Şimdi Ara

AKP'li mv adayından Suruç itirafı: Yaralılar hastanede infaz edilmiş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
582 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jasua85 J kullanıcısına yanıt
    otopsiler öyle 3-5 güne verilmiyor maalesef.
  • ya hdp'lisin. ya da gözünü öyle bir tayyip nefreti bürümüş ki kamera kayıtlarına geçmiş gerçekleri bile çarpıtmaya çalışıyorsun hala:

    http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/iste-suruc-taki-ak-parti-lilere-yonelik-saldirinin-kamera-goruntuleri-LWBqtZlOQ0Ig.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enizam

    Orada kimin başlattığı tartışmalı diyelim, ama hastanede yaralı yatan adamın (4 numaralı ölü) başını ezmeyi nasıl açıklayacaksınız merak ediyorum.
    hastaneye yatan tüm hastaları başı ezilir. standart prosedürdür bu. yahu biri bişey sallıyor. kanıt yok. bişey yok. şimdi bişey söyleyecem süresiz ban alıcam. bu iddiaları çıkaranlar en hafif deyimiyle başka niyeti olan insanlar. o niyetle ne kastettiğimi herkes anlamıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dementor28

    Hobaaaa hadi bakalım troller bunuda açıklasın.Tabi açıklayabilirlerse
    Olayın videosunu izle. "Bir daha gelmeyin..." derken dükkanda hicbir şiddet emaresi göstermeyen kişilerin kafasına kazma sapı vurarak yol gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben suruçluyum 2 kişi kesinlikle hastanede infaz edildi oğlu hastanede sedye üzerinde babası ise hastane önünde linç edildi hastanedeki bütün kameraları da tahrip etmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı ilk kim başlattı beni hiç alaka etmiyor en önemli sorun hastanede infaz yapıldı mı? üstüne güvenlik kameraları zarar gördü mü ben buna bakarım. Şayet hastane işi doğru ise bildiğin göstere göstere insan öldürmüşler ve buna karşı koyan olmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    quote:

    Orijinalden alıntı: ülkücüadam

    Aynı sitenin bir başka haberi :

    Forumda pkk sempatizanları artıyor..



    bunlar babadan oğula kardeşim, allah bunlara fırsat vermesin.

    Alıntıları Göster
    Çanakkale de sadece "kafirler" mi yatıyor? Kaç yüz bin tane vatan evlâdı orada şehit düştü, bunun içinde Türkler olduğu kadar kürtler,lazlar,çerkezler,abazalar,aleviler de var.

    Siz kendi "ırkınızı" yüceltmeyim derken diğer insanlara saygısızlık yaparsanız, kürtlerde özerklik ister lazlar da aleviler de. Demliğin burnu ne kadar yüksek olursa olsun, bardağın önünde eğilmeye mahkumdur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 20 Haziran 2018; 10:46:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyum Muharrem ince ye dir akp artık TAMAM 3 dönemdir ülkeyi ülke insanlarını kanser ettiler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    Olayın videosunu izle. "Bir daha gelmeyin..." derken dükkanda hicbir şiddet emaresi göstermeyen kişilerin kafasına kazma sapı vurarak yol gösteriyor.

    Alıntıları Göster
    Bu konu ne üzerine açılmış?
    Akp'li milletvekili adayı hastanede infaz edildiler demiş.

    Konu bunu anlatıyor, bunun yanı sıra akp'li adayın başka bazı iddiaları yazılmış.

    Konu başlığına dair videodan bilgi edinilemiyor zaten.

    Cehape bu konuda sadece soruşturma tamamlansın bakarız dedi. Ben de öyle düşünüyorum. Sevinip başkalarını suçlayacağınız tek bir durum bile yok bu videoda. En en akp adayını suçlarsınız.




