Şimdi Ara

AKP'li mv adayından Suruç itirafı: Yaralılar hastanede infaz edilmiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
582 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç kendini bilmezin demesiyle kimse terörist olmaz. Tipik bir dar vizyonlu yaklaşımı, kendinden olmayan herkesi "terörist" görmektir.

    Aynı dar vizyon geçmişte ulusalcılarda da vardı ve bir sahil kasabasında bir ulusalcı abla ile olan tartışmamda abla sonunda beni vatan haini ilan etmişti.

    Mevzu şu idi:

    Genel kurmay başkanı kimdir? Devlette rütbesi nedir? Konumu nedir? Görevi nedir?

    Benim dediğim, genel kurmay başkanı milli savunma bakanına bağlıdır. Hazine müsteşarı, mit müsteşarı gibi, müsteşar dengi bir rütbedir. Görevi bellidir. Türk halkını ve Türk devletini iç ve dış SİLAHLI tehditlere karşı korumaktır. Varlığı ile barışı sağlamaktır. Ordu neden var? Savaşa hazır olmak için, seninle savaşmaya teşne devletler veya gruplara caydırıcı olmak için, bu sayede varlığı sayesinde savaşa girmemek, barış ortamında yaşamak için var.

    Abla beni vatan haini ilan etmişti Genel Kurmay Başkanına "müsteşar dengi" dedim diye. Onun kafasında Cumhurbaşkanından sonra ikinci rütbe...

    Şimdi, bu sığ beyin, beni vatan haini ilan edince hain mi oluyorum? Yok. Siz de sizle aynı fikirde olmayan herkese terörist veya terörist şakşakçısı muamelesi yapıyorsunuz ya, konumunuz bu sığ abla ile aynı... Kim sallar ki sizi? Kim ciddiye alır? Neyse.

    Yaptığınızın çok tehlikeli bir tarafı da var: sokaktaki muhalif vatandaş "terörist" ise gerçek terörü ve teröristi basitleştirmiş, kavramı olağanlaştırmış, ciddiyetsizleştirmiş olmuyor musunuz? Bir noktadan sonra herkese terörist dediğiniz için, kimse "terör" ve "terörist" lafını sallamaz oluyor. Kavramın içini boşaltıyorsunuz. Bu çok tehlikeli bir yere gider. Benden söylemesi.

    Cücük kadar kafanız varsa kullanın. Kelimelerinizi daha doğru seçin.

    Ek olarak, vatanını seven biri devletini, devletini seven biri vatanını sevmek zorunda değildir. Ben, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hatalarını ölesiye eleştiren bir vatanseverim. Devlet ayrı, halk ayrı. Ve kusura bakmayın, kısacık tarihinde o kadar fazla ayıba sahiptir ki bu devlet, halkına yaklaşımını değiştirmek şart olmuştur. Aklı olan kişi bunu güç kullanarak, silaha sarılarak yapamayacağını ve yapmaması gerektiğini bilir. Hem zulmedenlere fırsat vermemek, hem de halkın mağdur olmaması için, silah hiçbir zaman çözüm değildir. Konuşacağız. Halkı ikna edeceğiz. Halkın gelecekten beklentileri, devletinden talepleri ile yaptığı seçimleri, destekledikleri insanları birbirine uyuşturmasını sağlayacağız. İttir kaktır, ara ara hapse gir, çık, bu devleti, insana değer veren, 21'inci yüzyıl insanlık onuruna uygun davranan, halkını düşünen, garibanın çıkarını koruyan bir kılığa sokacağız.

    Zaten bunu yapamazsak, devlet de uzun süre ayakta kalamaz. İç unsurları bölünmeye başlar. Bundan faydalanan mihrak da hep olacaktır. Mihraka değil, kendinize kızın. İç unsurlarınızı kardeşçe bir arada yaşatacak, adil, insancıl bir düzen mihraka fırsat bırakmaz. Açığı siz veriyorsunuz. Sonra mihrağa kızıyorsunuz. Mihrak hep olacak. Dünyada tek devlet kalana kadar bir "mihrak" olacak. O zaman mihraka değil, "mihrağın çomak sokabildiği boşluğu nasıl verdik" diye kendinize kızın. Ona buna ucuz ucuz, "terörist", "hain" diyeceğinize, hatalarınızı kabul edin. Açıkları kapatın. Biri veya bir gruba bağlı kalmadan, bağımsız kurumları ile, tüm halkı kucaklayan bir devlet düzenini tesis edin, o zaman ak döt kara döt meydana çıkacak. Kim hain, kim terörist, net biçimde göreceğiz. Ben size söyleyeyim, Türkiye'nin başındaki PKK sorunu, cücük kadar bir sorun. Dev aynasından bize kendini gösteriyor. Dediğim düzeni tesis ettiğiniz gün, PKK'nin ne kadar aciz, küçük ve çapsız bir örgüt olduğunu görecek ve buna güleceksiniz. Ama bugünün düzeninde, PKK büyük sorun. Size söyleyeyim. Kafayı değiştirmeniz lazım. Mentaliteyi değiştirmeniz lazım.

