Şimdi Ara

Akşamları hız düşüklüğü ve ping artması- Millenicom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır internet hızı akşamları düşmeye ve ping artmaya başladı, Hatay'da yaşıyorum, bugüne kadar böyle bir sorun olmamıştı, acaba genel bir sorun mı var, aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan var mı şu an?




  • genel sorun.

  • Netspeed'e davet kodumu "G541GA" kullanarak 12 ay boyunca 5 TL indirim alabilirsiniz. Taahhüt yok

    1 Yıllık abonelik fatura düzenli ödeniyor

    https://netspeed.com.tr

  • Gaziantep'teyim, durum aynı. Birkaç gündür dikkatimi çekti benim de.

  • İstanbuldayım internet 2 gündür leş gibi...


    https://i.hizliresim.com/PbQMRd.jpg


    https://i.hizliresim.com/3bNpA0.jpg




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 23 Kasım 2020; 0:12:57 >
  • Bu hafta bende de hız aynıydı dün ve bugün düzeldi ama bugünde Ping çok yüksek galiba genel bir sorun var. Çoğu kullanıcıda var gibi umarım düzeltirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları hız düşüklüğü ve ping artması- Millenicom

    100 mbit pakette hız bu durumda. Fiber. Sabahları 100 alıyorum akşamları böyle. Gerçi bu yine iyi hali dün 1mbit zor görüyordum tamamen kullanılmaz hale geldi, 4gye geçtim. Urfadayım bende. Umarım sorunu çözmek için bir şeyler yapıyorlarır çünkü bu böyle giderse şikayete başlayacağım. 100 mbit paket parası verip 8mbit almak rezillik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rimesia R kullanıcısına yanıt

    Muğla Bodrum dayım 22.11.20 de internet komple kesildi.Arıza kaydı açtırdım aradan 2 gün geçti arıza iç tesisatta denilerek geçildi ve arıza kaydı kapatılmadığı için başka arıza kaydı da açamıyorum.Arıza başvuru sayfası da sürekli ana sayfaya yönlendiriyor.22.11.20 tarihinde komple kesilmeden önce de geceleri 100 mb olan paket 10 mb lere düşüyordu.23.11.20 de internet kendi kendine geldi ama bu seferde modemde hız 20 mb tanımlı 12-15 mb hizmet alıyorum.Arıza kaydı açamıyorum telefon ile ulaştığımda arızanızla ilgileniyor denerek geçiliyor.Böyle saçmalıkta görmedim şubat ayında gene böyle bir sorun olmuştu kendi imkanlarımla adam bulup çözdüm.


    İşin saçma tarafı iç tesisatım filan yok ana ttnet kutusundan evime direk kablo geliyor oda modeme gidiyor arada ek bile yok.Sorun olana kadar her firma iyi sorun oluğunda ise çözüm hak getire 28.11.20 ye kadar çözdüler çözdüler yazılı olarakta gönderdim iptal ederim bunlarlamı uğraşıcam.





  • Benim hızlar yine yerlerde, sayfalar dahi açılmıyor. Tek kişi kullanıyorum birde interneti.

    Akşamları hız düşüklüğü ve ping artması- Millenicom
  • reklam yapılıyor bir de forumda ama 20den sonra internet yerlerde. hala bu soruna çözüm bulunamadı :

  • ben de türk telekom fiber altyapısıyla 100 mbit paket kullanıyorum. resmen 1 mbit internetim vardı dün akşam. sayfalar açılmıyordu hiçbir şey yapamadım. bazen gündüz de hızlarım 100 mbit in çok altına düşüyor. yaklaşık bir aydır ise geceleri berbat. ayrıca saat farketmeksiniz reddit i hiç kullanamıyorum, reddit serverlarından 1mbit in altında bir hız alıyorum. sorun için destek oluşturdum tık yok. ben de kapattırıcam.

  • Buda benim internet hızım. 100 mbps fiber kullanıcısıyım. 2 haftadır böyle.

    Akşamları hız düşüklüğü ve ping artması- Millenicom
  • Aynı sorun bendede var. Hesapta 100 mbit ama akşamları görmek mümkün değil. Yazlıkta ttnet 100mbit kullanıyorum onda sekme olmuyordu geçen aylara kadar.


    Arıza kaydı bıraktım ancak sorun genel gözüküyor. Portlara sahip çıkamaycaksan güle güle Millenicom.. Ucuz etin yahnisi yavanmış...


    Millenicomda aynı hatla 100 yerine ttnetle 35 daha stabil ve başarılı idi..

  • İstanbulda son 1 haftadır akşamları gerçekten rezil internet 100mbps güya 10 bile göremiyoruz . Rezil ping değerlerinden bahsetmiyorum bile acilen çözüm bulunmalı ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenicom dan bu ay içerisinde iptal edip çıkmayı düşünüyorum, 1 yıldır sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum hiç memnun değilşn sürekli İnternet gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.