Şimdi Ara

Alokontör hırsızlık yapıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
25.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: windshair

    Ben zede oldum bunlara malesef.. hemde kendim arayıp düştüm resmen.. ama bu vodafonun yatacağı yer yok kartımla tl yüklemek istiyorum dedim mhden vatandaş 7010 ara dedi hiç uyarmadı bu ayrı servistir ücretlidir fln diye aradık ve kart bilgilerimizide vodafon servisi diye verdik olan oldu =(

    Yalancılık 3 kağıtçılık dolandırıcılık peynir ekmek gibi olmuş bu memlekette. Benide keklemeye çalıştılar bugün salladık yarın birdaha ararım diyor buyur ara dedim.
  • Hala kaman var mı,inanmayın dolandırıcılara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi benide aradilar.
    Normal olarak kayit altina alınacak falan dedi bende tamam dedim. Yalniz su varki arayan bayanin sesi pek ciddiyetsiz di . Oradan biraz anladin ama iyi niyet iste ismimi sordu sozde vodafonedan ariyorlar ve ismimi bilmiyorlar neyse soledum ismimi kartina kac kontor mu yukluyon dedi bende sabit 30 tl dedim ondan sonra baeladi bir seyler saymaya bende he dedim gectim. Asil can alici noktaya hangi bankayla caliatigimi sordu onuda soledim:/ onuda gec visa mi dedi mastrr mi dedi onada cvp verdim. Bende hic dusunmuyorumki amaciniz ne diye
    Neyse kartimin yanimda olmadigimi soledim onlarda bir daha arariz dediler kapattilar.
    2 dk gambazliyacaklardi bir daha ararlaraa istemiyorum diyeyim de kapatalım bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar çok dikkatli olun vodafone bunun gibi bir sürü resmi kendi anlaşması bulunduğu kurumla çok büyük ücretleri bünyesine katıyor işine gelmediği zamanda bizimle alakalı değil diyip onayı vermeseydiniz deyip işin içinden sıyrılıyor. Aksine her türlü sorumluluk vodafone aittir çünkü yönlendirmeyi doğrudan numara vererek vodafone mh yapmaktadır. Bu şekilde TÜRKİYE de binlerce kişi mağdur edilmektedir yüklenen tl için kullanılan kredi kartı kartı bilgileri bir şekilde onay verdiniz kampanyaya denilerek (4441010) ALOKONTÖR servisinden kredi kartı faturasına 99 tl 9 taksitle kesim yapılıyor.(kesim yapılmadan) Defalarca aranmasına rağmen iptal etmiyorlar üste çıkıp alaycı konuşuyorlar. Burası vodafone nun kredi kartıyla yükleme yapan resmi bir kurumu. Ama her ne hikmetse hiçbir sorumluluk kabul etmiyorlar.Her türlü hakkınızı sonuna kadar arayın arkadaşlar bende vodafone hatlarımın iptaliyle başlıyorum bu işe aldıkları tl kadar kişiyi vodafone dan çevremdekileri bilgilendirip uzaklaştırıyorum.Servis hizmeti verdiğini söyleyip insanları dolandırmak bu kadar kolay olmamalı....




  • Arkadaşlar benide aradılar dün konuştu konustu konuştu daha sonra kredi karti sordular bende yok dedim hemen iyi gunler deyip kapattilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle yerlere niye üye oluyorsunuz diyen arkadaşla ithafen