    Bunu yapmadan da tanıdığınız, tanımadığınız kimseye durduk yere terörist, hain demeyin. Gülerler adama.




  • Hastanede oldurulme olayi biliniyordu. Sadece haberlere yansimadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pkk lı ve hdp li herneyse bunların ne olduğunu zaten biliyoruz. fakat sizlere şunu sormak isterim bu çözüm süreci ve megri megri ağlayan kırolar türkiye ye geldiği zaman sanatçı kisvesinde kişiler akil adam olarak ortaya sürüldüğünde, analar ağlamasın demagojisi yapıldığında sizler neden bu tepkileri verip de, bu pis hdp liler, pis pkk lılar neden ülkemize geliyorlar bunlarla neden muhatap oluyoruz diye konuşmadınız tepkinizi vermediniz? şimdi burada en büyük milliyetçiler olmuşsunuz ve CHP ye bu konularda çamur atıyor olmuşsunuz.

    pkk ve ona benzer kıroist ideolojilere ve hatta kürtlerin kendisine bile antipatim vardır bir Türk olarak Türk den başkasına sempati göstermem fakat bence sizler birer sürüsünüz. size tepenizdeki adamlar ne emrediyorsa onu iyi kabul ediyorsunuz. sizin gibilerin bence kafasının içinde karar veren bir mekanızma yok. sizi uzaktan kumanda ediyorlar. işte tv den medyadan vs. gündemde ne doğru olarak kabul ediliyorsa sizler o doğruları savunuyorsunuz. sizin kendinize ait bir doğrunuz yok. işte bu yüzden sizlerin pkk karşıtlığı vs. benim için samimi bir olay değil. sizlerin düşüncelerini ne düşündüğünüzü hiç umursamıyorum çünkü o düşünceler sizlere ait değil. size sokulmuş düşüncelerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 19 Haziran 2018; 19:27:7 >




  • bu yazı forumdaki PKK lı birinin işi olabilir.

    bu olayın iç yüzü kesinlikle ortaya çıkar. o zaman inanıyorum gereken yapılır. ama gezi-trollcüleri işbaşında da olabilir.

    birde yazıda dükkandan gidin falan demiş değildir durum. her dükkandan gidin diyeni öldürmüyorlar. mutlaka küfürleşmeler hakaretler vardır. birde burada ilk ölen akpli dikkatinizi çekerim madem adam ilk silahı sıktı neden kendi ölüyor? bana mantıksız geldi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HACl

    pkk lı ve hdp li herneyse bunların ne olduğunu zaten biliyoruz. fakat sizlere şunu sormak isterim bu çözüm süreci ve megri megri ağlayan kırolar türkiye ye geldiği zaman sanatçı kisvesinde kişiler akil adam olarak ortaya sürüldüğünde, analar ağlamasın demagojisi yapıldığında sizler neden bu tepkileri verip de, bu pis hdp liler, pis pkk lılar neden ülkemize geliyorlar bunlarla neden muhatap oluyoruz diye konuşmadınız tepkinizi vermediniz? şimdi burada en büyük milliyetçiler olmuşsunuz ve CHP ye bu konularda çamur atıyor olmuşsunuz.

    pkk ve ona benzer kıroist ideolojilere ve hatta kürtlerin kendisine bile antipatim vardır bir Türk olarak Türk den başkasına sempati göstermem fakat bence sizler birer sürüsünüz. size tepenizdeki adamlar ne emrediyorsa onu iyi kabul ediyorsunuz. sizin gibilerin bence kafasının içinde karar veren bir mekanızma yok. sizi uzaktan kumanda ediyorlar. işte tv den medyadan vs. gündemde ne doğru olarak kabul ediliyorsa sizler o doğruları savunuyorsunuz. sizin kendinize ait bir doğrunuz yok. işte bu yüzden sizlerin pkk karşıtlığı vs. benim için samimi bir olay değil. sizlerin düşüncelerini ne düşündüğünüzü hiç umursamıyorum çünkü o düşünceler sizlere ait değil. size sokulmuş düşüncelerdir.
    böyle karşındaki cahil bir ben bilirim kafasıyla durum tespitini doğru yapamazsın.