  • Arkadaşlar muhalefet olacam diye kör olmayın dün bu başlığı okuduğum da inanılmaz üzüldüm fakat bugün çıkan bazı görüntülerle dükkan sahiplerinin hareketlerini gördükten sonra fikrim değişti bütün agresyonu başlatan onlar dükkanına misafir gelmişler tamam tepkini göster ama sopayla uğurlarsan mermiyle karşılık alırsın,ki bu görüntülere bakınca ben ilk ateş eden kısmın da direk karşı taraf olduğuna pek inanmıyorum,yani fikirlerinizin değişebilmesi sizin olgunluğunuzu gösterir ama şu bir gerçek hastaneye oğulları ziyaret etmeye giden babayı eger dendiği gibi linç ederek öldürüyorsa bu net olarak emniyet kurumu ya da orada asayişi saglayan kurumun zaafiyeti haklı veya haksız cezayı verecek yargıdır devlette bunu sağlamakla görevlidir,keşke olmasaydı fakat olsy roboskiyle falan alakası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera görüntülerine baktım şuan youtube den hiçde anlatılığı gibi değil dükkan sahipleri saldırıya başlıyor sopalarla felan yanlı ve algı yaparak anlatıyorsunuz ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RhyN

    Arkadaşlar muhalefet olacam diye kör olmayın dün bu başlığı okuduğum da inanılmaz üzüldüm fakat bugün çıkan bazı görüntülerle dükkan sahiplerinin hareketlerini gördükten sonra fikrim değişti bütün agresyonu başlatan onlar dükkanına misafir gelmişler tamam tepkini göster ama sopayla uğurlarsan mermiyle karşılık alırsın,ki bu görüntülere bakınca ben ilk ateş eden kısmın da direk karşı taraf olduğuna pek inanmıyorum,yani fikirlerinizin değişebilmesi sizin olgunluğunuzu gösterir ama şu bir gerçek hastaneye oğulları ziyaret etmeye giden babayı eger dendiği gibi linç ederek öldürüyorsa bu net olarak emniyet kurumu ya da orada asayişi saglayan kurumun zaafiyeti haklı veya haksız cezayı verecek yargıdır devlette bunu sağlamakla görevlidir,keşke olmasaydı fakat olsy roboskiyle falan alakası yok
    Ya Allahını seversen sen dükkan sahibi olsan ve aynı şekilde sana gelinse ggitmelerini istediğin halde el kol hareketi lagaluga yapsalar ne olur? Aç gözlerini sana, bana ve Türkiyeye fena yalan söylüyorlar.

    Hoşgörü herkese lazım, sen tutucu bir insanı sert davranarak anca kışkırtır ve böyle bir provakasyona yol açarsın anca yazık, inşallah daha beter olaylar olmadan biter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskiab -- 10 Temmuz 2018; 16:14:43 >




  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Hastanede başları ezilerek, gaddaarca linç edilerek yaralıların öldürüldüğü söyleniyor bölge halkı tarafından. işin bir yanı da kameraların anında tahrip edildiği, Gözünle gördüğün halde gelenlerin provakasyonunu yine savun bakalım. Savcı ve hakim gibi hemen suçlayanlar gibi hemen algıda doruk yaptırın. BUnlar hep kaybedenlere mahsus hareketler maalesef.

    Unutma kabataş olayı diye bir provakasyon yapmışlardı. Bu utanca rağmen özür bile dilemediler unuttun mu? oy kazananlar her daim halka yalan söylerler, bu her zaman böyle olmuştur. Azıcık sorgulayalım ya! hemen aceleyle suçluyu nasıl bulup ilan ettiler, ankarada bahçelinin adamlarını darmaduman ettiği saadetlilere niye gıkınız çıkmadı? İnsan değil miydi onlar? Ölmeleri mi lazımdı? Ya ambulansın anahtarını alıp ağır yaralıların hastaneye gitmemesi için 30 dakika bekleten emniyetin amirini arayıp durum değerlendirmesi v.s.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskiab -- 10 Temmuz 2018; 16:16:59 >




  • https://twitter.com/urfaliofficial/status/1009046553263296512?s=19



    Doğru mudur bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

    Çanakkale de sadece "kafirler" mi yatıyor? Kaç yüz bin tane vatan evlâdı orada şehit düştü, bunun içinde Türkler olduğu kadar kürtler,lazlar,çerkezler,abazalar,aleviler de var.