    geçen sene vodafone ilk geçtiğim zamanlar vodafone müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartıyla nasıl kontor yukliyceğimi sorunca müşt temsilcisi olcak insanevladı direk buraya yönlendirdi ! vodafone un böyle üçkağıtcı şirketlerle işbirliği yapacagı insanın aklına gelmiyor tabi gene hiçbir vedel ödemiyceksiniz tamamen ücretsiz bi kampanya vs diyip aysonunda 99 tl lik ekstreyi görünce anlamıştım.alokontor çalışanlarına söve söve iptal ettirdim zorla.mesafeli satış sözleşmesine göre 14 gün içinde hertürlü cayma hakkınız var arayın iptak etmek zorundalar !
  • Cayma Hakkı
    Madde 8 — Tüketici; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Hizmet sunumuna ilişkin mesafeli sözleşmelerde ise, bu süre sözleşmenin imzalandığı tarihte başlar. Sözleşmede, hizmetin ifasının 7 günlük süre dolmadan yapılması kararlaştırılmışsa, tüketici ifanın başlayacağı tarihe kadar cayma hakkını kullanabilir. Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar satıcı veya sağlayıcıya aittir.
    Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler ve tüketiciye anında teslim edilen mallara ilişkin sözleşmeler cayma hakkı ve kullanımına ilişkin hükümlere tabi değildir.
    Malın teslimi sözleşmeye taraf olan tüketici dışında bir kişiye yapılsa dahi tüketici cayma hakkını kullanabilir. Bu durumda satıcı malı 9 uncu maddenin dördüncü fıkrası hükmü uyarınca üçüncü kişiden teslim alır.
    Tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz. Ayrıca tüketici, niteliği itibariyle iade edilemeyecek, hızla bozulma veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar söz konusu olduğunda cayma hakkını kullanamaz.
    Bu Yönetmeliğin 6 ncı ve 7 nci maddesindeki koşullardan biri eksik olduğu taktirde satıcı veya sağlayıcı en geç otuz gün içerisinde eksikliği giderir. Bu durumda 7 günlük süre, söz konusu eksikliğin giderildiğine dair bilginin yazılı olarak tüketiciye ulaştırıldığı tarihten itibaren başlar.
    Tüketicinin ödediği bedel kısmen veya tamamen satıcı veya sağlayıcı tarafından ya da satıcı veya sağlayıcı ile kredi veren arasındaki anlaşmaya dayanılarak karşılanıyorsa, cayma hakkının kullanılması halinde, kredi sözleşmesi de hiçbir tazminat veya cezai şart tutarını ödeme yükümlülüğü söz konusu olmaksızın kendiliğinden sona erer. Ancak bunun için, cayma bildiriminin kredi verene de yazılı olarak iletilmesi gerekir.

    laf kalabalığıyla birşeyleri kabul etmiş olsanız bile 7 günde cayma hakkınız var arayın alokontoru takım liderlerini isteyin .okuyun maddeleri iptal etmek zorundalar .ses kayıtları dinlenecek vs diye banada dediler iptal etmek zorundasınız diyip mesafeli satış sözleşmesinden doğan hakkımı söylemiştim iptal etmek zorunda kaldılar .yalnız ilk taksit olan 9 lirayı çekmiş oldular diğer taksitler her ay ekstrede iade gözüküo .bu firma sahibide çalışanlarıda haram para yiyor !




  • bu kadar dikkatsizseniz dolandırılmayı hakediyorsunuz

    Adam sizden kredi kartı numarasını istiyor , çat diye veriyorsunuz var mı böyle basit bir davranış .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    bu kadar dikkatsizseniz dolandırılmayı hakediyorsunuz

    Adam sizden kredi kartı numarasını istiyor , çat diye veriyorsunuz var mı böyle basit bir davranış .

    vodafone müşteri hizmetlerini arayıp soruyorson kredi kartıyla nasıl kontor yükliycem diye burdan kontor yukleyebilirsiniz rahatlıkla diyor işbirlikçi firmamız. vodafone un ismine güvenip veriyorsun kredi kartı bilgilerini! avea kullanıyorsun galiba .İnşallah başına gelmezde birgün avea da boyle üçkagıtçılarla işbirliği yaparsa aglarsın !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alp_Tigin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hirotaro

    bu kadar dikkatsizseniz dolandırılmayı hakediyorsunuz

    Adam sizden kredi kartı numarasını istiyor , çat diye veriyorsunuz var mı böyle basit bir davranış .

    vodafone müşteri hizmetlerini arayıp soruyorson kredi kartıyla nasıl kontor yükliycem diye burdan kontor yukleyebilirsiniz rahatlıkla diyor işbirlikçi firmamız. vodafone un ismine güvenip veriyorsun kredi kartı bilgilerini! avea kullanıyorsun galiba .İnşallah başına gelmezde birgün avea da boyle üçkagıtçılarla işbirliği yaparsa aglarsın !