    kronolojik sıra ile yazıyorum

    1- açılım sürecinde ilk önce tüm ülke bir rahatsız oldu, bu açık ve net. çünkü yıllardır terör estirilmiş millet bıkmış artık.
    2- ancak ya bu kürtleri ya komple öldürecen yada bunlarla anlaşacan bu işin ortası yok bir kere bunu kabullen. lise derdik diyarbakırda kürdistan kurulsa izin versekte sonra tüm kürtler oraya gittimi oraya atom bombası atıp kurtulsak diye. tabi abartarak derdik maksat bıkkınlığımızı dile getirmek.
    3- ha öldüremezsin artık içine işlemiş kim iyi kim kötü bilemezsin.
    4- o halde tek seçenek anlaşmak. şimdi gelelim nasıl anlaşırsın. dersinki eski defterleri kapatalım gelin kardeş olalım. iyiler gelir. kötüler gelmez, kötüleride öldürürsün. ancak böyle ayıklarsın.
    5- akpde bunu yaptı açılım dedi kürtçe serbest oldu kürtçe eğitim kürtçe tv kürtçe dükkan tabelaları asıldı. sanki doğuda kürdistan kurulmuş gibiydi. bir pkk lının istediği iyi oldu diyebileceğimiz herşey oldu.
    6- ancak aşırılıklarda oldu ne oldu? derebeyleri türedi yolda kimlik kontrolü yapıldı, sınırdan belli başlı teröristler şov yaparak geçtiler, yetmedi belediyeleride kullanarak iç savaş hazırlığı yaptılar, şehir planlamaları direniş amaçlı yapıldı, silahlar zamanında ortaya çıkarılmak üzere depolandı vs... yani bunu fırsata çevirip türkiyeden ayrılmaya hazırlandılar.
    7- ha akpde geç kalmış operasyonla oraları dümdüz etti. ancak zannetmeki devlet salak gibi uyudu, istihbaratta bilgi depoladı. kim kötü kim iyi bunu tespit etmekte zaman almıştır mutlaka.

    akpliler tepki verdi zaten cumhurbaşkanlığında %52 alan tayyip, sonraki seçimde akp oyu %42ye düştü. o arada harekat başladı akp oyu kasım seçiminde %48 oldu. harekat olmasaydı emin ol akp oyu %36ya düşerdi kasımda. yani akpliler tepki veriyor. size yetmiyor o ayrı. peki siz 17 yıldır hiç oynamayan %25 oyunuzla chp ye neden tepki vermiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 19 Haziran 2018; 20:26:50 >




  • Ölen insanlara yazık tabi burda hdp yi eğip büküp çiçek gibi göstermeyin hayatım doğuda geçti Hdp nin tek hedefi var Türkiye Cumhuriyetini yok etmektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surpentor

    Ne diyon la çakma milliyetçi ak gezen.
    Sen o profili falan ergenlere yutturursun.
    İyi partiye oy vereceğiz sizin gibi pkklılar iyi bilir içişlerinden meral hanımı.

    Seversiniz meraliii
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    akp seçmeni bak 2 defa oy kullanmış :) maşallah çok dürüstler ;)

    https://www.sondakika.com/haber/haber-24-haziran-secimleri-icin-iki-kere-oy-kullanip-10964913/
  • Boş lafları bırakın, iftiralarınıza artık cevap bile verilmez, sayısı 1-2 değil çünkü.



    Açın ntv ye bakın cumhurbaşkanı gençlerle tai de, vizyonunuz genişlesin, siz pc başında göbek yaparken gençler nasıl çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynak ? görüntü ? konuşma ?

    hayatınız yalan sizin.

    neden iktidar olamadığınızı ve ömür boyu iktidar olamayacağınızı anladınızmı şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Hastanede oldurulme olayi biliniyordu. Sadece haberlere yansimadi.
    Terör örgütü olan HDP dir. pkk onun sadece taşeronudur.

    diğer söylenen bütün laflar boş.
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    hayatım boyunca oy vermeyeceğim tek parti hdp'dir ama hdp hatta pkk sevicilerini şikayet etmek istiyorsan başta hükümet yetkilileri sonra da akp'ye yakın gazetecilerden başlayabilirsin.

    Apo denen terörist başına methiyeler düzen akp'li gazetecileri de egm'ye şikayet etsene.et de erkekliğini o zaman görelim.

