Şimdi Ara

Alınık > Magnat 202, Heco Victa 302, Tannoy Mx1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktaki bookshelfleri satan varsa, fiyat bilgisi paylaşırsa sevinirim.

    (8 metrekare için benzer kaliteli giriş seviyesi bookshelf önerileriz varsa değerlendirebilirim)

    Teşekkürler



  • Merhaba dikmen müzikten 1 ay önce magnat202 için 500tl heco victa 302 için 800 tl fiyat almıştım. İnternette fiyatları 100 150 tl daha fazla bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx1 alma mx serisi güç ister veremessen boğuk karman çorman çalar. Victa al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Morelsd
    dikmen müziğin websitesinde ürünlere tıklayınca farklı bir siteye yönlendiriyor ve o sitedeki fiyatlar da aslında piyasayla aşağı yukarı aynı. Zam geldi heralde

    @Apache Air Fighter
    Pioneer 209r ile kullanacağım, yeterli değil mi mx1 için?
  • 4everr kullanıcısına yanıt
    Melasef yetmez. Bende zamnında mx3-mx2-mxc set vardı. Kardeşimdede mx1 vardı rear olarak. O zamnlardaki diğer iki üst seri revolution ve saturn seriside mx serisi gibi aşırı güç istiyor. Ve temiz bir kaynak. Yani 250-300 lira vericeksiniz ikincielde ama boğul boğuk çalıcak. 80 watt 8 ohm olmadan boğuklukları tamamen kalkmaz mx1 ve 2'nin. Örnek vermek gerekirse elimdeki revolution r3'ler 105 watt 6ohm ama ben 250watt 8ohm musical fidelity a5 ile çalıyorum. Zamanında marantz pm14 mk ii kı signature vardı süremiyordu. Yani bu saydığım 2000'li yıllarda çıkan 3'lü seri ses kalitesi iyi olan amfiden yana ciddi gücü olan amfiler istiyorlar. Herkes ona göre seçim yapsın. Sinemada boğukluk pek belli olmuyor ama müzikte çok kötü. Zamanında aldığım mx seti o sebepten doğru dürüst kullanmadan sattım. Her kulak şimdi boğuk bulmayabilir dinlediği sistemlerden ötürü ama siz heco victa tercih edin. Elinizde güçlü amfiler varsa krell gibi o zaman direk alabilirsiniz düşünmeden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üç markayıda dinlemiş ve birinide kullanmış biri olarak heco victa 302 diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @4everr dostum dün görüşmüştük hoparlörü denedim.

    Pioneer A-209R için bir çift Tannoy Mx1 aldım. Kablosuna kadar özenle seçtim. @Apache Air Fighter dostumun haklılık payı var sanırım, dediği gibi yüksek bir boğukluk hissetmedim ama pes tonların hakim olduğu şarkılarda hafiften o perde hissediliyor. ve sinemada, müzikten daha iyi olduğu kesin. Hoparlör bana çok yumuşak geldi. diğer yazılı modellerin hiçbirini denemedim, ben hep eski ve dev kolonlarla müzik dinlemeye alıştığım için aradığım sertliği bulamadım. kafa ağrıtmıyor çok yumuşak aslında bu hoparlörün bir güzelliği hoparlör çok detaylı ses veriyor bu noktada hafif müziklerde sıkıntı yok ama benim gibi biraz daha sert cihazlara alışkınsan insanın kulağı saniyelerce süren bozuk bir bowwww sesini arıyor. (evet aranan Subwoofer ) ama Sub bağlanırsa bu kez de hoparlörün kendi basslarının ortalığı boğmasına engel olamayacağıma eminim.. o yüzden böyle kullanacağım hem tv hem müzik için. ha pişman mıyım? değilim çünkü bu fiyata sanırım daha iyisi olamazdı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.teknikressam -- 2 Şubat 2016; 9:44:39 >




  • tannoy yorumunu merakla bekliyordum. :) bu durumda heco'ya döndü ibre, 2.el'i de bulamıyorum. Sıfır için makul bir fiyat yakalamayı bekleyeceğim artık. Heco'nun alt frekans performansını herkes övüyor bu açıdan biraz umutluyum ondan. Sub'sız belki iş görebilir 7-8metrekare alanda. Teşekkürler yorumlarınız için.
  • 4everr kullanıcısına yanıt
    Biraz kötülemiş gibi olmuşum ama mx1'i kendi fiyat aralığında şiddetle ama şiddetle öneririm. ben çok memnunum. 7-8 metrekare alanda fazlasıyla doyurur zaten. Hani heco bulamazsanız çok üzülmeyin zaten o pahalıydı

    rica ederim..
  • tannoy mx-3 kullanmis birisi olarak sahnesinden cok etkilendigimi eklemek isterim. gercekten ses rengini begenenler icin fiyatinin uzerinde calan markadir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.