Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF) (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.627
Cevap
190
Favori
1.257.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Hocam amazon pek değişime yanaşmıyor bu tar durumlarda. İade edin tekrar alın diyor. Veya servisle görüşüp ordan değişim için ugraşmak gerekiyor. Bir de dünden beri çok uğraştırdı, ne yalan söyleyeyim soğudum biraz. Elimdeki 3070 ile devam edip 5XXX serisini beklerim muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Amazon da TR ekonomisine bu yönden ayak uyduramamış. Ama iş, taksitleri kısıtlamaya gelince şıkır şıkır çalışıyorlar. Yok hacı bundan sonra hb, vatan harici alınmaz ya.

    Canınızı sıkmayın hocam gece vatan indirimlerine bakın pulse var her türlü kart var. Xtx lere de bakın isterseniz. 34k ya geliyor pulse xtx.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Xtx 34k'ya iyiymiş hocam. Hiç yoktan aklıma soktunuz şimdi bakın :) :)


    Benim 850w güç kaynağı ona yeterse onada bakınayım bari amazondan iadem onaylanınca. Sizde de xtx vardı değil mi? Onda da 8+8+8 24 giriş mi var hocam? Bendeki psu'da 2 x 16 pcie girişi ona da olur sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulse 34 küsür, Nitro+ 38 civarı hocam. Nitro+ kartında hiçbir şekilde macun pump out sorunu olmadığı söyleniyor. Bu serideki en sağlam karttır kendisi. Pulse de harika bir model bence. Tasarımı sade ve kart biraz daha ufak diğerlerine göre. Her türlü kasaya sığacağını düşünüyorum. Evet 3x8 Pin PCIE var hocam. Sabah konuştuğumuz gibi bağladığınızda bir sıkıntı oluşmaz. Benim setupta 3 ayrı 8 pin bağlama imkanım olduğu için o şekilde bağladım. 3. pini y şeklinde bağlasanız da bir sıkıntı olmaz ama. Bu kabloların dayanma gücü bahsedilenden daha fazla teknik olarak.


    850w yeter hocam min. 800w önermiş Sapphire. Sizin Nitro+ XT'deki sıkıntı karttaydı büyük ihtimal. Bozuk kart göndermiş olabilirler. Kalite kontrol eskisi gibi değil. Ya da biri bozdu geri gönderdi. Paket yapıp başkasına mı satıyor napıyor bunlar? Değişik işler. [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF) 


    Pulse XTX

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Mart 2024; 20:3:11 >




  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Evet amazon'da öyle bir şüphe var her zaman :) tamam iade süreçleri konusunda mükemmeller ama bu mükemmellikleri bazen korkutuyor acaba iade ürünler zaman zaman stoklara konuuor mudur diye. Hoş bunun paketi temizdi jelatinleri vs. Ama geçmişte ambalajı bozuk ürün geldiği de oldu bana önemsemedim.


    Bakalım vardır bir hayır diyorum. Belki kullanmaya başlayacaktım iade hakkı süresi bittiğinde bozulacaktı sonra uğraş dur servisle. Kötünün iyisi oldu en azından diyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Aynen ilk montajda belli etmesi iyi olmuş. Şimdi daha garanti yerden alırsınız iyi olur. Amazon sadece iade güvencesi var vallahi başka bir olayı yok dediğiniz gibi. Ben Amazon.it üzerinden aorus master 3070 almıştım mining dönemi. Kutusu rezalet geldi görseniz. Gümrükte açmışlar vs. Ama sıkıntı yoktu kartta [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF) 

  • Bu arada farklı bir sürüm driver gelmiş ama Adrenalin üzerinde görünmüyor. 24.3.1 ile daha iyi şeyler görürüz. DX12 ile donanımlar daha iyi kullanılacak gibi duruyor. AI çekirdekleri devreye alınıp, FSR'ı AI destekli yapacaklar sanırım.


    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-ms-agility-sdk-23-40-14-01



    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF)
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF)directx developer blog
    D3D12 Work Graphs - DirectX Developer Blog
    https://devblogs.microsoft.com/directx/d3d12-work-graphs/


    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF)
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF)techpowerup
    Avatar: Frontiers of Pandora's Latest Patch Fixes FSR 3 Artefacts & FPS Tracking
    https://www.techpowerup.com/320296/avatar-frontiers-of-pandoras-latest-patch-fixes-fsr-3-artefacts-fps-tracking




  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Size de çok zahmet verdim dün bugün. Ayrıca teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ne demek. Ayrıca XT Pulse modeli de 28 küsüre geliyor. Tercihinize göre alırsınız hocam [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF) 

  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    İade sürecime göre takip edeceğim hocam[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

    Work Graphs olayının Amd ile alakası yok. Microsoftun getirdiği bir özellik oyun kısmında yaşanan darboğaz durumlarını çözmesi bekleniyor ve aynı özellik NVIDIA kanadına da gelecek.

