Şimdi Ara

Alkolik olan yada çok sık alkol alanlar plz bi içeri gelin. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mhmtkesh kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam burdaki amaç paylaşım zaten.Keşke yardımcı olabilseydim ama inanıyorum ki arkadaşlardan illaki bir tanesi en azından denenebilecek ve kulağa makul gelen bir cevapla gelecektir.Yeter ki halletmek isteyelim.
  • Akşamları spor yapmaya başlayabilirsin gerçekten iyi gelecektir. Mesela vaktin varsa spor salonuna gidebilirsin para ödemenin motivasyonu farklı olur. Vücut endorfin salgılar, ciddi anlamda rahatlatır. Alkol almayınca yaşanan stresi bilirim tabiri caizse "içi istiyor" insanın. Bu yüzden bitki çayı önerebilirim. Adaçayı yada sarı kantaron. Adaçayının gerçekten sakinleştirici bir etkisi var libidoyu da düşürüyor aynı zamanda.
  • Hollanda'da 1 sene Universite okdum.Her gun 8-10 bira icerdik,arada sarilan jointlerin haddi hesabi yoktu.Turkiye'den giderken 80 kiloda,gayet guzel ve saglikli bir sekilde gittim,1 yil iverisinde tam 110 kilo olmustum.

    Alkol fazla kullanilirsa hem kilo yapar,hem cigerini mahveder hem de mutsuz olursun.asosyal'e baglarsin.Bizim peder de 60 yasinda 45 yildir icki iciyor.Vucunda bir suru benekler olusmaya basladi." hayirdir baba " dedim.Karaciger dedi..

    yani bu meredi iceceksen de az iceceksin.sosyal ortamda alinmali alkol.Evde icersen,tek basina iciyorsan bu alkoliklik belirtisidir.Kolay kurtulamazsin bu sekilde.Arkadaslarin dedigi gibi kendini spora vereceksin.Yapacak birseyler bulacaksin baska caren yok.Yapacak birseyin olmadigi icin aklina geliyor alkol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 6 Mart 2014; 1:22:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende senin gibiydim. Alkolsüz günüm yoktu. Bırakmam hastalıkla oldu. Alkol insana tahmin edemeyeceğin kadar zarar veriyor. Midem yanmaya başladı dönem. Sonra o yanma gitmemeye başladı. En sonunda yemek yiyemez su içemez oldum. O kadar canım yanıyordu. Doktora gittim ülser olduğumu öğrendim. Tüm boğazım da yaralar içinde kalmış. Alkol sigara hayatımın sonuna kadar devam ederim diyordum ama hastalığımı öğrendim bir daha da içmedim. Biraz iyileşeyim arada bira içerim ama kardeşim her şeyi kararında almak iyi. Benim gibi kötü tecrübeyle bırakacağına kendini bilerek bırak. Sana bi bok olmuyor çevren üzülüyor. Ayda bir kere içmekle kimseye bir şey olmaz.

    Ben kendi açımdan olduğu için sağlık yönünden ele aldım tabi. Sağlık geri gelmiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

    Hollanda'da 1 sene Universite okdum.Her gun 8-10 bira icerdik,arada sarilan jointlerin haddi hesabi yoktu.Turkiye'den giderken 80 kiloda,gayet guzel ve saglikli bir sekilde gittim,1 yil iverisinde tam 110 kilo olmustum.

    Alkol fazla kullanilirsa hem kilo yapar,hem cigerini mahveder hem de mutsuz olursun.asosyal'e baglarsin.Bizim peder de 60 yasinda 45 yildir icki iciyor.Vucunda bir suru benekler olusmaya basladi." hayirdir baba " dedim.Karaciger dedi..

    yani bu meredi iceceksen de az iceceksin.sosyal ortamda alinmali alkol.Evde icersen,tek basina iciyorsan bu alkoliklik belirtisidir.Kolay kurtulamazsin bu sekilde.Arkadaslarin dedigi gibi kendini spora vereceksin.Yapacak birseyler bulacaksin baska caren yok.Yapacak birseyin olmadigi icin aklina geliyor alkol.

