Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.607
Cevap
189
Favori
1.254.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ebenama kullanıcısına yanıt

    Aynen, rog'dur sitrix'dir hayatımdan çıkaralı çok oldu :) onlar uzak birer hayal artık ülkede. Bize tuf'da yeter :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir soru soracağım...sapphire 7900xt kullanıyorum son driver ile msfs 2020 oynuyorum genelde adrenalin üzerinden fsr aktif olarak oyun içi ayarlarda anti aliasing TAA olmasına karşın adrenalin uygulamasında FPS riva tunerın gösterdiğinin 2 katı gösteriyor... bu durum nedir tam olarak

  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    AFMF açmışsınız o yüzden öyle görünüyor. AMD Fluid Motion Frames



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 18 Mart 2024; 12:52:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt

    AMFM açınca kazanılan fps'yi şu an AMD uygulaması dışında herhangi bir yazılım ölçemiyor. Dolayısıyla AMD uygulaması içindeki fps sayacı dışındakileri fps bilgisi doğru değil.

  • @sukrullex @Mosquerto peki bu AFMF oyundaki fsr özelliğinden bağımsız o zaman fsr açmak şart değil gibi bur durumda TAA da aktif oluyor... valla kart değiştirecektim sırf bu yüzden 7900xt ile devam edeceğim...yoğun havalimanlarında 30-35 2k ultra fps alırken şimdi 65-70 civarında

  • kartal2339 kullanıcısına yanıt

    Evet FSR açmak şart değil. Desteklenen oyunlarda direk oyun içi ayarlardan, desteklemeyen oyunlarda AMD uygulaması üzerinden açabilirsiniz. Birçok oyunda gayet iyi fps artışı sağlanıyor benim deneyimlerime göre.

  • Last of us a FSR 3 desteği geleceği geçen hafta açıklanmıştı az kalmıştır diye umuyorum. Aslında DD2 ve Horizon çıkmadan gelseydi FG ile birlikte bir daha keyfini çıkarırdık Last of us' ın.

  • AFMF ile FSR3 aynı şey değildir. AFMF gereksiz ve saçma bir teknoloji daha fazla bilgi için ;



    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)Mesut Çevikyoutube
    İNCEHESAP SİSTEM 7900XTX: https://mstcvk.com/EmziH İNCE HESAP SİSTEM 7900XT: https://mstcvk.com/PFUha AMD'nin NVIDIA'ya cevavı AMD Fluid Motion Teknolojisi nedir? İncehesap'ın sizin için hazırladığı 7900XTX ve 7900XT ekran kartlı sistemlerde bu teknolojiyi sizin için anlattım. Bağımsız yayıncılığımı desteklemek için ELYT üzerinden kart paketleri alabilirsiniz: https://mstcvk.com/MesutDestekKartlari Kullandığım ekipmanlar: https://mstcvk.com/ekipmanlarim Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=VoM8mkWdMDI
  • Mosquerto M kullanıcısına yanıt

    Bende banishers ghost of new eden oyununda afmf yi denedim oldukça iyi çalışıyor. Ekran kartım 6700xt fakat oyunun optimizasyonu oldukça kötü ama afmf kurtardı oyunu. Geliştirilmeye devam edeceği düşünüldüğünde umut verici.

  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle umut verici. Özellikle kaliteden ödün vermemesi beni oldukça mutlu etti. FSR gibi açıkça görüntü kaybı hissettirmedi bana.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    kesinlikle sürücü kaynaklı son iki güncellemedede sıkıntı çıktim yaklaşık 8-9 aydır bilgisayarımdan uzak kalmıştım en son geçen sene mart güncellemesini yüklüydü tekrar ona döndüm kafam rahat zamanım olursa 2*23 mart güncelemesinden sonraki sürücüleride teker teker deneyeceğim

  • azt06 kullanıcısına yanıt
    23.8.2'den sonraki hemen her sürücüde karşılaştım bu sorunla. 23.8.2 şu ana kadar gördüğüm en temiz sürüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    bilgi için teşekkürler denememe gerek kalmadı direk o sürücüye geçiyorum ozaman

  • Ayrıca Remnant 2 ye de FSR 3 FG resmi olarak geldi ve oldukça başarılı arkadaşlar oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim. Bu arada FG yi açmadan önce normal FPS nizin 60' ın üzerinde olmasına dikkat edin. Garanti olması için grafik ayarınızı 70 FPS civarına göre yaparsanız yağ gibi akar FG.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 19 Mart 2024; 15:23:9 >
  • Arkadaşlar bende bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum;


    Her yeni sürücüde ne olursa olsun temiz bir kurulum ile geçin. (DDU veya Amd Cleanup Utility) Her sürücüden sonra ne olursa olsun shader cache (gölgelendirici önbelleğini) temizleyin.


    Oyunlara girerseniz shader işleminin tekrar başladığını göreceksiniz, bu nedenle oyunların eski shader dosyalarını silmemiz gerek bunun için ise AMD Software'a giriyoruz. Oyun > Ekran Kartları > En aşağı kaydırıp Gelişmiş'i genişletin ve en altta bulunan Shader Cache'yi Sıfırla seçeneğinden Sıfırlama Gerçekleştir butonuna basın.


    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)

    Bu işlemi yaptıktan sonra da windows'un arama çubuğuna disk temizleme yazarak "Disk Temizleme" aracını çalıştırın. C: bölümünü seçin ve listeden "DirectX Gölgelendirici Önbelleği hariç diğer seçeneklerin tiklerini kaldırın, sadece DirectX tikli kalsın. Tamam'a basıp silinmesini bekleyin.


    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)

    Artık bütün işlemlerimiz bitti, tek yapmanız gereken sistemi resetleyip oyun deneyimlerinizi görmek.


    Oyunlardaki sttuter olayını baya düzeliyor. Her sürücü sonrası bu ayarları tek tek elle yapmanızı tavsiye ederim. Çok büyük oranda iyileşme göreceğinizi garanti ederim. Şuanda en son sürücü 24.2.1 kullanıyorum ve ciddi oranda sorunlarım azaldı.





  • şu sittiminin cyberpunkına fsr 3 gelsin artık ya. rtx açınca 40'larda sürünüyoruz hala yeter yav [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) 

  • ebenama kullanıcısına yanıt

    lukefz fsr modunu deneyin güzel sonuçlar veriyor.

  • Tekrar herkese merhaba oyuna her girmem de AMD Adrenalin sağ üst köşede çalışıyor ve ayarları gösteriyor bu da 3-5 saniyelik donmalara yol açıyor bunu kapatma imkanımız yok mu acaba.

  • Mosquerto M kullanıcısına yanıt

    mod sanırım ? başarımları engellemiyosa deneyim bi

  • lazye kullanıcısına yanıt

    Cyberpunk için denemiştim. stutter düzelmedi. shader cache temizlemeyi pek tavsiye etmem 2-3 ayda bir driver çıkıyor. hani 2-3 oyun varsa sorun değil de benim gibi 200 oyun olunca geçecen o işi :)

  • 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.