHP gelsin SP gelsin ve ya diğer siyasi partiler gelsin o zaman görüceksiniz NELER GİTTİĞİNİ vatandan o zaman hepimiz kara kara düşünücez..



    HEEE birde ne dicem YOL YAPIYORUZ diyorlar ya kardeşim yolu devlet yapmıyor SENİN YURT DIŞINDAN SATIN ALDIĞIN ARABALARIN FİRMALARI YAPTIRIYOR.!


    firmalar mı yaptırıyor

    bunlardan önce neden yapmadılar?




  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.