    dostum babada sedef hastalığı belirtisi var öncelikle..ailemde alkolik olduğu için ordan bilyorum..ikinciside ben alkolikliği asosyalikle falan bağdaştıramıyorum..sanırım özgüven eksikliği olan insanlar alkole yöneliyo..bi dönem diyodum ki param olsa keyfim yerinde olur psikolojimde bozulmaz içmem diyodum ama şekil a 1 nejat işler adamın sosyal çevre sorunu yok para derdi yok gayet karizmatik adam ama oda bulaşmış alkole..bu nasıl oluyor bi türlü çözemiyorum




  • Benimde yaşım 28. Eskiden iş güç kız sıkıntıları vs olduğu zamanlar bende hergün içerdim hemde öyle böyle değil. 3 de 4 de yatıp 6da kalkar işe giderdim bir süre sonra iştahsızlık yorgunluk ellerde titreme gibi olaylar başladı bende o an yeter dedim kendi kendime. Bırakmadım tabiiki ama haftanın 2günü içiyorum sadece. Cuma ve cumartesi günleri içiyorum oda tadında, çakırkeyf olunca bırakıyorum. Diğer günler ekstrem bir durum olmadığı sürece 1 bira dahi içmiyorum. Sende bu şekil birşey yapabilirsin olay kafada bitiyor. Selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtkesh

    dostlar yaş 27.. 10 yıl önce tanıştım içkiyle son 2-3 yıl hariç,gençliğin verdiği puştlukla içki dahil herboku içtik yani uyuşturucu olaylarınada girdim çok sağlam..ama hiç birine düşmedim Allah a şükür..ama alkolü içmeye devam ettim..sonuçta alkol yaa beni esir alabilirmi,ben neler içmişim alkol mü beni esir alıcak? bazı sıkıntılardan dolay çok antidepresan haplar kullandım falan bi süre sonra onlarıda bıraktım..bazen kendimi iyi hissettim bazen tekrar aynı kötü hislerle başbaşa kaldım..ama bütün bu dönemler boyu alkol hep yanımdaydı..yaş 27 ya daha genciz kendime konduramadım sanırım alkolikliği...şehir değişikliği yaptım herşey farklı olur belki diye ama hala daha akşam olduğu zaman sanki içki içmessem zaman geçmiyor ve uyuyamiycakmışım gibi geliyor..her içtiğim akşam kendi kendimle konuşuyorum olm yarın içme bi dinlendir spora başla falan ama olmuyor..şimdi okuyan bi çok arkadaş dicekki bana alkoliksin sen bi doktora git.ben artık antidepresanlarla yaşamak istemiyorum..amatem e yatarsam zaten iyice kendime olan güvenim gidicek..kendi kendime çözmek istiyorumm ama adım ı bi türlü atamıyorum..belkide ertesi günkü stresimi bi şekilde atlatsam kendime gelicem.napıcam bilmiyorum..benimle aynı duyguları paylaşan arkadaşlar varmı acaba? paylaşalım sorunlarımızı..sonuna kadar okuyan dostlarada teşekür ederim..

    bu aksam git 5 bira alacaksan 4 bira al 3 gun sonra 4 bira alacaksan 3 bira al 3 gün snra tekrar git 3 bira alacaksan 2 bira al 3 gun sonra git 2 bira alacaksan 1 bira al 3 gün sonra tekrar git 1 bira alacaksan git 1 litre fanta - kola al ! tabi bu 3 gun sonra git dedigimde o 3 gun de git biranı al her gece ic yavas yavas dusurursen daha ii olur ne kadarda dusurdugun onemli deil diyelim 5 bira al 1 hafta sonra 1 bira daha dusur oyle oyle bence mantıklı :=)




  • Allah'a tövbe et namaza başla. Allah c.c içmemen için gerekli sabrı verir sana. Bundan ötesi yok. İstersen git tedavi ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.