    Siz kendi "ırkınızı" yüceltmeyim derken diğer insanlara saygısızlık yaparsanız, kürtlerde özerklik ister lazlar da aleviler de. Demliğin burnu ne kadar yüksek olursa olsun, bardağın önünde eğilmeye mahkumdur


    İyi de o senin baahsettiğin ırkların bu ülke ile hiçbir sorunu yok, ben Türkiye ile ilgili her ayrıntıdan nefret eden, kin kusan tiplere söylüyorum, bunların %95 i de ilginçtir ki hep aynı etnikten oluyor, ne kadar tesadüf değil mi, şimdi bunlara birde kardeşim mi çekelim onlar bizi dünyanın her yerinde kötü gösterirken, düşmana hizmet ederken, binbir hain plan ve hayal kurarken? ben varlığım ile ne ifade ediyorsam normal bir vatandaş herhangi bir etmikte onu ifade ediyor, ha senin gibiler faşizm, tc falan deyip terörizm eylemlerine destek aramak için ülkesini sevenleri ön plana koyup bla bla demeyi çok iyi biliyor ama yemezler, artık o kadar açık ki her şey. Utanmasan kendi ülkemde ülkemi sevmemi problem olarak göreceksin bu dediklerin tam olarak bunu gösteriyor, yallah heval tefal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • AKP önce HDP ve PKK ile kardeş oldu, daha öncesinde Feto ile.



    Hepsi ile can ciğer gezdi. Habur da PKK lilari davul zurna ile karşıladık. Keza Şivan Perwer Barzani gibi adamları halk kahramanı olan ettik. Apo için sayın kelimesini ve iyi adam kelimesini kullandık. CHP ise HDP ile ittifak bile kurmadı. Sadece Demirtaş suçlu bulunmadığı halde ve CB adayı-Milletvekili olabildiği halde içeride tutulması konusuna kızdı. Hangisi terör ile destekli görmek gerek artık.





    Milliyetçi arkadaşlar iyi partiye versin oyunu. Kesinlikle MHP ülkücü bir parti değil. Erdoğan a o kadar söverken bir anda dost oldu. Bunu gören işini bilir. Tabi partizan ve kutuplaşma eğilimi güden bir ülkede yaşıyoruz. Mümkün değil.



    Bu seçim umarım bu herifler başımızdan gider. 16 senedir ciddi sıkıntılara düştük. Göremeyen aptaldır. Fazlası değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskiab M kullanıcısına yanıt
    Yalan konuşmayı kesin artık. Her şey videoda görünüyor. Bir tarafınızdan uydurmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni de cevaplayalım boşa gitmesin sen ne görüyorsun videoda? sen istenmediğin yere gidip salyangoz satar mısın? veya sana sattırılar mı? yoksa benzer bir durumla karşılaşır mıydın? Peki sonrasında ölenler? Bu işi devam ettirip kurşunlarla karşılık verilir mi? Yoksa hastanedeki ağır yaralıların kafasını oksijen tüpüyle ezildiği söyleniyor bunu onaylar mıydın? O olayların kamera görüntüleri istense pekala çıkartılır kanımca, kameraların ve siseminin anında tahrip edilmesi normal mi?


    Yalanmış, hayatınız yalan olmuş, üzgünüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskiab -- 10 Temmuz 2018; 16:12:21 >
  • miskiab M kullanıcısına yanıt
    sen dükkandan adamlar çıkıp giderken saldırırsan sonrasını hesap etmezsen her şey olabilir hastane olunca karakol değil ya hastanelerde çok olay oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.