Şimdi Ara

alfa julyet mi reno megane mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben olsam tercihim denizkubi olurdu. Muhabbeti güzel.
  • Megane ın 2.eli kuvvetli alfanın değil.Megane'ın servisinde parçasında felan sıkıntı çekmezsiniz.Alfada parça biraz problem.Ancak alfa sıradışı duruyor.Gelecekten gelmiş gibi.2sini de alabilecek param olsa satarken çok beklemeyi veya baya zarar etmeyi de göze alarak alfa alırdım.
  • Alfa Romeo sürmenin daha ayrı birşey olacağını düşünüyorum.
    Almak istediğim şuandaki tek araç Alfa Giulietta
  •  alfa julyet mi reno megane mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

     alfa julyet mi reno megane mı


  • ne meganı şakamı ya Alfaya büyük hakaret ediyorsun şu an karşılaştırma yaparak..
  • Arkadaşlar tamam haklısınız Giulietta çok güzel bir tasarıma sahip birçoğunuz için ve kalitelide bir araba ama yorumlar çok ileri gitmeye başladı.
    Araçların marka ve modellerini söylemeseniz birisini lüks sınıf bir araç ötekini dacia zannederdim.
    Burada önemli olan ihtiyaçlar ve bütçedir, ne megane alınsa pişman olunur keşke Giulietta alsaydım diye nede Giulietta alınsa çünkü megane ı aynı donanımla çok daha ucuza aldığınızda bu benim ihtiyaçlarımı karşılıyor dersiniz ve fazladan para iyiki vermedim dersiniz. Giulietta alsanız dikkatleri üstüne çeken herkesin sahip olmadığı yada olamayacağı prestijli bir arabayı aldığınız için kendinizle gurur duyacaksınız. Ne motor ne donanım seçenekleri nede beklentiler belirtilmemiş ama gelen yorumların maşallahı var..

    Eğer benzinli düşünülüyorsa Giulietta nın motor seçenekleri daha cazip hale gelir. Eğer 30+ yaşlarında birisiysem megane ı, 20-30 yaşlarında isem Giulietta yı tercih ederdim.




  • ben 21 yaşındayım alfanın dizel distinctive modelini almayı düşünüyoruz
  • Alfa Giulietta
  • alfa tabi ki
  • Bu alfanın içini beğenen var mı? Fiat düpedüz.. Bence renault alın, alfanın dışı size lazım, onu da içindeki göremez.. paranız da cebinize kalır..
  • ikisini arasında düşünmen alfaya karşı bir saygısızlıktır
  • alfa guiletta test sürüşü yaptım 1.4 170bg olan araçtı. arkada arkadaş vardı ve arkasının çok dar ve basık oldugunu söylemişti.ancak bütün gözler aracın üzerindeydi kasılmamak elde değil. konsolu da gayet güzel. kullanımı çok eğlenceli.. bence 2 si arasında julyet almamak akıllı bir iş olmaz. reno megane her yerde var ama julyet neredeyse hiç görülmüyor. bence 2 sininde içinde kendini hisset ve hangisinde kendini özel hissedersin onu düşün. bu seni julyet e itecektir. yalnız aracı almadan önce baban arkasına otursun alınca bana küfretmeyin
  • bende biliyorum ama babama laf anlatamadım yakıt tüketimi konusunda dizel jülyet kullanan arkadaşların özellikle yorumunu bekliyorum 1 depoyla ortalama 1000 km yol yapılır mı ?
  • bir arabayla , sizi 'a' noktasından 'b' noktasına götüren vasıta arasında çok fark vardır..

    türkiyede şuan trafige baktıgınız zaman %80 vasıta sizi sadece a noktasından b noktasına götürür..

    bir karakteri olan içine oturduğunuzda işte bu dediğiniz bir vasıta almak onunla biraz özdeşleşebilmek camdan baktıgınızda işte bu araba benim diyebileceginiz bir araba almak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum.

    eğer imkanım olsaydı kesinlikle kendi karakteri olan kendine has şeyler barındıran bir araç almayı tercih ederdim ekonomiden çok.
  • 2 aracada bindim ancak kullanmasamda viteş geçişlerine kadar herşeylerini kurcaladım.bende guilettayla megane i karsılastırmayi komik buluyorum.önyargı denebilir renault için ancak yeni kasalari gerçekten bu önyargıyı kırmıstı bende.çokbüyük hevesle bakıp hayal kırıklıgına ugradım diyebilirim.renault herzaman renault kalıcak gorunuse göre. c sınıfında orta kaliteden öteye gidememiş bir.civic golf astra gibi araçlarida megane ye tercih ederimki guiletta hepsinden çok daha kaliteli ve özel hissettiriyor insana.
  • İki araç karşılaştırılabilir sonuçta aynı segment dalga mı geçiyorsun diyen arkadaşlar olayı abartmış.Tamam bana göre de julyet çok daha iyi bir araç megane 3 ten ama bu megane i yerin dibine sokmayı gerektirmiyor.

    Julyet öneririm ben önerme sebeplerim ise

    Sınıf standartlarının üstünde bir tasarıma sahip olması.

    Sahibi olan insanı özel hissettirmesi.

    DNA gibi bir sürüş modunu ayarlama sistemine sahip olması.

    Çok iyi bir 1.6 dizel motorunun olması

    Donanım olarak zengin olması

    Konforlu koltuklara sahip olması

    Ayrıca Alfa Romeo nun karakteristik özelliği olan sportif bir ruh taşıması
  • öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim julyetin yakıt tüketimi nasıl bilgisi olan var mı test verilerini biliyorum ama onları yakalamak biraz zor gibi dizel olan arkadaşların yorumunu bekliyorum 1 depoyla ortalama 1000km yol gidilir mi çok rahat?
  • Megane 3 HB genel olarak güzel bir araç olmasının yanında, ilk gelen partilerle şimdikiler arasında pek bir kalite benzerliği olmadığını da biliniz. İlk gelen partiler Fransız mamulüydü fakat yerlilerde bir takım çalmalar çırpmalar mevcut. Türk işçisinin özverisine lafım yok fakat Renodan mıdır Mais'ten midir bilinmez; araçta 10'a yakın eksik var. Bunları Renocu arkadaşlar daha iyi bilirler. Cülyet ise kesinlikle tasarım olarak çok ileride olan, çok zarif bir otomobil. Altyapısı Fiat Bravo ile aynı. Cülyete nazaran Bravo'yu araştırın ve fikir sahibi olun. Bravo da güzel bir seçenek, Megane ile aynı fiyatta hatta. Ama Cülyet alırsanız gözünüz başka araba görmez, pişman da olmazsınız.
  • biri aşk diğeri mantık evliliği gibi

    bana göre

    hangisi aşk siz anladınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.