Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
58
Favori
112.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pinokkyo kullanıcısına yanıt

    Yanda 1-2 ay yazmasa bu sabah almıştım hocam :D

  • Seraph1924 S kullanıcısına yanıt
    Sanırsam aynı model 100 lira daha pahalıya geliyor.

    https://www.samuraysport.com/wo0801-buck-butte-insulated-jacket-116423

    Çark muhabbeti de var sitede ama %15 verdi denedim fakat hali hazırda indirimle birleşmiyor hatası verdi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntıladığım mesajda veya benim mesajımda fiyatla alakalı bir yorum yok. Arkadaş fiyattan bağımsız Columbia daha iyi demiş. Ben de bunun yanlış olduğunu belirtiyorum. Bana da aynı soruyu sorsan arada ciddi fiyat farkı varsa ben de ucuz olanı tercih ederim.


    Dediğiniz gibi polemiğe gerek yok fakat yorumları doğru okuyalım lütfen. Hayırlı akşamlar.

  • mustafa2 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolasın. Powder lite modeli. İstanbulda kazakla kışı geçirirsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.78 boy, 90 kiloya "M" beden bir bakınayım dedim. Ancak vücut değer tablosuna göre "L" almam gerekiyor. Sırf bel ve kalça ölçüleri bile "L" ile uyumlu. Göğüs ve kol "M" bedenine uygun çıkıyor. Sizce ne tercih edilmeli? Forumdan takip ettiğim kadarıyla boy ve kiloya göre "M" tercih edilmiş durumda.

  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt

    Ben bu Colombia sevdasını anlamıyorum hayır en garip olanı Çakma malın oranı ve satışı o kadar fazla ki colombiadan daha fazla ciro elde ediyorlar.Ben Amerika’da Colombia giyen insan görmedim desem yeridir.Zaten kimse dağcı gibi gezmiyor yurtdışında🤣.Ülkemiz tekstil konusunda çok ama çok iyi bir yerde İranlılar bile sınırı geçip Van’dan alışveriş yapıp kendi ülkelerine dönüyorlar sadece giyim için geliyorlarmış gerisini siz düşünün


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt

    Hocam içinde bulundurduğu omni-heat teknolojisi için alıyorum ben şahsen


    Ayrıca lcw den mavi den 500 tlye alcağıma columbia alıyorum doların 11 olduğu zamanda bu fiyata almak asıl mantıklı olan ..Çünkü asıl fiyatı 2.500 tl olan bir monttan bahsediyoruz .

  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt

    Polyester iç çamaşırı vs gibi kıyafetlerde kullanıldığında %100 yanlış bir kumaş türü


    Ancak kışlık montlarda kullanılmasında bir hata yok zaten kat kat , kalın ağır giyinmekle aynı mantık siz sadece hafif giyiyorsunuz bunun konforu için tercih ediliyor



    Onun dışında columbia north face gibi markaların zararlı kimyasallardan uzak durduğunu biliyorsunuz heralde + olarak özellikle nefes alabilir bi şekilde tasarladıklarını sitelerinde belirtiyolar  

  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

    Var böyle tipler. Boş boş konuşuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim kız arkadaşım için xs beden mont veya polar bakıyorum acaba uyguna varmıdır ?

  • Dostlar hazır konusu açılmışken bu montların bedenleriyle alakalı bir geri dönüş yapayım dedim benim bedenimde olan birileri varsa diyerekten.


    72 kg 172 boy ölçülerim var. Amazon'dan sipariş vermeden önce mağazada 2-3 adet mont deneme imkanım olmuştu M deneyip memnun kalınca S'yi hiç denemeden M bedenlerden sipariş vermiştim. Neyse forumda çok goygoyu dönünce ve bazı çok bilmiş arkadaşlar S almalıydın M hiç olmaz falan dedikten sOnra acaba hakikaten bedenleri çok farkediyor mu diye dün akşam tekrar mağazaya gittim ve S bedenleri denedim.


    Montları denerken üstümde sadece gömlek vardı. S bedenler tam sardı vücüdumu omuzların altı göbeğin üst kısımlarından az biraz sıktı ve vücuduma sıfıra sıfır oturdu. Sonrasında satıcı arkadaşın da tavsiyesiyle M bedenleri de denedim ve dapdar olmasındansa -içine de yelek kazak farklı bir şey giydiğimde sıkmaması açasından- M'nin daha mantıklı olduğuna karar verdim. Sonuçta her zaman sadece bir tek gömlek giymeyeceğim ya da 2 3 kilo aldık diyelim mont daha da dar olacak o yüzden benim ölçülerimde olan varsa faydası olur belki.


    Bu arada delta ridge modeli M bedende tam oturdu kollar dahil en ufak bolluk yok. Diğer powder lite modelleri yapısı gereği biraz daha bol ve kabarık duruyor onlarda kollar biraz yer yer bol durabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 22 Kasım 2021; 11:26:29 >




  • rageofdynax kullanıcısına yanıt

    184 boy 90 kiloyum, forumdan daha önce mont denemiş bir arkadaş L beden olacağını söyledi.

  • msb_bjk kullanıcısına yanıt

    Hocam hay allah razı olsun benle aynı ölçülere sahipsin.bende alcaktım kafam karışınca bıraktım..bazı arkadaşlar dar vücuda yapışan sevdiği için sanırım small diyor. O zaman medium almak mantıklı .peki ridge modeli çokmu dar medium için. large mı almalıyız indirime girer diye takipteyim.ben biraz bol olmasını tercih ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam M dar olmuyor ridge diğer modellere göre daha güzel oturdu. Delta ridge siparişim bugün gelir herhalde ben atarım resim çekip.