  • Amd de shader cache sorunu cozuldu mu? 3.part program lar beni ilgilendirmiyor. Kendisi bu sorunu çözdü mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Ben de onu söyledim zaten? Hardware kısmı daha iyi utilize edilecek. Ms linkini atmışım zaten AMD getirdi demedim ki?

    AI destekli FSR kısmı ayrı bir konu. Onu AMD yapacak zaten. Karıştırmamak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    24.2.1 ile çok daha iyi. RX 7000 için. Hala gelişmesi lazım. Tamamen düzelmiş değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Advanced Micro Devices


    https://www.amd.com/en.html

  • Herkese selamlar.


    Uzun yıllar sonra heves edip kendime bir masaüstü bilgisayar aldım ve ekran kartı olarak da AMD Radeon Asus Tuf Rx 7700 Xt tercih ettim. Ancak şuana kadar oynadığım oyunlarda ya da günlük kullanım esnasında herhangi bir çökme vs sorunu yaşamasam da bilgisayarı yeniden başlattığımda bir kaç defa "Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi" şeklinde bir bildirim aldım.


    Araştırdığımda bunun Amd'nin ya da sistemdeki bir arıza nedeniyle olduğunu ve pek çok kullanıcının başına geldiğini vs falan okudum. Açıkçası durum beni biraz tedirgin etti. İş sonrası akşamları 1-2 saat kafa dağıtmak için topladığım bir sistemin kronik arızasının olabileceği konusunda şüphe içerisindeyim. Bilgisayar konusundan da biraz uzak kaldım açıkçası başlığın önceki kısmında overclock vs kavramları bana yabancı bunlarla pek vakit harcamak istemiyorum. Sorunla ilgili Fastbootu falan kapattım. Msi Afterburner ile ilgili yapılması söylenen ayarları da yaptım. Sonrasında yalnızca 1 defa oldu ama yinede içime bir kurt düştü.


    Konunun önceki kısımlarında bir arkadaş Windows/minidumps klasörünü falan yazmış öyle bir klasör bile yok. Çökme olmadı ama sorunun da neyden kaynaklandığını anlayıp gönül rahatlığıyla kullanmak istiyorum.


    Biosum ve driverlarım güncel. Söz konusu hata sistemi gönül rahatlığıyla kullanmama engel mi yoksa çok önemsememem gereken bir problem mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.





  • Gear01 G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.

    Bu sorun senin sistemden kaynaklı değil, bilinen amd sürücü sorunudur. Endişe etmenize gerek yok. Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Her 4-5 açılışta bir ayar sıfırlandı bildirimi alıyorum ama yük altında böyle sorun olmuyor hiç. Keza birkaç arkadaşımda da var, redditte aratırsan birçok kişi de yaşıyor bu sorunu.

    Eğer oyun sırasında sistem çöküp bu sorun çıkarsa o zaman endişe etme gerek. Şimdilik her şey yolunda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    sapphire yaramaz. 1-2 tane süper, harika, ateş ediyo, gibi yorumlar gelebilir ama genelde hatalı kartlar çıkartıyor. ben 6900XT SE'deki ısı sorununu termal macun ile çözdüm. kartı açana kadar imanım gevredi. 2-3 vidayı lehimlemişler resmen. PCB'yi kanırtmak zorunda kaldım, bir yuvayı da oymak zorunda kaldım. undervolt yemiyor kart. 1150 aşağısı sıkıntılı. Pulse serisinde arızalı kartlar çıkıyordu muhtelif jenerasyonlarda. değişim şansı varsa değiştirin ya da itele gitsin yol yakınken [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.5.1 (FSR-RSR-AFMF) 

  • ebenama kullanıcısına yanıt

    İade edeli çok oldu hocam. İadenin sonuçlanmasını bekliyorum. Benim kart pulse degildi bu arada, sapphire'in nitro+ modeliydi. Ama bu yaşadığım vaka sapphire'den soğutu beni. Bu yaşıma kadar ekran kartından işlemcisine raminden anakartına çok donanım geldi geçti elimden. Memnun kaldığım oldu kalmadığım oldu ama ilk kez sıfır kutulu bir donanımın bozuk çıktığına şahit oldum. Amd düşünürsem tekrar sapphire powercolor vs değil direk asus'u falan tercih ederim muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    ASUS ROG açık ara en iyi vga varyasyonu bence ama kur yüzünden türkiyeden alınacak kart değil. ROG yerine TUF alınabilir

  • 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.