    ülkenin cumhurbaşkanı sayın öcalan derken sen burada 3-5 kişiyle uğraşarak kendini ne kadar alçalttığının farkında mısın?

    bizim kutsal ülkümüzü de alçaltıyorsun.öcalan'ın mektubu bu topraklarda devlet izniyle okutuldu,teröristler habur'dan davulla zurnayla bu hükümet döneminde karşılandı.oslo'da pkk'li hainlerle pazarlık yapıldı,dolmabahçe sarayında pkk bildirisi okundu.bunun gibi birçok örnek daha var.şimdi bunları unutup burada 3-5 kişiyle uğraşmak ülkücülük değil kendini alçaltmadır.hafiyeliğe gerek yok.

    sanırım ergensin çünkü aklı başında bir insan saydığım tüm şeyleri unutup birden erdoğan'cı kesilmez.düşünme yetini kaybettin sanırım.ülkücülere ''bunlar sübhanekeyi bile bilmez,bunlar kan emici,bunlar vampir,bunlar ırkçı,bunlar kafatasçı vb.'' birçok hakareti eden kimdi hatırlar mısın? hatırlamazsan ben söyleyeyim erdoğan.peki tüm bu sözlere rağmen onun peşinden giden lider kim bilir misin? onu söylememe gerek yok çok iyi bilirsin eğer ülkücüysen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ülkücüadam

    Aynı sitenin bir başka haberi :

    Forumda pkk sempatizanları artıyor..

    Yazıdaki "Pkk'li" ifadesi bile belli ediyor aslında bunu.



    Yine de durumun vahametini gizlemez elbette bu durum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkücuadam nick'li şahsın yorumlarını dikkate almayın, bunun gibiler buraya gelip ahkam kesiyor ama bu ve bunun gibi rezil zihniyetlilerin Türkiye'ye hiçbir faydası olmamıştır,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayer

    Ülkücuadam nick'li şahsın yorumlarını dikkate almayın, bunun gibiler buraya gelip ahkam kesiyor ama bu ve bunun gibi rezil zihniyetlilerin Türkiye'ye hiçbir faydası olmamıştır,
    İster dikkate al ister alma. Sizin gibi pkk sevicileri sandığa gömeceğiz.

    Neymiş yüksekovadan %93 almışsınız hadi ulan ordan.

    Bu ülkede kimse bir il yada ilçede %90 yada üstü oy alamaz hayal görmeyin.

    Ak partililer gibi oyları çaldınız, insanlara zorla oy kullandırttınız şimdi gelmişsin Türkiyeye faydası olmamıştır diyorsun hadi ulan ordan bu memleket sizin gibileri çok gördü ;

    En son Paşa 1937 de sizin gibileri doğrayıp milleti refaha erdirdi 40 yıl.
  • Bu forumdada ne kadar çok pkk sevici-hdp li varmış öcalana pkk ya 2 laf söyledik herkes kudurdu bizi hedef tahtasına koydu.

    Sizin kudurduğunuzu görmek bizim için şereftir.

    Meclise giremeyince daha çok kuduracaksınız.

    Etekleri hazır edin kekovvv foşik tc geliyor





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Sen kucakla hocam. Siz kucaklayın. Benim kucaklayacak hosgorum bulunmuyor.



    Hepimiz kendi dusuncemizi yasayalim.

    Ozaman soykırım yapacaksın. Madem istemiyorsun alacaksın eline silahı vura vura gideceksin.

    Haaa yapamıyorum dersen boşuna ırkçılık yapmayacaksin.

    Atatürk milliyetçiliği ırkçılık değildir bunu unutmayın. Kürt kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları zamanında memurların ceza yeri doğudur kafası ile tüm pislik memurların yaptığı eziyetleri çekti. Hâlâ da onları hdp nin pkk nin kucağına atacaksınız bir arpa boyu ilerleme göremezsiniz değil 30bin 330bin şehit verilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Çakma ülkücü açılım yaparken neredeydin?

    Habur da neredeydin? Barzani ile megri mgeri yaparken neredeydin?
    Havalimani na paçavra asilirken neredeydin?

    Lafta ülkücü gerçekte biskuvetci.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalancı haysiyetsizler. Olayın görüntüleri ortaya çıktı. Bakın bakalım kim kime küfredip saldırıyor? Adamları dükkandan soparlarla atıyorlar daha bir şey yokken. Sonra da sosyal medyada "ak47 lerle dükkana geldiler" diye lehine çarpıtan pkklılara inanıyorsunuz. Neyse normaldir, selahattini hapisten çıkarıp başkan yardımcısı yapmaya çalışan adayı destekleyenlerden her şey beklenir...
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Sen kürtleri sevmek icin hdp = pkklilari seveceksin diyorsan daha cok kan akar. Kürtler = pkklılarmıda ben pkknin siyasi uzantisini sevecegim ? Pkkya muhtac olunmadan kurt olunmuyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.