    Banka bas bas bağırıyor kredi kart numarasını bırak vodafone vs ye banka personeline dahi söylemeyiniz diyor . Banka sizi uyarıyor mu , evet
    ben 3 yılda vodafone kullandım aslaaa telefondan yüklemem ,girerim bankamatiğe ya da telden net bankacılığa veya vodafone bayisine gider yüklerim . 15yıldır faturasız hat kullanıcısıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Aralık 2014; 19:50:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lanet olsun yav! Kredi kartı bilgilerimi verdim. Bankayla iletişime geçip iptal ettireceğim kartımı. Vodafone'ye ait bir servis sanıyordum. Aslında telefonla konuşurken bir yandan Google aracılığıyle AloKontör sitesine de bakıyordum, güvenilir gelmişti. Fakat telefon konuşması bittikten sonra daha detaylı araştırınca beynimden kaynar sular döküldü adeta.
    Bu servisten yararlanıp da memnun olanlar da var. Fakat ben güvenmiyorum. Kredi kartı bilgilerimi almaları kötü oldu. İlk defa böyle tufaya geldim. Telefondaki kadını tebrik etmek lazım yeteneğinden dolayı. Rap şarkıcısı Ceza'dan daha hızlı konuşuyordu.
  • arkadaşlar beni de aradılar alo kontörden 99 tl çekilmiş hesabımdan her ay 11 tl ödiycem sonra sizin bu yorumlarınızı görünce hemen aradım üyeliğimi iptal ettirdim beni 48 saat içinde arayacaklarını sölediler sonra finanbank müşteri hizmetlerini aradım kredi kartımı kullanıma kapattırıp yenilenmesini istedeim kullanıma kapattırdım kredi kartı no güvenlşk kodunu değiştirin dedim haftaya göndericekelr bi sorun olmaz heralde artık dimi????
  • akıl var mantık var, niye kart bilgilerinizi bu dümencilere veriyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlaladigim, ilk mesajlarda ki 3 sene oncesinin nasil olurda kart bilgileri elinde olur.

    Yahu bu interneten alisveris yaptigin her sitede kartin kayitliysa gecmis ola.?

    Not. Kredi karti kullanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha bu konuyu okumadan önce, bu sabah mesaj attılar size özel temsilcimiz size ulaşacak diye :D Direk telefonu kapattım rahatsız etmesinler diye uyuyordum. Telefonu açtım cidden aramışlar :d İsabet olmuş demeki :)
  • Arayan kişi ikna etmek için herşeyi diyor. Onay vermiyorum istemiyorum böyle bir hizmet diyorum neden diyor istemiyorum işte hakkım ben karar veririm diyor hala ikna etmeye çalışyorlar. Vodafonu aradım konuşmadan sonra temsilci direk o bizim servisimiz bir sorun olmaz diyip kestirip attı. Bankayı aradım vodafone benden böyl birşey istedi diye hemen kartı iptal etttiler. Demekki epey kişiyi kandırmaya çalışıyorlarmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mises

    Lanet olsun yav! Kredi kartı bilgilerimi verdim. Bankayla iletişime geçip iptal ettireceğim kartımı. Vodafone'ye ait bir servis sanıyordum. Aslında telefonla konuşurken bir yandan Google aracılığıyle AloKontör sitesine de bakıyordum, güvenilir gelmişti. Fakat telefon konuşması bittikten sonra daha detaylı araştırınca beynimden kaynar sular döküldü adeta.
    Bu servisten yararlanıp da memnun olanlar da var. Fakat ben güvenmiyorum. Kredi kartı bilgilerimi almaları kötü oldu. İlk defa böyle tufaya geldim. Telefondaki kadını tebrik etmek lazım yeteneğinden dolayı. Rap şarkıcısı Ceza'dan daha hızlı konuşuyordu.

