Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
58
Favori
112.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun güle güle kullanın. amazonun kargo takibi doğru çalışıyor mu peki ? gönderilmesi, dağıtım süreci falan. ayrıca takip edebileceğimiz takip numarası veriyor mu?

  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

    Evet takibi doğru ve güncel. Numara giriyorlar. DHL'ye girildiğinde ve dağıtıma çıktığında SMS ve mail ile de ayrıca bilgi düşüyor.

  • Ben de aşağıdaki ürünü aldım. Tek kusuru 2 ay sonra gelecek olması. Acelem olmadığı için çok sorun etmiyorum. Ara ara bu model de farklı renk alternatifleri ile fiyatları düşüyor.




    Amazon Columbia Mont Ana Konu :)




  • sguler16 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun 171 boy 64 kilo xs olur o zaman. Satın almadım ama bakarken xs bakayım

  • tekkral34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. İlk aldığım montu iptal ettim beden olayından, hazırlanıyor durumunda olduğundan kabul edemediler, gelince kargoyu kabul etmeyin dediler. bu nedenle takibini iyi yapmam gerekiyor. iş yeri adresim. bazı firmalar direkt güvenliğe bırakıyor kargoyu çünkü. cuma gecesi sipariş vermiştim ben de izmire. henüz gönderilmedi.

  • Amazon Columbia Mont Ana Konu :)
    Amazon Columbia Mont Ana Konu :)amazon
    Columbia Erkek Lake 22 Kuş Tüyü Mont
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B087VH7KFX

    M beden 655 tl.Linke tıklayıp M bedeni seçince diğer satıcının fiyatını gösteriyor.Sağ altta diğer fiyat seçeneklerinden Amazon Germany olarak seçin.

    Amazon Columbia Mont Ana Konu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 22 Kasım 2021; 14:9:48 >




  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Bir de polyester ucuz bir ürün olduğu İçin sanırım. Mesela kaşe kaban veya herhangi bir montta yün oranı varsa fiyat yükseliyor. Columbia, North Face, JW gibi markalar eğer sürekli dağda bayırda karda gezmiyorsanız çok gereksiz çünkü çok terletiyorlar…Amaca uygun kullanım olursa iyiler ama… Yani evden işe işten eve giden biri için çok sağlıksız buluyorum şahsen…
  • sayfam kullanıcısına yanıt
    1035 TL
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    Amazon.com.tr üzerinden Almanya çıkışlı 2 kargomu da DHL ile yolladılar. Biri mont biri ayakkabı. Mont bu sabah kapıma DHL tarafından getirildi. Ayakkabı hala Almanya da gözüküyor.


    Amazon.de üzerinden aldığım ayakkabı Australian Post Global ile gönderildi. Hala Almanya da. Tüm dünyayı gezer o gelmeden önce.


    3'ü de aynı tarihli alışveriş.

  • Cool_psy kullanıcısına yanıt

    İstanbul gibi devamlı yağmur yağan bir şehirde iseniz bu tarz ürünler çok işe yarıyor.Ayrıca dağcılık trekking falan yapmaya gerek yok.Yurtdışında gördüğümde insanlar yolda yürürken bile hep bu markaları giyiyorlardı.Kaliteli ürün ise terletme yapmaz..Kumaş teknolojileri farklı bu markaların.

  • asy06 A kullanıcısına yanıt

    teşekkürler. montu dhl göndermeleri çok iyi, yurtiçinden bile hızlı bir çok yere göre. ayakkabıyı yerel posta ile göndermeleri kötü olmuş ama. bunlar aliexpress kargoları gibi olursa dünyayı gezer dediğiniz gibi.

  • claswan kullanıcısına yanıt

    Hocam tane tane size anlatayım.Marka fanı değilim ama outdoor montları giydikten sonra diğer montları almanın çok gereksiz olduğunu gördüm.

    1-Bedenler alman ölçülerinde.Çok göbeğiniz yoksa 1 beden küçük tam olur.Biraz şans işi tabi ama aradaki fiyat farkı için değer diye düşünüyorum.

    2-Birkaç kere yazdım forumda o dediğiniz markalarda kullanılan kimyasallar boyalar ve kumaş!(En kanserojen naylonlardan iplik üretiliyor) kansere davetiye çıkarır dikkat edin.

    3-Columbia en iyi marka gibi iddamız yok.JW de çok iyi marka ama jack wolfskin troposphere 'i 1.800-TL altına yani aldığımız columbialar gibi 500-600'e bulabiliseniz bizimle paylaşın hepimiz alalım.Hele Marmotu 2.500 altına bulursanız hemen alalım.Çok daha kaliteli olan Napapijri,Mammut-Solomon gibi markaların montları 4.000 TL civarında. Ayrıda Columbia Grand trek modeline bakın isterseniz.Hiç su geçirmez harika bir kumaşı var.