    Tavsiyem yakın bir columbia mağazası varsa gidip denemeniz

  • Disarda 10 kisiden 9unun cakma giydigi colombiaya da o kadar para vermek mantıklı değil.Yurtdisinda 40 50 dolarlik montlar burda ilah olmus


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT28 kullanıcısına yanıt

    Ben almak için aylardır bekliyordum şuan çok sıcak fırsat yakalamadığım sürece almayacağım bunların nedenini söyleyeyim.


    1) bedenleri gerçekten garip. Göğüsten tam gelen koldan bol geliyor vs.

    2) Tam anlamıyla su geçirmez değil hal böyle olunca dışarıda dolaşırken şemsiye şart oluyor. Şemsiye taşıyacaksam herhangi bir mont ile de istanbul'da rahatça dolaşılabilinir.

    3) Rakipleri karşısında çok çok pahalı.


    Misal jack wolfskin troposphere mont su da geçirmez sıcakta tutar. gördüğünüz üzere işlevsel ve işe yarayan bir mont olarak yıllarca giyebilirsiniz.

    Columbia'lara baktığımızda ise ince olması ile size rahatlık sunacak, sıcak tutacaktır ama ne eksi dereceye karşı sıcak tutar ne de yağmurda sizi sudan uzak tutar.


    Yerel mağazalarda columbia'ları vakko gibi moda markası fiyatlarına satıyorlar ki onlar kesinlikle o fiyatı hak etmediği gibi amazondaki fiyatları da hak etmez.

    Powder lite modeli en basic modeli ve aylardır 850-900 liraydı ama kimse almıyordu. Şimdi forumda paylaşılıyor diye kapış ediliyor. Hocam afedersiniz de parayı yerden mi buluyorsunuz? Bu montların mağaza fiyatlarının fahiş olduğunu bilmeyen var mı? Amazon fiyat geçmişine hiç mi bakmadınız?


    Gel gelelim sonuca. Bu montlar 500-600 bandında alınırsa gerçekten parasının hakkını verecektir. Onun üstüne paranızı bağlamayın buna. Maddi durumunuz varsa Jack Wolfskin veya Marmot alın.

    Çünkü bu sadece MARKA'dan dolayı giyilebilecek tarzda bi ürün seviyesine geldi şuan. Zira herkeste çakması olan bir ürünün de orjinaline sırf marka için para vermek anlamsız olur.

    Ben de sizin gibi 200-300 lük monttan ne farkı var diyenlerle dalga geçiyordum aslında onların yorumu halen yanlış ama 1000 lirayı hak edecek bir mont değil kesinlikle. 2000 liralık montu 850-900 alıyoruz sanmayın lütfen. 500-600 lere düşerse zaten ben de alacağım o fiyat bandında gayet kaliteli bir mont. Ama daha fazlasını beklemeyin.


    söyleyeceklerim bu kadar. tamamen okumadan linç etmeyin. :)



    ekleme de yapayım;

    lcw, defacto, koton gibi yerel mağazalarda sizin de deyiminizle dandik montlar 400-500 lira çok haklısınız. Bunların birebir aynıları trendyolda 200-250 liraya satılıyor. Misal mağazada 450 lira olan montu iş yerindeki çocuk 200 liraya aldı trendyoldan. bu şekilde de alınabilir aslında HER ŞEY MAĞAZA FİYATI DEĞİL.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 22 Kasım 2021; 10:10:9 >




  • rageofdynax kullanıcısına yanıt

    Hocam M sana olmaz soyle olmaz gobegin var diye tahmin ediyorum gobek kismi dapdar olur patlayacak gibi..Ancak L alirsin bi seferde kollarin uzun gelme ihtimali var senin durumun bu sekilde olur.Columbianin M/L gibi ara bedenler uretmesi gerekiyor bence..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt

    Sağolasın ben ridge geçem bağdat caddesine gittim 2 kişide gördüm çok güzel geldi gözüme resim atarsanız sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatemoğlundan mont aldım 7 8 sene oldu taş gibi. Aynı montun muadilleri 800 tl civarı. Columbia markasında aynı tip mont en az kat pahalı. Hele dolar burada iken en az 3 katına çıkar. 1500 tl civrı para verebilecekler zaten sıkıntı yok onlara. Ancak böyle en üst düzey mont alma olayı anca elite tabakasında şu an. İşin ennteresan yanı kalite anlamında çok aşırı farklar var mı bilemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BlackLead


    power lite montu TR'de kızılay dağıtmışa benzeten insanlarız karşim bi teşekkür edin.a101 kötüsünden columbia mont satıyor omni heat falan yok ben dedim ki bu kötü ben 1468'e aldım ağustosta.sonra Blacklead geldi bu iyi m beden L giyen alsın dedi baktım güzelinden.900 lira beleş alsın L beden biri dedim sen misin diyen.. amazon gördü konuyu ooo 900 beleş mi alın o zaman diye amazon.de stoklarını açtı yani olay bu.satmıyor dediğiniz marka katar'da bile satıyor kardeşim söyledi.indirimde oradan alacaktım hatta ama aynı paraydı.herkesin varmış çok normal bir şeymiş.malum gündüz 50 dereceyse gece buz gibi orası çöl.adamların 110 bin dolar mı ne kişi başı milli hasılası yani başka marka mı yok ki bunu alıyorlar?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.