    kardeş bana da 2 yıllık üyelik 120 lira kitlediler, hiç böyle katakulliye gelmezdim, bana 9 ay, ayda 13 lira ödeyeceksin dedi ama bunu yüklediğin bakiyeden gidecek gibisinden dedi hızlı hızlı konuşuyor ben de paketim için 30 lira yüklemek istiyordum kredi kartı bilgilerini verdim mal gibi, ben bi de *123# bakiye sorgulatırken gelen mesajda 7010 diye yazıyordu vodefonun kendi hizmeti gibi tongaya düştüm. İlk başta yapmak istemedim kredi kartı bilgilerini sorunca direk olmaz dedim neyse yok müşteri memnuyeti güven falan... baya konuştu ikna etti, ben sadece 30 lirayı yükleyip geçicez sanıyordum, 120 lira falan üyelik deyince olmaz dedim tekrar ikna etti, bana 120 liranın kredi kartından direk çekileceğinden bahsetmedi , sanki fazladan bakiye yükleyip 9 ay boyunca 13 lira bakiyemden kesilecek gibi anlattı ben hala vodefonela alakalı bir durum sanıyorum tabi, sordum istediğim zaman iptal ettirebilir miyim diye istersenin haftaya arayın ya da bir sonraki ay arayın iptal edebilirsiniz dedi, ben de hemen işim görülsün bari 30 lirayı yükleyeyim diye onayladım. Ben düşünüyordum ki 1-2 gün sonra ararım iptal ettiririm bir sonraki ay 13 lira kesinti için fazladan bakiye yüklemem. Ama içime kurt düştü görüşmeden sonra hemen internete alokontör yazdım ve bir sürü vatandaşın bir şekilde kandırılıp dolandırıldığını gördüm. Hemen iptal ettirmek için aradım ses kayıtlarını dinleyip 24 saatte döneceklerini söylediler. Lan neyin ses kaydını dinliyosun iptal ettirmek istiyorum ve zaten direk beni dolandırdıklarını söyledim kabullenmezler tabi. Ertesi gün dönüş yaptılar neden iptal ettirmek istediğimi sorular dedim uzatmayalım dolandırdınız direk iptal edin dedim siz onaylamışsınız bir de diyor ses kaydının bir tek orasından bahsediyorlar. Laobali konuşuyorlar bir de. Yeminle çok sinirliyim o özel teknik birim neyse artık ordaki eleman gerçek hayatta karşıma çıksın... Her zaman ya direk operatörün bayisine, ya da bankamatik ya da internetten yüklerdim hep faturasız hat kullanıyorum. Sadece denemk için aradım vodefone servisi gibi gözüküyordu.
    İptal ettirdim ama ilk taksidi çekmişler 120 lira limitten direk bloke oluyor ve onu taksit taksit her ay ödüyorlar. Bir sürü iş. Ama onla uğraşmayıp kartı iptal ettirmek en iyisi. İlk kestikleri taksitle olay bitiyor. Alokontor anlaşmasını iptal ettikten sonra ya kartı iptal ettircen ilk taksitle kalcak ya da 110 lira iade edicez diyor 9 ay onun yatmasını bekleyecen ama 120 lira bloke olucak 9 ay. Bu arada neden 110 lira neden 120 değil dedim hediye kontörler ve servis ücreti için diyor. Hediye kontör bile paralı . Hediye liralar da normal bakiyeye falan da eklenmiyor paketin için falan kullanamıyorsun.
    Vodafone u aradım evet alokontör bize bağlı bir birim dedi hatta yetkili benim iptal talebimi gördü, ama alokontörün kendi sitesinde ayrı şirketmiş gibi duruyor, hayır ayrı şirket olsa bile vodafone nasıl böyle birşeyle ortaklık yapıyor bu kadar mı paraya açsınız nasıl bir acizlik bu.
    Hala sövüyorum başıma gelen olaya ve orada çalışanlara.
    Arkadaşlar bu alokontör tamamen dolandırıcılık ve haram para üzerine kurulu birşey. Çalışanlar falan kim varsa artık orada tamamen acizler ve haram para kazanıyorlar. Hırsızlığın başka bir şekli bu. Ama bana iyi ders oldu kredi kartıyla alakalı telefon aracılığıyla kesinlikle birşey yapmam, işte normalde de yapmazdım ama vodefone falan derken adam yerine koyduk. Kredi kartı soranın suratına kapatırım bundan sonra.
    Sakın kanmayın!!!! Kabul etmeyince ikna etmek için o kadar dil döküp zırvalıyorlar ki kendilerini masum gibi gösteriyorlar güven diyorlar, 30 lira yüklerim derken başınıza bir sürü iş açmayın.




  • Beni de dolandırdırlar, bugün şans eseri ektrede gördüm aylardır para çekiyorlar patır patır. Bu kadar şikayetten sonra nasıl ayaktlar hala anlamıyorum kimse dur demiyor mu bu adamlara?
  • internet ve telefondan alışveriş yaparken asla asıl kart numaranızı vermeyin sanal kartınıza gereken miktarı atın o kartın numarasını verin isteseler bile fazla miktar çekemezler. asıl kart numaranızı verdiğinizde habersiz istedikleri miktaır çekerler işin yoksa bankadan yeni kart bekle o da gelmez bilmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.