    Ayrıca 6 sene önce çok ucuza aldığım Regatta(ki daha alt kalitedir)montu 6 senedir giyiyorum.Hala su geçirmiyor.6 sene bahsettiğiniz yerli markalardan hangisi bu kadar sağlam kalabilecek?Bunların örneğin fermuarları ne kadar kaliteli? içe su alıyor mu? dikişleri laser mi?

    Evet Kimse parayı yerde bulmuyor.Bu kur artışı ile yakında iç piyasada bile kansorojen yerli montları Columbia fiyatları ile alamayacağız.Artı Columbia'nın yurtdışı fiyatları bile 70-80 Euro'dan başlıyorken Amazon gerçekten iyi fiyata satıyor şu an .O yüzden arkadaşlar sağolsun linkleri paylaşıyorlar.

    Powder lite modeli en basic modeli ve aylardır 850-900 liraydı ama kimse almıyordu diyorsunuz.

    O zaman kur ne kadardı şimdi ne kadar?Buna rağmen ucuzsa bu son fırsattır diye düşünüyor buradaki arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 22 Kasım 2021; 14:57:45 >




  • Marmot Erkek Guides Down Hoody Ultra Hafif Kuş Tüyü Ceket, 700 Fill-Power, Sıcak Dış Mekan Ceketi, Kapüşonlu, Su Geçirmez, Rüzgar Geçirmezhttps://www.amazon.com.tr/dp/B088MCGB6V/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_C54DGGRFD0T6R37X36HS?psc=1
  • Marmot Montreal kuş tüyü manto, Kadın, 700'lü kuş tüyü dolguhttps://www.amazon.com.tr/dp/B000BDGXL6/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_V6PV81XMZKKKXPZ905WX
  • İnsanların uygun fiyata "gerçek marka" almasını bile sindiremeyen çıkma tipler buraya da peydah olmuş, birde cevap veriyorsunuz sizin iyi niyetinizi bu tipler hak etmiyor, siz ne derseniz bir fazlasını söyleyecek amacı başka çünkü basın engeli gitsin uğraşmayın bunlarla.


    Montu da uygun bulursanız yapıştırın geçin kaliteli mal giymenin keyfini yaşayın, bu tarz markaları en az 4-5 yıl giyersin lcw koton naylonlarını giyenler bilmez.


    Birde alıp ta olmayanlar hemen iade etmesin buraya yazıp bir hafta falan bir beklerse iyi olur, dayanışalım bu ülkede başka türlü olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Kasım 2021; 15:44:16 >
  • gaddar075 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler paylaşım içim.

    Ömürlük bir mont.Kutupta bile giyilir.

  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    rica ederim ; türkiye fiyatı 4/5 k civarında.
  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07VMBLJ5Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20&psc=1

    Bu M beden montu kızım için aldım ancak küçük geldi. Bana maliyeti 655 tl isteyen olursa verebilirim yoksa iade edeceğim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReflexAction

    Evde oturuyorsanız evet pamuk,yün giyebilirsiniz fakat bu marka outdoor markası dağcılık,trekking yapan kimse asla pamuklu giyilmeyeceğini bilir ıslandımı bir türlü kurumaz teri dışarı atma özelliği düşüktür ve ıslanınca yalıtım özelliğini kaybeder.Yünlere gelecek olursak ağırlığı ve hacmi yüzünden yine tercih edilmez günümüzde dağcılık ve outdoor sporlar için işlevsel sentetik kumaş teknolojileri mevcut bu yüzden outdoor firmaları bunları kullanıyor.

    Evde oturmuyorum ama dağda da gezmiyorum 40 yılda bir yağmur yağdığında da şemsiyemi alıyorum istediğim yere gidiyorum. Bu tip montlar şehir yaşamı için uygun değil ama görseniz herkes dağcı gibi dolaşıyor memlekette ayrıca columbia mont giydim ne olduğunu çok iyi biliyorum şehir yaşamına gelmez sürekli terler, soğursun en ufak dikkatsizlikte grip olursun, ama olsun janti gezmek, oo ben columbia giyiyorum diyebilmek daha üstün meziyet olarak görüldüğü için bu kadar tercih edilmesi normal.





  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt

    Hangi şehirde yaşadığınıza ve hangi Columbia modeli giydiğinize bağlı.Antalya'da tabiki terlersiniz.İstanbul gibi çamur yağmurun eksik olmadığı ve ıslanırsan deli gibi üşüyeceğin yerde dandik bir mont yerine bunu 500'e almak mantıklı.Konu bu marka ise Columbia'nın Su geçirmez gran trek modeli var örneğin.Hiç giydiniz mi? Herkes montunu ve şemsiyesini kurutmaya çalışırken,karda donarken sen iyi ki bu montu almışım dersin. Herhangi marka bir goretex kumaşlı mont için de geçerli bu dediğim.

    Hava atmak için giyilmiyor bu montlar dünya kadar çakması var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 22 Kasım 2021; 15:59:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.